نقل قول:
داداشت كدوم ورا ميشينه؟
:21: :blink:نقل قول:
اون ور آب
Printable View
نقل قول:
داداشت كدوم ورا ميشينه؟
:21: :blink:نقل قول:
اون ور آب
يا پيغمبر
بابا بهش بگو چرا فيلم 700 مگي ميگيري؟
برو فيلم HD بگير 8 گيگي
عجبا
برای من که تقریبا همیشه درست نشون میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان شاتلی عزیز:40::11:
اینم یک تست از من:
عزيز اونا فيلم نبود كه :31: بازي بود من دادم بهش بگيره 10.5 گيگ بازي بود :31: تا حالا كلي دانلود بهش دادم. يه هارد 1 هم گرفته كه ميخواد بياد اينترنت رو خالي كنه برام :27: اتفاقاً فيلم DVD9 ميگيره يا 3D با اين عينك ها ميبينه خيلي باحال ميشه :21: ما كه از اين امكانات محروميم (منظورم سرعت اينترنت بود نه عينك) :41:نقل قول:
جالبه ها بچه ها ما يه شب تا صبح ميزنيم يه نصفه فيلم 700 مگي دانلود ميشه اون ميره يه چايي ميريزه تا خنك بشه يه فيلم HD دانلود شده!!! :37::39::34::14::15::22:
:40:
بسه ديگه نگـــو!نقل قول:
منم ميـــخوام!!!
خدا بگم تو و اون داداشتو چيكار كنه( ترجيحا حفظتون كنه:) ) كه دل ما ملتو آب ميندازين اين دم راي گيري!( چه ربطي داشت؟!)
مگه تو از اون عینکا داری؟ من از اونا هم محرومم، خودم با تلق رنگی درست کردم!:19::19::19:نقل قول:
من بجای اسپید تست دانلود دیشبم رو میذارم. حدود 1250 مگ.نقل قول:
اميدوار باش! :11: ايشالا يا كروب يا موسو انتخاب ميشن (ترجيحاً كروب :31:) هر دوشون هم روي اينترنت گفتن برنامه داريم. :40:نقل قول:
نه بابا من عينكم كجا بوده :31: پول ندارم از اين عينك آفتابي 2 تومني ها كه ميريزن كنار خيابون بخرم! :31:نقل قول:
منظورم اين بود حالا اون عينك ها تو ايران هست ولي...
تازه عينكه هم مجاني رو يه مجله بوده! :31: :39:
سیامک ایشالا به قول بچه ها به نفرین آمون دچار شینقل قول:
الهی آواتارت سوسک بشه
الهی کچل بشی:دی (شوخی)
الهی اینترنتت از همینی که هست سرعتت بشه 0.05 بایت بر ثانیه
مرد حسابی نمیگی ما هم دل داریم؟؟!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم بشتر از شما دارم ديوونه ميشم. باز اكثر شما سرعت 512 رو تجربه كردين به من كه 512 نميدن چي؟؟؟ :37::37::37: من كه 21 كيلوبايت بيشتر تو عمرم نديدم چي؟؟؟ :37::37::37:نقل قول:
خيلي نامررررررررررررردن اينا... خب به ما هم 1Mb نامحدود هم بدين راضي هستيم. ولي من ته دلم براي بعد از انتخابات روشنه :11:
دوستان فکر نمیکنید این رقمها برای art3 پایین باشه.
دانلودش که خوبه! ولی اپلودش زیاد جالب نیست! این اسپید تست هم قابل اعتماد نیست!نقل قول:
128 اکو
این هم سرویس 128 صبا نت من هستش یعنی سرعت دانلود من 8 کیلوبایت در ثانیه هستش ؟!!!
مگه نباید 128 تقسیم بر 8 بشه 16 کیلوبایت ؟!!
برای شرکت ، سرویس art1 شاتل رو سفارش دادم
تا امروز 10 روز شده فعلا در مرحله رانژه شدن هستش
این چه سرعتی هست ؟
رانژه شدن طولانی ترین مرحله هست که البته بستگی زیادی به مخابرات داره، ولی تماس و پیگیری شما بی تاثیر نخواهد بود! البته اگه عجله داری!نقل قول:
نقل قول:عرض کردم که 128 صبا نت هستشنقل قول:
جالبه الان تست کردم اینو داد
واقعا خوب و عالیه ...نقل قول:
عرض کردم که 128 صبا نت هستش
جالبه الان تست کردم اینو داد
من 512 داتک دارم اینقدر نیست.
این که خیلی خوبه ، چرا می خوای ولش کنی ؟
ولش نمیکنم (سرعت خوبی داره ولی محدودیت دانلود نمیزاره راحت کار کنی)نقل قول:
این که خیلی خوبه ، چرا می خوای ولش کنی ؟
توی خونه یکسالی میشه صبا دارم و خواهم داشت
توی محل کارم دارم شاتل میگیرم
با اینکه 128 هستی احتمالا پورت یه مگ برای شما باز هست، سرعت دانلودت معمولا چقدره؟؟!نقل قول:
خوبه!نقل قول:
اکو 128
دلم نیومد این نکته را نگم:
همین یک ساعت پیش adlsم قطع شده بود...سریع زنگ زدم به شاتل، واقعا خوب برخورد کردند و خیلی سریع هم مشکلم را رفع کردند...
راستش تو فرهنگ ما شاید برخورد مودبانه و خوب خیلی زیاد پیش نیاد...و امروز واقعا از این سیستم در برخورد و مکالمه و حوصله با مشتریهاشون خوشم اومد...
بابا چرا همتون شوکه شدین این رو دیدیننقل قول:
صبانت اینجوریه
مثلا 128 میده یک ماه سرعت دانلود رو 110 است یا همون 1مگابیت و چند ماه رو 16 است یا همون 128 !!!
من خودم یکسال کاربر صبانت بودم تو این یکسال 3 بار اینطوری شد هر بار هم بین 3 تا 4 هفته اینطوری بود همش هم به خاطر تبلیغات است ...
عوضش میبینی سرعت شبانش 0 میشه یا تو یه شب فقط 200 مگ میتونی دانلود کنی یا یا اصلا شانس آوردی اون هم 1 مگ شد! :46:
کلا صبانت مثل لپ لپ است من که تازه 1 هفته است اومدم شاتل 512 اکو رو گرفتم اگه سرم هم بره دیگه برنمیگردم صبانت 128 رو بگیرم که سرعتش 1 مگ میشه :2:
ping هم دیگه نگو مرتب تایم اوت میداد! اما حالا تو شاتل میفهمم که ADSL یعنی چی :10:
پشتبانی شاتل و صبانت هم غیر قابل مقایسه است درست مثل مقایسه پیکان و کمری است!!!
اینم مقایسه کنترل پنل کاربری شاتل و صبانت:
صبانت :2:
شاتل :40:
همونطور که میبینید صبانت هیچی نداره و فقط میتونه ریز مصرف رو نشون بده اونم مال 36 ساعت پیش رو و بگه الان کاربر آنلاین است یا نه تازه هر احد و الناسی میتونه وارد اکانت شما بشه چون فقط username می خواد که او هم شماره تلفن خونه است تغییر پسوردی که حتی کاربران دایال آپ دارن این صبانت نداره پشتیبانی هم که تو صبانت معنی نداره صبانت فقط یه چیز داشت که من رو یکسال نگه داشت اون هم دادن 9 گیگ ترافیک برای 3 ماه به مبلغ 40 تومن بود
سلام بچه ها ، ببینید من می خوام از روی صبانت ( جلفا رایانه ) بیام روی شاتل . من مودمو از همونا گرفتم و مدل Corecess 3115 بعد آیا شاتل این موردم رو ساپورت میکنه ؟
و آیا می صرفه که عوض کنم ؟ پینگ و ایناش خوبه ؟ چون می خوام 512 بگیرم می خوام ببینم سرعت شبانش و سرعت معمولش هم چقدره
در کل اطلاعاتم در مورد شاتل زیاد نیست اگر میشه راهنماییم کنید
اصفهان
من یه جستجو انجام دادم متوجه شدم مودم Corecess 3115 از استاندارد+ADSL2 پشتیبانی نمیکنه! برای اتصال به شاتل باید این پروتوکل رو بشناسه :41:نقل قول:
البته ممکنه اشتباه کنم. دوستان دیگه هم نظر بدن
مشکل نداره مودم از هر برندی باشه! این که میگن پشتیبانی میکنه یا نمیکنه به خاطر تنظیمات مودمها هست و سیاست های خرید مودم از خودشان به قول دوستان!
مودم من هم الان fiberhome an1020 هست که قدیمی هست و فکر نمی کنم +ADSL2 را ساپورت کنه!
اگه مودم +ADSL2 را هم ساپورت نکنه جواب میده و مشکلی نیست و زیاد فرقی نداره!
اگه مشکلی نداری خوب چرا میخوای isp عوض کنی از همونجا 512 بگیر!
سرعت هم اگه مخابرات شلوغ نباشه حدود 64 هست!بستگی به مرکز مخابراتت داره بیبن دوستانی که از مرکز شما هستن و از شاتل سرویس میگیرن سرعتشان چنده؟!
من ميخوام به پنلم وارد بشم ولي شناسه و رمز يادم نيست
حالا بايد چكار كنم :13:
شاتل به من می گفت ما D-link , alfex رو ساپورت نمی کنیم من هم خواستم مودم عوض کنم اما وقتی ADSL رو وصل کردن D-link راحت کار کرد اینا فقط حرفه شما هم بهرته صبر کنی وصل کنن اگه دیدی کار نکرد میتونی عوض کنینقل قول:
پینگ من تو صبانت 500 بود تو شاتل 400 است speedtest.net
روزانه 60 و شبانه 50 است یعنی هر شب 1250 مگ دانلود از ساعت 1 الی 7 بدون هیچ گونی قطعی (صبانت یک ساعت به یک ساعت قطعی داره :2: اونم فقط 4 ساعت است ) اگه دو پست قبلی من رو خونده باشی کاملا میفهمی چی به چیه
صبانت فقط یه خوبی داره اونم دادن 9 گیگ برای 3 ماه با 40 تومن است برای 128k
در بقیه موارد شاتل بهتره
من خودم DSL-200 دارم که ADSL2 رو ساپورت نمیکنه اما خیلی خوب دارم از اکو 512 استفاده میکنم اینا همش کشکه :27: قیمت مودم هم 25 تومن است :31:نقل قول:
اگه الان روی سیستمت کانکش شاتل رو داری میتونی این نرم افزار رو بگیری و به کمکش یوزر نیم و پسورد کانکش رو در بیاری و تو سایت وارد کنی :10:نقل قول:
Dialupass v2.43کد:http://www.nirsoft.net/utils/dialupass2.zip
به وسيله اين نرم افزار شما قادر خواهيد بود اطلاعات اكانتهاي اينترنتي تمام پروفايلهاي ویندوز خود را در قالب جدولي كامل مشاهده و ويرايش نموده و آن ها را در يك فايل متني ذخيره كنيد. (حتي در ويندوز xp)
كاربردها:
1- براي مواقعي كه پسورد خود را فراموش كرده ايد و به كارت اينترنتي خود نيز دسترسي نداريد.
2-جهت دزديدن User و Password هاي ديگر پروفايلهاي موجود در ويندوز (در صورت استفاده چند نفر از يك ويندوزكليدهاي Ctrl+U را زده و پروفايل مورد نظر خود را تعيين كنيد!)
مشكل اعلام خطر دروغين! : اين برنامه در برخي از آنتي ويروسها از جمله نورتون به عنوان ويروس شناسايي شده و توسط آنتي ويروس مربوطه تحت قرنطينه قرار گرفته و يا پاك ميشود.بنابر اين جهت جلوگيري از بروز هر گونه مشكلي در هنگام استفاده از اين نرم افزار ابتدا ويروسياب سيستم خود را غير فعال disable نمائيد.
اطلاعاتي كه اين نرم افزار پيرامون Connection هاي ويندوز شما ميدهد عبارتند از:Entry Name/ اسم كانكشن مورد تظر PhoneNumber/ شماره تلفن UserName/ اسم يا شماره كاربري و Password / رمزعبور و ...
اين نرم افزاركم حجم و پر كاربرد با ويندوزهاي Me 2000 Xp 98 سازگار بوده و بصورت رايگان در دسترس و دانلود شما ميباشد!
اولين ورژن اين نرم افزار در تاريخ 12/09/2001 توليد شده و تا امروز از چيزي حدود 3-4 سال از اين تاريخ ميگذرد پس تا ديرتر نشده , دست بكار شويد!
اگه از کانکشن سیستم استفاده کنی یوزر نیم مشخصه و پسورد هم اگه عوضش نکرده باشه شماره خط هست!نقل قول:
اگه از کانکشن مودم استفاده میکنی توی تنظیمات کانفیگ مودم که بری یوزر نیم را میبینی پسورد هم که شماره خط هست!
مودم شما+ADSL2 هست.نقل قول:
اینجا کسی هست که مودمش +ADSL2 نباشه و به شاتل وصل بشه؟
ویرایش: گویا یکی از دوستان Dlink dsl-200 داره!
فکر کنم این مدل +ADSL2 نیست! مدل مودم من AN1020-01T هستنقل قول:
لینک زیر را ببینید:
کد:http://www.fiberhomegroup.com/ebusiness/en/product_detail.asp?catalogid=26&productid=109
اتفاقا مودم من همین corecess 3115 هست و +adsl2 رو هم ساپورت میکنه.نقل قول:
من آرت1 رو دارم میخوام باهاش بتونم فیلمهایه آنلاین هم از رویه سایتهایی مثله یوتیوب نگاه کنم با این اسپید دانلود آرت1 فیلمها خوب لود نمیشه میخواستم بدونم راهی نیست که بشه اسپید دانلود آرت1 رو بالا برد ترفندی چیزی راهی اگه داره دریغ نکنید؟؟
یه سوال دیگه چطور میتونم از سایت اسپیدتست اسپیدم رو بسنجم ؟
من مودم رو دستی گذاشتم رو حالت ADSL بازم کانکت شد و مشکلی نداشت. به این نتیجه رسیدم که لازم نیست حتماً +ADSL2 باشه!
دوست عزیز شما که مثل بنده کرج هستی شبها (از 1 به بعد) مشکل قطعی و افت سرعت نداری؟نقل قول:
سرعت دانلودم خوبه (هر شب تورنت دانلود میکنم). اما سرعت صفحه باز کردن پایین تر از روزه.نقل قول:
آرت 1 که باید حدود 21 کیلو بایت دانلود داشته باشه، بیشترش که نمیشه کرد، مگر اینکه سرویستون رو عوض کنید، میتونید اکوی 512 بگیرید، هم ارزونتره هم سرعتش تقریبا 4 برابر اینی هست که الان داری. ولی مشکلش حجمشه که کمه، در ماه 3 گیگ!نقل قول:
یه نتیجه دیگه هم میشه گرفت که اصلا این سرویسها به اسم ADSL2+ هست ولی واقعا ADSL2+ نیست!!!:31:نقل قول: