حتما این موردم چک میکنمنقل قول:
اخرش نتونستم یک اینترنت پیدا کنم هم سرعتش خوب باشه هم مشکل نت تایپ نداشته باشه هم پینگ خوبی داشته باشه:n35:
Printable View
حتما این موردم چک میکنمنقل قول:
اخرش نتونستم یک اینترنت پیدا کنم هم سرعتش خوب باشه هم مشکل نت تایپ نداشته باشه هم پینگ خوبی داشته باشه:n35:
پینگ حتما با روتر باید حتما بین 1 تا دیگه نهایتا 3 باشه، بیشتر شد نوسان شدید پیش میاد تو بازی یهو از 110 مثلا میره رو 500 و بیشتر ...نقل قول:
یا اینکه کلا اگر گیمر از کابل استفاده کنه واسه وصل شدن به روتر دیگه خیلی بهتره ، وای فای احتمال بروز مشکل هست
خاک بر سر پارس آنلاین با این سرویسش گول اسمش رو خوردم اون ماه ده پانزده روز کلا شده بود اینترانت یعنی هیچ قندشکنی وصل نمیشد (همون ها با ایرانسل یا نت مخابرات محل کارم راحت کار میکردن ) یه دو هفته ای درست شد الان مجددا چهار پنج روزه همون اش و همون کاسه. 18 ماه شاتل داشتم یکروز هم چنین مشکلی با قند شکن ها نداشتم کاش عوضش نکرده بودم.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
غیر از این مشکل، شب ها از ساعت 10 تا 1 شب به مدت سه ساعت سرعت دانلود (چه تک کانکشن و چه مولتی کانکشن چه داخلی و چه خارجی) نصف و یا حتی کمتر از 1/3 سرعت قرارداد میشه و این مشکل الان چند ماهه که وجود داره هرچی هم شکایت کردم میگن همین که هست پهنای باندمون کمه میخوام قرارداد رو فسخ کنم میگن پولتو برنمیگردونم واقعا چل شدم از دستشوننقل قول:
شاتل مشکل افت سرعت و کیفیت تو ساعات مشخص نداشت؟
شاتل هم همچین مشکلی داره . برای من که اواخرش حتی تو روز هم مشکل داشت . در کل تو ایران هیچوقت یه اینترنت بدون دردسر گیرت نمیاد . دلیلش هم که کاملا مشخصه !:n21:نقل قول:
تو چند ساعت آخر شب شاتل برای تک کانکشن خارجی افت سرعت داشت اما نه دیگه یکسوم. داخلی رو که من گاهی ندیدم افت کنه یا بهرحال محسوس نبود. اسیاتک هم قبل شانل داشتم و همین مسخره بازی قندشکن هارو داشت بنظرم شاتل بازهم از بقیه خیلی بهتره.نقل قول:
سلام
دوستانی که از پارس آنلاین سرویس دارن آیا از بعدظهر به بعد به غیر از افت سرعت با دانلود از فروشگاه مایکروسافت و گوگل مشکل دارن؟
الان اگه بخواهی از فروشگاه مایکروسافت یا گوگل چیزی دانلود کنیم یا باید از وی پی ان استفاده کنی با سرعت بسیار پایین چیزی حدود 50 تا 60 کیلوبیت تازه اگر دانلود بشه یا تا فردا صبح صبر کنی!!! به پشتیبانی زنگ زدم میگه درسته این مشکل مدت طولانی هست که وجود داره مشخص هم نیست کی درست بشه!!! با این وضعیت چند روز دیگه که سرویسم تموم بشه از پارس آنلاین جمع می کنم به نظرتون تو تهران مرکز کاشانی کدوم شرکت فعلا خدمات مناسبی ارائه میده؟
منم تو پارس آنلاین این مشکل رو دارمنقل قول:
ولی از مخابرات هم adsl دارم اونم (با وجود اینکه مشکل افت سرعت شب به شدت پارس آنلاین نداره) این مشکل دانلود از گوگل پلی رو داره
ظاهرا این مشکل مربوط به شرکت زیر ساخته و از اونجا محدود میشه و ربطی به isp ها نداره
ظاهرا بعضی از ای اس پی ها این مشکل دانلود از فروشگاه های مایکروسافت و گوگل رو دارن ولی جالبه برای من فقط شب ها اینطوری هست !!! ولی مشکل افت سرعت و پینگ رو من کمتر از یک ماه هست دارم قبلش این مشکل رو نداشتم الان هم چند ماهه که مشترک پارس آنلاین شدم قبلش از مخابرات داشتم با اینکه اکثرا ازش ناراضی هستن و خدایی مشکلاتی که الان با پارس آنلاین دارم با اون نداشتم!!! به نظرتون شاتل چه طوره ؟نقل قول:
شاتل تا حالا نداشتم نمیدونم ولی مخابرات الان خیلی خیلی بهتر و باثبات تر و با کیفیت تر از پارس آنلاینهنقل قول:
الان مخابرات نسبت به 3-4 سال پیش خیلی پیشرفت کرده و برعکس پارس آنلاین که جز بهترین isp ها بود خیلی پسرفت داشته (مخصوصا در چند ماه اخیر و بعد از قضایای واگذاری شرکت)
منم مشکل گوگل پلی ام مربوط به شب هاست که تو هر دوتا isp مثل همه و دقیقا همون شکلیه که شما گفتید ولی به غیر از اون مخابرات مشکل خاص دیگه ای نداره و تقریبا در تمام ساعات شبانه روز یه نت معقول ارائه میده
اگر مخابرات گیمینگ هم داشته و پینگ رو 40-50 میلی ثانیه کمتر میکرد به نظرم بهترین isp بود (ضمنا در حال حاضر یه مشکل دیگه مخابرات تو اینترنت غیرحجمی اینه که حجم بین المللش کمتر از سایر isp هاست و بنابراین گرون تر محسوب میش
مشکل دانلود نشدن از گوگل پلی در ساعات شب رو من با شاتل اصلا نداشتم شب و روز فرق آنچنانی نداشت و خوب بود اما پارس اشغال چرا دارم حالا خوبه مال شما حداقل قبول کردن مشکل وجود داره من که همون اوایل به پشتیبانیش این مورد رو گفتم اساسا آنکار کردن و گفتن هیچ مشکلی با گوگل پلی ندارد! اينترنت مخابرات رو الان در محل کارم دارم و خیلی بهتر از پارس آنلاین هست من غیر این مشکلاتی که شما گفتید و دارم مسئله اصلیم با پارس آنلاین اینه که نود درصد قند شکن ها کار نمیکنند تک توکی هم کار کنه بسیار کند ولی همونها با مخابرات راحت کار میکنند شاتل هم 18 ماه داشتم و یکروز هم چنین موردی نداشتم اما اینجا ده پانزده روز ماه پیش اینطور بود بعد دوهفته ای درست شدن الان دوباره یک هفته ای است که کار نمیکنند.پارس آنلاین ثبات نداره قبلن ها تعریفش رو میکردند اما فعلا که اینجوری خرابه اوضاعشنقل قول:
دقیقا من الان چند ماه بیشتر نیست مشترک پارس آنلاین شدم دلیلش هم خوش نام بودن این شرکت در ارائه خدمات بود اما ظاهرا این موضوع مربوط به قدیم میشده و الان کیفیت و سرویس دهی مناسبی مانند گذشته ها رو نداره!!! امروز با شاتل تماس گرفتم اما ظاهرا مرکز مخابراتی ما ظرفیتشون تکمیل هست . فعلا باید ارزیابی کنم ببینم کدوم شرکت تو مرکز مخابراتی ما خدمات بهتری ارائه میده نسبت به بقیه.نقل قول:
در مورد مشکل دانلود از فروشگاه گوگل و مایکروسافت هم دیروز باز زنگ زدم بهم میگه اونها ما رو تحریم کردن باید وی پی ان بری!!! بعد بهش میگم چه طور صبح ها تحریم نیستیم یعنی فقط بعد از ظهرها مار و تحریم میکنن!!!:n04:
در مورد نوسان پینگ هم بهم میگه خط شما نویز داره به خاطر اون هست بعد بهش میگم از کی تا حالا مشکل پینگ تایم با نویز خط ارتباط داره!!! یعنی فقط قشنگ بلدن یکجوری بپیچونن ملت رو
من هم قبلا شاتل داشتم اونجا هم شب ها سرعت دانلود کم میشد و پینگ سی چهل تا زیاد میشد. تعرفه هاشونم که الان گرون کردند. پارس انلاین هم هر چند شب یکبار سرعت دانلود نصف هم کمتر میشه و پنیگ نوسان داره.
دانلود از پلی استور هم کلا شب ها منتفیه! اما مثل اینکه قضیه سراسری هست. دوست دیگرم هم در شاتل همین مشکلات رو داره.
شما الان چند وقته از شاتل اومدید پارس؟نقل قول:
بله پارس ظاهرا مواقع تعطیلی و آخر هفته و عید و... (مثل این 3-4 روز گذشته) کمتر افت سرعت اتفاق میفته و بیشتر در مواقع روزهای عادی سرعت کم میشه
سلام دوستان سرعت من داغونه یا مال شمام همینطوره؟ باید هی ای پی عوض کنی تا یکم خوب شه :n28:فک کنم عملا فقط سایت های داخلی خوب باز میشن و برای دانلود سرعت میدن
جالبیش اینجاس دی ان اس کانکشن و وقتی از پیش فرض پارس به 1.1.1.1 یا 8.8.8.8 تغییر میدم جون میکنه تا یه چی باز شه
بماند که تمام سایت های روی بستر cloudflare که از اس اس ال استفاده میکنن کلا باز نمیشن:n24:
برای شما هم به همین شکله؟ سراسریه؟ یا پارس داغونه؟ یا نت من داغونه؟ ینی چی میتونه باشه؟؟؟ :n28:
[QUOTE=salam4802;9095317]نقل قول:
وقتی شما استریم میکنی اونم مثلا یک بازی و با کیفیت HD یا بالاتر باید فریم به فریم اون در ثانیه آپلود شه روی سرور و ارسال شه به سمت سرور و این مستقیما به سرعت آپلود شما بستگی داره وگرنه کسی که داره استریم شما رو میبینه یا لگ میبینه تصویر و یا اصلا هیچی نمیبینه :n24:
بله من چند سالی هست پارس استفاده میکنم و اصلا نه تنها پارس و بلکه هیچ شرکت adsl پیشنهاد نمیدم برای استریم و خود استریم های حرفه ای هم فقط از نت سیم کارت و سرویس های مشابه استفاده میکنن
منم همین مشکلو دارم یک ماهه هر روز هم بدتر میشه. امروز دیگه فیلمای یوتیوب با کیفیت 240 هم وسطات همش قطع میشه قبلا 720 هم قطع نمیشد. چند تا وی پی ان عوض کردم ولی بازم فرقی نکرد. فکر نکنم تغییر دی ان اس جواب بده من از تو تنظیمات روتر دی ان اسو عوض کردم الان بعضی وی پی انها هم از کار افتادن...نقل قول:
دوستان من از یه آی اس پی دیگه دارم پهنای باند 18 مگابیت ، تو استریمم هیچ مشکلی ندارم یعنی مکث و ... نداره موقع استریم کردن ، ولی یه چیز رو دیدم که میگم اکثرا از چیز پی ان های بد استفاده می کنن ، مثلا یکی از دوستام لپ تاپش رو آورزه بود درست کنم میگفت اینترنتم با فیلتر شکن خیلی کنده و ... بعد نگاه کردم دیدم داره از سایفون آشغال استفاده می کنه!!! مسلما باید سرعتش بد باشه ...
من الان چیز پی ان ست اپ کردم تو روتز بیشتر رو تی وی به صورت 4k یوتیوب استفاده می کنم همون اولش که باز میشه میره رو 1440p کیفیتش ، ولی با همین سرویس اگر رو سیستمم از سایفون استفاده کنم به زور رو FHD نشون میده ، خلاصه خواستم بگم مهمه چه چیز پی انی دارید .
شما از کدوم چیز پی ان استفاده میکنید ؟ در صورت امکان لینک خرید یا دانلودش رو پی ام کنید ممنون میشم.نقل قول:
لطفا واسه منم اسم وی پی که استفاده می کنید و طریقه ست آپ که میفرمایید رو پیغام خصوصی کنید. ضمنا سرعت آپلود، پینگ 4.2.2.4 و اسم آی اس پی رو هم اگه میشه بگید.نقل قول:
اخه مسئله اینجاست که همین چیز پی ان که رو پارس انلاین کار نمیکنه وقتی به ایرانسل یا نت مخابرات یا شاتل وصل میشم خیلی راحت و خوب کار میکنه پس مشکل بدون شک از پارس اشغال هست که داره اینترانت رو بجای اینترنت به مردم میفروشه و پهنای باند خارجی رو شدیدا محدود میکنه طبیعیه که وقتی مانند شما از چیز پی ان پولی استفاده کنی سرعت بهتری داری ولی همون مجانیها هم بالاخره تا یه حدی افت سرعت دارن و اگر سرویس Adsl اشغال نباشه با همونها هم باید کار راه بیافته مثلا منی که سرویس 8 مگ دارم اصلا گیرم اون مجانیه 50 درصد هم که افت سرعت بهم بده بازهم نتیجه سرعت قابل قبولی هست اما مسئله اینجاست که من تست که میکنم میبینم با سرویس 8 مگ سرعت سرور های خارجی که بهم میده حدود یک مگ هست! حالا قبلن ها فقط چند ساعت شب اینجوری بود الان مدتیه اکثر ساعات روز همینه معلومه که با سرعت یک مگ بخوای قندشکن هم استفاده کنی دیگه نتیجه چی میشه!نقل قول:
اتفاقا سر همین مسئله افت سرعت من یا بخش فنی پارس که صحبت کردم گفت این مشکل بیشتر برای کسانی هست که سرویس 8 مگ دارن استفاده می کنن چون تعداد کسانی که از این سرعت استفاده می کنن زیاد هست و ترافیک مصرفی رو پنل اونها زیاد هست به خاطر همین این مشکلات به وجود اومده!!! :n04:نقل قول:
الان نزدیک 6 ماه شده. ماه های اول خیلی خوب بود اما دو ماه گذشته افتضاح شده. اصلا پایدار نیست متاسفانه. سرعت دانلود سرور های خارج روی یک مگ هست شبها هم که کلا مرخص.نقل قول:
جدیدا (حدود 1 ماهه) سرعت تک کانکشن خارجی پارس آنلاین بستگی به ip دارهنقل قول:
با قطع و وصل اینترنت و گرفتن ip جدید ممکنه حل بشه
ولی مشکل افت سرعت شبها هیچ راه حلی نداره و برای من حدود 3 ماهه این مشکل وجود داره و طوری که از بعضی از پشتیبان هاشون فهمیدم شرکت نمیخواد درستش کنه (چون باید هزینه خرید پهنای باند کنه و بنا نداره این کارو انجام بده)
بله دقیقا همینه سرویس هشت مگ سالانه رو بصورت جشنواره ای با تخفیف فروختن حالا میخوان اون تخفیف رو با دزدی و کم فروشی جبران کنند و پهنای باندش رو کم کردن وگرنه نمیشه که فقط یک سرویس خاص در یک شرکت مشکل داشته باشه ولی بهرحال اینها تعهد دارن که اون حداقل سرعت اسمی رو در 95 درصد موارد ارائه بدن بنظرم باید تست سرعت در ساعات مختلف گرفت و به سامانه تنظیم مقررات شکایتشون رو کرد.نقل قول:
من سرویس 16 مگ دارم. قراردادمم عادی و یکساله است. چند سال هم هست که مشتری شون هستم. این مشکل افت سرعت رو منم دارم. شب ها بین ساعت 10 تا 1 سرعت نصف و یا حتی 1/3 میشه و بعد دوباره به حالت عادی برمیگرده. گوگل پلی هم حتی با قندشکن هم دانلود نمیشه کرد. تو 195 هم دوبار شکایت کردم هر دوبار پارس آنلاین جواب داد که مشکل کمبود پهنای باند دارنم و به زودی حل خواهد شد. همین!نقل قول:
دادش اون افت سرعت چند ساعت آخر شب که تقریبا همه اپراتورها دارن و تا حدی قابل قبوله چون اون ساعات بار ترافیکی و استفاده مردم زیاده ولی مال ما الان مدتیه که دیگه افت سرعت خارجی 24 ساعته شده اونهم نه نصف بلکه حدود یک پنجم! کمبود پهنای باند دارن اما هنوز هم دارن همون سرویس ها رو میفروشن این دیگه سواستفاده از کاربر هست. بهرحال وقتی شکایتها زیاد باشن مجبورن زودتر اقدامی انجام بدن.نقل قول:
بله احتمالش هست که کاهش پهنای باند رو برای برخی سرویس ها (مثل جشنواره) بیشتر اعمال میکنننقل قول:
چیزی که من از پارس آنلاین فهمیدم اینه که پهنای باند رو برای کاربرا با توجه به مدت و نوع قراردادشون کم میکنن و مثل آسیاتک نیست که مثلا کل کاربرای یه مرکز نتشون ضعیف یا قوی باشه
البته این مشکل تک کانکشن خارجی تا حدودی هم ربط به ip داره اگر تک کانکشن داخلیتون خوبه با نرم افزارهای v. p. n پولی که کیفیت مناسبتری دارند و کمتر سرعت رو کم میکنن (تقریبا با سرعت داخلی برابر هستند) یا با قطع و وصل مودم و گرفتن ip جدید امتحان کنید شاید وضع تک کانکشن خارجی بهتر بشه
در زمینه 195 هم منم قبول دارم اگر شکایت ها زیاد بشه ممکنه وضع بهتر بشه به همین دلیل خودم 2 بار اونجا شکایت کردم ولی متاسفانه به خواسته ام که برگردوندن پول مدت باقیمانده از قرارداد بود نرسیدم اینه که مجبورم تحمل کنم
(جالبه مشکلات برام از وقتی شروع شد که یکساله تمدید کردم)
این شرکت حجم دزدی شدیدی داره .. :n04:
سلام
وقت بخیر
دوستان من میخواستم از جشنواره پارس آنلاین طرح 16 مگ 1200 گیگ 1 سال رو بگیرم
عزیزانی که از پارس آنلاین اشتراک دارن کیفیت سرویس ها به چه شکلی هستش ؟؟
متشکرم
سلام
وضعیت پارس آنلاین چه شکلی هست؟ من چند سال پیش داشتم کیفیتش بد نبود نسبت به بقیه ولی الان نمیدونم.
سرعت تک لینک چطوره؟
پینگش برای گیم خوبه هنوز؟
و این که چیز پی ان ها چه وضعی دارن رو پارس؟ قبلا یادمه نسبت به بقیه isp ها بیشتر مشکل داشت.
ممنون
نقل قول:وضعیت فعلی پارس آنلاین اصلا مناسب نیست من هم گول خوشنام بودن این شرکت رو خوردم ولی به شدت ناراضی هستم عصر به بعد سرعت و پینگ نوسان داره و سرعت تک کانکشن به یک سوم میرسه همچنین امکان دانلود برنامه از فروشگاه گوگل و مایکروسافت امکان پذیر نیست ( حتی با چیزشکن ها چه رایگان چه پولی ) فعلا پاسخگو نیستن که کی این مشکلات حل میشه!!! این مشکلات چندماه هست که به همین صورته.نقل قول:
دوستان پارس آنلاین چر اینجوریه حجم زیاد میخوره واسه شما هم اینطوریه؟
ممنونم از توضیحاتی که فرمودیدنقل قول:
شما تهران هستید و از این شرکت سرویس دارید ؟؟
پینگ تایم توی عصر روی چه رنجی هستش ؟؟
حتی اگر روی پروفایل گیم هم باشه باز همین مشکل هستش ؟؟
بله تهران هستم مرکز مخابرات کاشانی. پینگ 8.8.8.8 تو طول صبح و ظهر تو رنج 105 تا 115 هست ولی از بعد از ظهر تا بامداد میره رو 120 تا 170 حتی بیشتر بسته به روز کاری یا تعطیلی داره . من از بهمن ماه سال پیش مشترک پارس آنلاین شدم تا عید اوضاع خوب بود پینگ بین 95 تا 100 بود اما الان چند ماه میشه اضاع پینگ و سرعت جالب نیست مدام نوسان داره ابتدا سرویس 8 مگ داشتم بعد معترض شدم که چرا کیفیت افت داره بهم گفتن روی پروفایل 8 مگ تعداد مشترک زیاد هست و به خاطر همین نوسان داره وضعیت و اگه سرعت پایین تر بگیری وضعیت بهتر میشه ( ضمنا گفتن یک مقدار رو 8 مگ نویز داری به خاطر همین پینگ تایم بالا میره در صورتی که پینگ به نویز خط ارتباطی نداره !!! ) من هم این ماه سرویس 4 مگ گرفتم ولی باز اوضاع به همین صورت هست و فهمیدم که چرت و پرت تحویلت میدن سرعت با چیزشکن ها هم تو طول روز خوب هست اما در شب افتضاح میشه کلا مشکل پهنا دارن مشخص هم نیست کی حل میشه طبق گفته خودشون.اما فکر کنم از زمانی که های وب پارس آنلاین رو خریداری کرد رسما نابود شد رفت حالا هم منتظرم ببینم تو مرکز ما کدوم شرکت خدمات بهتری ارائه میده از پارس آنلاین جمع آوری بزنم بره.نقل قول:
دقیقا تمام مواردی که فرمودید درسته و برای من هم که تو شهرستان هستم عینا همین مشکلات وجود دارهنقل قول:
دوستان پارس آنلاین بسته های گیگ بالا نداره ؟
یادمه قبلا میگفتند همه دیگ یکسان هست سرویس دعیشون چی شد پس ؟
الان های وب مثلا ۲۰۰ گیگ ۸ مگ میده ۵۰ تومن
پارس آنلاینم داره اینطوری؟
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
بله داره 8 مگ 150 گیگ 50 تومننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی وحشتانک میخوره پارس آنلاین حجمونقل قول:
دیشب 10 گیگ خریدم 18 هزار امروز شده 4 هزار
جز اینستا و تلگرام استفده ای نداشتم ، وای فای هم خاموشه فقط با lan کار میکنم نمیدانم چرا اینجوریه
یه وقت ویندوز آپدیت نکرده؟ یا گوشی آپدیتی دریافت کرده باشه ...نقل قول:
چک کن wps و این چیزا هم خاموش باشه یه وقت کسی استفاده نکنه از مودمت :n02: