تو پنلم پیام گزاشتم اصلا جواب ندادند یه کاسه ای زیره نیم کاسه ست
نمیدونم دارن چیکار میکنن
Printable View
تو پنلم پیام گزاشتم اصلا جواب ندادند یه کاسه ای زیره نیم کاسه ست
نمیدونم دارن چیکار میکنن
دوستان عزیز، امشب دوره یک ماهه 256 نامحدودم تموم میشه
چیکار کنم؟
محدود بگیرم یا بازم نامحدود؟
چه سرعتی؟
آقا maskot حالا وقتشه که بکنیم از مخابرات یا نه؟
راهنمایی بفرمایید دوستان
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
512 سرعتش تا 50 ميره.بالاتر نميره.از ديروز اينجوري شده!نقل قول:
به نظرم برو سرویسه 512 6 ماهه بخر یکم ریسکه ولی در حجمی سرعت بالا هستش سرعت دانلود شبانه با روزانه برابر هستشنقل قول:
میتونی یه کار دیگه هم بکونی 1 هفته شارژنکن ببین چی میشه اگه سرعت خوب شد که همون سرویس قبلی رو بگیر اگه خوب نشد این سرویس رو بگیر
باز خوبه شما تازه سرویست تموم شده می تونی به فکر چاره باشی من 3 روز پیش تمدید کردم:n28:نقل قول:
من گه رسما اعلام کردم تا اخر ماه رمضون صبر می کنم بعدش تصمیم می گیرم گزینه های پیش رو هم از بین اسیاتک و های وب هست و البته اگه سرویس 2 مگ محدود مخابرات مثل الان بمونه و تک لینک 200 تا سرعت بده و چه روزانه و چه در ساعات شبانه رایگان سرعتش افت نکنه شاید همین سرویس رو گرفتم
دیگه سرعت نامحدود ها رو آوردن پایین باید حجمی بخریم تو سرویس های6ماهه وسالانه شبانه رایگان هستشنقل قول:
1مگ نامحدود قانونیش 150هستش با خیلی آوانس
دوستان کسانی که حجمی دارن سرویس زیر 6 ماه شبانه رایگان نداره درسته؟
من امروز اولین روز کارآموزی ام در مرکز مخابرات امام بود،که تقدیر اینجورحکم کرد مصادف با این مصیبت ها بشه!!ازفرصتی که به دست آوردم استفاده کردم وچون اونجا قریب به اتفاق من میشناختن واز
نسبت خانوادگی من با آقای......(بخونید بوق) آگاه بودنداستفاده کردم وشروع به پرس وجو که داستان چیه؟قرار چی بشه واز کجا اب میخوره؟باورکنید جمیع اون گاگولی های به اصطلاح مهندس!در یک نکته با هم
متفق القول بودند،واون هم اراجیف ومحملاتی که به هم میبافتن!! هر کدوم 1نظر داشت،یکی داشت برام سیستم نامتقارن توضیح میداد،یکی زیرآب شاتل میزد،یک گله از زیر ساخت داشت،یکی میگفت دیتا بابل
خراب هست،یکی هم کل ج.ا.ا رو زیر سوال برد:n08:،ویکی هم گفت پول واریز شده به حساب زیر ساخت و اون جمله مشهور که همه دوستان بلد هستند!چی بود؟ آفرین ... تا چند روز دیگه درست میشه!!!:n05:
اما خودم سیستم کناری خودم رو تست کردم وباهاش پینگ گرفتم ودانلود کردم اوضاعش داغون بود!منتهی نمیدونم ونپرسیدم محدود هست یا نامحدود!! :n13:
دوستان نمیخوام اطاله کلام کرده باشم،اما برای من یک مطلب به قول معروف اظهر من الشمس هست ؛واون این نکته هست برای اونها شرایط ما هیچ اهمیتی نداره وعین خیال شون هم نیست(امروز 10 تا سرویس اینترنت دادن تا جایی که بودم) پس با این حساب موندن تو مخابرات هیچ دردی رو دوا نمیکنه وبعید که اوضاع برگرده در نتیجه بهترین کار رفتن از مخابرات هست لا اقل تا وقتی که اوضاع بهتر بشه!!
سلام
کانفیگ مخابرات (ساری ) تو مودم چیه ؟ vci ....
دوستان به جاي شايعه پراکني زنگ بزنن 2020 ببينن چه خبره
من که زنگ زدم گفت چون داريم الان پهناي باندو اضافه ميکنيم اينجوري شده
تا دوشنبه يا سه شنبه ميگفت درست ميشه سرعتا
ميگفت سرعتا مثل قبل يا شايد بهترم بشه
بجاي اينکه اينجا دعوا راه بندازين زنگ بزنين 202 تا اونا بفهمن چه خبره اينجا
vpi=8نقل قول:
و
vci=81
یادم رفت بگم:این عکس رو امروز گرفتم فک کنم تجهیزات شبکه باشه برا اینترنت چندتا ازینا رو دیدم امروز،به نظر دوستان به اینترنت ربطی داره؟ چینی هم هست!!:n02: بی شرف ها باکشتی آوردن اینجا!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مرسی اخوی یه خورده به ما حال دادی
تا دوشنبه شه شنبه شاید تا شنبه دیگه صبر می کنیم ببینیم چی میشه.
درسته به منم همينو گفتن!نقل قول:
دوستان همينطور ك اقاي alighar گفتن زنگ بزنيد 2020!
اينجا بحث كردن ك چيزي رو درست نميكنه!!!
الان تست کردم تموم پ..............ر.............وک.............س ی ها از کار افتادن
همینجوری هست؟
ای خدا این قند شکنا لااقل سرعت رو یه خورده بالا میبردن که اینم دیگه تموم شد.
درود بر ملت شریف و بزرگوار ایران....................
آها دارن پهنای باند اضافه میکنننقل قول:
128نامحدود میشه8
256نامحدود میشه 20
215نامحدود میشه 50
چقدر زیبا این که ضایع هستش سرعت ها رو واقعی کردن
2020 رو نمیشناسی فقط میخان شر و ور بگن صحبت تمام بشه
درسته.اره والا اينا هم تركيدن :n02:نقل قول:
احتمالا همه اين جنگولك بازيا واسه تحليف هستش!:n09:
روی عکس نوشته network mazanderan یعنی اینترنت مازندران چقدر دقیق از چین اسمه مازندران رو نوشتن چون استانه غیوریه:n02:
کاملا" با حرف شما موافقم الان در حال حاضر اینترنت مخابرات مشکلی نداره،و با واقعی کردن سرعتای نا محدود مشکل پهنای باند حل شد،دوستان اول یک مقدار فکر کنید،الان سرعت سرویسای 1مگ محدود 250به بالاست،پس دلتونو خوش نکنید،چون اون طوری بشه یا یک حساب سر انگشتی باز می شه همون آش و همون کاسهنقل قول:
دوستان من 2 مگ گرفتم امروز اما سرعتم 250 نیست 100 هست حدودا چرا!؟
بله میدونمنقل قول:
اولا بحث سر خرید بود که سرویسی دوستان تهیه کنن
ایا همه این علم دارن بشینن اکانت -- کنن
دوما
این کار شرعا درسته ، یه بدبختی یه جای دنیا نشسته اکانت خریده شما داری پهنای باندشو مصرف میکنی
پس به نظر من
همون adsl از همه بهتره
نگاهی هم به قیمت isp ها بیندازید اگر سرعتها هم واقعی بشه باز هم مخابرات قیمتش 1/3 جاهای دیگست .
احتمالا داره این حرف راست باشهنقل قول:
و این محدودیته ها رو گذاشتن چون پهنای باند کم دارن و مشخص نیست کی پهنای باند زیاد کنن . :n01:
یا شایدم نه همینه که هست :n02:
سرعت تا آخر همینه حالا ببین اگه درست شد من اسممو عوض میکنم اگه اونجوری باشه 1000گیگ پهنای باند نیازه مگه مخابرات خنگه خب سرعت رو واقعی میکنه به کارمنداشم میگه به کاربرا بگین چند روز آینده درست میشه همینجوری سر مارو شیره میمالن ما هم که تجربه چنین حرکت های مخابرات رو داریم باور میکنیم.:n27::n29:
سلام بچه های ساری
اینترنت مخابرات که وضعیتش خراب شد
به نظرتون کدوم شرکت بهتره برای دانلود؟
همونطور که می بینید این تجهیزات رو از شرکت چینی خریدن که سایت شرکتش هم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02: اوناع تجهیزات از سوییچ بگیر تا روتر و .... می فروشه:n09: این مخابرات ایران هم که تا تونسته تجهیزات چینی خریده خود مازندران یه سری سرور ها و تجهیزات امریکایی قدیمی داره برا کدوم شرکت بود الان یادم نیست الان با ورود تجهیزات با کیفیت و مدرن چینی از اونا به عنوان پشتیبان استفاده می کنن و هر وقت مشکلی پیش بیاد برا دستگاه های جدید کل مازندران رو انتقال می دن رو اون جالبش اینجا هست که اون دستگاه های قدیمی زیر فشار اخ نمیگه ولی این جدیدا کم میارن الانم اگه از اون قدیمی ها استفاده نمیشه به خاطر مسایلی مثل همین قضیه پهنای باند 4 مگ و 20 مگی که این اواخر شاهدش بودینه اون قدیمی ها با توجه به تکنولوژی زمان خودشون برا الان یه سری محدودیت دارن ولی اصل قضیه در تفاوت کیفیت این محصولات چینی با محصولات امریکاییه که نداشتنشون تو کشور واقعا عقب موندن از تکنولوژی جهانهنقل قول:
با سلام. من 256 نامحدود دارم الان سرعتم روی 80 قفل شده. امیدوارم خوب بشه. قند شکن برای من کار میکنه پورت 443
امروز افتضاح تر از دیروز شده! تایم اوت زیاد تر شده پینگ هم بالا + نوسان زیاد پیدا کرده
من هم دقیقا وضعیت شما رو دارم و روی 80 قفل شدم ولی دوستم روی 120 قفل شده !نقل قول:
چطوره256روی80هستش ولی128 حتی دورقمی نشده من برا فایله 50 مگی باید 2 ساعت صب کنم آبروی آدم زیر سوال میره
اون سرعتی که برا همین فایله 50مگی فقط 2 دقیقه طول میکشید سرعتم رو 400 بود الان اومد رو 4:n28:
عزیزه من این که عجیب نیست هر رو از روزه قبلش بدتره راستشو بخای من سرعتی ندارم و پینگی هم ندارم که بگم بالا یا پایین اومده.:n30:نقل قول:
سرویس های حجمی یک ماهه شبانه رایگان دارن؟
نه عزیز فقط 6ماهه و 1سالهنقل قول:
عجب اسیری شدیم 256 سرعتش رفته رو 80 پس این 128 چرا همچنان رو 8 کیلوبایت مونده اینا خودشونم درگیرن در اون دانشگاهی رو گل بگیرن که به مهندسای مخابرات مدرک داده
هر چه داری از دل تنگت بگونقل قول:
جالبه 256 رفته رو 80 ولي 512 هنو رو 50 گير كرده:n13:
چيييييييييكار دارن ميكنن اينا :n21:
نقل قول:
آره ماله منم همین 8 مونده...اما دلیلش واضحه..چون همه ی ما فهمیده بودیم که مخابرات سرعتش از 1 مگ تا 128 کیلوبایت یکیه الان خیلییییییییییییییییییییا 128 نامحدود دارن برا همین شلوغتره... البته خوب بشه برا همه خوب میشه...
من هم 256 دارم ولی سرعت واقعی شده.
برا من که رو 80 قفل نشده.
خودم گلوگاه هستم ولی مرکز مخابراتی مال بهشهره.
سلام دوستان نمیدونم این پیام به دستتون میرسه یه نه الان دام با دود به شما پیام میدم دوستان من دو روز نتم به خاطر ندادن پول قطع بود الان چرا این طوری شده وضعیتش واسه شما هم همینه؟ امروز این طوری شده یا دو سه روزه؟ قبل اینکه نتم قطع بشه یعنی دو روز پیش یه کم داشت اذیت میکرد و پینگش اقتضاح داشت میشد که نتم قطع شد دوستان کسی اطاعی چیزی داره بگه که من نیمتونم وبگردی کنم و پستهای قبلیتونو ببیینم الاان سایت مخابرات هم باز نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تقدیم به هم استانی های عزیز :n09:اینترنت مخابرات تو خواب هم همچین کیفیتی نمی ده :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا نهایت دیپلم دارم :n02:نقل قول: