سلامنقل قول:
من دانلودش کردم و وقتی setup رو می زنم ارور می ده! چیکار کنم؟!!!
Printable View
سلامنقل قول:
من دانلودش کردم و وقتی setup رو می زنم ارور می ده! چیکار کنم؟!!!
دوست عزيز خب خوبه خودتون داريد ميگيد expire ميشه من اگه بخوام دوباره بزنم خب همين بلا سرش مياد ديگه! در ضمن لينك اصلي دانلود و همه زحمت كارو sky man عزيز كشيدن و ما فقط سهولت بخشيديم در امر دانلود :5:نقل قول:
وقتي كه دانلود كرديد و نصبشم كرديد ارور سي دي رو ميده كه وقتي ok رو بزنيد و ثبت نام كاربر جديدم رو همنقل قول:
بزنيد و اونو تكميل كنيد بازم ارور ميده كه بازم با زدن ok از برنامه خارج ميشيد (احتمالا) و دوباره برنامه رو اجرا
كنين و گوشتون به اروراش بدهكار نباشه !!! ديگه حله و با خيال راحت ازش استفاده كنين !
يا علي
اصلا قبل این که نصب بشه ارور می ده! وقتی setup رو می زنم...نقل قول:
به احتمال زیاد کامل دانلود نشدهنقل قول:
شما مطمئني فايل كامل دانلود شده ؟ 53 MB هست ؟!!نقل قول:
چــــــــــــــــــــــــ ــــــــی میگی؟؟؟:18:نقل قول:
فکر نمی کنم اینطوری باشه (البته اگه اینطوری باشه باید به حضوری یا غیر حضوری خوندن پیش توجه کنی.
QUOTE=masud-000000;5007550]ای بابا دیدی چی شد...
اصلا حواسم نبود که من هم از سهمیه شاهد استفاده کردم:31:...اشتباهی گفتم منطقه 3
حالا اینا فرقش با هم در چه حده؟؟؟
سی دی کانون تخمین رتبه سهمیه شاهد هم داره؟؟؟:19:
اگه لطف داره لطف کنید یه بار دیگه تخمین بزنید رتبم رو.... :11:
(واقعا شرمنده ام :43:)
---------- Post added at 11:21 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------
عزیز شما خودتون نوشتید که سهمیش منطقه دو هست...
نمیشه که همزمان از دو سهمیه استفاده کرد.:11:[/QUOTE]
منظورت رو نمیفهمم یعنی منطقه دو نمی تونه از سهمیه شاهد استفاده کنه ؟ :5:
فقط منطقه 2 نه همه می تونن استفاده کنن اما دیگه بهش نمیگن سهمیه منطقه ،میگن سهمیه شاهد همین.:11:نقل قول:
سلام یکی هس به من کمک کنه؟ هر کاری میکنم اختصاصی نموتونم خوب بزنم دارم دیوونه میشم:19::41:
سلام
شما تا الان چیکار کردین که نشده؟
خود درس رو خوندین؟
تست آنالیز کردین؟ یعنی تست خوندین که به جوابش نگاه نکنین و فقط با خودش و متن درس کلنجار برین؟
حواسم نبود گفتم نيمه اول نه ايشون متولد نيمه دوم هستن ! بله متولدان نيمه دوم هر سال اين شرايط رو دارننقل قول:
البته اينم بگم كه قضيه سال بعدش رو نميدونم يعني اون فعلا معلوم نيست ولي امسال رو ميدونم كه بدون هيچ مشكلي ميتونن شركت كنن !!!
شایستی بومی تهران بوده!نقل قول:
دم دوستان گرم
منم برنامه رو دانلود کردم ولی هنوز اجراش نکردم:31:
الان اجراش می کنم ببینم چی میشه
خوب ، اجراش کردم کاملا درست بود
خیلی ممنون از Sky ...
در رابطه با ارور ها:
2 تا ارور میده . 1-وقتی اول میخواهید وارد شید که شما در اینجا ok میکنید میاد بیرون بعدش یه صفحه براتون باز میشه باید اون فلش پایین سمت چپ رو بزنید وارد برنامه بشه
2-وقتی برنامه رو اجرا کردین و یوزر ساختین بازم ارور میده که دوباره میاد بیرون ولی وقتی دوباره باز کنید برنامه رو درست میشه و همه چیز آماده هست
فقط یه چیزی از آزمون هاش نمیشه استفاده کرد؟
یا من فقط نمی تونم؟
بازم ز SKy ممنون:40:
دوستان لینک دانلود برای من باز نمیشه!نقل قول:
لطفا کمک کنید یا کسی برنامرو به صورت انلاین بفرسته برام لطفا!
همین الان رفتم کارنامه امتحانات پیش رو گرفتم....
زیرش نوشته بود:
شرایط فارغ التحصیلی را دارد...
آخ جوووووووووووون قبولیدمممممممممممممممممم :31:
فکر می کردم دیف بی افتم ولی خدا رو شکر قبول شدم.:42:
وقتی فهمیدم که قبول شدم کلی روحیه گرفتم واسه ادامه ی مسیر
:8:بادبان ها رو بکشید با سرعت تمام پیش به سوی کنکور...:8:
:31: از لینک اولی دانلود شد!
sky دستت درد نکنه.:10:
چون اين فقط setup نرم افزاره بنابراين سوالات توش نيستن ولي ميتوني سوالا رو كه خودت داري از طريق نرم افزار جواباشو وارد پاسخبرگ مربوط به همون آزمون تو نرم افزار بكني (مثلا سراسري 83) و بعد كه تموم شد ميگه بهت چند درصد زدي درسا رو و تخمين رتبه و ... و هم چنين امكان اين هست كه بريد تو نرم افزار و جواباي درست و غلط و نزده رو وارد كني تا درصد دقيق هر درس رو بهت بده !نقل قول:
دوست عزيز هم sky man عزيز لينك فورشرد رو گذاشتن و هم من رپيدباز رو ! لينك فورشرد كه حالا حالا ها كار ميكنه ماله رپيدبازم تاريخ expire شدنش رو نميدونم !نقل قول:
آقا مسعود عزيز تبريك ويژه ما رو بپذيريد :31: ان شا الله كه بعد 10/4 هم بياي و خبر موفقيتتو بدي !نقل قول:
يا علي
دوستان نتیجه پیش اومده؟
تبریک میگمنقل قول:
خوش به حالتون چه قدر زود نتایج امتحانات نهاییتون اومده
من که رفتم گفتند یک شنبه زنگ بزن اگه آماده بود بیا بگیر!!!
امروز سراسری 87 رو زدم
ادبیات 57
عربی 12 :41:
دینی 76
زبان 63
ریاضی 29
فیزیک 57
شیمی 40
اقا من که تازه پیش بودم هم باید دفترچه پست کنم ؟نقل قول:
تو رو خدا
یکی بگه استرسم رفت بالای 1000
من موتولد70/12/03 ام
:19::41:
یعنی دیگه نمی تونم کنکور بدم؟
نه بابا! واسه کنکور امسال هییییییییییییییییچ مشکلی نداری! ببخشید تقصیر من بود که استرس وارد شد!!!نقل قول:
پ.ن:
راجع به اون لینک 4shared ،من همون روز اول دانلود رو شروع کردم و تا 16 مگابایتش دانلود شد اما بعد قطع شد.
اما حالا که می خوان دانلود بکنم، download now رو که می زنم می ره سر شمارش معکوس و وقتی می نویسه برای دانلود کلیک کنید، وقتی کلیک می کنم دوباره برمی گرده به همون صفحه ی قبلی، یعنی download now . نمی دونید باید چیکار کنم؟!
اون لینک رپیدباز هم که دیگه کار نمی کنه...
یه راه پیشنهاد بدید تو این یه ماه اخر کمی درصد ریاضیمو ببرم بالا.
معمولا تو امتحنای جامع 20% میزنم .
فقط بگم من تاحالا کتابای هندسه 1 و 2 و گسسته و از نزدیک ندیدم :دی
ممنون :40:
ویرایش : قضیه پست دفترچه چیه ؟
دوست عزيز شما خيال راحت من تضمينش ميكنم :31: !!! شما نه تنها واسه امسال مشكلي نداري بلكه واسه سال آيندم هيچ مشكلي نداري !!!نقل قول:
كلا History & cookie مرورگرتو حذف كن بعد دوباره برو همون آدرس ان شا الله كه مشكلي نداره !نقل قول:
سلام
من چند روزی دچار مشکل بی انگیزگی شدم که قطعا تو این زمان که همه دارند بهترین استفاده ها رو از زمان می برند من خیلی عقب می مونم.
مثلا سراغ درس که میرم دو خط میخونم وبلند میشم و باز دوساعت دیگه میام سراغ درس وباز هم همین طور
دیگه اون انرژی های قبلی بهم انگیزه نمیده
دیگه هیچ سایت موفقیتی که میخونم درونم تحولی ایجاد نمیکنه
هرچی به رشته مورد علاقم فکر می کنم نمی تونم درونم انرژی مثبت ایجاد کنم.
من خیلی از درسام رو بلدم وکامل خوندم و الآن که باید مرورشون کنم دچار این مشکل شدم.
ایام امتحانا به خودم می گفتم تا امتحانا تموم بشه طوفانی شروع می کنم به خوندن ولی الآن 9 روز از آخرین امتحان گذشته وهنوز هیچ کاری نکردم.سر جمع تو این 9 روز 5 ساعت هم درس نخوندم و الآن که باید جمع بندی کنم هنوز یه کنکور رو نزدم.همین طور هم زمان داره به سرعت طی می شه
دو سه روز هم یه سری تفریح اساسی کردم که بلکه تغییری شکل بگیره باز هم نشد که نشد.
خلاصه به هر دری که به ذهنم میامد زدم و دیگه چیزی به ذهنم نمونده.
به خدا دوست ندارم یه سال دیگه بشینم برا کنکور بخونم چون در طول سال خیلی زحمت کشیدم.خیلی
از همه کسانی که این متن را می خوانند خواهش می کنم بی تفاوت رد نشند و اگه چیزی به ذهنشون میرسه من را کمک کنند.همین طور این نوشته رو نخونده رها نکنید.شاید نظر یکی از شما دوستان بتونه سرنوشت من رو تغییر بده.
بشین یه برنامه برای فردات بریز هیچ درسی رو بیشتر از 1.5 یا 1 ساعت مداوم نخون سعی کن توی این برنامت اکثر درسها رو بخونی ولی زیاد فشرده ننویس قول میدم جواب میده خودم از روزی حدود 8 ساعت رفتم 12 ساعت و حتی تا 13 هم می تونستم برم ولی گفتم بی خیال فردا شاید اذیت بشم زیاد بخونمنقل قول:
حداقل فایدش اینه که میدونی که میتونی روزی 10 الی 12 ساعت بخونی و همین ساعات مطالعه خودش انگیزه میده
شاید زیاد فکر میکنی !نقل قول:
باور کن راست میگم
دیدی بعضی روزا آدم صبح از خواب بلند میشه و همش فکر میکنه که چکار بکنه چکار نکنه یا یه کار رو چطور انجام بده ... خلاصه اونقد فکر میکنه که یه دفه می بینه شب شده و هیچ کاری نکرده !
به نظر من سعی کن زیاد فکر نکنی
من وقتی که نمیدونم که بشینم چه درسی رو بخونم برای هر درس یه عدد میزارم و به یه نفر میگم یه شماره از یک تا 5 بگو ! و میرم همون درس رو میخونم بدون اینکه فکر کنم !
شاد باشی
با با منم نوشته بودم سهمیه ایثار گران دیگه:31:نقل قول:
حالا جوابتون چیه یعنی بدون سهمیه میشه با 401 رفت مکانیک امیر کبیر؟
امسال همه بايد برن سربازي نيمه اول و نيمه دوم هم فرقي نداره من كه تو دفتر چه چيزي با اين مضمون نديدم همه رو مشمول كردننقل قول:
وست عزيز شما خيال راحت من تضمينش ميكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!! شما نه تنها واسه امسال مشكلي نداري بلكه واسه سال آيندم هيچ مشكلي نداري !!!
------------------------------------
دوستان آدرس سايتي رو بلد هستن كه سوالات كنكور دست كم از 5 سال پيش تا الان رو داشته باشه ؟
رفیق شما انگار واردی تو این قضیه!نقل قول:
من متولد تیر 70 ام...امسال مشمول و از این صحبتا میشم؟:31:
من 2تا مطلب به ذهنم میرسه که بگم. اول اینکه هیچ کاریو به بعدا ننداز. از همین فردا صبح ساعت 8 اولین آزمونتو برگزار کن . خود بخود یه سری سوالارو متوجه میشی بلد نیستی یا غلط زدی میری رفع اشکال میکنی...نقل قول:
خلاصه اینکه واسه استارت خیلی عالیه بخصوص اینکه بدونی فقط 3روز فرصت داری کل درسایی که آزمون دادی رفع اشکال کنی. اینکه بگی از شنبه شروع میکنم شنبه میشه 1شنبه . 2شنبه 3شنبه .....
مطلب دوم اینه که یه اصلی توی پزشکی هست به اسم تلقین . تا حالا شنیدی میگن یه سری داروهایی که دکتر میده پودره بی خاصیته؟ دکتر بهت میگه این دارو رو بخور حتما خوب میشی میری میخوری و جدی جدی خوب میشی در صورتی که قرصش الکی بوده . میخوام بگم هرچی بیشتر بگی حال ندارم انرژی ندارم همه رو بلدم و ... جدی جدی همینطوری میشی. من خودم تست کردم . چند روز پیش گفتم دیگه خسته شدم 1ساله دارم میخونم دیگه انرژی ندارم . ساعت 8 شب بود پاشدم رفتم یه فیلم سینمایی گرفتم نشستم دیدم بعدش حس کردم اصلا حوصلم سر جاش نیومد شروع کردم به تلقین کردن به خودم . 1ساعت تمام فقط فکر خوب کردم . اینکه1ماه مونده اگه این 1ماه هر کدوم از درسام رو 10 درصد ارتقا بدم رتبم چقدر جا به جا میشه . باور نمیکنی ساعت نزدیکای 12 بود و معمولا من 12 میخوابیدم ولی حس کردم باید پاشم وقت باقیمونده رو استفاده کنم . 2ساعت خوندم و خوابیدم صبحشم ساعت 7 پاشدم از همیشه بیشتر خوندم و البته بهتر. امشب 1ساعت 2ساعت اصلا 5ساعت فکر خوب بکن. اصلااااااااااااااا فکر بد نکن. چشاتو ببند و فقط به این فکر کن که 1ماه فرصت داری که درصداتو ارتقا بدی . به بقیه کار نداشته باش. من کسیو میشناسم از بعد از عید جمع بندی رو شروع کرده بخوام به اون فکر کنم حاصلی واسه من نداره جز اینکه خودمو میبازم . عوضش به خودم تلقین میکنم اگه اون 3ماه میخواد یه کاریو بکنه من میتونم 1ماهه همون کارو بکنم:31:
این حرفها الان وقتش نیست.دوست خودم 2سال غیبت داشت پزشکی قبول شد ازش تعهد گرفتن که توی 8سال مدرکشو بگیره در غیر این صورت بدون رزرو رشته اخراجش میکنن الانم ترم 2 پزشکی داره میخونه . شما بخونین قبول شدین کسی جلوی شمارو نمیگیره بخصوص اگه ببینن مصمم هستین این رشته رو بخونین. به قول یکی از دوستام اونا یه سرباز تحصیل کرده رو به یه سرباز دیپلمه ترجیح میدن:21:نقل قول:
امسال همه باید برن سربازی چیه دیگه؟! برادر، متولدین 70 برای کنکور امسال هیچ مشکلی ندارن. فعلا بی خیال این قضیه بشین! استرس زاست برای دوستان!!!نقل قول:
سایت گزینه 2 سوالات رو داره:
کد:www.gozine2.ir
قضيه ي سربازي رو كسي ميتونه دقيق روشن كنه ؟ مثلاً اگه قبول نشيم (متولد نيمه دوم 70) نمي تونيم معافيت تحصيلي واسه شركت مجدد در كنكور بگيريم ؟
نیمه ی دوم هفتاد مشکلی نداره عزیز جان.نقل قول:
یه قانونی پارسال تصویب شد که اگه هنوز پا برجا باشه ، حتی نیمه ی اول هفتاد هم واسه سال بعد مشکلی ندارن.
راستش من همه ی اطلاعاتم مال پارساله ، ولی در مورد متولدین نیمه 2 هفتاد ، کاملا مطمئنم.
نه عزيز اينطوري نيست ! خب اگه فرقي نداشت كه من ميموندم واسه سال آينده ! من خودم متولد 6/70 هستم با وجوديكه امسال پيش بودم :41: ولي رفتم پيش نظام وظيفه گفتن اگه خدايي ناكرده ! امسال قبول نشي بايد بار و بنديلتو ببندي واسه خدمت سربازي !!!نقل قول:
شما پيش رو پارسال گرفتيد درسته ؟ اگه اينطوري باشه بازم اگه امسال كنكور قبول شيد مشكلي واسه كنكور نداريد ولي اگه ...نقل قول:
پ.ن: فايده نداره برم يه دفتر پليس +10 بزنم !!!! :27:
فکر کنم آخرای درس آخر عربی 3نقل قول:
من دیمش توی کتاب
اين هم براي راهنمايي هر چه بيشتر دوستان !!!
برای دوره فیزیک چه کتابی خوبه؟
بازم اومدم .
دوستان به نظرتون برای زبان سوال های سال قبل رو بخونم جواب میده (برای دانشگاه ازاد)
راستی کارت ها رو کی میدن؟
بله براي ازاد زيادشم هست تازه من براي سراسري هم فقط سالهاي قبلو خوندم.نقل قول:
دوستان به نظرتون برای زبان سوال های سال قبل رو بخونم جواب میده (برای دانشگاه ازاد)
نقل قول:
راستی کارت ها رو کی میدن؟
تاریخ برگزاری آزمون ها كنكور سراسرس دانشگاه آزاد اسلامی
الف : آزمون شماره یك (غیر پزشكی ریاضی و.. ) روز های 5 شنبه وجمعه 17و18 تیرماه 1389
ب: آزمون شماره دو (پزشكی) روز جمعه اول مرداد 1389
پس زمان توزيع كارتها بايد تقريبا 12 تا 16 تير باشه.