حالا اون سوال ما رو که جواب ندادین نظرتون در مورد
تلویزیون ال ای دی ایکس ویژن مدل X.VISION LE-40IMP9E
چیه ؟
حالا اون سوال ما رو که جواب ندادین نظرتون در مورد
تلویزیون ال ای دی ایکس ویژن مدل X.VISION LE-40IMP9E
چیه ؟
والا من تاحالا محصولاتش رو از نزدیک ندیدمنقل قول:
اما به نظرم زیاد خریدش قابل توجیه نیست چون اونقدر جنس های خوب با قیمت های مناسب از برنهای معروف تو بازار هست که آدم نباید این ریسک رو بکنه
سلام خدمت دوستان. من هم درخواست راهنمایی دارم
بودجه: بین ۱.۳۰۰.۰۰۰ تا ۱.۸۰۰.۰۰۰ تومان
سایز صفحه: بین ۴۰ تا ۴۷ اینچ
کیفیت تصویر خیلی واسم مهمه و اولویت اول داشتن تصاوی بسیار شفاف و با کیفیت دوبعدی هست. فکر میکنم LED تصاویر بهتری داره.
ترجیحا سه بعدی باشه (این تکنولوژی جدید Passive ظاهرا خیلی جالبه اما نمیدونم کدوم TVها این قابلیت رو دارن.)
ترجیحا اسمارت TV باشه.
پورتهای مختلف رو ساپورت کنه و ورودیهاش ترجیحا زیاد باشه. USB و ...
قابلیت پخش فرمتهای مختلف رو هم داشته باشه بهتره ولی اینم اولویت نیست.
تعصبی روی برند ندارم اما این برندها رو ببرای تلوزیون یشتر قبول دارم: Samsung - LG - Sony - Sharp . پاناسونیک رو شناختی ندارم.
گارانتی بودن یا نبودن هم واسم مهم نیست. اگه هزینه گارانتی خیلی زیاد هست ترجیح میدم پولش رو بدم یه تلوزیون با کیفیت تر بدون گارانتی بردارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
راجع به پسیو فقط ال جی این قابلیت رو دارهنقل قول:
اما به نظرم زیاد سه بعدی رو ملاک انتخاب قرار نده
سلام دوست عزيز:نقل قول:
اگه نوع پسيو برات مهمه LW65100 ال جي هم از نطر قيمت و هم كيفيت كزينه مناسبي است
اما برا ي بودجه اختصاصي شما LW57000 بقيمت 1760000 تومن براي سايز 42 اينچ ميتونه
مناسب باشه. اولي 200 و دومي 100 هرتزه. به اينترنت وصل ميشن و كنترلش مثل موس
عمل ميكنه كلآ كار كردن باش راحته. در ضمن گيرنده ديجيتال هم داره.
موفق باشيد.
من موندم اين جشنواره راه انداختن سوني ديگه چيه! شرايط همون شرايطه قبله فقط 200 تومن گرون كردن! :27:نقل قول:
اصلاح ميكنم قيمت lw57000 فعلا 1650000 هستش كه اگه يه بلوري هم بردارين 200000 تومان كارت هديه داره (اتفاقا يه بلوري داره كه قيمتش 219000 تومن هستش يعني تلويزيون و بلوري رو بردارين براتون در مياد 1670000 تقريبا ;)نقل قول:
منم شرايطم مشابه شما بود ميخواستم سامسونگ d6940 بگيرم كه از ديروز سامسونگم گرون كرد الان بدون بلوري در مياد 1850 كه نمي ارزه به نظر من ميشه 100 تومان گذاشت روش st30 گرفت فعلا تنها برندي كه گرون نكرده LG هستش
ممنون. میشه ایرادات این دو مدل LG رو بگین یعنی lw6500 و lw5700. سامسونگی که گفتین چه مزیتی نسبت به این داره؟اگه بخوام بیخیال 3d بودنش بشم آیا چیز خیلی بهتری با همین قیمت ها وجود خواهد داشت که ارزش داشته باشه بیخیال سه بعدی بشم؟نقل قول:
این تکنولوژی Passive که خوندم خیلی ازش تعریف شده بود و فکر کنم 3D های غیر پسیو انتخاب مناسبی نباشه.
با سلام
دوستان لطفا من رو راهنمائی کنید ، میخوام یه تلویزیون 40 اینچ بگیرم ( ال ای دی ویا پلاسما) فرقی نمیکنه ، فقط کیفیت تصویر SD و مخصوصا شبکه های داخلی در اون خوب باشه و حداقل کیفیتش به مانند Crt های قدیمی باشه . با تشکر
شما همون الجی بخری بهترهنقل قول:
ولی اگه خونه بزرگه سایز 42 کوچیکه
من الان خودم 42 دارم ولی کاشکی 50 میخریدم
مزيت خاصي نداره تو سايتهاي مختلف امتيازي كه به اون داده بودن بيشتر از ال جي بود ميخواستم اونو بگيرم حالا كه گرون شد ال جي به صلاحه به نظر من ، 2 اينچم كه بزرگتره ال جي 42 اينچه و سامسونگ 40نقل قول:
این مدل پنلش ساخت کره جنوبی و مجهز به گیرنده دیجیتال داخلی داره و میتونی تصاویر رو با کیفیت Full HD ببینی و مطمئن هستم گارانتی شرکت مادیران . با اینکه زیاد برند معروفی نیست ولی نسبت به قیمتش و کیفیت تصویرش واقعا قابل رقابت با بقیه برندهاست.نقل قول:
وضوح تصویر بالا Full HD با رزولوشن 1080 × 1920 پیکسل
مگاکنتراست دینامیک : 1:3,000,000
موتور پردازش تصویر M-Star
زاویه دید بسیار وسیع (178 درجه افقی و عمودی)
مجهز به تکنولوژی پیشرفته 120HZ
خروجی صوتی SRS Trusurround XT
دارای چهار ورودی HDMI
بله برندهای خیلی بهتری هم هستن و پول بهتری هم میگیرن، X.VISION چند سالیه که تو بازار اومده و کیفیت تصویرش تو مدل های جدیش واقعا خوبه ، این مدلی که دوستمون dada_zebel انتخاب کرده LED و مجهز به گیرنده دیجیتال داخلیه و مهمتر اینکه شرکت سرو صاحابدار مادیران داره تولیدش میکنه. به نظر من انتخاب خوبیه.نقل قول:
سلام
ممنون میشم منو راهنمایی کنین که بین این 2 مدل کدوم بهتره یا انتخاب دیگه هم هست برام فقط کیقیت مهمه
samasung 6920 panasonic palasma u30
امکانات اصلا
باز هم ممنون
والا من تا حالا از نزدیک ندیدمنقل قول:
ایشالا اگر خرید خوب باشه و راضی باشه
پلاسمای پاناسونیک بهتره چون هرچی باشه پاناسونیک پول مرغوبیت پنل و دوام tv اش رو میگیره ...نقل قول:
داشتن پنل خوب در tv روی کیفیت تصویر تاثیر میذاره .
با توجه به اینکه 3d نمیخوای و کیفیت تصویر خیلی برات مهمه راجع به مدل le700m شارپ شک نکن . البته اگه بتونی توی بازار گیرش بیاری . این tv پنلش ژاپنی و full led هست و کیفیت تصویرش بی نظیره . حدود 1600 تومن هست و کنتراست و فرکانس بالایی داره. دارای تکنولوژی کواترون هست و 40 اینچه.نقل قول:
در ادامه صحبت pinokiu عزیز بگم که هرتز همون سرعت refresh شدن تصویر در صفحه هست که هرچی این سرعت بیشتر باشه بهتره و در تصاویر خیلی سریع و متحرک از تاری دید جلوگیری میشه چون تصویر سریعتر refresh میشه و موجب تماشای روان و بدون مشکل تاری دید میشه . البته برای تلویزیونهای 2D فرکانس 100 هرتز واقعا" کافی هست .نقل قول:
به نظر من اگه میخوای یه کیفیت تصویر خیلی خوب داشته باشی و از برندهای ژاپنی تهیه کنی یا کمی بودجه رو افزایش بده یا 40 اینچ بگیر.
موفق باشی
اگر بتونی این مدل رو توی بازار پیدا کنی خیلی خوبه . اگه کیفیت تصویر این tv رو از نزدیک دیده باشی واقعا" از کیفیت تصویرش لذت می بری و به نظر من tv های xvision با خیلی از برندها مثل samsung ، lg و ... برابری میکنه با این تفاوت که قیمتش خیلی مناسبتره . ضمن اینکه پنلش کره ای هست . راستش وقتی کیفیت تصویر خوبش رو دیدم تازه فهمیدم که چرا مادیران با اینهمه عظمتش این tv رو گارانتی کرده . مدل LE-40IMP9E جزء مدلهایی است که با توجه به امکاناتش واقعا" قیمت مناسبی داره.نقل قول:
مشخصات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تلویزیون در واقع مونتاژ کدوم برند هست؟نقل قول:
طراحی خود مادیرانه یا مال یه شرکت دیگست و فقط تو ایران لیبل می خوره؟
سلام
من یه تلوزیون 32 می خواستم برای شرکتم قیمت 600 - 700 هزار تومن
اگه با همین قیمت اینچ بالاتر هم بود بهتر
ایتم هایی که برای من مهمه
HDMI
usb
و ...
می خواستم نمونه کارا که بیشتر عکس هستند تو این تلوزیون به مشتری نشون بدم
یعنی می خوام کار را با کنتراست و وضوح بالا نشون بده و بتونم
با هاش مشتری بگیرم
بیشتر کارم ها با نرم افزار 3Dmax هست و می خوام بتونم سیستم کامپیوترم را بهش وصل کنم اگه تیونر داخلی هم داشت که بهتر
بیشتر نظرم رو سونی هست چون آشنا دارم می تونم قسطی بگیرم
از دوستان تقاضا دارم راهنمایی کنن .
من خودم یکسل و نیم پیش یه 42 ال جی پنل 100 هرتز خریدم خیلی ازش راضییم ولی الان که این پلاسمای u30 رو دیدم با خودم گفتم کاشکی صبر میکردم یه 50 اینچش رو میگرفتم 1800 کیفیت ساخت عالی ظاهر بینظیر اصلا ادم به tv های پاناسونیک نگاه میکنه حال میکنه به نظر من اگه پولت میرسه یه 50 اینچه vt30 یا st30 بگیر وگرنه همین u30 هم خوبه به قیمتش واقعا میرزه فقط هم سعی کن 50 اینچ بگیرینقل قول:
نقل قول:
حواست نیست انگاری! :دی الان سال 90 ایم.جشواره نوروزی با نام 91 میاد.
لینک ها و جوایزی که گفتی ماله پارساله.
نقل قول:نقل قول:
گرامی حق با شماست، اتفاقا من حدس میزدم 1 جای کار ایراد داره اما باور بفرمایید چند بار هم چک کردم و اصلا متوجه نشدم:31:
با تشکر از شما تمام لینک ها و ایرادات رفع گردید!
جشنواره گلدیران هم اینطور که من دیدم عین جشنواره قبلیش هست
الان تو گلدیران بنرش موجود هست..
دوباره سلام دوستان.
من رفتم توی بازار و چند مدل LED رو از نزدیک دیدم و سه بعدی و ... رو هم تست کردم.اولا که سه بعدی Passive به نظرم خیلی بهتر بود. بهتر از این نظر که زاویه خیلی باز تری داره و از هر زاویه ای سه بعدی هست. تصاویر بیشتر در بیرون صفحه به نظر میومد در صورتی که در اکتیو تصویر سه بعدی بیشتر توی عمق صفحه تشکیل میشد و خیلی از صفحه بیرون نمیومد. سبک بودن و ارزون بودن عینک و عدم نیاز به شارژ و ... هم که از سایر مزایاش بود. بعضی مغازه دارها میگفتن اکتیو چون Full HD هست از Passive که HD هست خیلی بهتره ولی در عمل اصلا تفاوت چندانی وجود نداشت.
خلاصه تصمیمی گرفتم اگه قرار شد سه بعدی بردارم Passive انتخاب کنم. مدل پسیو رو توی LG و Toshiba دیدم.
این مدلها رو تست کردم:
- سامسونگ ۶۹۴۰ (که تقریبا مشابه ۶۹۲۰ و ۶۹۶۰ هم هست)
- LG مدل ۵۷۰۰ و ۶۵۱۰۰
- سونی مدل nx720
توشیبا سری Vl (مدل دقیقش یادم نیست ولی ۴۲ اینچش حدود ۳ ملیون بود).
متاسفانه شارپ رودوست داشتم تست کنم که پیدا نکردم. (من شیرازم)
خلاصه انصافا توشیبا متفاوت بود هم از نظر سه بعدی و هم از نظر تفکیک رنگ و ... (LED ۶ رنگ هست)
اما در نهایت تصمیم گرفتم بیخیال 3D بشم. به این دلایل:
- یک 3D Blueray Player که مجبور هستین همراه سینمای خانگی بخرید (خود 3D BR Player حدود ۲۰۰ تومن هست ولی سینمای خانگی بدون Player پیدا نکردم که بشه باند و اینا رو از اون استفاده کرد) قیمتش حدود ۸۵۰تومن به بالا میشه.
- فیلمهای 3D هنوز کمه و شبکه های ماهواره ای 3D هم هنوز نیست و اگه باشه یه ----- ۴۰۰-۵۰۰ تومنی هم واسه اون باید بخریم. و فیلمها هم اگه باشه گرونه. هر فیلم حدود ۲۰-۳۰ هزار تومن.
- وقت واسه گیم و اینا هم ندارم که دلم خوش باشه بازیهای 3D بازی میکنم.
خلاصه گفتم اگه یه ۴۰ اینچ 3D نسبتا خوب که واقعا از 3D بودنشم لذت ببرم بخوام بخرم حدود ۴ میلیون در میاد! حساب میز و این چیزا هم که جداست
الان تصمیم گرفتم با همون بودجه حدود ۲ میلیون تومن یک LED ترجیحا ۴۶ اینچ یا حداقل ۴۲ اینچ خیلی خوب بخرم.
کیفیت تصویر و تفکیک رنگ و نمایش رنگ مشکلی و ... واسم خیلی مهمه. فرمتهای ویدئویی متنوع رو هم اگه پخش کنه که بهتر.
کیفیت تفکیک رنگ توشیبا رو خیلی خوشم اومد.
حالا میشه راهنمایی کنید با این وضعیت چه گزینه هایی واسه خرید وجود داره؟ ۴۶ اینچ ۲ بعدی کیفیت خیلی خوب حدود ۱.۸ تا ۲ میلیون.
سینمای خانگی هم اگه همراش بود و کیفیتش خوب بود لطفا بگین. DVD Player خوب خودم دارم ولی ظاهرا مجبورم همراه سینمای خانگی هم یکی بگیرم. البته سینمای خانگی رو پیشنهاد کردن که سونی بگیرم. ولی حالا اینجا بحث تلوزین هست.
ممنون
با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید محترم سایت p30world
راستش چند وقته که قصد خرید یک led سه بعدی رو دارم بعد از کمی تحقیق و دیدن چند مدل از شرکتهای مختلف با توجه به هزینه ای که برای این کار اختصاص دادم سامسونگ 46D7770 گزینه مناسبی به نظرم اومده اما با توجه به اینکه همیشه سعی می کنم قبل از خرید وسایل مصرفی با اهل فن مشورت کنم و همچنین به خاطر هزینه ای بالغ بر 3200000 تومنی که باید برای این تلویزیون بپردازم حساسیت مشورت کردن رو بیش از پیش می کنه. مطمئنا من هم مثل خیلیهای دیگه نمی خوام احساس پشیمانی بعد از خرید یه وسیله با این قیمت رو داشته باشم . اصلا به نظر شما عزیزان با این مبلغ آیا گزینه های بهتری هم وجود دارند که هم led باشند و هم سه بعدی و هم smart و هم عینک سه بعدیشون از نوع اکتیو باشه ؟؟؟ (ظاهرا از شانس خوب من به تازگی سامسونگ قیمت هاشو بالا برده !!!)
از همه عزیزانی که اطلاعات با ارزشی دارن که می تونه خریدارهای کم تجربه ای مثل من رو راهنمایی کنه خواهش می کنم که ما رو از نظرات با ارزششون محروم نکنن.
پیشاپیش از همه اساتید و دوستانی که وقت می ذارن و کمک می کنن کمال تشکر و سپاس رو دارم
همیشه پیروز و سربلند باشید
دوستانی که panasonic st30 50 یا 55 دارن لطفا در مورد کیفیت 3D و قابلیت اسفتاده از آن یعنی اینکه چشم رو اذیت میکنه یا نه یا حداکثر چقدر میشه از عینکهاش و 3D به طور مداوم استفاده کرد نظر بدن
اینکه خیلی گرونه :-(نقل قول:
حیف شد. سقف بودجه 2 تومنه.
یه 46 اینچ میخوام. ترجیحا سونی.
دوستان نظرتون چیه؟
led هاي خيلي خوب همشون سه بعدي هستن معمولا يا بالعكس هر تلويزوني كه سه بعدي قابل قبولي داشته باشه حتما دو بعديشم خوبه خوب شما بگير از سه بعديش استفاده نكن...نقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید محترم سایت p30world
راستش چند وقتیه که می خوام یه led سه بعدی بگیرم بعد از چند مدت تحقیق و دیدن چند مدل تو ویترینهای فروشگاههای tv و با بودجه ای حدود 3200000 تومن انتخابی بهتر از سامسونگ 46D7770 پیدا نکردم. خودم همیشه عادت دارم که قبل از خرید وسایل الکترونیکی ابتدا از اساتید اهل فن مشورت بگیرم حالا هم از تمام عزیزانی که دستی بر آتش دارن خواهش می کنم که من رو از اطلاعات و راهنمایی های با ارزششون محروم نکنن . به نظرتون انتخاب های مناسب تری با این بودجه وجود داره ؟؟؟
پیشاپیش از وقتی که میزارین کمال تشکر و سپاس رو دارم
همواره پیروز و سربلند باشید
با سلام
دوستان لطفا من رو راهنمائی کنید ، میخوام یه تلویزیون 40 اینچ بگیرم پلاسما ویا ال ای دی فرقی نمیکنه ؛فقط کیفیت تصویر شبکه های داخلی وکلا تصاویر اس دی در اون خوب باشه.لطفا راهنمائی بفرمائید،یعنی تو این تایپک هفتصد صفحه ای کسی نیست که این مورد رو تجربه کرده باشه
دوستان اگر کسی در مورد کیفیت تصویر پاناسونیک پلاسما مدل یو 30 تجربه ای داره ممنون میشم راهنمائی بفرمائید ، منظورم در تصاویر اس دی و اینکه آیا کیفیت پنلش به پلاسماهای اس تی 30 و وی تی 30 میرسه یا نه.
اگر یه مقایسهای هم بین یو 30 ومدل وی 20 که هر دو دو بعدی هستند به عمل بیاریم ، برتری با کدام یک است. با تشکر از عزیزان
بدو شک v20 ولی فکر نمیکنم پیدا کنین میتونین با کمی هزینه بیشتر st30 بگیرین که کیفیتش به v20 نزدیک باشهنقل قول:
شما پانا سونیک vt30 رو بگیرنقل قول:
به شخصه پنل های ژاپنی رو بیشتر از کره ای ترجیح میدم چون کیفیت بیشتری دارن و رنگها رو واقعی تر نشون میدن، پیشنهادم تلویزیون SHARP LED LC-46LE8300X که 46 اینچ و مشخصاتش هم برات می نویسم، راستی این رو هم بگم که دو عدد عينك و يك دستگاه 3D Blu-ray پلير هديه هم داره و فکر میکنم قیمت پائین تری نسبت به مدل انتخابی خودت داشته باشه.نقل قول:
تیونر دیجیتال داخلی ----T
پانل چهار رنگ RGB+Y (کواترون)
Full HD 1920 x 1080
قابلیت پخش فرمت Divx به صورت HD
تکنولوژی سه بعدی کیفیت تصویر Full HD
مشخصات صدا: 10W X 2 + 15W subwoofer
ورودی ها: HDMI - USB - Component - Composite - PC Input - RS-232C - ورودی تیونر
بهت پیشنهاد میکنم حتما" قبل از خرید 3D led TV ات مدل le8300x sharp رو از نزدیک ببینی . چون تنها tv ای هست که پنلش 4 رنگ هست و این باعث شده کیفیت تصاویر و رنگ بندی تصاویرش منحصر به فرد باشه . اگه کیفیت تصویر 3d اش رو از نزدیک ببینی و مقایسه کنی حتما" خوشت میاد . ضمن اینکه از نظر دوام هم پنل و قطعاتش ژاپنی هست و با 2600 تومن هزینه ای که میکنی خیالت از مرغوبیت و دوام تلویزیونت راحته .نقل قول:
موفق باشی
منظورم 46ex720 سونی بود. حتی 46ex520 هم خیلی گرون شده! :-(نقل قول:
حالا تا سقف 2 تومن چی پیشنهاد میکنید؟
خودم ex720 رو انتخاب کرده بودم براشون ولی حدودا 600 700 تومنی از بودجشون بیشتره. جالبه که 46ex520 هم تقریبا تو همون قیمت بود. بهرحال حیف شد که باید مدلی ضعیفتر از اینا بگیرن.
ممنون میشم اگه زودتر راهنماییم کنید.
سلام
قصد خرید تری دی سامسونگ مدل 6920 رو دارم .
با توجه به قیمت این مدل و تری دی بودنش .آیا گزینه بهتری از برند و مدلهای دیگه ای هست که از این سر تر باشه؟
با تشکر
ممنون از اطلاع رسانی ای که کردید هر چی گشتم دنبال دکمه تشکر ، چیزی ندیدمنقل قول:
آنچه یافت می نشود آنم آرزوست !
با سلام
سمیرا جان در صورت امکان لطفا من رو راهنمائی بفرمائید . من قصد خرید یک تلویزیون پلاسما را داشتم وبعد از کلی جستجو و خواندن راهنمائی های شما و سایر دوستان و از همه مهمتر تجربه عینی به این نتسجه رسیدم که از برند شارپ این تلویزیون رو تهیه کنم و پس از دیدن تصویر مدل820و کیفیت فوق العاده اون مطمئن شدم که راهنمائی های شما صد درصد درست بوده و تصویرش واقعا منحصر به فرد ، حتی تصویر اون از وی تی 30 هم بهتر بود ( اس دی ) و همچنین به جرات میتونم بگم از سامسونگ سری 8000 هم بهتر بود . هم در کیفیت تصویر وهم در کیفیت رنگها و هم در کیفیت صدا ، ولی من بین انتخاب این دو مدل مردد هستم یکی 820و دیگری 8300 ایکس ، در ضمن این رو هم بگم که قیمت اصلا برام مهم نیست و در درجه اول کیفیت برام مهمه و فرقی هم نمیکنه دو بعدی باشه ویا یک تلویزیون سه بعدی ، به نظر شما من کدام مدل رو انتخاب کنم . با تشکر
درضمن اگه لطف کنید و پاسخ من رو تا فردا بدید بی نهایت سپاسگذار میشم ، البته با عرض معذرت چونکه من لای منگنه قرار گرفتم و تا فردا شب باید حتما این تلویزیون رو تهیه کنم . با تشکر فراوان از شما وراهنمائی های ارزندتون
با سلامنقل قول:
بله دوست عزیز ؛ حق با شماست. وقتی سریUT وU رو از نزریک دیدم به راحتی میشد کیفیت بهتر مدلهای VT و ST رو مشاهده کرد ، البته به نظر من این اختلاف کیفیت خودش رو بیشتر در پخش تصاویر HD نشون میداد ودر مورد V20 هم باید بگم که یکی از فروشنده ها گفت تو انبار دارم و 50 اینچش رو دو میلیون و چهارصد میدم .
که فکر کنم با این قیمت خرید vt عاقلانه تر باشه .