دوستان عزیز برا وب گردی میخام دانلودم خیلی کمه شاد تو ماه نتونم 2گیگ هم استفاده کنم سرعت 512 هم برام خوب فشفشه هم نمیخوام مودم رایگان باشه بهتره
Printable View
دوستان عزیز برا وب گردی میخام دانلودم خیلی کمه شاد تو ماه نتونم 2گیگ هم استفاده کنم سرعت 512 هم برام خوب فشفشه هم نمیخوام مودم رایگان باشه بهتره
خب با این وجوداگه برا وبگردی میخاین توصیه نمیشه چون پینگش بالاس البته برا شهر های شمال کشور خوبه شما کدون شهر هستید؟نقل قول:
خب میدونم دوست من ولی سوالم اینه از 4 تا 7 صبح ترافیک مصرفی حساب میشه یا نه ؟نقل قول:
قبلا نمیشد الان نصفه نیمه کم میشه :| از پشتیبانی هم پرسیدم یکی میگفت شبانه دارن یکی دیگه میگفت ندارن
فشفشه ربطی به سرویست نداره اگه 1 مگ داشته باشی با ترافیک 3گیگ قانونا بایستی ترافیک 4 تا 7 رایگان برات حساب بشه.نقل قول:
دوستان سرعت شمام داغون شده یا فقط واسه من اینجوریه؟
طبیعیه،برا من که مشهدم های وب شبا یکم داغونه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصلا اینطوری نیست. فشفشه همیشه کم میشه. ربطی به ساعات رایگان نداره.نقل قول:
خیلی ممنون که گفته منو اصلاح کردید،متشکرم:n01:نقل قول:
خوب بلاخره بعد از مدتها صبر آخر همین الان زنگ زدم و درخواست جمع آوری دادم ! من وفادار بودم به های وب صبر کردم اما هیچ تغییری نکرد :n22:
خداحافظ های وب
سلام.
دوستان چرا یه مدته وقتی دانلود میزارم دیگه پیج باز کردن با مرورگر مصیبت میشه؟ سرعت دانلود بد نیست (البته یه کم نوسان داره) اما این پیج باز یکردن مصیبتی شده واسه خودش. فرقی هم نداره با چه مرورگری پیج باز کنم.
با سلام یعنی چی پینگش بالاست ؟
پس به چه دردی میخوره؟
برای وبگردی و سیسیکم میخام نمیشه؟
برای این مواردی که گفتین افتضاحه منم در این موارد دارم استفاده می کنم اما فعلا مجبورم.نقل قول:
بخاطر پینگ بالا و تایم اوت هستش که نوسان دارید و همچنین صفحات بزور باز میشه. کلا های وب منهدم شده و کلی سود کرده و کاربران و رها کرده به حال خودشون.نقل قول:
وظیه ی من بود که شما رو راهنمایی کنم در حال حاضر به نظر من شرکت های دیگه وضیت بهتری از نظر پینگ دارن.نقل قول:
ممنونم از شما مخابرات خوبه 512 یکساله حدود 130 تومن یا ترافیک 3گیگ در ماه؟
مودم چی بگیرم حداکثر دو یا سه کاربر شاید داشته باشه؟
در مورد مخابرات نمیتونم نظری بدم من فقط در مورد های وب میتونم بگم خوب نیست برا این کاری که شما میخاین.نقل قول:
به نظرم به تاپیک های دیگه هم مثل صبانت،پارس انلاین و شاتل هم سر بزنید از اونها هم راهنمایی بخواین تا بتونین بهترین گزینه رو انتخاب کنید.
ممنونم از شما دوست عزیز:
الان میخام یه مودم بخرم برای adsl مخابرات هم خروجی لن داشته باشه هم وای فای میخام خروجی لن رو به ----- بدم لپ تاپ و گوشی هم میخام به صورت وای فای استفاده کنم مصرفم هم کمه هر ماه شاید 2 گیگ
کدوم مدلها رو پیشنهاد میدید گرون نباشه حرفه ای نمیخام
اگه ورودی usb داشته باشه یعنی مودم 3g هم میخوره و اینرنت اونو هم شر میکنه؟
از چه مشخصه ای از روی اطلاعات و کاتالوگ مودم میشه فهمید که usb برای این اتصال 3g داره یا نه؟ اگه این امکان رو داشته باشه قیمتش چنده؟
با تشکر
سلام دوستان...من مرکز قائم کرج هستم پیش شماره 3332 ....الان اسیاتک دارم ولی افتضاح هست اینجا... میخواستم از یک شرکت دیگه خدمات بگیرم ..ایا های وب اینجا خوب هست و توصیه میکنید؟؟؟من بیشتر برای دانلود استفاده میکنم ....سپاس
برای دانلود که عالیه مخصوصا اون طرح فشفشهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز ممنونم...ایا تو کرج و این مرکز مخابرات خوب هست؟؟؟:n16:
فشفشه حجم دزدی شدید داره! 3گیگ میگیری 2 گیگ دانلود نکردی ، تموم شدهنقل قول:
دوست عزیز قبل و بعد دانلود کنتور بنداز ببین درسته یا نه؟؟قبلش هم مودمو خاموش کن بعد بیا برو ترافیکت رو ببین بعدش دان رو شرو کن.من یه بار خواستم اثبات کنم ولی نشد:n13:ولی باز تخلیه کردم:n08:نقل قول:
گفتم شاید دزده
آره! networx 2 گیگ نشون میده، پوشه دانلودم 1.9 گیگه، آپلودم زیر 40 مگ بود...
خلاصه حجم دزدیش در حد تیم ملیه!
قبل شروع مودم رو خاموش میکنم، به بعد شروع نمیکشه چون 2 گیگ دانلود نکردی 3 گیگت 0 شده!
دوستان کسی میدونه این خطا برای چیه نه میتونم حجم بخرم نه تمدید کنم نه هیچی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان مخابرات دارن ١٠مگ داونلود ميكنن من تا حالا نتونستم بيشتر از ٥ مگ داونلود كنم با فشفشه!
يعني حداكثر ٥٠٠ تو ثانيه!!
نقل قول:
یک اسکرین شات از وضعیت خطت بذار
دوست عزيز وضعيت خط و چطور عكسشو بزارم منظورم از كجا؟نقل قول:
برو توی کانفیگ مودم (معمولا 192.168.1.1 یا 192.168.0.1) و از صفحه Status، جاییکه SNR و Line Attenuation و Rate رو نوشته یه عکس بگیر.نقل قول:
ممنون دوست عزيز چشم حلهنقل قول:
خطم فک کنم از بهتر هم بهتر باشه نه؟؟؟:n26:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ! شما با ریت 3مگ اس ان آر تون 34 شده من با ریت 8 شدهه 26. با 3مگ میشه 40نقل قول:
این ماه سرویس یک ماهه گرفتم
از ساعت 4 تا 7 صبح بازه ی رایگان داره
خط منو روی 8 مگ بستن
گفتن روی 4 میبندن ولی نمیدونم چرا روی 8 بستن
امیدوارم بتونم شبی حداقل 2 گیگ دانلود داشته باشم
دوستان اگه سایتی برای تست سرعت تک کانکشن دارین لطفا معرفی کنین
تایید میشهنقل قول:
من 1 گیگ می گیرم تعداد زیاد اکثرا 1300 - 1400 باهاش دانلود میکنم.نقل قول:
چه سرعتی گرفتی که رو 8مگ بستن؟نقل قول:
به نام خدا ، اینجا مهابادِ ، های وب قاط زده کیفیتش الان خوبه :mellow:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=187ms TTL=47