متوسط 164 میلی ثانیه ...نقل قول:
Printable View
متوسط 164 میلی ثانیه ...نقل قول:
بالاخره یکی جلوی مخابرات ارومیه رو گرفت ٬ مثل آب داشتن ADSL میفروختن با مودم رایگان !
نقل قول:
توقف ارائه سرويس از سوي برخي شركتهاي مخابرات استاني
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري از تخلف در فروش پهناي باند بيش از حد مجاز از سوي شركت مخابرات ايران در ده استان آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، اردبيل، بوشهر، چهارمحال و بختياري، خراسان جنوبي، فارس، كردستان، گيلان و مازندران خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي، حسن رضواني با اشاره به نظارت مستمر رگولاتوري بر عملكرد و كيفيت سرويس ارائه شده از سوي اپراتورها گفت: بررسي و ارزيابي هاي انجام شده از وضعيت و تناسب پهناي باند تامين و عرضه شده از سوي شركتهاي مخابرات استاني نشان مي دهد در اين ده استان فروش پهناي باند اينترنت شركت مخابرات ايران بيش از حد مجاز بوده و اين موضوع كاهش كيفيت خدمات ارائه شده به مشتريان را در اين استانها در پي داشته است.
وي در تشريح اقدامات رگولاتوري در اين خصوص اظهار كرد: در اين زمينه تذكر و اخطارهاي لازم براي افزايش پهناي باند و توقف فروش سرويس به مشتريان جديد تا زمان ارتقاء پهناي باند شركت هاي مخابرات استاني داده شده است و اين شركت ها به منظور جلوگيري از ضرر و زيان به مشتريان، در حال پيگيري ارتقاء پهناي باند و بهبود كيفيت سرويس خود مي باشند.
رضواني افزود: شركت هاي مخابرات استاني موظفند ضمن ارتقاء پهناي باند و كيفيت سرويس ارائه شده، خسارت ايجاد شده براي مشتركين فعلي را مطابق توافقنامه سطح خدمات (SLA) پرداخت كنند.
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري در باره پاسخگويي به نياز متقاضيان سرويس هاي اينترنت پرسرعت در اين استانها تاكيد كرد: با توجه به وضعيت فعلي پهناي باند شركت مخابرات ايران در استانهاي نام برده شده، به متقاضيان توصيه مي شود تا زمان رفع مشكلات موجود و افزايش كيفيت سرويس از سوي شركت مخابرات ايران و اعلام رسمي رفع مشكل از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از خدمات ساير دارندگان پروانه در اين استانها استفاده كنند.
وي خاطر نشان كرد: نامناسب بودن شرايط، دراختيار نداشتن امكانات لازم جهت ارائه خدمات به متقاضيان جديد و ادامه فروش خدمات به بهانه عدم همكاري ساير شركتها با شركت مخابرات ايران قابل قبول نبوده و شركتهاي مخابرات استاني مي بايست پس از رفع مشكلات و ايجاد شرايط مطلوب نسبت به توسعه خدمات خود و جذب مشتري جديد اقدام كنند.
عجب !!!:n02:نقل قول:
پس اینا داشتن سر ما هم کلاه میزاشتن !! :n24::دی
من امروز میخواستم برای اون یکی خطم مخابرات بگیرم دیدم که نوشته پورت نداریم !! ببین چقدر فروختن که تو مرکز ما هم پورت ندارن :n04::دی:دی:دی
======================
صرفا جهت اطلاع :n02:نقل قول:
دوستان مخابراتی این آدرسو پینگ می کنید:
C:\Users\Golden>ping yukutak.com
Pinging yukutak.com [37.247.54.186] with 32 bytes of data:
Reply from 37.247.54.186: bytes=32 time=111ms TTL=51
Reply from 37.247.54.186: bytes=32 time=110ms TTL=51
Reply from 37.247.54.186: bytes=32 time=110ms TTL=51
Reply from 37.247.54.186: bytes=32 time=109ms TTL=51
Ping statistics for 37.247.54.186:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 109ms, Maximum = 111ms, Average = 110ms
پس تکلیف اونایی که روی فیبر هستن چی میشه؟؟؟نقل قول:
متقاضيان توصيه مي شود تا زمان رفع مشكلات موجود و افزايش كيفيت سرويس از سوي شركت مخابرات ايران و اعلام رسمي رفع مشكل از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از خدمات ساير دارندگان پروانه در اين استانها استفاده كنند
اینام فقط بلدن حرف بزنن!
دوستان وضعیت خط من چطوره؟
1 مگ مخابرات محدود
عالیه !!! :n06:نقل قول:
اینم از 1 مگ مخابرات که تازه وصل شد
سعید جریان چه که برای تو Iran Telecommunication میزنه و برای ما Gostareshe Ertebatat ?نقل قول:
رنج آی پی الان چنده ؟
الان مودم از رنج 5.234.99 آی پی گرفتهنقل قول:
عجب شانسی! خواستم تو سایت 195.ir شکایت ثبت کنم ولی تو لیست سرویس دهنده ها از ترکانت خبری نیست
تو سایت پیشگامان نوشته که ترکانت نمایندگی اونهاست ولی وقتی trace میگیرم میبینم که از روتر asretelecom عبور می کنه! لیست نماینده های عصر انتقال داده رو چک کردم دیدم که فقط آنااینترنت نمایندگی داره تو ارومیه!
این ترکانت این وسط چیکاره هست آدم می مونه! اما پیگیر هستم ایم آخریا یه حالی ازشون بگیریم ;)
لابد ترکانت خودش از آنا پهنا میخره!!! :wink::n02:نقل قول:
احتمالا باید همچین مسئله ای باشه یا در حالت بدتر آنا و ترکانت درواقع یه شرکت هستن و الی آخر..نقل قول:
سلام
مخابرات ارومیه که نامحدود هاشو جمع نکرده؟
مال من دیروز تموم شدم ، برم بازم تمدید میکنن؟
راستی به جز خیابون امام و فلکه مخابرات ، جای خلوت تری نیست واسه تمدید؟
دوستان امروز از طریق سایت 512 محدود خودم رو به 2 مگ محدود تغییر دادم و تنها فرقی که کرده سرعت دانلود از 100 شده 110 !!!! باید چیکار کنم ؟ دوستم دقیقا همین طرح رو گرفته و با 270 تا داره دانلود میکنه !!!
تا جایی که من میدونم الان 1-2 ماه میشه که نامحدود رو جمع کردن !نقل قول:
خب اگه مخابرات نامحدود نمیده ، بهترین جا برای گرفتن سرویس نامحدود کجاست؟
اینم ماله من هست :
اکانت 2 مگ مخابرات 5 گیگ شبانه رایگان 22 تومن ولی قطعی زیاد هست
نقل قول:نقل قول:دوستان لطفا جواب من رو هم بدید.من 3شنبه طرح 512 5 گیگ شبانه رایگانم رو به 2 مگ 5 گیگ شبانه رایگان تغییر دادم اما تنها تغییر در سرعت دانلودم نهایتا 15-20 تا بوده و از 100 نهایتا شده 120 و گاهی اوقات 115 در همین حد ! چیکار باید بکنم ؟نقل قول:
زنگ زدم 2020 چند تا چرت پرت تحویلم داد بعد که دید به اینا ربطی نداره گفت براتون یه خرابی ADSL ثبت میکنم بیان بررسی کنن اما الان شده 3 روز و هیچ خبری نیست ازشون !!!! واقعا موندم سرم رو به کدوم دیوار بکوبم :sq_4:
تعداد کسایی که مشکل دیتا ریت دارن همینطور داره زیاد میشه!نقل قول:
دان استریم مودم رو چند مگ هست؟ یه عکس بذارید از استاتوس مودم
تو نت بیل واستون سرویس 2مگ ثبت شده یا 512 ؟
یه بار مودم رو ریست کنید بذارید رو +adsl2 یه بارم رو G.Dmt ببینید درست میشه یا نه
اگه درست نشد حضوری به دفتر خ.امام برید
ببخشید ولی میشه اینایی که گفتین رو دونه دونه یاد بدین ؟نقل قول:
اگه منظورتون از اولی این هست بفرمایین
نت بیل لینکش رو ندارم و این فارسی مال خود مخابرات نوشته سرویس " پهنای 2048 با ترافیک 5 گیگ ماهانه پیش دریافت "
این سومی رو هم که گفتید اصلا بلد نیستم !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
اولا کیفیت خطت بسیار خوبه، خوش به حالت :n02:
نویز و افت سیگنال کمی داره خطت
تا 22مگ رو هم راحت ساپورت میکنه!!!
دوم اینکه شما باید حضوری بری دفتر خیابون امام و مشکلتو بهشون بگی!
مودم شما رو +adsl2 آپ شده ولی دیتاریت روی 1مگ هست!!!
شما قبلا نامحدود داشتی؟
بله چند ماه اخیر 512 نامحدود داشتم تا قبل از برنداشتن طرح نامحدود. چطور ؟ ( اگه بخوام بترتیب بگم خرید های این 4 ساله ام از مخابرات رو به این صورته : محدود ( بمدت طولانی) - نامحدود - دوباره محدود - نامحدود - و بعدش هم که نامحدود رو برداشتن فعلا محدود . . . )نقل قول:
لازم هست مودم رو ببرم به همون خیابون امام ؟
کدوم قسمت برم و چی بگم بهشون ؟
اگه این مشکلم حل بشه و سرعت دانلودم مثل دوستم 270 بشه یه شیرینی خوب پیشم داری :n03::n12:
قبلا که نامحدود داشتید، اکانت شمارو روی 1مگ محدود کردن در نتیجه الان سرویس 10مگ هم بخرید سرعتتون نمیره بالانقل قول:
چون از اکانتینگ مخابرات محدود هستید
لازم نیست مودم رو ببرید، برید دفتر خ.امام ، وارد که شدید سمت چپ ، اتاق اول ، با مسئولش صحبت کنید و بگید که دیتا ریت رو ببرن بالا
فقط قبل از رفتن، مودم رو روشن بذارید تا از اونجا بتونن ببین که مودم شما روی 1مگ آپ میشه!!!
شیرینی هم نمیخواد، 3تا صلوات بفرست:n16:
سلام
ببخشید من یه سوال داشتم شما هم از حجم ترافیکتون بدون استفاده کم میشه؟من دیروز کلا استفاده نکردم 300 مگ از حجمش کم شده بود؟
خلاصه 5 گیگ همش 6 یا 7 روز ه تموم میشه.
اگه کامپیوتر ویندوزی یا موبایل یا تبلت اندرویدی داری که روشن میمونه ویروس یا تروجان داری یا یه چیزی داره خودش رو آپدیت میکنه. اگه خاموشه و وایرلس داری پسورد رو عوض کن یه چیز عجیب و غریب و طولانی بذار.نقل قول:
شما های وب بگیر تا ببینی حجم کم شدن یعنی چی :biggrin:نقل قول:
________
امروز وضع نت بد نیست
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=108ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=108ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=103ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=104ms TTL=39
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 103ms, Maximum = 108ms, Average = 105ms
Fri 07/11/2014 07:00 PM
دوستان ادرس نت بیل مخابرات اغ رو میدین ؟
بفرماییدنقل قول:
:n16:
پسورد مودم + پسورد اکانت + پسورد وایرلس را تغییر بدیدنقل قول:
یه زالو داره از نت شما تغذیه می کنه!!!
زالو :دینقل قول:
:n08:
دوستان برای شما هم از این ادرس وارد اشتراکتون نمیشه ؟
با توجه به هم کد سازی باید شماره جدید رو بزنم ؟
2020 هم که مشغوله/20 نفر در انتظار... . حالا خدا میدونه از این نفرا چند تاش جواب میگیرن از این متخصص ها !
نخیر، برای adsl همون شماره های قبلی معتبر هستننقل قول:
این سامانه هم که آدرسشو دادید، گاهی وقتا باز نمیشه ولی الان مشکلی نداره
2020 هم که کلا به هیچ دردی نمی خوره! بیخود وقت خودتونو پای تلفن هدر ندید!!!
رفتم و مطمئن هم بودم که طرف دست به سرم خواهد کرد ! لعنت به همشون ! لعنت !!!!نقل قول:
طرف میگه از این به بعد همینه سرعت بالا سرعت دانلود رو زیاد نمیکنه !!!! میگه بهت پیشنهاد میکنم که بری طرح ات رو همون 512 کنی !!!!! یعنی دوس داشتم خفه ش کنم اونجا بی سوادای . . . . خُب وقتی بلد نیستین وقتی عرضه ش رو ندارین چرا سرویس 1 مگ و 2 مگ رو میذارین تو نت برای خرید و پول مفت از مردم میگیرین ؟؟؟؟ لعنت به همتون لعنت به شما که با مشتری 4 سالهء مداومی مثل من اینطور برخورد میکنید !!!!
غلط زیادی کرده ازشون شکایت کننقل قول:
میگم من اینترنت خط ام رو از مخابرات تخلیه کنم بعد دوباره بخرم این data rate برام درست نمیشه ؟ مال پسرعمه م که خونشون تو همافر هست گفتم نگاه کنه میگه 2296 هست data rate اش. تخلیه کنم بعد دوباره بخرم درست میشه ؟نقل قول:
این که خطوط ما رو فیبر نوری کردن و به بقیه اجازه نمیدن اینترنت بدن قانونی هست ؟ میشه شکایت کرد ؟
میشه قضیه تخم مرغ شانسی ولی احتمالا اینطوری درست بشه ...نقل قول:
والا من یه بار پرسیدم گفتن شرکتها بیان تجهیزات واسه adsl روی فیبرنوری نصب کنن مشکلی نیستنقل قول:
یه نفرم بهم گفته الان تو مشهد آسیاتک روی فیبر سرویس میده
مرکز قندی کجاست ؟ برم اونجا نمیشه حلش کرد ؟ آخه گفت مال من به اونجا مربوطهنقل قول:
یکی هم اینکه یه طوری نشه تخلیه کنم برگردم بخرم بگن آقا نمیدونم پورت خالی نداریم و جا برای یوزر جدید نداریم و . . . :n04:
سلام
مخابرات ترافیک رایگانش چه ساعتیه؟
افت سرعت داره تو ترافیک رایگان؟