هاهاها بلاخره گوشی رو آپدیت و H | A | C | K کردم :دی
ممنون از راهنمایی همه ی دوستان :X
سایتی سراغ دارین که official theme های این گوشی رو بزارن ؟
Printable View
هاهاها بلاخره گوشی رو آپدیت و H | A | C | K کردم :دی
ممنون از راهنمایی همه ی دوستان :X
سایتی سراغ دارین که official theme های این گوشی رو بزارن ؟
نه اینکه خاموش بشه منظورم اینه ک اگر فلش کردم و درست شد و سالم بعد خاستم برگرده به همین حالت الانش و نوکیا ساپورتش کنه ج باید کرد؟نقل قول:
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
آره میدونم مشه گرفت اما نمیگیرن هیچ کدومشون از اس ام اس هام بک آپ نمیگیرن نرم دیگه ای هم هست؟؟نقل قول:
مثله دیگه چه گوشی هایو میشه پورت کرد فریمورشونو رو 5800؟؟؟؟
آره سلیقه ای رو ک میدونم فقط میترسم فلش کنم و گند زده بشه تو گوشی و یا اس ام اس هام بر نگرده یا 1 کاریش بشه همین شانس ک نداریم
مورد اول به احتمال 100 در صد دانگرید محسوب میشه که فکر کنم خطرناکهنقل قول:
یک برنامه بود زمانی که 5800 داشتم به اسم save sms که روی گوشی نصب میکردی و بعد از اس ام اس هات توی فایل تکست سیو میکرد ولی اگر بک اپ میخواهی با همین برنامه هایی که H.VIKE معرفی کرد میتونی بک اپ بگیری احتمالا وقتی گوشیت رو وصل به کامپیوتر میکنی حالت درست رو انتخاب نمیکنی واسه همین بک اپ نمیگره(الان نوکیا دم دستم نیست که چک کنم ولی فکر کنم حالت پی سی سوییت رو باید انتخاب کنی)
سلام این گوشی رم ۳۲ و یا ۱۶ رو ساپورت میکنه از نوع سرعت بالا و قیمت رم های ۳۲ و ۱۶ رو اگر میدونید بگید
آره میدونم ازون نرم افزار بهترم هست که html هم سیو میکنه اما من میخام برگرده سر جاشنقل قول:
مبتدی نیستم 2ساله این گوشیو دارم رو حالت پی سی سویتم میذارم اما بازم فقط به سیو اس ام اس گیر میده و همچنین اس ام اس هارو تو بخش اس ام اس pc suit نشون نمیده
16رو بله ساپورت میکنه من انداختم روش اما 32رو تست نکدم اگر تست کدیو جواب داد ب منم خبر بدهنقل قول:
16شو توشیبا گرفتم کلاس 4 حدودا 2-3ماه قبل عید 50تومن الانشو نمیدونم اما توشیبا بگیر فقط خیلی عالیه من که 2تا گرفتم هم مطمءنه هم سرعتش عالیه
دانگرید حساب میشه ولی بعد از فلش فقط میتونی به ورژن جدید آپدیت کنی که هیچ فرقی با ورژن های قبلی نداره و کاملتـر شــده و نوکیا هم ساپورتش میکنـــه .نقل قول:
+
نرم افزار زیادی هست ولی کارش خوب باشه و برگردونــه کم هســت !
یه نرم افزار دیگه ای هم بود مدیریـت اس ام اس فکر کنم اسمش Free-iSMS باشــه یه تستی کنیـد .
عکس از محیط برنامــه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!:40:
از کجا گرفتی کلاس رم رو از کجا بفهمم که اونی هست که می خام و کلاس 2 چه طوری Transcend 16G کلا کلاس چیه؟نقل قول:
با سلام
من یه گوشی 5800 دارم ولی زمانی که می خواهم زنگ آلارمش رو عوض کنم آهنگای روی مموری کارت رو نمی آره نمی دونم چرا؟ البته شاید زیاد بودن تعداد آهنگا باشه ولی واقعا هیچ راهی نیست؟
روش نوشته عدد4 رو و دورش یک دایره داره بعدم کلا سرعت انتقالش بالاس
دقیقن نمیدونم چیه اما فک کنم مثه ماشین ها ک کلاس بندی میشن بر حسب قدرت موتورشون و توان و بازده شون رم هارم بر اساس سرعت انتقالشون دسته بندی کردن
ترنسدو ازش اطلاعی ندارم اما خب توشیبا گرون تر از بقیشونه اگر ببینیش خودت متوجه میشی ک میرزه به 1 کم گرونتر بودنش
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
به نظر من 1 بار هرچی رو رمت داری خالی کن و فرمتش کن بعد دوباره بریز اگر رم فابریکشه معمولا ازین جور مشکلا پیش میادنقل قول:
البته وقتی آهنگو از تو فایل منیجرباز کنی با زدن آپشن و یوز تو میتونی اون آهنگو واسه مورد دلخواهت تنظیم کنی
ممنون:11: پس هر کارش بکنم و بعد اگر خاستم بر گرده به حالت اولش همون آخرین ورژن رو اگر نصب کنم دیگه نوکیا ساپورتش میکنه و بر میگرده به حالت اولش دیگه آره؟؟؟؟نقل قول:
و اما چطور از روی عکس من این نرم افزاریو ک میگی پیدا کنم؟؟free isms واسه فرستادن اس ام اس تو یک زمان خاص هست و میشه براش تعریف کرد ک فلان اس ام اس رو درین تاریخ و در فلان ساعت به این شماره بسند اما جایی برای بک آپ نداره
حالا این mod هایی رو ک باش فریمورو کوک میکنن رو از کجا باید آورد؟ک کارایو ک میخام بهش اضافه کنم؟
شما خودت مینویسیشون؟
javad8006 عزیز
یکبار قبلا فرمت کردم ولی باز اینور شده.
از تو فایل منیجر و آپشن هم یوزتون گزینهی تنظیم برای آلارم رو نداره.
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
javad8006 عزیز
یکبار قبلا فرمت کردم ولی باز اینور شده.
از تو فایل منیجر و آپشن هم یوز تن گزینه ی تنظیم برای آلارم رو نداره.
سلام
روش جدید برای هـک آخرین فریمور Nokia 5800 و دیگر گوشی ها :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483567[/HTML]
سلام
کسی تا حالا تم متحرک روی 5800 نصب کرده ؟
میشه بگین به چه برنامه هایی احتاج داره ؟
والا نشنیدم تا حالا یکم بیشتر توضیح بدید !:13:نقل قول:
مثلا اینو نصب کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up.--------.com/images/78jf507d0fkcurnw7dz.rar
آره دوست عزیز به آخرین ورژن فلش کنی نوکیا ساپورت میکنــه !نقل قول:
آموزش Backup گرفتن این برنامه رو قسمت " هـک گوشی هـا " قرار دادم میتونی بری ببینی ..
از سایت های دیگـه دانلود میکنم و به فریمورم اضـافه میکنـــم .
فایل ها که فرقی با هم ندارن RM رو نگاه کن ... :46:نقل قول:
موفق باشید!:40:
آها میتونی آدرس جنتا ازین سایتایو ک قوی هستن در این زمینه بگی؟نقل قول:
rm گوشیم 356 هست دیگه پرو داکتمم 0574324 هست رنگشم قرمز با این اطلاعات دنبال گشتم تو همون سایتی ک گفتی اما 3تا فریمور دقیقا با این اطلاعات هست خودت نگا کن من دیشب نگا کردم عکسم گرفتم ک بذارم اینجا شما ببینین اما نمیدونم چرا عکسه تو پستم نمیومد ارور time out میداد
بچه ها کمکککککککک:42::42::42::42::42::42::42:2 روز پیش تو گوشیم آب رفت من یادم رفت بازش کنم توشو خشک کنم.فکر نمیکردم زیاد آب توش باشه!بعد 1 ساعت حدودا یهو یه صدای ویزززززززززززززززززززززژژ ژژژژژژژژژژژژژژژ از توش اومد،یه پیغام داد رو صفحه که چون همون موقع خاموش شد نتونستم بخونم.دیگه م روشن نمیشه.من این گوشیمو خیلی دوسش دارم نمیخواستم عوضش کنم!یعنی سوخته؟هیچ امیدی نیست؟هنوز وقت نکردم بدمش بیرون ببینم چی میگن.لپتاپمم چند روز پیش ویرووسی شد حالم گرفته ست.موبایلمم که اینجوری.:19::19::19::19::19::19::19:اگه درست میشه زودی بگید غصه نخورم:41::41::41:
درست که میشهنقل قول:
بستگی داره کجاش مشکل پیدا کرده باشه
فقط اگه Cpu آسیب دیده باشه دیگه تعمیر نمیشه
اشتباه کردی روشنش کردی بعد از آب خوردن! باید فوری میبردی بردشو شستشو میدادن!نقل قول:
الا ببر یه تعمیرکار وارد برد شستشو بده و سرویسش کنه ممکنه راه بیوفته نیوفتاد باید قطعه ایش معیوب شده باشه که تعویض بشه
من یه کار ابلهانه کردم اونم اینکه داشتم زیر باطری گوشیمو با چاقو تمیز میکردم بعد روی این قسمت پایینی خراش افتاد حالا دیگه هی آنتنم میره و میاد . میخواستم بدونم چش شده ؟ چقدر خرجشه؟
یکم بیشتر توضیح میدی که کجاش دقیقا خط افتاد...؟؟؟نقل قول:
اگه یک عکس بزاری بهتره
مثل این :
کد:http://www.formymobile.co.uk/Dismantle/58001.jpg
بفرمایید . اینجا که با فلش مشکی نشون دادم
کد:http://www.irupload.ir/images/r2zl0edq0z8tdoogqih6.jpg
[QUOTE=javad8006;6040765]آها میتونی آدرس جنتا ازین سایتایو ک قوی هستن در این زمینه بگی؟
rm گوشیم 356 هست دیگه پرو داکتمم 0574324 هست رنگشم قرمز با این اطلاعات دنبال گشتم تو همون سایتی ک گفتی اما 3تا فریمور دقیقا با این اطلاعات هست خودت نگا کن من دیشب نگا کردم عکسم گرفتم ک بذارم اینجا شما ببینین اما نمیدونم چرا عکسه تو پستم نمیومد ارور time out میداد
QUOTE]
یک کودومو انتخاب کن دیگه :31:
چون انتن و قطع کردی :31:نقل قول:
همون جا رو یک کم بتراش خیلی کم با هویه لحیم کن یا بده بیرون برات لحیم کنن اگه نمیتونی دقیق در بیاریش:46: احتمالا حل میشه!نقل قول:
فایده نداشت . یارو عوض کرد 30 تومنم گرفت :41: اگه زیاد گرفته بگید برم پولش کنم :31:
دوستان من از برنامه Best Message Storer ورژن 1.04 استفاده می کنم. توی این ورژن دکمه Mark/Unmark روی صفحه ی اصلی برنامه کار نمی کنه و برای Mark یا Unmark کردن یک پیام، هر بار باید وارد منوی Options بشم و از گزینه ی Mark/Unmark... استفاده کنم و این وقتی می خوام تعداد پیام های بالایی رو Mark/Unmark کنم، واقعاً وقت گیر هست. کسی ورژنی از این برنامه داره که این مشکل رو نداشته باشه و دکمه ی Mark/Unmark اصلی برنامه کار کنه؟
ممنون. :11:
پس یارو یاد نداشته :31: !نقل قول:
عوض کردنشم فوقش 8 تومن!
نه 30 :18: تومن!!!!!!!!!!
ای ناکس . گفت زنگ میزنم از تهران بیارن . پس الکی 30 تومن گرفته آقا ما رفتیم دعوا :31:
سلام دوستان
اقا کسی تم ابی فابریک 5800 را داره واسه دانلود بزاره چون از من بعد فلش قرمز شده :20:
دوست گرامی از من هم داخل جوی اب افتاد حدودا نیم ساعت بعد پیداش کردم سریعا باتری را بیرون اوردم و گوشی را کاملا خشک کردم و بدون روشن کردن روز بعد بردم تعمییر گاه و فقط با 4 تومان گوشی را سرویس کردم همه چیزش هم درست درسته فقط ال سی دیش خیلی لکه داشت که طرف گفت باید عوض شه ولی بعد از یک ماه یواش یواش لکه های بین لایه های ال سی دی از بین رفتن.نقل قول:
به نظر من سولفاته کرده که روشن نمیشه شاید با یک سرویس عادی درست بشه
یک گزینه ای توی دوربین این گوشی هست که مختصات جایی که عکس گرفته شده رو از GPS میگیره(Show GPS Info)
من این گزینه رو فعال کردم و کاملا به GPS وصل شد و وقتی عکس میگرفتم یک مدت بیشتری مکث میکرد و علامت GPS تو دوربین نشون میداد داره یک چیزی رو ذخیره میکنه ولی توی عکس و جزییاتش چیزی نبود.
این اطلاعات کجا ذخیره میشه و کسی تونسته از این قابلیت استفاده کنه و جواب بگیره؟
دوست عزیز شما به طور مستقیم به این اطلاعات دسترسی نخواهید داشت (از طریق ویندوز). این اطلاعات در داخل فایل ذخیره میشن و زمانی که توسط برنامه ای عکس رو باز کنید که این قابلیت رو پشتیبانی کنه، میتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید. مثلاً وب سایت Panoramio که مسئول نمایش تصاویر Google Earth هست زمانی که یک عکس Geo-Tag شده رو از شما دریافت می کنه، فوراً محل ثبت شدن عکس رو بر روی نقشه ی ماهواره ای به شما نشون می ده و اسم محل هم می نویسه.نقل قول:
کسی اینجا پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟نقل قول:
سلام. آیا این امکان هست که من از میل.باکس قسمت messaging گوشی برای مدیریت جیمیلم استفاده کنم؟
آخه دوستم روی یه نوکیای مدل قدیمی تر از 5800 این کارو خیلی راحت انجام میده و میتونه پوشه های جیمیلش رو ببینه و هروقت براش ایمیل میاد مثل اینه که یه پیامک اومده براش!
ولی برای 5800 نمیشه !
بعد از پایان ویزارد مربوطه همش آدرس ایمیل و رمزش رو میپرسه ، بعد از چند بار هم ارور میده و وصل نمیشه.
اگه تنظیمات خاصی داره لطفا راهنماییم کنید.
مرسی
من قبلاً با 5800 از جیمیل استفاده میکردم و مشکلی هم نداشتمنقل قول:
توی تنظیمات جیمیل IMAP رو فعال کردید؟
نقل قول:
نوشته شده توسط H.VIKE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دوست عزیز به آخرین ورژن فلش کنی نوکیا ساپورت میکنــه !
آموزش Backup گرفتن این برنامه رو قسمت " هـک گوشی هـا " قرار دادم میتونی بری ببینی ..
از سایت های دیگـه دانلود میکنم و به فریمورم اضـافه میکنـــم .
فایل ها که فرقی با هم ندارن RM رو نگاه کن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها میتونی آدرس جنتا ازین سایتایو ک قوی هستن در این زمینه بگی؟
بله چرا نمیشه. من همین الآن دارم از Gmail روی گوشیم استفاده می کنم.نقل قول:
تنظیم خاصی نداره فقط باید IMAP رو توی اکانت Gmail فعال کرده باشید.