سرعت دانلود صبانت خیلی بالاست.پارس انلاین هم خوبه.اینترنت پرسرعت مخابرات که اصلا تعریفی نداره
Printable View
سرعت دانلود صبانت خیلی بالاست.پارس انلاین هم خوبه.اینترنت پرسرعت مخابرات که اصلا تعریفی نداره
با سلامنقل قول:
خوب شرکت ها اینترنت با سرعت بالاتر میدن در عوض حجم محدود به شما میدن
اما مخابرات برعکس عمل میکنه
موفق باشید.
سلام ، من همیشه از ساعت 13 به بعد لگ دارم یعنی سرعت اینترنتم میکاهه ممکنه از کجا باشه ؟! آیا ممکنه ویروسی تو کامپیوترم باشه که اطلاعتمو میدزده ؟
دوستان،من چند سالي هست كه كاربر adsl هستم و بيشتر از 5 تا شركت هم عوض كردم تا حالا ولي اين آخري همه چيش خوبه بجر يه نكته كه من رو ميترسونه
من اينترنت 1 مگ از شركت داتك دارم و مودم هم tp-link 8811 و از حالت Bridging استفاده ميكنم
زماني كه وصل نيستم به اينترنت و هيچ كانكشني وجود نداره،چراغ ACT (active به سرعت چشمك زن ميشه و همچنين چراغ lan.دقيقا مثل حالتي كه شما در حال دانلود كردن يه فايل از اينترنت هستيد
البته اين قضيه هميشگي نيست و وقتي مودم و كامپيوتر روشن هست و براي يه مدتي استفاده اي ازش نميشه چراغ چشمك زن ميشه
به نظرتون شركت داتك فوضولي نمي كنه در كامپيوتر من؟
با سلامنقل قول:
در کامپیوتر شما که خیر
شاید اون چشمک زدن ماله خطوط تلفنتون هست
موفق باشید.
خدا رو شکر پس فردا قراردادم با شاتل تموم میشه :26:
اصلا و ابدا دنبال دانلود نیستم. واسه بازی آنلاین میخوام . سرعتش 512 یا بالاتر
چه شرکتی پیشنهاد میکنید ؟؟؟ (تهران - مخابرات فرد اسدی )
راستی یه مودم غیر وایرلس توپم پیشنهاد بدید بدون لگ . راستی اگه آموزششم بذارید خیلی ممنون میشم :11:
اساتید عزیز میخوام ای دی اس ال بکیرم
میخوام ارزون باشه و شبانه هم داشته باشه
از مخابرات بگیرم یا از این شرکتها
با ماهی 10 هزار از کجا میتونم یه سرویس مناسب با شبانه رایگان بگیرم لطفا راهنمایی کنید
ضمنا تهران هستم شرق مرکز الغدیر
منم دقیقا با سیستم جدید adsl که گرفتم همین مشکل را دارم و این یعنی شرکت مورد نظر یک ای پی را به چندین نفر برای اتصال به اینترنت میدهنقل قول:
سلام
من از مخابرات adsl گرفتم ..و مودم tp-link 8811 هم خودم خریدم
الان یه سیم LAN هست که یکیش وصل میشه به پشت مودم ولی پشت کیس من اصلا قسمتی واسه LAN نداره و فقط یه قسمت PHONE و LINE هست که یکیش واسه دایل آپ وصل کرده بودم حالا من چیکار کنم ؟؟؟ آیا تبدیلی برای LAN وجود داره ...کمک کنید
دیروز اینترنتم یک مشکلی پیدا کرد
صبح که بیدار شدم دیدم اینترنت قطع شده هر کاری هم که کردم درست نشد no network occess
زنگ زدم به شرکت تلفن گویا میگفت اینترنت سراسری برای مدتی قطع میباشد لطفا 30 دقیقه دیگر تماس بگیرید (یعنی حتی منشی هم جواب نمیداد و تلفن قطع میشد) خلاصه بعد از چند ساعت تلفن رو جواب دادن و گفتن درست شده رفتم دیدم درست نشده اینترنتم دوباره زنگ زدم میگه از این طرف مشکلی نیست و اینترنت شما وصله ولی خرابه
بعد از کلی تلاش (من نا وارد :-)) ) فهمیدم که اینترنتنم از طریق broadband connecction (internet occess تونستم به اینترنت وصل بشم ولی از طریق local area نمیتونم وصل بشم
تو کنسول مودم هم نمیتونم برم نمیدونم چرا اینجوری شده
مودمم am604 هستش ادرس ip و ..... هم تا جایی که سر در میارم درسته (اونقدر سر در میارم که همه چیزو از اول خودم نصب کردم کلا اونقدر ها هم ناوارد نیستم)
نظرتون چیه؟ چیکار کنم؟
چون تلفن شرکتی که اینترنت گرفتم صبح میگفت اینترت سراسری قطع شده من مشکوک به اونا هستم و فکر نمیکنم مشکل از طرف من باشه با تعویض ویندوز هم درست نشد
نمیدونم چیکار کنم
کمک کنید
جسارتا كامپيوتر شما چقدر از عمر شريفش ميگذره؟نقل قول:
معمولا مادربورد هاي قديمي(پايين تر از پنتيوم 4)پورت lan نميزاشتن آخه مد نبوده اون موقعه ها
هالا شما اگه مطمئني كه مادربوردت پورت lan نداره،ميتوني يه آداپتور شبكه (همون كارت شبكه) بخري و روي يكي از slot هاي مادربرد وصل كني.قيمتش هم از 8 هزار تومان به بالا هستش
دوست عزیز پورت lan روی مادربرد در کنار پورت های usb قرار داره اون که شما میگین پورت تلفن داره مودمه و هیچ ربطی به شبکه ندارهنقل قول:
سلام
دوستان برای تهران منطقه 3 , مرکز مخابرات استقلال کجا رو پیشنهاد میکنید ؟ برای من فقط پینگ مهمه
تا 200 تومن هم برای پینگ میدم
از شاتل (ADSL) و پتیاک (وایرلس) هر دو dedicated داشتم اما پینگم زیاد فرقی نداشت . شاتل زمانی با سرویس ART پینگ به خارج 120-130 میگرفتم الان به زور شاید چندتا جا 200 بگیرم
لطفا راهنمایی کنید . برای بازی انلاین میخواهم
در خصوص پورت LAN ...
توی تاپیک مخابرات نوشتم گفتن میتونی از USB به جای LAN استفاده کنی ؟
فرقش چیه ؟ آیا محدودیت یا چیزی ..USB نسبت به LAN داره ؟
نه،هيچ فرقي نميكنه.تفاوت usb با lan در سرعت انتقال داده هستش كه اين سرعت در lan بين 10Mb تا 1Gb هست و در usb حدود 12mb كه عملا در هر دو حالت سرعت انتقال داده از مودم به كامپيوتر چندين برابر سرعت اينترنتي هست كه از ISP ميگيريد.نقل قول:
شما اگه LAN نداري با USB وصل كن،هيچ فرقي هم احساس نميكني از لحاظ كيفيت و سرعت
با سلام
دوستان عزیز تفاوت مگابایت و مگابیت در پهنای باند اینترنت چیست و اینکه اکثرا مگابیت را با مگابایت اشتباه میگیرند لطفا در این مورد توضیح بدبد تفاوت مگابایت و مگابیت
1 بایت = 8 بیتنقل قول:
1 گیگا بایت = 1024 مگابایت
1 مگا بایت = 1024 کیلوبایت
1 کیلو بایت = 1024 بایت
1 مگا بیت = 1000 کیلوبیت
1 کیلو بیت= 1000 بیت
پهنای باندی که شرکتها می فروشند معمولا بر حسب کیلوبیت بر ثانیه است. مثلا 128 کیلوبیت بر ثانیه یا 1 مگابیت بر ثانیه. حجمی که شرکتها می فروشند بر حسب بایت ( گیگا بایت) است
عددی که داونلود منیجر معمولا نشان می دهد بر حسب کیلوبایت بر ثانیه است
سلامنقل قول:
يه مدت داتك پينگ پايين ميداد
يه سر به تاپيكش بزنيد ببنيد هنوز همون جوريه
موفق باشيد
سلامنقل قول:
دوستم از اونجا داره ( تو همین مرکز مخابرات ) و از نظر پینگ راضی نیست
این شهراد چطوره ؟ یکبار تو تاپیک تست سرعت ها فکر کنم چند نفری با باکو 80-90 گرفته بودن ! درسته ؟
من برای اینترنت یکی از شهرستان های تهران اینترنت ADSL از پارس آنلاین گرفتم و با پهنای باند 512 و حجم نامحدود که شش ماهش تقریباً 900 هزار در اومده.از سرویسش بسیار ناراضی هستم.پینگ بالا و قطعی های زیاد(البته پارس میگه مشکل از مخابرات شهر هست)
الآن تو محل کارم تو تهران هم از پارس استفاده می کنم که بد نیست.
به نظر شما برای اون مورد اول سوئیچ کنیم رو شاتل؟پینگ و تایم اوت کم برای ما خیلی مهمه.مخصوصاً تایم اوت خیلی کم
این طور که من الآن خوندم مثل اینکه شاتل مصرف را واقعی نشون نمیده و یه جورایی مصرف را بیشتر نمایش میده؟درسته؟
پرس جو کن ببین کسانی که توی مرکز شما هستن و شاتل دارن وضعیتشون چجوری هست!
مرگ بر شاتل هیچوقت پورت نداره خاک تو سر، رفتم شهراد خریدم، سرعتش 220 و پینگش هم 300 اما 2گیگ و 15تومن ماهی، تف به مرکز مخابراتی پیام نور خراب شده بی همه چیز یه قرون نیرز پرعوضی الکی! با شماره 4445 بدبختی داریم ها تو تهران adsl سخت گیر میاد همین با سیم های مبینسل بهتره، ویکسم یا وامیکس واکس فلان
هیچ کدوم! به نظر من pars on line فعلا از همه بهتره.نقل قول:
به چه دردي ميخوه؟؟نقل قول:
براي چه كاري؟؟
سلام. خسته نباشید. اول از اینکه طولانی می نویسم عذر می خوام.
واحد روبروی آپارتمان ما شرکت کامپیوتری بود که اینترنت "Wireless" و "Wi-Fi" می فروخت. و از روی همسایگی به ما هم اینترنت رایگان! داده بودن، به این شکل که سیمی از دکل هایی که روی پشت بام کار گذاشته بودن به پشت "Case" من وصل کردن. این اینترنت هیچ محدودیتی نداشت، یعنی من تقریباً روزی 7، 8 ساعت کانکت بودم و هر چقدر که می خواستم با هر حجمی دانلود می کردم. سرعت دانلودم بین 50 تا 70 و گاهی تا 100 هم می رسید، ولی معمولش همون 60 تا 70 بود. و اون Speed که روی کانکشن می نویسه 100.0mbps بود (فکر کنم پهنای باند باشه اگر درست بگم). همونطور هم که گفتم این اینترنت رو به ما رایگان داده بودن و هیچ شارژ ماهانه و یا تموم شدن نداشتم. اینه که، حالا که اون شرکت از اینجا رفته و اون اینترنت رایگان بدون هیچ محدودیت زمانی و حجمی اینترنت هم باهاشون رفته:41: می خواستم چند سوال و چند راهنمایی ازتون داشته باشم.
1) اون اینترنتی که من داشتم، چند کیلو بایت، مگا بایت، و یا گیگا بایت بوده؟؟ چون به من هیچ توضیحی در این باره ندادن.
2) حالا من می خوام برای اولین بار اینترنت پر سرعت بخرم. شما چه پیشنهادی می کنید؟؟
که هم بتونم دانلود با حجم های مختلف بکنم و هم اینکه ساعت های طولانی کانکت باشم.
بعضی ها می گن "وایمکس ایرانسل" خوبه، بعضی ها می گن نه؛ قظع و وصلی زیاد داره.
بعضی ها هم می گم "مبینت" خوبه.
اگر می شه این موارد رو هم توضیح بدید:
فرق "ADSL" با "Wireless" & "Wi-Fi" & "وایمکس ایرانسل" چیه؟؟
کدوم یکی از اینها برای مصرف خونگی بهتره و همینطور قیمت حدودی هر کدوم رو هم بگید.
و در مورد کیلو، مگا و گیگا بایت هم اگر توضیح بدید ممنون می شم.
و در آخر اینکه اگر من اینترنت بگیرم، شارژش چه جوری حساب می شه؟؟ یعنی با دانلود کردن، فیسبوک رفتن و عکس یا فیلم توش گداشتن، تلویزیون های اینترنتی دیدن و...تموم می شه؟؟
امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم.
ازتون خواهش می کنم به من کاملاً توضیح بدید و کمکم کنید تا بتونم اون اینترنتی که داشتم رو بفهمم چی و چقدر (مگ یا گیگ منظورمه) بوده؛ و همینطور بتونم اینترنت خوب و بدون مشکلی رو بخرم. بازم معذرت می خوام که زیاد نوشتم. شدیداً منتظر جواب ها و راهنمایی هاتون هستم.
با توجه به سرعت 512 kbنقل قول:
100 مگابیت پهنای باند کارت شبکس.
کلا هر فعالیتی که توی اینترنت انجام بدی چه دانلود وچه اپلود ازت حجم کم میشه.
dsl از همه به صرفه تره.من با ایرانسل کار نکردم ببینم چجوریه ولی اگه منطقت edge ساپورت میکنه که باقیمتی که داره ونامحدود بودنش به صرفه است.
اینترنت هم غیر از اینترنت زغالی هیچ کدوم محدودیتی برای زمان انلاین بودن ندارند.
پهنای باند هم به کیلو بیت یا حداکثر مگابیت برای مصارف خونگی محاسبه و فروخته میشه.
در صورتی که منابع ذخیره سازی واحدشون مگابایت یا بیشتره که اکثرا این را اشتباه میکنند.
برای تبیل کیلوبیت به کیلوبایت هم اونرا بر 8 تقسیم کنید
ببخشید دوستان من تو منطقه 4 هستم مرکز مخابرات حکمت شعار.
تا حالا هم از لایزر،آسیا تک و چند شرکت دیگه استفاده کردم ام از سرعت هیچ کدوم راضی نیستم.
من برای دانلود میخوام تا حال هم سرعت بیشتر از 20 کیلو بایت دانلود نداشتم.:31:
اما بعضی ها حرف از 2 مگاابایت در ثانیه میزنن؟:18:
من 512 هم داشتم اما با همون بیست تا دانلود میکردم.
حالا میخوام بدونم از کجا سرویس بگیرم؟
سلام دوستان
با سایت speed.io تست گرفتم..
نتیجش این شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اینترنت ما پایش uplode دیگه؟
---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
سلام دوستان
با سایت speed.io تست گرفتم..
نتیجش این شد:
این اینترنت ما پایش uplode دیگه؟
درود !
دوستان ADSL مناسب برای کرج ، چه شرکتی هست ؟
خیلی فوری نیاز دارم .
نظرتون در مورد آسیاتک چیه ؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام
یکی از مسئولین شرکت های ای اس دی ال می گفت ما برای نبستن پورت وقتی که مهلت سرویس مشترک پایان یافت هزینه میگیریم از دوستانی ک در این مورد اطلاعاتی دارن میشه در اختیار ما بذارند که این پورت چیه؟
مرسی
حداکثر برد +adsl2 چقدره؟
برای اینکه بشه فهمید کدوم مناطق تحت پوشش adsl هستند باید به کجا مراجعه کنیم؟وچیکار کنیم؟چرا بعضی از مناطق تحت پوشش یه شرکتی هست اما تحت پوشش شرکت دیگه نیست؟
وقتی منطقه ای تحت پوشش نیست برای تحت پوشش قرار دادن آن چیکارباید کرد؟هزینش چقدره؟
با سلامنقل قول:
براي مناطقي كه ميخوايد بفهميد بايد به سايت مخابرات شهرتون بريد و شمارتون رو وارد كنيد اونجا
يا از شركتي كه ميخوايد بگيريد به سايتش بريد و شمارتون رو بديد و آنلاين استعلام كنيد
موفق باشيد.
راستش استان ما که یه سایت درست حابی برای adsl و این جور کارا ندارهنقل قول:
با سلام
براي مناطقي كه ميخوايد بفهميد بايد به سايت مخابرات شهرتون بريد و شمارتون رو وارد كنيد اونجا
يا از شركتي كه ميخوايد بگيريد به سايتش بريد و شمارتون رو بديد و آنلاين استعلام كنيد
موفق باشيد.
آیا تحت پوشش قرار دادن یه منطقه با مخابرات هست یا شرکت ؟
من چه جوری می تونم یه منطقه ای که تحت پوشش شرکت ها قرار نداره رو به منزقه تحت پوشش شرکت اضافه کنم؟
قضیه فیبر نوری چیه؟
نقل قول:
وقتی منطقه ای تحت پوشش نیست برای تحت پوشش قرار دادن آن چیکارباید کرد؟هزینش چقدره؟
با سلامنقل قول:
پس به سايت يه شركت ارائه اينترنت مثه صبانت بريد
و بعد استان و شهر خودتون رو انتخاب كنيد و شماره رو وارد كنيد و ببينيد چي ميگه
تحت پوشش قرار دادن هم با جفتشونه به نظرم
هم اينكه شركتي بخواد پورت اونجا بذاره و مخابرات هم اجازه بهش بده
فيبر نوري اگه باشه شما بايد مستقيم از مخابرات اينترنت بگيري
شركت هاي واسطه بهتون نميدن
موفق باشيد.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
از شانس ما شهر ما تو لیست صبانت نیست!؟ارومیه
از کجا بدونیم ک منطقه ی ما فیبر نوریه؟به مخابرات مرکزی بریم؟
ایا امکان داره تو یه منطقه با یه مرکز مخابراتی تعدادی از شماره ها با پیش شماره مشابه قابل ساپورت adsl باشند و تعدای نه؟!(مثلا 3680000 ساپورت بشه 3680090 ساپورت نشه)
نگفتین حداکثر برد + adsl2 از مرکز مخابراتی چقدره؟
:40:
up!!!نقل قول:
از کجا بدونیم ک منطقه ی ما فیبر نوریه؟به مخابرات مرکزی بریم؟
ایا امکان داره تو یه منطقه با یه مرکز مخابراتی تعدادی از شماره ها با پیش شماره مشابه قابل ساپورت adsl باشند و تعدای نه؟!(مثلا 3680000 ساپورت بشه 3680090 ساپورت نشه)
نگفتین حداکثر برد + adsl2 از مرکز مخابراتی چقدره؟
spam
سرویس های صبا نت شبانه اش رایگانه یا نه .
با سلامنقل قول:
بله رايگان هست
موفق باشيد.
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
با سلامنقل قول:
براي اينكه بخوايد بدونيد فيبر هستيد يا خير يا بايد توي سايت مخابرات استانتون بريد و اگه هم سايت نداره بايد بپرسيد از مخابراتتون
---
فكر نكنم اونطوري كه گفتيد براي پيش شماره ها باشه
معمولا چون پيش شماره ها يه منطقه هستن همه ي منطقه رو ساپورت ميكنه
براي ADSL2 هم كه ميگيد بردش چقدره بيشتر توضيح بديد/؟
موفق باشيد.
سلام. من می خواستم بپرسم برای مصرف خونگی ADSL نا محدود برای دانلود با سرعت بالا (حدود 60) و کلاً زیاد توی نت بودن بهتره یا Wireless 128 گیگ 10؟؟
1 سوال دیگه هم داشتم، فرق ADSL با ADSL+2 چیه؟؟
سلام دوستان من سرویس ADSL2 باسرعت 512 دارم
مودمم هم(EXTERNAL COMBO ADSL2+ ROUTER(USB+ETHERNET هست.
اینم عکسش
میخواستم بدونم میتونم با استفاده از کارت شبکه بیسیم یا مودم یو اس بی وایرلس با گوشی یا لپ تاپ به صورت بیسیم به اینترنت وصل بشم؟
خواهشا راهنماییم کنید خیلی نیاز دارم.