نقل قول:
یه خوب شدن گذرا بود که رفع شد ! به همون وضعیت افتضاح سابق برگشته !
Printable View
نقل قول:
یه خوب شدن گذرا بود که رفع شد ! به همون وضعیت افتضاح سابق برگشته !
منم وقتی سرویسم تموم شد یا میرم ضحی یا پارس انلاین اما به دانلود شبانه پارس انلاین شک دارم های وب میگن سرعت شبانه رو کم نمیکنه ولی ساعت شبانش خوب نیستنقل قول:
سرطان بهتر از این اینترنته!
بابا انقد اعصاب خودتو خورد نکن ، فرض کن اینترنت قطعه تا زمانی که از یه جای دیگه بگیری! :n14:نقل قول:
خوب دوستان من بعد از یه وقفه کوتاه، بازم اومدم، دلیل غیبت هم فروش سیستمم بود، الان با لپتاپ داداشم اومدم :n10: خوب حالا بگم دیشب چی شد :n09:
ما تصمیم گرفتیم خط دوم رو جمع کنیم و به جاش خط خودمو، سر یه مگ شارژ کنیم، ولی خوب قبلا پهنای باند رو کم کرده بودن که SNR بره بالا. 1024/254 بود...
خلاصه، دیشب زنگ زدم، به پشتیبانی گفتم: میخوام سرویس 1 مگ بگیرم، اگر سخت افزاری محدود بشه سرعتم، پینگ میره بالا... اگر میشه خطم رو روی 2048/512 ببندید :n01: پشتیبانی فکر کرد که بش میگم سرعت دانلودمو ببر اونقدر کن، 5 دقیقه بحث و دعوا شد تا بش گفتم منظورم پهنای بانده :n02: نه سرویس... خلاصه، بش گفتم ببین آقا، خط منو آپلودشو سر 256 بستید و وقتی این سرعت به حداکثرش برسه، پینگ من داغون میشه، گفت: مهم دانلوده... گفتم: برای من که میخوام بازی هم بکنم آپلود هم مهمه... بعدش 2 دقیقه اومده توضیح میده که متقارن نمیشه:n09: (قیافه ی من در اون لجظه :34: ) بعدش 5 دقیقه مفهوم ADSL رو براش توضیح دادم، ضایع شد :n19:... بش گفتم لطف کن میخوام سرویس 1 مگ ببندم، بشون بگو خط رو روی 2048/512 ببندن، که من پینگم مشکلی نداشته باشه... بعدش به خودش گفتم، یه شماره کارت داد، سرویس 1 مگ شارژ کردم :n19:
حالا امروز رفتن بعد از 7 دقیقه بحت سر متقارن نبودن ADSL، خطم رو روی 2048/2048 بستن :n08: یعنی خودکشی :n09:
ولی خدا رو شکر سرعت آپلود رو هم بردن برام بالا:
این وضعیت سرویسمه، 1 مگ نامحدود اکسین :n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم بهتر از مانامادهنقل قول:
مرسی عزیزمنقل قول:
ناراحتیم از پشتیبانیشه اینا اصلا بویی از انسانیت نبردن پشتیبانیش 1 نفر بیشتر نداره هر وقت بهش زنگ میزنم snrو downstream و upstream و attainable رو نقض میکنه میگه این عددا اشتباهن فکر کرده هالو گیر اورده وقتی هم باهاش بحث میکنم میگه همینه که هست ادم زورش میاد.نزدیکای 10بار زنگ زدم تا دان استریمو از1024 گذاشته 2047 اما تو اکانتینگ محدودش کرده بود رو 1مگ 4بار دیگه هم زنگ زدم تا تو اکانتینگ گذاشت رو 1.7 مگ اینقدر هم upstream رو بالا برده که snr شده 4الان حد اکثر سرعتم 220 کیلوبایته اما خیلی نوسانش زیاد شده و از بس که upstream رو برده بالا نویزم خیلی بالاست
رفتم تو تاپیک پارس انلاین زده 2مگ شبانه 350 تا 450 کیلوبایت سرعت میده:n04:
اینم وضع امشب-2مگ-شبانه-ماناماد
پینگ همین الان....
شرکت ماناماد همراه با پشتیبانی فنی مضخرف
امروز رسما اینترنت تعطیله فقط میشه دانلود کرد:
یه صفحه رو 8 بار رفرش میکنم تا آخر کامل باز شه
مثل اینکه پورتمو منتقل کردن ضحی قضیه خیلی مشکوکه!:n13:
الان برای پیگیری ثبت نام خواهرم چکار کنم؟2020 که تعطیله.همش میگه مرکز شما ایراد داره
سروش چه قدر تو پینگ تاثیر داره؟نقل قول:
وقتی زنگ زدی 2020 صفرو بزن وصل میشی پشتیبانی به همین راحتینقل قول:
منظورم اینکه میگن مرکز خرابه و پورت نداره.میگم اگر پورت خالی نداشت چرا گذاشت ثبتنام کنم جوابی نداد.گفت باید صبر کنی تا پورت خالی بشه یا اضافه کنن
اگه پورت خالی ندارن که فکر کنم اگه خطت رانژه بشه احتمالا مشکل افت سرعت پیدا کنی چون مجبورن پورتا رو به اشتراک بزارننقل قول:
من که قبلا ضحی بودم بعد اومدم ماناماد الان اگه بخوام برگردم ضحی باید دوباره هزینه ی رانژه بدم ؟کسی اطلاع داره؟
خیلی از صبح قطع و وصل میشه نت اعصاب نذاشته:n21:
باید هی زنگ بزنیم بریم رو اعصابشون بگیم اگه زودتر درست نکنید تخلیه می کنیم ، اینا یه مشکلی دارن که هنوز درستش نکردن اگه بفهمن به خاطر این تعلل مشترکاشون دارن از دست می دن سریعتر درست می کنننقل قول:
بچه ها شما میتونین از این سایت آنلاین ببینین بدون هیچ مشکلی ؟
ما که داریم میریم پارس آنلاین :n10:
1ماه 2مگ میگیرم 23 تومن.
خداییش مخابرات اعصاب نذاشته :n30:
من كه هر وقت زنگ ميزنم پشتيباني ميگه همينه كه هست سرویسم 2مگه به زور رو2047 بستش الانم نهایت سرعتم220 کیلوبایته اونوقت ناشکری ضحی رو میکردم حداقل اونجا رو 3مگ بسته بودن واسم پشتیبانیش هم خیلی بهتر از اینا بود
لینک میره؟نقل قول:
من مشکل خاصی نداشتم
وقتی میرم تو تاپیک پارس انلاین حالم از این adsl مخابرات بهم میخوره:n21: اما مشکل اینجاست که معلوم نیست پارس انلاین تو خوزستان چجوره تو شهرای بالا که شبانه فوق العادست مثلا 2مگ زدن شبانه 500کیلوبایت سرعت میده و روزانه 1مگابایت اما من حظوری رفتم دفتر پارس انلاین گفت ما شبانه رو تضمین نمیکنیم و ممکنه 5کیلوبایت هم برسه (یعنی ریسکه).های وب رو هم پرسیدم گفت256 سرعتش بالای 100کیلوبایته اما خوب 3ساعت بیشتر نیست
فرشاد تو کدوم شهری ؟
اهواز تعریف صبانت رو هم شنیدمنقل قول:
شما کدوم شهرید ؟نقل قول:
لطفا" اگه رفتید پارس آنلاین یه توضیحی هم درباره ی سرعت شبانه و روزانش بدید
چرا تازه که رفتم سیترا یوزر پس رو وارد کردم وارد شد؟:n13:من که اآسیسم!
خواستم ببینم 1مگ پارس انلاین تو ساعات شبانه حداقلش شبی چقدر دانلود میکنه؟
طبق گفته ی یکی از دوستان:در بهترین حالت فعلا" 12 گیگ
در بدترین حالت 2، 3 گیگ هم گزارش شده
سلام،بچه ها اگه یوزر پسوردمو بدم به رفیقم اونم میتونه از اینترنتم استفاده کنه؟(در صورتی که خطش رانژه باشه؟)
در صورتی که هر دو از یک شرکت باشید و مک ادرستون قفل نباشه میتونید استفاده کنید.نقل قول:
مک آدرس کدومشون نباید قفل باشه؟ (خودش یا رفیقش).....از کجا میشه فهمید مک آدرس رو قفل کردن یا نه؟نقل قول:
این اینترنت مخابرات زد انتخاب واحدمو خراب کرد دیگه امیدی به این انتخاب واحد نیست:n03:
اون همیشه کار می کنه چون همه قبلا اونجا اکانت داشتیم ، همین الان مال منم کار می کنهنقل قول:
مک ادرس طرفی که میخواهی از یوزر و پسوردش استفاده کنی.نقل قول:
معمولا قفل نیست.
کسایی که خودشون درخواست میدن براشون قفل میکنن.
من که نتونستم با یوزر پسورد دوستم وارد شم مک ادرس هامون هم قفل نیستنقل قول:
بچه ها این ماناماد مثل اینکه فقط دان استریم منو کم کرده اخه رفیقم از 6ماه پیش 512 با2گیگ داره رو2مگ(2048) بستن واسش تا الان هم هیچ تغییری نکرده اما من که 2مگ دارم دان استریم2047 شد سرعتم هم از 220 بالاتر نمیاد مثلا دیشب ثابت رو 220 بود تا قبل از اینکه دان استریممو کم کنن سرعتم 250-260 بود و از سرعتش راضی بودم اصلا 2مگ حداقلش باید رو 3مگ بسته بشه که 260کیلوبایت سرعت بده پشتیبانی هم هیچ کاری انجام نمیده نه دان استریمو زیاد میکنه نه اپ استریمو کم میکنه به نظرتون جز تخلیه راه دیگه ای هست که دان استریمو زیاد کنن؟
مخابرات تا اونجا که میدونم راحت میشه از یوزر یه نفر دیگه استفاده کرد.نقل قول:
مگر اینکه مخابرات شما همانند بعضی شرکتا این راه رو بسته باشه/
من خودم های وب دارم.حوزه اتصال خریدم که بتونم از یوزر اون یکی خطم استفاده کنم!
تقریبا هیچی...نقل قول:
پینگ اگر مشکلی نداشته باشه، وقتی فضایی میشه که پهنای باید آپلود یا دانلود سخت افزاری(نه اکانتینگ) حداکثر بشه... بنابراین اگر سرویستون کمتر از پهنای باند باشه، هیچوقت این مشکل ایجاد نمیشه.
ولی اگر مثلا مثل قبلا خودم سرعت آپلود 512 ولی پهنای باند 256 باشه، اگر آپلود کنی و سرعتت تمام پهنای باند رو اشغال کنه، پینگت تا 3500 هم میره بالا....