حاج آقا چند سالشونه ؟نقل قول:
من بلو فور من رو گرفتم نامزدم عاشقشه
Printable View
حاج آقا چند سالشونه ؟نقل قول:
من بلو فور من رو گرفتم نامزدم عاشقشه
دوستان کسی قیمت پی نئو جیونچی رو داره؟
در ضمن میشه چند تا عطر که بوش خیلی خوب پخش بشه و ماندگاریشم نسبتا زیاد باشه معرفی کنید؟ (قیمت هم زیاد اهمیت نداره ولی ترجیحا اول قیمت مناسبا رو بگین)
26 سالشه.
جای خاصی رو پیشنهاد میکنین که از اونجا بگیرم؟
یسر برین کوچه مروی البته اگر تهران هستی اگرم که نه یسر به ادکلن فروشی های سطح شهرتون بزننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهرانم. ممنون بخاطر راهنماییتون :)نقل قول:
ببخشید کوچه مروی کجاست؟
خیابون ناصر خسرونقل قول:
کسی نبود جواب بده :(نقل قول:
با سلام
ببخشید کسی میدونه این ادکلن cobra (جعبه سبزه بلند لاغره شیشه لوزییه ) چه بویی میده؟
ارزش خرید داره؟
داشتید تا حالا؟
ممنونم.............
سلام دوستان نظرتون درباره ائکلن azzaro
چیه قیمت اگه دارین
من visit ش رو دارم اصلا خوشم نمیاد....کادو گرفتم..نقل قول:
عطرای خوب با پخش بالا و ماندگاری زیاد:نقل قول:
- ل اینستانت گرلن : 135
- ام سون از ایو سن لورن: 140
- پیور هاوانا از تیری ماگلر: 130
- تق هرمس پرفیوم: 190
- تام فورد بلک ارکید: 300
- تام فورد توسکان لدر: 640
- تام فورد عود وود: 640
البته قیمتا تقریبی هستش. این روزا قیمتا در شهرای مختلف و حتی در فروشگاههای مختلف یک شهر بسیار متغیرند.
ازارو کار زیاد داره کدومش؟نقل قول:
یه خوشبو کننده ی خوب بهم معرفی کنید.
ممنون.
رو امتحان کن demet
آزارو کروم و آزارو کروم اسپرت من خیلی دوست دارمنقل قول:
قیمتش اولی توی تجریش پرسیدم گفتند ۱۱۵ هزار تومان
دومی را هم هایلند میدهد ۷۴ هزار تومان؛ سفیر گلستان میدهد ۷۲ هزار تومان؛ دراگ استور رامین میدان فردوسی میدهد ۷۱ هزار توما؛ تسترش را هم میدهد ۶۰ هزار تومان
آزارو کروم کف قیمتش در مروی ۶۴ هزار تومان است؛ تسترش را هم میدهند ۵۰ هزار تومان.
دوستان امروز بازار بودم گفتم قیمت بعد گرونیه اخیر رو بهتون بدم که اگه قصد خرید دارین قیمت دستتون باشه
افترشیو نیوا 10000 تومن
شامپو هد اند شولدرز 10000 تومن اصلی
مام رولی هشت در چهار و صابونی رکسونا 5000 تومن
مام نیوا 6000 تومن
افترشیو اینتسا 9000 تومن
عطر
آزارو کروم 72000
آزارو کروم لجند 75000
ژیوانشی پلی 110000
ژیوانشی پلی اینتنس 112000-115000
پای نئو حدود 100000
شنل چنس 300000
بلو د شنل 230000
آلور اسپرت شنل 270000
اسمیت اند وسون بین 90000 تا 100000
دانهیل لاندن 45000
هالووین بنفش 50000
چیک کارولیناهررا مردانه 110000
لجند مشکی.قهوه ای.تینت و کمیستری بین 28000-30000
من امروز قیمت سی کی وان و تروت از تهران پرفیوم گرفتم گفتند: هر دو ۱۰۰ میل ۸۶ هزار تومان
توی وزرا هم سی کی وان میدهند: ۷۵ هزار تومان ۱۰۰ میل
تروت مردانه ۱۰۰ میل هم قیمتهایش متفاوت است: ۱۲۰؛ ۱۰۲؛ ۹۶؛ ۸۶ هزار تومان
دیگه ادم حرفی نداره بزنه :|
آخه این چه مملکتیه؟دلار گرون میشه نمیشه اینا همین جور دارن میرن بالا
بخدا برای من سوال هست با این گرونی ها واقعا این مغازه ها چقدر فروش دارند؟؟؟نقل قول:
یعنی اگر مثلا قبلا روزی 10 شیشه میفروخت آیا واقعا الان اون 10 شیشه رو میفروشه؟؟؟
حالا ممکن هست مدتی از جنس های قدیم باشه که سود فروش کم رو جبران کنه اما بعدا که جنس جدید می آید آیا واقعا انقدر فروش خواهند داشت که از پس مخارج در بیایند؟؟؟
اصلا هرچه حساب کتاب می کنم جور در نمی آید
من خودم که سالی دو شیشه ادکلن می خرم امسال فعلن هیچی نخریدم و دارم با قدیمی ها م روزگار میگزرونم
امثال من زیاد هستند انقدر مخارج بالا رفته که دیگه برای عطر های خوب و گرون من یکی نمی تونم دیگه هزینه کنم
از دوستان فروشنده میخوام بدونم اوضاع کسب و کار در گرونی چطور هست براشون؟؟؟؟
از سی کی کدام عطر برای پاییز و زمستان پیشنهاد میکنید؟
حتی اوضاع فروش هم افتضاح شده. حرف شما کاملا صحیح هست و هر کس داره سود میکنه روی خرید های قبل هست. البته هستند کسانی که همون خرید قبل حساب میکنند ولی در عوض همون 10 شیشه رو میفروشندنقل قول:
به نظر من تنها گزینه هایی که از سی کی برای زمستان مناسب هست اوبسشن هست. ولی خب با سلیقه های کلاسیک و قدیمی جور در میاد. برای امروزی ها باز اوبسشن نایت مناسبتر هست که خیلی هم دارند کمیاب میشند و پیامد آن افزایش شدید قیمت این دو تانقل قول:
فرید جان کی رو سراغ داری خرید قبل داشته باشه و به همون قیمت پارسال بفروشه؟چیا داره؟:31:نقل قول:
نقل قول:
ممنون از پاسخ تان؛ هر چی نگاه می کنم دکمه لایک پیدا نمی کنم تشکر کنم
(دکمه تشکر بعد از قطع کردن چی پی ان دیدم)
من از رایحههای زیادی گرم نمیتوانم استفاده کنم؛ الان سی کی وان شاک هست ولی به شدت گرم و اسپایسی است
پخش بو و ماندگاریاش هم تا بینهایت است؛ یک بار اسپری کنید تا زمانی که پیراهنتان را نشورید امکان ندارد بویش برود
با مزه اینجا است هر چقدر از زمان اسپری میگذرد پخش بو بالاتر میرود؛ یک بوهای عجیب و غریبی هم به مشام میرسد
ولی من با اینکه همیشه از بوهای سی کی خوشم میامد ولی این واقعن شوکه کننده است؛ بد نیست؛ عالی است ولی من دوست ندارمش
من تو مایههای تروت دوست دارم؛ شیرین و ملایم؛ فکر میکنم به درد پاییز و زمستان هم تا حدودی بخورد
حیف؛ فقط سال ۲۰۰۲ تولید شد؛ هیچ وقت دیگر هم تولیدش نکرد حنا ورژنهای دیگرش را هم به بازار نداد
: لبخند
نظرتان راجع به ادکلنهای آدیداس چیست؟
ADIDAS / TEAM FORCE EDT خنک (شیک و اسپرتتر) این عطر در سال 2000 برنده جایزه معتبر fifi کلن آلمان شد
ADIDAS / ICE DIVE EDT ترش و شیرین (محبوبترین و دلپذیرترین)
خب دوستان من دیشب بالاخره لا نویی پرفیوم رو 129 خریدم
ممنون از همه دوستان مخصوصا فرید عزیز ( f.t.g )
سی کی وان شاک چنده؟
خودت میدونی کی رو میگم پس نپرس:27:نقل قول:
تا چی دلت بخواد؟
انجل موگلر
آنج فلفلی
اسکالپچر
اگویست
یاتاقان
ای سی میاکه سامر ادیشن
اوپیوم معمولی
اوپیوم اورینت چینی
سفری زنونه
پولو اکسپلورر
اکوا فارنهایت
سیسیلی زنونه
آنتئوس شنل
بلک جینز
و ...
نیازی به تشکر نیست. اینجا هر کس تا اونجا که در توانش باشه با دوستان هم فکری میکنه.نقل قول:
جالبه از این ادکلن موندگار تر فلور لی میل هست که فقط روی پوست دقیقا 24 ساعت موندگاری داره دیگه چه برسه به لباس! برام واقعا عجیب هست چرا ادکلنی مثل این که بویی ملایم پودری نسبتا خنک و صابونی همراه با رایحه گلهای سفید چطور چینین موندگاری و پخش بویی داره. البته به نظر خیلی ها بوی این ادکلن رو کمی زنونه میدونند ولی اگر کمی عطر عمیق تر بررسی بشه به نظر من کاملا مردانه و مناسب تیپ های سر و سنگین هست. یک فاکتور مهم دیگر هم اینه که هر چقدر دوست دارید این ادکلن رو بو بکشید و اصلا نگران اذیت شده مشامتون نباشید!:27:
مبارکه محمد عزیز. انشاا... لذتشو ببری.نقل قول:
نقل قول:
آنتیوس شنل با قیمت قدیم داره؟ینی چند؟
:31:
سایت لیلیوم 138 زدهنقل قول:
منظورتون فلور لی میل از برند ژان پل گوتیه هست؟نقل قول:
بله منظورم همون هست. البته نظرم روی تولیتش هست وگرنه ادو کلنگ هم داره که بوش مردانه تر هست ولی موندگاری اینو نداره.نقل قول:
یک مورد دیگر هم که نظر منو به خودش جلب کرده ایسی میاکه بلو هست. کمتر ادکلن خنکی رو دیدم که موندگاری و پخش بوی اینو داشته باشه. البته هستند ادکلنهای خنکی مثل کروم که موندگار باشند ولی ادکلن خنکی که با تطراوت و ملایم باشه مثل این ندیدم. چون اکثر ادکلنهای خنک و گیاهی و ملایم موندگاری و پخش بوی خنکی ندارند. در ضمن جز معدود رایحه های خنکی هست که مناسب مجالس و مکانهای رسمی هم هست و سنین بالا هم میتونند استفاده کنند. قابل توجه علاقه مندان به پولو بلو!
با سلام
دوستان سایت هایی مثل پرفیوم شاپینگ یا لیلیوم ، محصولاتشون اصل و قابل اطمینان هست؟
آخه این دو سایت اختلاف قیمتهای فاحشی دارن. و مثلا سایت لیلیوم قیمتهاش از پرفیم شاپینگ خیلی گرونتره.
اگه امکان داره راهنمایی کنید.
مرسی
مرسی علی جان
حالا این سایتی که فرمودی یا لیلیوم کدومشون قابل اطمینان هستن؟ چون اختلاف قیمتهای بعضا زیادی دارن. کدومشونو تایید میکنید؟
ممنون
یعنی 50 میل 175 :31:نقل قول:
والا چی بگم! خرید نداشتم...نقل قول:
ممنونم، دوستانی که این سایتها رو میشناسن و یا خرید داشتن ، لطفا راهنمایی کنن.نقل قول:
من توی مروی سراغ دارم ۱۰۰ میل ۹۰ تومان؛ ۲۰۰ میل ۱۲۰ توماننقل قول:
.
سلام
8- از لینک دادن و ارجاع کاربران به سایر انجمنها و فروشگاههای اینترنتی پرهیز کنید ، اینگونه ارسالها علاوه بر حذف پست ، سبب برخورد با کاربران خاطی خواهد شد .
ممنون.