آره دو شبه که از ساعت 2 به بعد سرعت افتضاح میشه و میاد زیر 50 (دو مگ حجمی)
Printable View
آره دو شبه که از ساعت 2 به بعد سرعت افتضاح میشه و میاد زیر 50 (دو مگ حجمی)
وضعیت نت من که اسفناکه یا باقی هم دچار این مشکل هستن ؟:n27: نامحدود مخابرات
منم 512 نامحدود مخابرات داره کاشکی اسفنام بود ،الان دقیقا 24 ساعته سرعتم 14 کیلوبایت هست ،دیال اپ از این بالاترهنقل قول:
سلام
من نامحدود مخابرات دارم شکر خدا پینگم مدتی هست پایین هست 256 هم دارم الان هم پینگم بدونه تایم اوت 180 تا 200 هست ولی الان 185 تا 186 تکون هم نمیخوره خداکنه همینطور باشه
دیشب هم مد پرو فیفا رو 6 به 6 بازی کردم بدونه کوچک ترین لگ در ساعت 1 شب
بنده جوانرود تشریف دارم
من زنگ زدم 2020 میگه سرعت سراسری مشکل داره .واقعا شما هم اینجور شده ؟من از 80 اومده 12 الان 2 روز شده اینجوریه:n04:
اگه مخابرات هم سرعت رو پایین نیاره در غیر این صورت سیم های تلفن دز...یده میشه که ما نریم اینترنت.:n24:
مال دوست من هم یه ماه ونیم اینطوری بود حدود 3 ماه پیش این مشکل رو داشت اینترنت 1 مگ داشت 8 تا 10 ک.ب دانلود میکردنقل قول:
بیچاره کلوب داشت داشت ورشکست میشد:n03:
ping 380 پر از تایم اوت سرعت دانلود هم رویه 11:n30::n30:
منم همینطور من شب بازیو دانلود میکنم با سرعت خوبنقل قول:
:n09::n09: پینگ اوکی شد
اینترنت ر ییییی د
الان 1 ساعتی میشه فروم نمیتونم برم .الان به سختی اومدم
یاهو هم نمیشه رفت
فروم خوب شد ولی ایمیل و یاهو باید چتر شکن بیارم تا بیاد
من امروز رفتم ی کول پد بگیرم واسه لپ تاپ(ایسوس) دارم.کول پد یخی و میگفت فن آوری نانو داره گرما میخوره توش یخ تشکیل میشه و سرد میشه، هرچه گرما بیشتر این سردتر. توی مغازه که هوا خیلی گرم بود اینا یخ یخ بودند
بماند هر چی کشیدم آداپتوری نبود همه usb بودن که من بدم میاد(از برق باطری میکشه)
یه چیزی دیدم طرف میگفت
کسی تا به حال همچی چیزی دیده یا داشته؟ به درد میخوره؟(قیمتش هم دو برابر فن دار ها بود)
*
پ.ن: رو نت دارم میچرخم بعضیا میگن یخ خشک هستش (البته سواد نیمه من میگه یخ خشک دی اکسید کربن جامده و اصلا توی این دما یخ نمی مونه!) و میگن بعد چند ساعت نرم میشه و لپ تاپ توش فرو میره!
سلام سرعت حجمی 2048 چنده؟
ماله من 20 kb
بازی Lol اگه وسط آپدیت اینترنت قطع بشه ادامه پیدا میکنه بعدا یا نه؟نقل قول:
لینک مستقیم هم که نداره:n15:
اگه زود وصل شه دوباره مشکلی نداره اما اگه ببندی از اول اپدیت میشه و 100 mb بیشتر باید دانلود کنینقل قول:
اومدی LoL?:n27:
سرعت من که فعلا خوبه 250نقل قول:
2:2 درست میشه توجه کردید؟:n27:نقل قول:
لینک مستقیم نداره نمی شه دانلود کردنقل قول:
آپدیترش هم بیشتر از 60 ساعت طول میکشه با این اینترنت من :n02:
فعلا بیخیال شدم
داداش البته ربطی به تاپیک نداره این بحثنقل قول:
ولی همه کول پد ها با یو اس بی کار می کنن هیچ مشکلی هم برای باطری به وجود نمیارن جریان خیلی کمی می کشن مشکلی نیست
شما چیز خوب می خوای کول پد آلومینیومی بگیر یه دونه فن هم داره فوق العاده سرد می کنه قیمتش بالاس 80تومن
با سرعت 6kb هم دانلود بشه ارزششو داره ... من سه چهار روز طول کشید تا دانلودش کردم ولی بین تمام بازیهایی که دانلود کردم از همه خیلی خیلی خیلی بهتر بود ... مثل wow نیست که چند ساعت وقت آدمو برای بازی کردن بگیرهنقل قول:
آخه مشکل اینجاست که اگه قطع بشه میره اول درسته؟نقل قول:
کسی هست 2 مگ مخابرات داشته باشه،سرعت دانلودش چند کیلوبایته؟:n01:
pando media boosterکه همون installer بازی هست اگه در اواسط دانلود قطعش کنید دقیقا مثل IDman بعد از استارت مجدد از همون جایی که قطع شد شروع به دانلود میکنه و از اول نمیاد. ولی موقع آپدیت اگه به صورت دستی قطعش کنید (اینترنت قطع بشه مشکلی نداره) بعد از استارت مجدد بیش از مقدار باقی مانده دفعه قبل دانلود میکنه.برنامه نصب حدود 3.7 گیگ هست و آپدیتش هم حدود یک گیگ که باید یکسره تا آخر بره.:n11:بعد از دانلود تازه میبینید که واقعا ارزشش رو داره حتی بابتش حجم بخریدنقل قول:
یه pro کرمانشاهیم هست شایدم اگه مچ بودیم یه تیم زدیمنقل قول:
بچه های کرمانشاه زیاد داره
میشه یه عکس از دانلودت با IDM بذارید.نقل قول:
:n02:
سلام بچه ها
من شارژ اینترنتم تموم شده سایت مخابرات واسه شارژ الکترونیکی چرابالا نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟:n27:
چجوری آنلاین شارژ کنم؟؟؟:n28:
سلام،اگه حجمت به 0 رسیده،دیگه وصل نمیشه.باید حضوری شارژش کنی.نقل قول:
حجمم منفی 1.7مگ شده!!!نقل قول:
فکر نکنم ربطی داشته باشه!
ماه قبل صفر شد حتی 1هفته از انقضای شارژم گذشته بود ولی شارژکردم.
مشکل من اینه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالا نمیاد که بخوام شارژکنم.لینک شارژ آنلاین رو نداری؟
عزیز سایتشون خرابه منم یه چند روز پیش میخواستم شارژ کنم 4 مگ هم داشتم ولی زنگ زدم گفتن فعلا سایت در درسترس نیست و مشکل فنی داره لابد این سایت خودشون رو هم زدن خراب کردن:n02:
شانس مارو نگا!!!!نقل قول:
حالا تونستی شارژکنی؟
باید برم دفتر مخابراتی؟چقدر طول میکشه؟
خیلی طول نمیکشهنقل قول:
برو دفتر مخابراتی منطقتون
مثلا برا فجر باید برن دفتر مخابراتی مهر
یعنی کمتر از نصف روز طول میکشه؟نقل قول:
مرسی
آرهنقل قول:
صبح تا قبل 10 بری تا 1 یا 2 احتمالا حله
مخابرات امشب فقط پی سی ورلد رو باز میکنه !!
من فردا زنگ میزنم حسابگر پرت خالی داشته باشن سریع نقل مکان میکنم
واقعا دیگه تحمل مخابرات سخته
واسه شرکت حسابگر داریم عالیه
حیف حوصله تغییر شرکت ندارم یه بار رفتم گفتد پورت خالی نداریم باید 3 هفته صبر کنی وگرنه منم میومدم.البته الانم کلا همه جا خرابه صبر کن بعد از ... تموم بشه بعد برونقل قول:
آره وضع همه جا خرابه الان شرکتم قند شکن ها رو حسابگر هم همون وضع رو داره از امروز . تا دیروز خوب بودا !
ماشالا سرعت دانلود من!!!!
2مگابایت محدود سرعت دانلود 18 کیلوبایت بر ثانیه:n19:
زمانی که نت خوب نیست اول تقویم رو نگاه کنید
این قطع شدن ها و باز نشدن پیج ها و از کار افتادن قندشکن ها به خاطر اعلام اسامی نامزدهای ر/ی/ا/س/ت ج/م/ه/و/ر/ی هستش
ربطی به ارائه دهنده نداره. همه این وضع رو دارند
وارد بازی آنلاین نمیشه شد / فری هم باز نمیشه!
وضعیت مخابرات کرمانشاه واسه همه داغونه یا بعضی ها اینطروی ان؟؟