من بسته ۱ ماهه ۱ تا ۱۱ دارم امشب اگه خوابم نبره یه تست بالای ۳۰ گیگ میرم ولی احتمالا محدودیتی نباشه
Printable View
من بسته ۱ ماهه ۱ تا ۱۱ دارم امشب اگه خوابم نبره یه تست بالای ۳۰ گیگ میرم ولی احتمالا محدودیتی نباشه
نقل قول:
مرسى داداش.. رمز جديد گرفتم اما خب مى گه رمز اشتباهه و ارور مى ده!!!
[QUOTE=mohammad_1992;8967937]ماهانش که تغییر نکرده
ولی اون حجم 30 گیگی که برای 1 تا 11 گذاشتن دیگه اصلا ارزش نداره ! ای دی اس ال بیشتر از این تو 10 ساعت دانلود داره ![/QUOT
بسته2-7 ى شبه ک گرون شده واسه منى که شايد هفته اى چند باربيشتر استفاده نمى کنم گرونه و نمى صرفه... ماهانه هم هرشب اگه استفاده ا مى کردم مناسب بود تا الان.... ن
تازه دارن اعمال می کنن طول میکشه تاسراسری بشه دیشبم برای من نبودنقل قول:
2-7 قیمتشو که دو و نیم برابر کردن سقف بیست گیگ هم گذاشتن براش،دو سر سود دیگه،با این وضعیت من شخصا دیگه بسته نمیگیرم.
این بسته از اول سقف 20 گیگ داشت. ممکنه الان که گرونتر شده سقفش هم بیشتر شده باشه. باید تست کردنقل قول:
2-7 قیمتشو که دو و نیم برابر کردن سقف بیست گیگ هم گذاشتن براش،دو سر سود دیگه،با این وضعیت من شخصا دیگه بسته نمیگیرم.
دوستان این نامخدود 1 تا 11 رو نمیشه از همراه من خرید ؟
بسته های نامحدود فقط از طریق کد میشه خریدنقل قول:
دوستان این نامخدود 1 تا 11 رو نمیشه از همراه من خرید ؟
حالا جدا از اون ۲۵۰۰ تومن باید بسته الفا پلاس هم فعال کنی تا فورجی بشه.واقعا مزخرف ترین اپراتوره
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
خود اپراتور گفته 20 گیگ هستنقل قول:
و 1 تا 11 هم 30 گیگ هست که هنوز سراسری اعمال نشده
اینا که شما میگی مال بسته یک روزه هستنقل قول:
از اول هم بوده
بسته ماهیانه محدودیت نداره واسه کسایی که بسته ماهیانه میخرند
اینام با شروع رمضون و بیداری مردم:n02: شبانه رو گرون کردن
همون ایرانسلو بزارم بهتره
سلام
بسته نامحدود 2 تا 7 هفتگی با قیمت 7000 تومان ، آیا محدودیت حجم داره یا نه ؟
اگر داره چند گیگابایت ؟
به من که گفت برای همه بسته ها اعمال میشه در اینده نزدیکنقل قول:
من چقدر گفتم این 1 تا 11 هم محدودیت داره بعد اینجا میگفتن نه !نقل قول:
لامصب اصن یهو یه کاری کردن شیرینی هر چی دانلود بود از دلمون در اومد :n27:
فعلا برای همه اعمال نکردن از جمله خود من ولی خیلی ها هم قبلا تجربه رو داشتننقل قول:
در اینده ای نزدیک همه ی 1 تا 11 ها محدودیت دارن
یه احتمال هست و اون اینکه به خاطر انتخابات و نیازی که مراکز رای گیری به اینترنت همراه اول داشتن پهنای باند رو افزایش و بعد از انتخابات دوباره کاهش دادن. من که تو تهران بیشتر از 10 مگاهرتز ندیدم ولی دوستانی بودن که 20 مگاهرتز رو باند 3 میگرفتن.نقل قول:
پهنای باند ربطی به پهنای باند قابل دسترس ندارهنقل قول:
بعد از انتخابات بود
دوستان همراه اول یه بسته جدید گذاشته 9 گیگ 23 تومان و گویا حجم کاملا روزانه هست
بر خلاف بقیه بسته ها که نصف روز هست و نصف شبانه
مثلا بسته 8 گیگ که میخرید 17 تومان هست که 4 گیگ روز هست و 4 گیگ شب
در حالی که این بسته 9 گیگ همش روزانه هست
اینطور باشه کاملا به صرفه هست
کسی امتحان کرده؟؟؟
با کد *1000# میشه خرید
--------------
همین اول کار ویرایش میکنم
گویا با توجه به مصرف هر مشترک یه تعرفه واسش تعریف کردن
کسی تست کرده؟؟؟؟
بعدشم نوشته 2+2 رزرو
یعنی چی!؟؟
Please Helpنقل قول:
بله با توجه به مصرف هستنقل قول:
مال من ۵۰ گیگ ۱۲۵ تومنه
اون رزرو هم یعنی بعد از اون که تموم شد رزروس اون ۲گیگ هیت که میتونین اون رو کنسل کنید
هر کسی بزنه یه چیز میگه
متاسفانه بعد از چند روز هنوز خبری از پاسخ از مرکز 195 نشده .
اینترنتی که برای من از *1000*2*1 میاد. 15 گیگ 40900 هست که بسیار گرونه. من 30 گیگ رو از ایرانسل میخرم 60 تومن دو ماهه. که ماهش می افته 15 گیگ 30 تومن . تقریبا 10 تومن همراه اول گرونتره .
سلام به نظرطون مودمe5172 خوبه؟ من ایرانسل داشتم d100 خیلی راظی بودم مودم همراه اول e5172 خوبه ؟;کلا میتونه با d100 رقابت کنه یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام به همگی
دوستان من سیم کارت 4g گذاشتم داخل مودم 4g ولی فقط روزها بهم حالت 4g رو نشون میده و شبها میره رو حالت 3g میخواستم ببینم برای همه اینجوریه یا فقط مشکل منه؟:n13:
بسته آلفا پلاس باید بگیری واسه اینکه شبا هم ۴جی باشهنقل قول:
من شبانه رایگان رو میگیرم، اینا مث اینکه هم محدود شدن هم 4g نیستننقل قول:
باید بسته روزانه آلفا پلاس داشته باشین تا شبانه هن ۴جی باشهنقل قول:
اگه میشه راهنمایی کنیدنقل قول:
حواسم نبود، ممکنه از d100 بهتر هم باشهنقل قول:
بازم میگم، ممکنه
چون کسی فکر نکنم از d100 بدی دیده باشه
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
کاش دوستان یه تست سرعت میزاشتن از همراه اول
بسته ی ماهه نامحدو شبانه که قیمتش 14500خورده سقف مصرف هر شبش چقدره؟
من این مودمو دارم. مودم بدی نیست اما با برنامه LTE Watch که برای مشاهده وضعیت سیگنال هست سازگاری نداره و جست و جو هم کردم براش نتونستم برنامه ای پیدا کنم که وضعیت سیگنالمو چک کنم.نقل قول:
پیشنهاد میکنم مودم B315 تهیه کنید.
خیلی ممنون بابت راهنمایینقل قول:
به قول بچهها: بشاش توش
تنهای اول افتضاح شده سرعت 4 جی من شده 200 الی 400 کیلوبایت !!!! ( در صورتی که اوایل تا 2.8 مگابایت میرفت ) ما که برگشتیم سمت ایرانسل
هیچ وقت بسته 1 ماهه نگیرید عمدا سرعت نت رو کاهش میدن براتون بعد از چند روز استفاده
من بنده با کلمه عمدا مخالفم حتما ترافیک منطقتون زیاده یا کاربر زیادی داره از دکل استفاده میکنه . از سرعت 2.8 مگابایت مشخصه و گرنه با نصف آنتن باید حدود 4 مگابایت سرعت داشته باشید روی باند 3 و حداقل فرکانس 5 Ghz برای بنده بعد از ۱۰ روز سرعت تفاوتی نداره و عمدی در کار نیستنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نقل قول:
داداش اول روی 10 مگاهرتز بود حدود 12 روز دانلود استفاده کردم همه چی ثبات داشت از وقتی گذاشتن روی 5 مگاهرتز این مشکل بوجود اومد ( مگه میشه بعد از 12 روز یکدفعه ترافیک زیاد بشه ! )
سلام برای منم که تو اهوازم سرعت همراه اول به شدت کاهش پیدا کرده شده 150 کیلوبایت قبلا 2.6 مگابایت بود سرعت دانلود :n27:
شما تست کردید؟؟؟
چطوره؟؟؟
کل حجمش روزانه هست؟؟؟ یا مثل بقیه بسته ها نصف شبانه هست؟؟؟
بقیه بسته ها که رو اعصابه...
هرچی.میخری نصف شبانست
حداقل این همش روزانه باشه کمی به صرفه هست...
تهران حوالی امیراباد هستم سرعت همراه اول من چندروزه به یکدهم مگابیت رسیده و عصرها هم گاها قطعه ایرانسل صبحها اینجا بالای ۵۰مگابیت است اونوقت این فورجی از دایال اپ هم بدتره ...من ۲۰ گیگ بسته خریدم مجبورم تعطیلش کنم برم دوماهه ایرانسل بگیرم