سلام دوستان اعزام من افتاده 1 اردیبهشت ولی جمعه اس ایا اعزام میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟موهامو بزنم؟؟؟؟قزوینم تهران بیافتم همون روز برمیگردم؟؟؟؟؟؟:40:
Printable View
سلام دوستان اعزام من افتاده 1 اردیبهشت ولی جمعه اس ایا اعزام میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟موهامو بزنم؟؟؟؟قزوینم تهران بیافتم همون روز برمیگردم؟؟؟؟؟؟:40:
عزیز اگه تو برگه نگاه کنی میبین توضیح داده که درصورتی که تاریخ اعزام به یکی از روزهای تعطیلات رسمی کشور بخوره شما باید در اولین روز بعد از اون تعطیلی خودتون رو معرفی کنیدنقل قول:
با این حساب شما فرداش برو معرفی کن خودتو
------------------
شاید همون 2 م اعزامت نکنن...شاید هم همون لحظه اعزامت کنن...پس بهتره که هم وسایلت رو با خودت ببری هم اینکه موهات رو بزنی....
دوستان با 11 ماه جبهه پدر چندماه کسر میشه؟
سلام
هفته پیش که مرخصی اومدم وقت نشد بیام نت. این هفته به خاطر انتخابات یه روز بیشتر مرخصی دادن:8:
پادگان جوادنیا قزوین اعزامی 1/12/90
کلا وزارت دفاع اخر هفته پنج شنبه و جمعه تعطیله و یک هفته در میون 4 شنبه هم تعطیله البته این دوره که دروه طلایی و تعطیلی زیاده شاید 4 شنبه رو دیگه ندن. کلا همه چی قابل قبوله هفته اولشم که میگفتن سخته به خاطر نظام جمع و رژه دیگه تموم شد:5:
فقط هوا خیلی سرده که الان داره بهتر میشه. هفته اول صبح ها که پا میشدیم برا نماز اب از شیر یخ میزد تا پایین.
من گروهان 13 افتادم. که فرماندش کادری هست (سرکار استوار امیر پایمرد) که اول بچه هارو خیلی ترسونده بود کلا چیزایی که تعریف کرده بود یچیز تو مایه های جهنم بود! الان هرچی میره جلوتر بهتر میشه. این پایمرد خودش همش جاهای بد بوده (06...) تازه اومده اینجا میگه شما اینجا خدمت دارین نمیکنین:27:
مربی اموزشی هم سرکار استوار نوری که خیلی مرده. دیگه داره تموم میکنه و یک سری چیزایی رو که اول دوره نباید بگه به ما میگه:20:
یک سوال دارم امسال خیلیا دارن تموم میکنن احتمالا از بچه های این دوره زیاد بر میدارن میترسم همونجا بیفتم. در مورد تقسیم از خود وزارت تقسیم میشیم یا دست خودشونه؟ نمره های کلاس تاثیری داره یا همه پارتی بازیه؟ این دوره هم ماشالاه همه ی شرایطی دارن(تک پسری. تک فرزندی. پدر نظامی. امریه. کسری. بسیج...) که من هیچی ندارم:41:
یچیز دیگه یادم اومد مارو همون روز اول نگه داشتن و تا دو روز دیگه از جاهای مختلف داشتن میومدن. ما هم علاف بودیم فقط هی تخت درست میکردیم کمد جابه جا میکردیم کلا بیگاری کشیدن. موهای منم همونجا زدن و تو اون هوای سرد مجبور شدم سرمو بشورم. پس بترسید و موهاتونو قبل رفتن بزنین!
بله گویا این قانون اصلاح شده و مدت ارسال مدارک از 6 ماه به 1 سال افزایش پیدا کرده.نقل قول:
این قانون برای من که خیلی بدرد میخوره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کسی راهنمایی نداره بکنه !!!؟
......................................نقل قول:
بخدا ننوشته بود مرسی از راهنماییت:11:
نقل قول:من دوستم مثل شما تک فرزند و تک پسر بود، سن پدرش هم 59 سال نبود، پدر و مادرش یه طلاق صوری گرفتن و کفالت مادرش رو گرفت و بعد از این که معاف شد دوباره پدر و مادرش طلاقشون رو پس گرفتن، من که باورم نمی شد ولی با همین کار از یک و نیم سال خدمت راحت شد!:20:نقل قول:
سلام
من متولد 72 هستم
تا سوم دبيرستان درس خوندم آيا مي تونم دوباره ادامه تحصيل بدم و از معافيت تحصيلي استفاده كنم
می خواستم بدونم درجه ها در ارتش کم شده یا مثل قبله، مثلا لیسانس هنوز ستوان 2 هست. فوق لیسانس چی؟:46:
من سپاه رو میدونم که دیگه به سربازا افسری نمیده همه درجه دارن/شاید این قانون برای کل نیروهای مسلح هستشنقل قول:
پیمان سلامنقل قول:
منم مشکل تو رو دارم. اتفاقا آموزشی هم افتادم مالک اشتر اراک اما بعدش یگان ویژه!!!
الانم باید ادامه سربازی رو برم. دیگه دوست ندارم برگردم نیرو انتظامی اما چکار میشه کرد. مجبوریم. احتمال زیاد بازم میشیم پلیس راهور.:41:
نیرو انتظامی جای خوب پیدا نمیشه :13:
ستوان دوم = فوق لیسانسنقل قول:
ستوان سوم = لیسانس
فوق دیپلم = گروهبانیکم
فوق دیپلم اگه دوره کد بخوره احتمال داره گروهبان دو هم بشه !
استوار هم که کلا تو ارتش به وظیفه نمیدن فقط کادری !
سلامنقل قول:
سپاه هم میده
یک دوره توی آموزشگاه ما بود یارو دکتر بود ستوان یکی هم بهش دادن :31:
دیگه یکدست درجه نمیدن
سلام
معافی کفالت پدربزرگ الان به چه صورت هست؟
چه شرایط باید داشته باشیم؟
کسی نمیدونه ؟نقل قول:
کلا نیرو هوایی خوبه !نقل قول:
کسی میدونه دانشگاه هوایی شهید ستاری (نیرو هوایی ارتش) چه جور جاییه ؟
یعنی فوق دیپلم اگه دوره کد بخوره درجش میاد پایین، بالاتر نمیره مگه؟نقل قول:
نه دیگه گفتم که ارتش استوار نمیده به وظیفه ! آخر دور کد امتحان میگیرن بر اساس اون درجه میدن ! گروهبان دو و یک !نقل قول:
بله معمولا گروهبان دوم میشن ، دلیلش هم این هست که چون اون مدرکی که گرفته مورد نیاز ارتش نیستنقل قول:
بعضی دیپلمه ها هم که انصرافی از دانشگاه هستن هم دوره کد ببینن میشن گروهبان دوم ( گاهی اوقات گروهبان سوم )
كسي مي تونه كمكم كنه؟نقل قول:
سلام
دوستان ممنون میشم کمکم کنید
بهترین پادگانی یا هرجای دیگه که یه سرباز بتونه بعد از اموزشیش اونجا خدمت کنه و مال سپاه هم باشه کجاست؟
دانشگاه امام حسین؟
سپاه محمد رسول الله؟
یا ناحیه ها؟
بیمارستانهای سپاه؟
دلیلتونم بگید ممنون میشم
با تشکر
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من اعزامی 1/10 نیرو زمینی ارتش 02 بودم تازه آموزشیم تموم شده امریه م واسه بتاجا (بنیاد تعاون آجا) اومده. لطفا هرکی اطلاعاتی در مورده بتاجا داره منو راهنمایی کنه.
سلام
دوستان ممنون میشم کمکم کنید
بهترین پادگانی یا هرجای دیگه که یه سرباز بتونه بعد از اموزشیش اونجا خدمت کنه و مال سپاه هم باشه کجاست؟
دانشگاه امام حسین؟
سپاه محمد رسول الله؟
یا ناحیه ها؟
بیمارستانهای سپاه؟
دلیلتونم بگید ممنون میشم
با تشکر
توی بدترین جاها اگه بند پ داشته باشی اونجا تبدیل به بهترین جا میشه برات...هرجا باشه!نقل قول:
خب صد درصد می تونی .من تا جایی که یادم میاد مشکلی واسه این نبوده و هیچ جا ندیدم .نقل قول:
درضمن رشته شما چیه ؟ اگه قابلیت دانشگاه رفتن دارین هم معافیت تحصیلی بهتون تعلق می گیره . تازه شنیدم جدیدا پیام نور رو هم به این جمع معافیت تحصیلی اضافه کردن
بچه ها حقوق سرباز دیپلم ردی چقدره در ماه؟ 30 تومن؟
سلام دوست عزیز/فکر کنم 36700:31:نقل قول:
سلام داداش گلم
یعنی روزی 1000 تومن. خوب خدارو شکر خوبه... همه ی هزینه هامون باهاش تامین میشه.
واقعا که...
میگفتن از ابتدای سال 91 افزایش پیدا میکنه درسته؟ چقدر افزایش پیدا میکنه؟
کسی نمی دونه ؟نقل قول:
اگه خیلی افزایش پیدا کنه تا 44 تومن میره/من باحقوق سربازی تونستم ازدواج کنم/ماه عسلم رفتیم سواحل آنتالیا/تازه تو بورسم سرمایه گذاری کردم/بقیشم به فقیر فقرا کمک کردم:31:نقل قول:
دوستان من دفترچمو 1 اسفند ارسال کردم و تاریخ اعزامم تو اردیبهشته اگر قانون 24 ماه خدمت اجرا بشه آیا شامل من هم خواهد شد؟
نه عزیز اگه تو سالی که این قانون اجرا بشه پست کنی شامل شما میشه در غیر اینصورت خیر/انشا الله با موفقیت بگذرونینقل قول:
سلام.من تازه لیسانس گرفتم.تک پسرم و پدرم 53 سالشه و یکبار سکته قلبی کرده و فنر گداشته.بیماریه فشار خون هم داره و در حال حاضر بیکاره.بنظرتون اگه واسه کفالت اقدام کنم امکانش هست معاف بشم؟و یه سوال دیگه اینکه سپاه چه ماه هایی پذیرش داره؟ تو ماه هایی که پذیرش نداره میشه با آشنا بازی پذیرش سپاه رو گرفت؟ممنون میشک جواب بدید.
سلام/خدا پدرتون رو حفظ کنه/تا اونجایی که من اطلاع دارم زیر 59 یا 60 سال کفالت نمیدن، همچنین تک پسری ملاک نی،ملاک تک فرزند بودنه/با این اوصاف یه مشاوره از خود نظام وظیفه بگیر چه تلفنی چه حضوری/در مورد ماه های پذیرش بستگی به یگان و جایی که برا اموزش میفرستن داره/بعضی یگانها ماه های فرد میگیرن بعضی هم فرقی نمیکنه حالا چه پارتی داشته باشی چه نداشته باشی:31:نقل قول:
رفیق یکی از اشناهای من شرایط شمارو داشت معاف شد.نقل قول:
رفت گفت پدرم نیازمند مراقبت هست و دیگه بنیه ی کار کردن نداره. بعد از یه کم دوندگی معافیت دائم گرفت.
شما اقدام کن به امید خدا معاف میشی...
آیا اگر 6 روز نهست داشته باشیم باز هم 3 ماه سنوات بخشیده بخشیده میشه؟( پایه خدمتی 1/6/90)نقل قول:
دوستان من امروز برگ سبزم رو از پلیس +10 گرفتم
اعزامم خورده 1/2/91
من فارغ التحصیلیم 30/11/90 خورده، زود اقدام کردم برای امریه، چون گفتن تا آخر این ماه وقت دارم برگه سبزم رو تحویلشون بدم و باید 1/4 خورده باشم
حالا امروز تمدید زدم به 1/4 ، به نظرتون من که غیبت ندارم، زمان اعزامم نگذشته، تاحالا تمدید هم نزدم، به 1/4 تمدیدم می کنن؟؟
سلام به همگی و خسته نباشید:20:
من دوره ی آموزشی رو افتادم پادگان "محمد رسول لله" بیرجند؛
شنبه ی همین هفته که میاد هم باید برم :31:
من مشهدم حالا میخواستم بپرسم تو همون تاریخ و ساعتی که گفتن، خودم میتونم برم پادگان خودمو معرفی کنم یا حتما باید با بقیه ی سربازا از نظام وظیفه ی مشهد اعزام بشم؟؟!! ممنون جواب بدین :11:
راستی در مورد پادگان "محمد رسول لله" بیرجند اگه کسی اطلاعاتی چیزی داره که میتونه بهم کمک کنه لطفا بگه
بازم ممنون . . .
:11:
نقل قول:
سلام
من خودم با پارتی 4 ماه خدمتم رو انداختم جلو
کلا جلو انداختن سخت تر از عقب انداختنه
بعد که رفتم خدمت دیدم همه تاریخشون رو جا به جا کردن اونم بدون پارتی
خیالی نیس سمج شی همه کتر میشه کرد
اگر نشد سعی کن تو دیدار های مردمی مسئولین نظام وظیفه شهرت بری درخواست بدی
برای اونا هیچکاری نداره
حتی ممکنه یه سرابز عادی هم که اونجا برش داشته باشه بتونه برات عوض کنه
موفق باشی