ارامش خودت رو حفظ کن ابوالفضل...:n02:نقل قول:
وقتی میبنم از نتت ناراحتی ما اسیاتکیا جشن میگیریم...:n20:
مونده تا به این وضعیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما برسی!
ارامش خودت رو حفظ کن ابوالفضل...:n02:نقل قول:
وقتی میبنم از نتت ناراحتی ما اسیاتکیا جشن میگیریم...:n20:
مونده تا به این وضعیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما برسی!
این جور که معلومه مشکل سراسریه . صد در صد باز نهنگ یا کوسه و دلفین یا خرچنگ ها کابل ارتباطی دریایی رو زدند پاره کردند. مخصوصا کابل ارتباطی جاسک رو /
نه بابا جاسک که نیستنقل قول:
الان مسر ارتباطی شمال غرب رفته رو هوا:n02:
اینترنت من خیلی جالبهنقل قول:
امین جان عزیز تو پشتیانی مخابرات تبریز کار میکنه و جوابش در مورد خرابی:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا وقتی که ارسال و دریافت زیر 0.5 کیلوبایته اصلا تایم اوت ندارم ولی ارسال و دریافت میره بالای 2 کیلو بایت خفن تایم اوت میگیرم :n08:
مردی چند تا تست دیگه الان بزار:n09:نقل قول:
سلام دوبارهنقل قول:
DNS Server رو روی Auto گذاشتم فکر کنم راضی کننده شده الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والله منم نمیدونم بستگی به چی داره.. مبین نته دیگه. شانسیهنقل قول:
مبین نته. جدیدا برای من مینویسه مخابرات. برای بعضی از مشترکای دیگه هم چیزای دیگه! اطلاعات بیشتر در انجمن مبین نتنقل قول:
مال من که خوب شد :34::34::34:
ملت رفتن افطار شلوغی شبکه یخته:n02: خلوت شده:
:sq_24:
نقل قول:اینا اینترنت داخلیه :n09:سرور خارجی هر وقت خوب شد یه چیزی.فکر کنم اینترانت راه افتادنقل قول:
سرور خارجی کلیدش دست حسن کلیدسازه. هر وقت با کلیدش قفلو باز کنه درست میشه:n09::نقل قول:
محتوای مخفی: ...
اینم با سرور تبریز :n10:
من روزه نیستم ... هر فحشی میخوای بدی پ خ کن من میدم بهشون :n09:نقل قول:
ابولفضل جون خودتو ناراحت نکن... واسه پوستت خوب نیست :n02: این شتریه که دره خونه هم میخوابه... خدایی چند کیلو کم کردی توو این 2 3 روز :n02:نقل قول:
نقل قول:
ما که نماز نمیخونیم .. روزه نمیگیریم ... خمس و زکات این چیزا نمیدیم... اما هنوز اینقدر کافر نشدیم که افطار نکنیم :n09:
بفرما اینم تست بدون یک درصد ناخالصی:n02:نقل قول:
من که میرم جمع کنم از این مخابرات این 4 5 روزه مضخرف شده:n27: این همه ISP خوب تو شهرمون هست واسه چی مخابرات. میرم از PARSONLINE میگیرم .:n16:
آآآه ه ه بچه های تاپیک گرفتت :n02:نقل قول:
نقل قول:ادم ناشکر که میگن اینا هستنا!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا چند روزه اینترنت کل کشور بهم ریخته اینا ناز میکنن! پس ما چی بگیم از قبل از این اختلالات اینطوری هستیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استغفرا... دهن ادمو باز میکنن....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دنبال کیفیت هستم کاری هم ندارم که مخابراته چیه!!!نقل قول:
تا الان یادم نمیاد از هیچ شرکتی نزدیک 6-7 ماه استفاده کرده باشم الا این مخابرات(از زمستون سال قبل از مخابرات 3 تا سرویس گرفتم)
فردا دستور تخلیه بعدش انعقاد قرار داد ما مکس نت :n02:
نقل قول:
دهنت سرویس. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باو تو دیگه کی هستی! خوشی تو دهنت مزه کرده؟نقل قول:
امیدوارم پاتو مکس نت میزاری اونم از دم بپووووکه:n02:.......آه بچه ها بگیره شما ترکارو :n09:
نقل قول:محتوای مخفی: ....
اتفاقا این یکی رو خوب بلده.نقل قول:
حرفه ایی ست تو این یکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:sq_24:
تا دیروز مگه خوب نبود؟:n08:نقل قول:
وایسا شاید بهتر شه:n08:
یعنی پارس آنلاین از اینم بهتره؟!:n04:
اینترنت مخابرات شمال غرب کلا بهم ریخته واسه حسین جان هم همینطوری شده تست هاش تو تایپیک های قبل هست.نقل قول:
سرعت شبانه از سرورهای خارجی :n09::n10: iranfilm
حالا ما یه لینک غلط گیری نکردیم :n08:نقل قول:
اول نیت میکنیم... بعد سرو گردنو میشوریم... قسمت راست بدن و بعدم قسمت چپ :n09:
:n09::n10::n05:اینم سرور خارجکی :n16::n19::n20::n26:
128
خدارو شکر حداقل این یه قلم رو جا ننداختی یاد بگیری.....نقل قول:
محتوای مخفی: خخخخخخخخ
نت ما هم درست شد مهدی جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n10::n09::n05:
خخخخخخ....نقل قول:
پینگت که درست نشده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برای تو هنوز بالاست.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تستای قبلیت پایینتر بود!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر درست نشه باید بری پارس انلاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما به همینشم راضییم همینم کارمونو راه میندازه :n10::39::26::tongue:نقل قول: