بله کافیه . . .نقل قول:
حالا این سیستم برای بازی و دیدن فیلم های اچ دی 1080 مناسبه؟ البته زیاد بازی نمیکنم
کیفیت صفحه نمایش عالیه . . .
بله کافیه . . .نقل قول:
حالا این سیستم برای بازی و دیدن فیلم های اچ دی 1080 مناسبه؟ البته زیاد بازی نمیکنم
کیفیت صفحه نمایش عالیه . . .
بچه ها کسی اگر ریوویو از MSI GE620 داره قرار بده ممنون میشم...
به نظر من تو رنچ خودش در حال حاضر شاهکار هست...چون تنها برندی هست که سندی بریدج هاش تا الان مشگلی نداشته!!!
Asus G73JH مشخصاتش خیلی خوفناکه چه قیمته؟بعد مدل های گیمینگ asus از لحاظ گرمایی مشکلی براشون پیش نمیاد مخوصا منی که تو اهوازم گرما هم هست نمیترکن؟!
یه سوال کلی : ایسوز یا سونی بگیرم؟کیفیت صفحه ی کدوم بهتره؟
بچه ها به نظرتون ASUS N53sn بعد از عید میاد تو بازار؟
(البته منظورم سری بدون مشکلشه new revision)
قیمت این مدل بالاست . . .نقل قول:
Asus G73JH مشخصاتش خیلی خوفناکه چه قیمته؟بعد مدل های گیمینگ asus از لحاظ گرمایی مشکلی براشون پیش نمیاد مخوصا منی که تو اهوازم گرما هم هست نمیترکن؟!
نه نمیترکه !
کیفیت صفحه نمایش سونی بهتر هست. . .نقل قول:
یه سوال کلی : ایسوز یا سونی بگیرم؟کیفیت صفحه ی کدوم بهتره؟
کلی هم نمیشه نظر داد ولی در رنج قیمت 1.500.000 سری F سونی واقعا عالیه
کیفیت صفحه نمایش سونی بهتر هست. . .
کلی هم نمیشه نظر داد ولی در رنج قیمت 1.500.000 سری F سونی واقعا عالیه[/QUOTE]
درود بر شما...
فکر میکنم تو رنج زیر 1.500000 تومان دیگه سری F سونی حرفی واسه گفتن نداشته باشه...
دلایل هم بسیار هست...
الان با 1.400000 تومان میشه هیولای MSI رو خرید...
GE620 MSI از سری گیمر این برند هست که طی بررسی های من ترکونده...
کافی کانفیگشو ببینید تا متوجه بشید...
سلام...نقل قول:
دلایل هم بسیار هست...
الان با 1.400000 تومان میشه هیولای MSI رو خرید...
GE620 MSI از سری گیمر این برند هست که طی بررسی های من ترکونده...
کافی کانفیگشو ببینید تا متوجه بشید...
کمی دید رو وسیع کنید و از بازی کردن بیاید بیرون به حرف من میرسید. ..
کیفیت صفحه نمایش من رو راضی نکرد
بنده فرق بسیار وسیعی تو صفحه های نمایش ندیدم ولی قبول دارم که سونی روی صفحه نمایش حرفی برای گفتن داره...نقل قول:
اما شما رم... سی پی یو{مخصوصا سی پی یو های سندی بریدج جدید} و گرافیک رو هم در نظر بگیر...
حالا جدا از بزرگی و سنگین بودن سونی مساءل بالا نیز اگر مقایسه شود مشخص میشه که سونی یکم عقب هست...یا به قولی سونی سیاستش اینه که کلا همیشه عقب تر از بازار حرکت میکنه تا با یکسری چیز های جزءِ همچون نمایشگر فروش بالای خودشو رقم بزنه...
در هر صورت برند ها سلیقه ای هست...!
خدایی این همه حال دادی و بهم اطلاعات دادی یه چنتا مدل سونی بهم معرفی کن که تو رنج قیمت 1.400-1.500 باشه.نقل قول:
خیر از جونیت ببینی پسرم :31:
مرسی رنگ بندی .. :دینقل قول:
بنده فرق بسیار وسیعی تو صفحه های نمایش ندیدم ولی قبول دارم که سونی روی صفحه نمایش حرفی برای گفتن داره...
اما شما رم... سی پی یو{مخصوصا سی پی یو های سندی بریدج جدید} و گرافیک رو هم در نظر بگیر...
حالا جدا از بزرگی و سنگین بودن سونی مساءل بالا نیز اگر مقایسه شود مشخص میشه که سونی یکم عقب هست...یا به قولی سونی سیاستش اینه که کلا همیشه عقب تر از بازار حرکت میکنه تا با یکسری چیز های جزءِ همچون نمایشگر فروش بالای خودشو رقم بزنه...
در هر صورت برند ها سلیقه ای هست...!
تا حدودی موافقم . .
پس بمونید مدلهای جدید سونی بیان . .
ولی تو کیفیت صفحه نمایش بستگی به تست انجام شده داره که به خودم واقعا ثابت شده واسه همین میگم .. .
+
برند MSI رو نمیتونم به برندهای دیگه ترجیح بدم چون هنوز به صورت عمده دست افراد نمیبینم و دوستان زیادی نداشتم که باهاش کار کنن..
ولی قبول دارم که کانفیگهای جالبی میده بیرون و این وسوسه انگیز هستش
EB 4-FFXنقل قول:
خدایی این همه حال دادی و بهم اطلاعات دادی یه چنتا مدل سونی بهم معرفی کن که تو رنج قیمت 1.400-1.500 باشه
Ci5 2.6 up to 3.3
4GB
320
DVD RW
15.5 WXGA
5650 ATI
7-H
1.300.000
EA4 CGX
Ci5 2.6 up to 3.3
4GB
320
Blu-ray
14.1 LED
5650 ATI
7-H
1.420.000
F 13-JFX
Ci7 1.7 up to 2.9
4GB
500
DVD RW
16.4 WXGA
G 425 Geforce
7-H
1.400.000
با توجه به سایزی که مد نظرتون هست این مدلها موجوده . . .
اسمها زیادن مهم اینه که کانفیگ مشابه همین باشه اون موقع بردید. .
البته من بین 15- 16 اینچ میخام.نقل قول:
این مدل سونی چه قیمته؟Sony F13 HFX
بعد اینکه سایتی نیست که ببینم که فلان سی پی یو و گرافیک چه رتبه ایی داره بین بقیه؟
ممنون
سلام.
من میخوام تا حدود 1 ماه دیگه یه لپ تاپ تا مرز 1,500,000 بردارم که حداقل تا دوسال دیگه روی بازیها راحت جواب بده،ضمن اینکه کارای گرافیکی و مهندسی مثل رندر و ... که دیگه خوراکش باشه مثل 3D و CADو....خودم بین دوتا مدل موندم که میگم کانفیگشو:
HP Pavilion DV6 3141TX
Corei7 740QM 6MB cash 1.73GHz up to 2.93GHz
8GB DDR3 Ram
ATI 5650 1GB DDR3/GDDR3 Dedicated up to 4GB
750GB Hard
15.6 LED HD
6Cell Battery
.................................................. .........................
Dell XPS L401-A
Corei7 740QM 6MB cash 1.73GHz up to 2.93GHz
6GB DDR3 Ram
Nvidia GeForce GT435M 2GB Dedicated up to 4GB
500GB Hard
14.1 LED HD
9Cell Battery
JBL 2.1 Speaker
به نظر شما کدوم؟ البته فقط توی گرافیکش نمیدونمو شک دارم کدوم بهتره و اینکه مدل دل 14.1 هست که یکم کوچیک میشه...!
کیفیت پنلش هم هردو عالی هستش و من اعتقاد دارم سونی پول اسمشو میگیره و مطمئنم اگر میخواست همچین کانفیگایی بده بیرون روی 1800 تا 2 میلیون میداد بیرون.البته من تاحال لپ تاپ نداشتم و نمیتونم قطعی اظهار نظر کنم چون روی پی سی مانور میدادم تا الان.
اگه مدل دیگه ای هم به نظرتون میرسه با کانفیگ و قیمتش بگید لطفا.ممنون.
Dell XPS L501-A
کمپانی Dell مدلهایی از سری XPS را معرفی کرده است که علاوه بر امکانات فوقالعاده و کانفیگهای قدرتمند، قیمت بسیار مناسبی نیز دارند. نکتهی خوب دربارهی نوتبوکهای جدید 14 و 15 اینچی سری XPS آن است که با وجود حفظ قیمت در حد مناسب، کیفیت ساخت بسیار خوبی نیز دارند و این خوبی از نمایشگر بسیار با کیفیت، صفحه کلید عالی بدون Flex (خمشدگی تحت فشار) و اسپیکرهای قدرتمند و جدا فوقالعادهی JBL گرفته تا جنس آلومینیومی بدنه حفظ شده است. در کل با یکی از بهترین سری نوتبوکهای امسال مواجه هستیم که زیبایی را به همراه کیفیت و قدرت، به صورت توئمان دارد و میتواند مورد استفادهی کاملا حرفهای گرافیستها و بازی کنندگان Gameهای رایانهای قرار گیرد و به جرات میتوان گفت که این دستگاه قویترین لپتاپ امسال است که ارایه شده است. حتما خوانندهی ادامهی این نقد و بررسی باشید!
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
پردازنده: Intel Q740 1.73GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 6 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT435M 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
نقد بررسي:
خوب، نخست بگوییم که سری جدید XPSهای دل در سه اندازهی 14، 15 و 17 اینچی ساخته شدهاند و دارای کانفیگهایی با پردازندهی Core i5 و Core i7 هستند که ما سعی میکنیم در این جا به طور کلی به نقد و بررسی همهی آنها بپردازیم. همانطور که گفتیم نقطهی قوت این لپتاپ در قیمت مناسب، کیفیت بالای ساخت، امکانات سختافزاری بسیار قدرتمند (که البته در کانفیگهای مختلف با توجه به قیمت متفاوت است ولی در کل همگی قدرتمند هستند) و کارت گرافیکی واقعا قدرتمند و با ظرفیت بالا به همراه نمایشگر بسیار باکیفیت است که آن را برای گرافیستها، طراحان و افرادی که به بازیهای سنگین (از لحاظ گرافیک) کامپیوتری علاقه دارند بسیار مناسب میسازد. درضمن این نوتبوک مجهز به اسپیکرهای واقعا عالی (اصلا غلو نمیکنیم!) JBL میباشد که صدای کاملا بلند و بسیار باکیفیتی را به ارمغان میآورد.
بسیار خوب نخست از طراحی بدنه شروع میکنیم. این لپتاپ از دربی آلومینیومی و یونیزه شده بهره میبرد که اصلا جذب کنندهی اثر انگشت نمیباشد ولی رنگ تیرهی آن چندان ما را تحت تاثیر قرار نمیدهد. آنهایی که به دنبال جلوهی بیشتری از این نظر هستند بهتر است به جای Dell XPS جدید به دنبال یک Dell Studio بروند. وقتی درب را باز میکنیم قسمتی در پشت درب قرار میگیرد که ادامهی بدنهی اصلی است و برند XPS در گوشهی آن درج گردیده و وقتی سیستم Sleep (آماده به کار) است به زیبایی روشن و خاموش میشود. همچنین سطح مات آن به قسمتهای درونی، کناری و زیرین هم رسیده است که این هم بسیار عالیست. قسمت درونی نوتبوک نیز از جنس بسیار مرغوب فلز آلومینیوم و به رنگ تیره است. باندهای سفید نقرهای هم پیرامون صفحه کلید و تاچپد را در بر گرفتهاند که ظاهری کاملا مدرن به آن میدهند. اسپیکرهای قدرتمند JBL نیز در دو طرف صفحه کلید قرار دارند که بسیار قدرتمند هستند و در ادامه بیشتر دربارهی آنها توضیح میدهیم. ابعاد مدل 15.6 اینچی 3.8 × 26.5 × 38.1 سانتیمتر میباشد و 2.78 کیلوگرم وزن دارد و ابعاد مدل 14.1 اینچی 3.3 × 24.3 × 34.2 سانتیمتر میباشد و 2.3 کیلوگرم وزن دارد میتوان گفت که نسبتا کمی سنگین وزن هستند.
نقاط قوت و ضعف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عملکرد بسیار قدرتمند
بهترین کیفیت اسپیکر در نوتبوکهای هم رده
مجهز به پورت USB نسخهی 3
نخستین وب کم Skype HD در نوتبوکها
صفحه کلید مجهز به نور پسزمینه (Baklit)
ساخت و طراحی با کیفیت و زیبا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وزن نسبتا سنگین (البته به دلیل بدنهی آلومینیومی)
فاقد صفحه کلید عددی میباشد
وب کم در شرایط نوری ضعیفتر عملکرد خوبی ندارد
پیشنهاد برای :
این مدل لپ تاپ به افرادی که به دنبال یک نوت بوک فوق العاده با کیفیت، زیبا و با قدرت گرافیکی و قابلیت های عالی هستند، توصیه می شود. همچنین برای استفاده به عنوان لپ تاپ برای گرافیست ها، سرگرمی، بازی و کار می تواند انتخاب مناسبی برای دانشجویان و مهندسین باشد
البته من يه مدل اپل رو محض اطلاع شما براتون ميزارم.من خودم عاشق اپلم.باتوجه به اينكه سيستم عامل اپل مكينتاش هست و كيفيت گرافيكي فوق العاده اي داره.البته ميشه روي اپل ويندوز7هم نصب كرد.ولي اپل بخاطر كيفيت بالاي قطعات ومحصولاتش قيمتش بالاست(به گفته بعضيا قيمتش همينجوري بالا نيست).اگه دنبال كيفيت بالا ظاهر بسيار زيبا دوام و طول عمر بالا هستيد به بعضي از مدلاي اپل يه سري بزنيد.البته اپل توي ايران دردسرهاي زيادي داره.ولي بعضيا اين دردسرهارو به جون خريدن.كه نصف اين دردسرها با نصب ويندوز روي مك بوك(لپ تاپ هاي شركت اپل)رفع ميشه.كانقيگشو براتون ميزارم.انشاالله
MC516LL/A
Processor
Type: Intel Core 2 Duo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Clock Speed: 2.4GHz Front Side Bus (FSB): 1066 L2 Cache: 3MB Cores: 2
Memory
Size: 2GB Speed: 1066MHz
HDD
Size: 250GB Speed: 5400rpm
Optical Drive
DVD±RW
Software
Operating System: Mac OS X (Snow Leopard V10.6)
Display
Screen Size: 13.3" Type: Glossy Resoloution: 1280x800 Backlight: LED
Graphic
Model: NVIDIA GeForce 320M Video RAM: 256MB Total Memory: 256MB Memory Speed: DDR3
Battery
Model: 63.5-watt-hour Technology: lithium-polymer
Networking/Wireless
LAN 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T Fast Ethernet (RJ-45) WLAN Apple AirPort Extreme 802.11 a/b/g/n Bluetooth 2.1 + EDR
I/O Ports
Headphone Jack Microphone Input USB 2.0 x 2 FireWire 800 (up to 800 Mbps) Mini DisplayPort iSight Camera
Other information
Color White Weight 2.13 kg Origin Made in China Factory Warranty 1 year limited warranty
تصاوير ديگري از مك بوكmc516
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمت اين لپ تاپ بسيار زيبا با گارانتي سه ساله در ايران(به گارانتي اعتباري نيست البته تو ايران)1320000هست.اينم بگم كه لپ تاپ هاي اپل از بهترينtrackpadهاي دنيا استفاده ميكنه كه تعداد انگشتها تعيين كننده يك دستور خاص هست.
مدلهاي ديگشم تو رنج يك ونيم ميليون ميزارم.انشاالله
MacBook Pro MC374LL/A
Processor
Type: Intel Core 2 Duo Processor Number: P8600 Clock Speed: 2.4GHz Front Side Bus (FSB): 1066MHz L2 Cache: 3MB Cores: 2
Memory
Size: 4GB Speed: 1066MHz
HDD
Size: 250GB Speed: 5400rpm
Optical Drive
DVD±RW
Software
Operating System: Mac OS X (Snow Leopard V10.6)
Display
Screen Size: 13.3" Type: Glossy Resoloution: 1280x800 Backlight: LED
Graphic
Model: NVIDIA GeForce 320M Video RAM: 256MB Total Memory: 256MB Memory Speed: DDR3
Battery
Model: 63.5-watt-hour Technology: lithium-polymer
Networking/Wireless
LAN 10/100/1000 10/100/1000 WLAN Apple AirPort Extreme 802.11 a/b/g/n Bluetooth 2.1 + EDR
I/O Ports
Headphone Jack Microphone Input USB 2.0 x 2 FireWire 800 (up to 800 Mbps) Mini DisplayPort iSight Camera
Other information
Color Silver Weight 2.04 kg Origin Made in China Factory Warranty 1 year limited warranty
MacBook Pro MC374LL/A [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاويرديگري ازmc374
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمت اين لپ تاپ كه با همان گارانتي 1520000است.
مدلهاي جديد شركت اپل درسال جديد ميلادي به بازار عرضه شده وهم اكنون در بازار ايران هم هست.اين مدلها بسيار باكيفيت وپر قدرت هستند كه از جمله تغييرات نسبت به مدلهاي قبلي ميتوان به استفاده از دو كارت گرافيك پر قدرت وcpuهايcorei5وcorei7اشاره كرد كه قدرت اين لپ تاپ هارا بسيار افزايش داده است.نكته ديگر اينكه شركت اپلبراي اولين بار در دنياي لپ تاپ از پورتهاي thunderboltاستفاده كرده كه سرعت انتقال داده را(مثلا ازusbبه كامپيوتر و بالعكس)بسيار بالا برده.
ميتونيد اطلاعات دقيقتررو از سايت اپل بگيريد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد.
بچها منم شرایط همین دوستمونو دارم و میخوام dell xps l501 رو بگیرم قطعی هم شده ولی امروز در مورد گرافیک های quadro خوندم .میگن همچین گرافیکایی بیشتر به درد آدم میخوره .دل هم فقط یه مدل Quadro داره که 4.500.000 هست .تو رنج 1.500.000 گرافیک Quadro نمیشه پیدا کرد ؟:31:
مدل 1 و 3 که گذاشتم واسه همون بود . .نقل قول:
البته من بین 15- 16 اینچ میخام.
نقل قول:
بعد اینکه سایتی نیست که ببینم که فلان سی پی یو و گرافیک چه رتبه ایی داره بین بقیه؟
ممنون
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
نه عزیز . ..نقل قول:
بچها منم شرایط همین دوستمونو دارم و میخوام dell xps l501 رو بگیرم قطعی هم شده ولی امروز در مورد گرافیک های quadro خوندم .میگن همچین گرافیکایی بیشتر به درد آدم میخوره .دل هم فقط یه مدل Quadro داره که 4.500.000 هست .تو رنج 1.500.000 گرافیک Quadro نمیشه پیدا کرد ؟
کارت گرافیک های کواردو برای کارهای تخصصی مهندسی طزاحی شده و در اون موارد خیلی سریع عمل میکنه . .
راههایی هست که همین کارتهای گرافیک رو هم میشه به اون تبدیل کرد که حدود 60% کارایی هم داره .. !!
سلام.
من میخوام لپ تاپ بخرم و ا میلیون پول دارم.
کاری هم که میخوام نرم افزارهیی مث CAD و سایر نرم افزارهای مهندسی مکانیکه.
حمل و نقلش هم واسم مهمه.میخوام همراهم باشه.
خودم مدل asus X42 JY رو انتخاب کردم.همه چیزش خوبه.فقط در رابطه با وزنش مشکوکم.
خواهش می کنم کمکم کنید!:41:
بگید ما هم استفاده کنیم .نقل قول:
راههایی هست که همین کارتهای گرافیک رو هم میشه به اون تبدیل کرد که حدود 60% کارایی هم داره .. !!
دوستان عزیز یک راهنمایی در مورد خرید این 3 مدلی که پایین هست می خواستم.
Vaio VPC_F_132 با قیمت 1/320/000 تومان
Vaio F 13HFX با قیمت 1/310/000 تومان
Dell hspiron 5010 با قیمت 1/150/000 تومان
کدوم یکی از اینها بهتره و اگر بین 1 تومن تا 1.5 چیز بهتری سراغ دارید لطف کنید بگید
با تشکر
کسی نیست منو راهنمایی بکنه؟!نقل قول:
شما تو صفحه قبل يه نگاهي كن ببين من برات يه سري توضيحات نوشتم هم درباره دل501وهم درباره مدلهاي اپل.نقل قول:
سلامنقل قول:
لپ تاپ برای بازی وسیله مناسبی نیست. البته اگه بخواین به صورت حرفه ای بازی کنین. نصب یک یا دوتا بازی سبک برای سرگرمی ایرادی نخواهد داشت.
اما در مورد بندهایی که نام بردید.
سونی قیمت بالاتری داره ، دلایلی هم داره که از حوصله بحث خارجه.
از این دو مدلی که دادین HP بهتره چون :
رم بیشتر
گرافیک بیشتر
هارد بیشتر
مانیتور بزرگتر ( توی طراحی کمک بیشتری میکنه)
از نظر قیمت هم فکر کنم HP گرونتر باشه ولی به اختلافش می ارزه.
HP Pavilion DV6-TX = 1530
Dell XPS Studio L401-X = 1460
اگه اشتباه نکرده باشم قیمتشون همین حدوده.
موفق باشین.
نظرتون راجع به این مدل ASUS چیه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.3 کیلوگرم
پردازنده: Intel 740QM 1.73 GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6470 DDR3 VRAM 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 14.1" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
برای کار با نرم افزارایی مث CAD و نرم افزارای دیگه مهندسی (مکانیک) میخوامش.و البته میخوام همراهم کنم.یعنی وزنش مهمه.از این سبکتر و با همین قدرت چیزی سراغ ندارید؟
ترجیحا DELL نباشه
1 میلیون هم موجودیمه
از بحث این تاپیک خارجه . .نقل قول:
بگید ما هم استفاده کنیم .
کمی سخته . .
برید اینجا :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=413063
دوستمون خوب راهنمایی کرد . .نقل قول:
کسی نیست منو راهنمایی بکنه؟!
+
اگر حمل براتون مهمه 14 اینچی بهتره و اینکه مدلهای دیگه هم هست ..
برای نرم افزارهای مهندسی تفاوتی بینشون نیست ولی خوب سایز بیشتر باشه راحتتر میشه همونطور که گفته شد...
دقیقا مدل عالی و مناسبی برای شماست .. . .نقل قول:
برای کار با نرم افزارایی مث CAD و نرم افزارای دیگه مهندسی (مکانیک) میخوامش.و البته میخوام همراهم کنم.یعنی وزنش مهمه.از این سبکتر و با همین قدرت چیزی سراغ ندارید؟
سلام.آقايون نظرتون درباره asus g75چيه؟
دوستان عزیز کسی نیست جواب منو بده؟پست قبلیم رو اگه راهنمایی بکنید ممنون میشم
کسی اطلاعاتی در این زمینه نداره؟نقل قول:
نظرتون درباره مدل های زیر چیه؟قیمتاشون چنده؟
sony VPCF13AFX
VPCF13M0E/B
VPCF13Z1E/B
VPCF13M8E/B
از سونی نظر من رو این مدل که گذاشتید هست :نقل قول:
کسی اطلاعاتی در این زمینه نداره؟
Vaio F 13HFX با قیمت 1/310/000 تومان...
موجودی:1 میلیون تومان
یه لپ تاپ که blue ray combo داشته باشه و ترجیحا asus
سلام دوستان !
تا قیمت 1.500 بهترین توی بازار چیه؟...از برند سونی و دل خوشم نمیاد به دلایلی :31:
بعد از نظر گیم و صفحه نمایش و اینا هم خوب باشه دیگه...و اینکه لپتاپ حداقل برای 3 سال باید نگه داشته بشه...پس از نظر ارتقاء و اینا مناسب باشه : دی
و اینکه اگر مدلی قراره بیاد که صبر براش میصرفه میشه صبر کرد ! :31:
ممنون میشم راهنمایی کنید...:11:
سلام . . .نقل قول:
سلام دوستان !
تا قیمت 1.500 بهترین توی بازار چیه؟...از برند سونی و دل خوشم نمیاد به دلایلی
بعد از نظر گیم و صفحه نمایش و اینا هم خوب باشه دیگه...و اینکه لپتاپ حداقل برای 3 سال باید نگه داشته بشه...پس از نظر ارتقاء و اینا مناسب باشه : دی
و اینکه اگر مدلی قراره بیاد که صبر براش میصرفه میشه صبر کرد !
ممنون میشم راهنمایی کنید...
.
3190 از اچ پی به نظرم گزینه مناسبی باشه . . .
این مدل هم هست از لنوو اگه پیدا کنبد تو بازار Y560 . .