میخوام کاری انجام بدم حدود 1 ساعت وقت میگیره این در حالیه که تو مسافت زده 1 دقیفه duration هم 10 دقیقه !نقل قول:
:13:
Printable View
میخوام کاری انجام بدم حدود 1 ساعت وقت میگیره این در حالیه که تو مسافت زده 1 دقیفه duration هم 10 دقیقه !نقل قول:
:13:
عزیزم همون اول به شما دو تا لباس میده که به swiming اضافه میکنه اونا رو بپوشی مشکلت حل میشه . :46:نقل قول:
مي گم اينو اول بخون بعد اگه سوالي داشتي در خدمتيمنقل قول:
کد:http://forum.roogozar.com/index.php/topic,15.0.html/
پس تو منظورتو بد رسوندینقل قول:
چون معمولا میخوان یکیو کله پا کنن عکس دوئل کسی دیگه ای که باهاش دوئل کرده رو میگیرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخدا سولجر پز نه منم نه ممد نه وحید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قواعد انگلیسی در حد جلبک دریایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این فعل گذشته هست و کنم فعل مضارع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
url چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همه ش جاوا اسکریپته یکم cms و یکم php بلد باشی حله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کلمه کجاییه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
می چی؟؟:
:40:نقل قول:
من توی کوئست ورلد 6 گیر کردم در حد تیم ملی :دی
اگه printing newspaper *the western star* را انجام بدم راحت میتونم کلا 4000 بخرم....
به نظر شما چه کنم؟؟
اسکایل + ت( تو )نقل قول:
:دی
همین منظورم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اسکایل + ت( تو )
skillنقل قول:
با لهجه خیلی خیلی خارجی میشه اسکایل :دی
عجب ضذ حالی !! اینقدر جو گیر شده بودیم واسه این گان 10-36 تاییه حواسم نبود لول 20 لازم داره xD الان باید 1.5 ل.ل صبر کنم :(
منم همين اتفاق برام افتاد! چماقه رو فروختم تا پول اون يكي سلاحه جمع بشه بعد كه سلاحه رو خريدم فهميدم لول نوزده هستم!!نقل قول:
عجب ضذ حالی !! اینقدر جو گیر شده بودیم واسه این گان 10-36 تاییه حواسم نبود لول 20 لازم داره xd الان باید 1.5 ل.ل صبر کنم :(
ديگه به زور كوئست لول آپ شدم!! البته تو مدت بي سلاحي اين چيني ها حسابي از فرصت سو استفاده كردن!!!
===
يه نفر از اون شهر h
يه نفر از شهر هارد تايم (هموني كه ديشب زديم يكي شون رو پاس اوت كرديم!) به من ايميل زده و مي خواد عضو شهر بشه!!:
صد در صد جاسوسه! فقط موندم چي جوابش بدم!!نقل قول:
full experience~adventurer(+setting traps)+enough money to donate for developing town
بگو یه عکس از خودت بده ببینم از قیافه ت خوشم میاد یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو باید 500 دلار ورودی بده بعد dissmis ش کن D: .نقل قول:
صد در صد جاسوسه! فقط موندم چي جوابش بدم!!
بهش بگو adventurer نميخوايم فقط dueler مي خوايمنقل قول:
اون يارويي كه 312 تا ديميج زده و آمارش به عنوان بهترين دوئلر بيرون شهر توي قبرستون لكه ننگ شهرمون شده اومده با من دوئل كرده اين بلا سرش اومد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره این خیلی خوبهنقل قول:
بگو باید 500 دلار ورودی بده بعد dissmis ش کن d: .
فرومتون که خدای نکرده انگلیسی نیست که ؟
جواب : :21:نقل قول:
نقل قول:
امشب برنامه ندارین یه عمله دیگه رو خفت کنیم ؟ بلکه بتونیم مالیات رو بدیم xD
(من هنوز اون 1-15 تایی رو دارم)
بهش گفتم بايد 500 دلار بدي سيصد تاش بابت پيشرفت شهر دويست تاش هم به عنوان ماليات!!
عملیات امشب : راس ساعت 9 شب ، سوژه : Sauceysauce
سعی کن با همه اینجوری برخورد کنی :21:نقل قول:
هرکی درخواست داد اول بهش بگو باید 500 تا بدی بعد بندازش بیرون با هم بخندیم :27:
به هیچ وجه کسایی که درخواست عضو شدن رو میدن دعوت نکن ، حتی رنک یک دوئل ... ممکنه جاسوس باشه
url=Uniform Resource Locator=آدرس اینترنتی ( تقریبا )نقل قول:
به به . خیلی هم خوب یکی دیگه از بروبچ عمله بنای شهر کلاب :31:نقل قول:
من ساعت 9:15 اولین اتک رو بهش میدم (با خمپاره 120 منظورم همون 1-15 تاییه) :27:
سنگ فلسطيني ها منظورت هست؟!!نقل قول:
من ساعت 9:15 اولین اتک رو بهش میدم (با خمپاره 120 منظورم همون 1-15 تاییه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عوض كردن مقدار ها كار سختي نيست ولي فايده اي نداره، مثلا با اين كد ميشه پولتون رو هر چقدر خواستين زياد كنين ولي موقع خريد كردن دوباره به مقدار اوليه بر مي گرده:نقل قول:
url چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه ش جاوا اسکریپته یکم cms و یکم php بلد باشی حله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
javascript: Character.set_money(10000);
جریان چیه؟!!!نقل قول:
چرا chaghal عکس دوئلhajamoo رو گذاشته؟بعد گفته خودش اونا رو زده!!!
هيچي!!نقل قول:
جریان چیه؟!!!
چرا chaghal عکس دوئلhajamoo رو گذاشته؟بعد گفته خودش اونا رو زده!!!
هر وقت من نمي رسم كارام رو انجام بدم چاقال جان بجام انجام ميدن!!
کلید اسرار تموم شد :دی
تا 10 دقیقه دیگه دوئلم با طرف تموم میشه
منم توی این مدت برم نمازم رو بخونم :دی
این جمله رو هیچ وقت فراموش نکنین : بازیهای آنلاین چه کوچک و چه بزرگ ، نه نمیشه توشون چیت زد نه هیچ چیز دیگه ...
M-Pro wins the duel, gains 26 experience points and steals $14 from Sauceysauce.
93 به 28 بردم
من دیگه برم
بابای
احسنت :31: اسم خارجیشو یادم رفته بود :27:نقل قول:
کاملا مخالفم چون اینجانب فقط توی چند تا بازی نتونستم چیت بزنم این یکی هم روش خدایی خیلی خفن نوشتن همه چی سرور ساید ه بعد یه کد هم که میفرستی قبلش آنالیز میشه بعد سرور جواب میده نامردا چیزیدن به سرور !!نقل قول:
این جمله رو هیچ وقت فراموش نکنین : بازیهای آنلاین چه کوچک و چه بزرگ ، نه نمیشه توشون چیت زد نه هیچ چیز دیگه ...
فکر کنم فقط چند تا بازی آنلاین معروف نیست :27:نقل قول:
ای بابا یارو رو خالی کردی ؟! میذاشتی من بزنم هنوز مالیات ندادم خب !! :41:نقل قول:
14$ که چیزی نیستش !! :21:نقل قول:
من با 100 تا انرژی میتونم 200$ در بیارم !! البته اگه شانس هم باهام باشه 300$ :31:
به به . بابا RichKid ! پس یه لطفی کن مالیات این هفته ما رو بده 100 تا بیشتر ازش نمونده .نقل قول:
14$ که چیزی نیستش !!
من با 100 تا انرژی میتونم 200$ در بیارم !! البته اگه شانس هم باهام باشه 300$
ارواح عمم رفتم یه تفنگ خریدم باید لول 20 شم تا استفاده کنم D:
آقا جنگ رو فكر كنم بايد متوقف كنيم!!
شهر Prototype كه با ما Ally هست با شهر The club هم Ally شده و اين يعني ما داريم با دوست دوستمون مي جنگيم!!!
برو کار کن مگو چیست کار که ... :31:نقل قول:
من فعلا 100 رنک اومدم پایین همش دارم کارای پر Xp انجام میدم تا برگرده ...
05chips رو توی رنکینگ شهر گرفتم !! فقط مونده اون یارو لول 22 :31:
من برم دیگه ...
بابای
حاج عمو بی زحمت به فاندر Prototype میل بده بگو که ما با The Club در حال جنگیم ... چرا شما با دشمن ما دوست شدین ؟ این یعنی اینکه به ما بی احترامی کردین !! ( یکم هم متن نامه رو شدید تر کن :21: )نقل قول:
اونا حتما طرف ما میان
به دو دلیل
1 . یه جورایی میشه گفت کلوب پناهنده هست !! ( مگه تریباله ؟ :دی )
2 . ما دوئلر های بیشتری داریم !!
حاج عمو منتظر جوابیم :31:
من برم ( برای آخرین بار !! )
بابای :31:
کجا ؟ بودی حالا :31:نقل قول:
از سیاست هویج و چماق استفاده کن :31:
جدا ما میتونیم هر شهری به جز این چینیا رو به خاک سیا بشونیم ! فقط باید یه برنامه مثله دیشب بریزیم :31: