خوشبختانه ماکس شبا کاهش سرعت نداره .:11:نقل قول:
Printable View
خوشبختانه ماکس شبا کاهش سرعت نداره .:11:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعت دانلود من تو دیشب
با گیم انلاین همزمان و یاهو مسنجر باز و اسکایپ همزمان(با گلمحمدی جان)
اینم بگم که تو گیم انلاین با اسماعیل داشتیم پز پینگ رو میدادیم(موقع دانلود):31:
بچه ها برای شکایت از isp ها باید به کجا زنگ بزنیم ؟ اگه شبکه ی آموزش نگاه می کنین اومده بودن فکر کنم یک هفته ی پیش گفتن یه پایگاه اینترنتی هم هست که با اولین گزارش شکایت بررسی می شه . شما می دونین کدوم سایته . نمی دونم می گفتن یه تفاهم نامه امضا شده و از این جور حرفا . اونا گفتن پایگاهی هست که باید اونجا شکایت خودمون رو مطرح کنیم . می خوام از مکس نت به خاطر کم فروشی شکایت کنم .
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
یه سایتی هم بود که تست سرعت اون برای شکایت تو ایران کاملا مستند بود و به عنوان یه مدرک بود به اسم مثنا . کسی آدرسش رو می دونه ؟
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
ببینین این سایته یا این سایت :
[PHP]http://www.cra.ir/[/PHP]
[PHP]http://www.tic.ir/fa/[/PHP]
البته یه مشکلم هم اینه که اگه بگم سرویسم 2 مگ است می گن برای خانگی چرا بالاتر از 128 دادن . اونوقت چی بگم ؟ لطفا راهنماییم کنین .
سلامنقل قول:
دلت خوش هست ها ؟
تو ایران به شکایتهای مردمی کمتر رسیدگی میشه
و خیلی زمان میبره
تازه حضوریش را میگم
خیالت تخت باشه که رسیدگی نمیشه
نه . اونجوری که می گفتن با اولین تماس می افته رو جریان . نمی دونم راسته یا نه ولی گفتن که سریعا پیگیری می شه . فعلا یه ایمیل به ماکس میزنم ببینم چی میشه .نقل قول:
از چی میخایی شکایت کنی؟کم بودن سرعت؟؟نقل قول:
همونطور که گفتی بنا به قانون ارائه سرعت بالای ۱۲۸ برای خونه ها ممنوعه.علت این هم که شرکت ها بیشتر از ۱۲۸ میدن اینه که سرویسشون محدوده.
بهمین دلیل نمیتونی شکایت کنی . اگه حق هم داشتی نمیدونستی شکایت کنی . تو این مملکت مگه حق مردم کم خورده شده ؟ شکایت فقط وقت تلف کردنه . به مکس نت هم ایمل نزن که جواب نمیدن . خودم تست کردم . به پشتیبانی هم زنگ نزن که یه مشت نفهمن ! من که دارم صبر پیشه میکنم !نقل قول:
البته یه مشکلم هم اینه که اگه بگم سرویسم 2 مگ است می گن برای خانگی چرا بالاتر از 128 دادن . اونوقت چی بگم ؟ لطفا راهنماییم کنین .
زنگ زدم بخش فروش چون پشتیبانی می گه سرعتت خوبه و زیاد کم نیست یه خانوم فارس برداشته . می گم داون استریم vip رو چند می بندین می گه چی بازم تکرار می کنم می گه آره دانشجویی هم داریم . :27: خدا . حالا شانس آوردم 6 ماهه بستن . فکر کنم بهترین سرویس ماکس از نظر اقتصادی توربو باشه .:11:نقل قول:
بهترین هاش filetube و فک کنم mwarez باشه که دومی رو ادرس دقیق مطمئن نیستم سرچ کن.نقل قول:
نهنقل قول:
سرعت بالای 128 که نامحدود باشه خلاف هست
که معمولالا محدودها تا 2 مگ خونگی هم میدند
تست اسپید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه اوه . یه خانوم همین الان زنگ زد میگه من به خاطر این نامه ی تهدید آمیز شما الان زنگ نزدم و زنگ زدم مشکل شما رو برطرف کنم و نامه ی شما رو به بخش حقوقی ندادم و در صورت شکایت بخش حقوقی ما نیز در این کار هستن . من الان رفتم و از پشتیبانی فنی پرسیدم و گفتند که ما بر پایه ی کابل مسی داریم سرویس می دیم و حداقل 30 کیلو بایت از سرعت شما کاهش پیدا میکنه به خاطر نویز . و شما دارین بهترین سرعتو می گیرین . خلاصه اگر شکایت کردین ما در خدمتیم .
نگین اینا ایمیل ها رو نمی خونن 1 ساعت پیش ایمیل زدم .
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
بچه ها اگه دوست داشتین ایمیلم رو هم بگذارم تا ببینین این چرا هار شده بود و اینقدر واق واق می کرد .:31:
آره بذار ایمیلو ببینیم چی نوشتی؟
:31:نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده شکایت نامه ای از شما به دلیل کم فروشی اینترنت تهیه کرده ام که در صورت برطرف نشدن مشکلم به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی یا شرکت زیرساخت ارائه خواهم کرد . مشکل من بدین شرح می باشد .
بنده دارای سرویس 2 مگ ( وی آی پی ) شرکت شما می باشم . حداقل سرعتی که باید به بنده ارائه می کردید باید 256 کیلو بایت می بود که بطور میانگین این سرعت بنده 220 می باشد . بنده نویز خط تلفنم بسیار عادی است و مشکلی در این ضمینه وجود ندارد چون سیمی که از بیرون آمده را به صورت مستقیم به نویزگیر وصل کرده ام و هیچ تلفنی روی خطی که ای دی اس ال وجود دارد ندارم . بنده فکر کنم مشکل را می دانم . من زمانی که سرویسم 128 بود داون استریم من را روی 2 مگ بسته بودین . مسلما در جریان هستین که اگر سرعتی که شما به بنده میدهید حتی 20 مگ باشد و داون استریم 2 مگ سرعتم به هیچ وجه از 2 مگ تجاوز نمی کند . بنده پیشنهاد دارم داون استریم بنده را افزایش دهید تا ببینیم مشکل حل می شود .
در ضمن این سرعت دانلودم از سرور شما با فایروال و آنتی ویروس و خلاصه هر چیزی که از پهنا را اشکال می کند را خاموش کده ام و سرعت خالص بنده می باشد . البته دقت کنین این تست از سرور کاملا کم بازدید و کم استفاده شما آن هم در زمانی خارج از زمان دانلود رایگان می باشد که مسلما پهنای باند آزاد می باشد :
[FONT='times new roman', 'new york', times, serif] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[FONT='times new roman', 'new york', times, serif]سرعت دانلود سرویس کلاسیک 120 کیلوبایت است و بنده 3 برابر قیمت سرویس کلاسیک را می دهم که سرعتم فقط یک برابر آن است . آیا این صحیح می باشد ؟ در ضمن سرعت دانلود سرویس توربو 170 است و لطفا قیمتش را با وی آی پی مقایسه کنید . با توجه به این تفاوت قیمت چرا سرعت من فقط 60 کیلوبایت از توربو بیشتر است ؟[/FONT]
[FONT='times new roman', 'new york', times, serif]و اما سرعت دانلودم در زمان رایگان . تایم رایگان 6 ساعت می باشد . من دیشب و پریشب دقیقا در زمان رایگان 4.56 گیگ دانلود داشتم . 4.56 گیگ در 6 ساعت . که اگر حساب کنید میانگین سرعتم 221 می شود که برای سرویس 2 مگ کم می باشد . امیدوارم مشکل بنده را سریعتر رفع کنید . ممنونم :5:[/FONT]
[/FONT]
ویرایش شد . کسایی که پستو دیدن تو خودشون نگه دارن .:46:
پس به هیچ جا نرسید ! شما با 230 کیلو بازم ناراحتی ما با 30 کیلو باید چی بگیم ؟!
البته باید می نوشتین 2 برایر :31::31:نقل قول:
یک برابر که همون سرعت 120 میشه
یادم رفته بود اینجا ایرانه .
بچه ها یادتون هست چند وقت پیش همه یه جایی میخواستیم واسه صحبت آزادانه؟
حالا من این سایتو باز کردم واسه همه بر و بچ آزربایجانی
هرکی بیاد قدمش روی چشمکد:http://azerbaijan-portal.vcp.ir
مطمئنا به کمک همتون نیاز خواهم داشت و به چند تا مدیر نیاز داریم و مهمتر از همه به یه گرافیست نیاز داریم
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
راستی بچه ها یه نگاهی به فرومش بندازین اگه کم و کاستی داره بگین
اول از همه به جای (ز) باید (ذ) بزنی.:31:نقل قول:
والا یکم هم روی من حساب کننقل قول:
فقط یکم ها:31::31:
یه نقل قول هم کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم پاک کردم:31::31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
البته با عرض معذرت
نقل قول فعلا مشکل داره از ارسال مستقیم استفاده کنید
به یک گرافیست نیازمندیم واسه طراحی هدر سایت و انجمن!!:31::31:
بابا وایرلس god father pizza عجب سرعتی داره:18::27:
حسين آقا ظاهرا در ادبيات هم براي خودتون استادي هستيد و پستهاي ايهام آميز ميفرستين :31:نقل قول:
اه بابا حالا یه حرف رو اشتباهی زیاد زدمنقل قول:
مگه چی میشه
من غلط املایی کم دارم واسه همین این چیزی نیس
:31::31::31::31::13::13:اصل مطلب مهمه(به قول دوستان مهم نیته!!!!!!!!!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي من منظورم غلط املايي نبود چون من اون جايي كه گفتي رو نميشناسم كه حالا بدونم اسمشو درست نوشتي يا غلط در واقع خودت مچ خودتو گرفتي :31:نقل قول:
ايهامم به يه چيز ديگه بود. حالا بماند.
باباي دوستم راننده كاميون شركت نفته يه محموله بنزين برده بوده افغانستان (نخند) ميگفت اونجا كه 1 هفته موندگار شده تصميم گرفته بود بره كافي نت گفته بود كه ميخواد با خانواده ش صحبت كنه، دوستم ميگفت تلفني هماهنگ كرديم تا با ياهو چت كنيم و ما با پدرم مشغول صحبت شديم هم اينكه وب ميگرفتيم. دوستم از يارو كافي نتيه پرسيده بود سرعتتون چقدره طرف گفته بود 4 مگ جالبش اينجاست كه نامحدود بوده سرويس كافي نت
افغانستان 4مگ نامحدود داره و ما هنوز اندر خم چندكيلوبايت داريم زجر ميكشيم:41:
از دوستان صبانتی کسی میدونه
اگه مثلا شب ساعت 1 مودم رو pppoe با یوزر و پسورد شبانه تنظیم کنیم
اونوقت تا ساعت 3 کانکت نمیشه و بعد از 3 خود به خود کانکت میشه ؟با حتما باید ساعت از 3 بگذره و مودم رو تنظیم کرد ؟
یه رستوران تو تبریزه.نقل قول:
افغانستان سرور اسپید تست هم داره.حداقل سرعت لازم برای این که بتونی سرور اسپید تست بزنی ۱۰۰ مگابیته.نقل قول:
حالا یه توصیه دارم برای همگینقل قول:
برنامه مسنجر اسکایپ برای صحبت کردن خیلی خوبه
یاهو فکر کنم بدترینه
گوگل تاک هم بد نیست
اما اسکایپ چیز دیگه ای هست
تو اسکایپ حتی میس کال هم :31:میندازه
اسکایپ چت نوشتاری هم داره؟ یا فقط صوتی هست
چت نوشتاری هم دارهنقل قول:
شکلک هم داره
سند و رسیو فایل هم داره
انتقال تصویر از ویکم هم داره با کیفیتی چند برابر یاهو
تازه امکان تماس از پی سی به موبایل و برعکسش هم داره
این مورد را خودم کاملا تست کردم
امکان تنظیم کیفیت صدا بر حسب سرعت و کیفیت اینترنت و ....
وزیر ارتباطات گفت: امیدواریم تا یکی، دو هفته آینده فاز صفر شبکه ملی اینترنت را افتتاح کنیم و فازهای بعدی به مرور زمان وارد عمل شود.
رضا تقیپور در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در باره وضعیت اپراتور سوم، اظهار کرد: وضعیت، مشابه همان چیزی است که پیش از این بیان کردیم.
او ادامه داد: شبکه آزمایشی شروع شده ولی از نظر پوشش و کیفیت هنوز به این وضعیت که بتوانند سیمکارت عمومی ارائه دهند نرسیده است؛ در حال فعالیت هستند و مرتب به ما گزارش میدهند.
وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است اپراتور سوم لغو شود؟ گفت: خیر، لغو نمیشود؛ زیرا تعهد اپراتور است و ما در حال کمک هستیم تا مشکلاتی که در بحث گشایش اعتبار و... داشتند حل شود.
خبرنگاری در باره وضعیت اینترنت ملی از وزیر ارتباطات سوال کرد که وی با بیان این که واژه اینترنت ملی صحیح نیست و ما هیچوقت اینگونه مطرح نکردهایم، تصریح کرد: واژه درست، شبکه ملی اینترنت است که ما امیدواریم تا یکی دو هفته آینده فاز صفر آن را افتتاح کنیم و فازهای بعدی به مرور زمان وارد عمل شود.
خبرنگار دیگری سوال خود را اینگونه مطرح کرد که در شرکت همراه اول یک سری تغییرات مدیریتی اعمال شده و مدیران جدید به کاهش حقوق کارمندان اقدام کردهاند، آیا وزارت ارتباطات میتواند به این موضوع ورود کند؟ که تقیپور پاسخ داد: این موارد مربوط به سازمان خصوصیسازی است. البته هر شرکت خصوصی باید قوانین عمومی کشور را رعایت کند و تابع قانون کار است و این نحوه اداره آن با قانون تجارت است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان با بیان اینکه ادغام وزارتخانه متبوعش با دو وزارتخانه دیگر حل شد، گفت: جا دارد از عنایت نمایندگان مجلس و حمایت دولت تشکر کنم.
پس بگو همه کاره استنقل قول:
اينارو ولش :31: لينك دانلود آخرين ورژنش رو لطف كنيد اينجا بذاريدنقل قول:
[HTML]http://dl.----------.com/Kave/up/Skype_5.0.32.152%20(www.----------.com).zipنقل قول:
[/HTML]final version direct link from ----------.com
این سوال جواب می خواد :19::19::19::19::19::19:نقل قول:
تا چند روز دیگه شاید منم بیام صبانت :8::8::8::8:
خسته شدم شدم از سرعت کم
چی میشد یکی منو به عنوان معرف معرفی کنه:41::41::thumbsdow:thumbsdowنقل قول:
من قبلا همین کاری رو که شما میخوای انجام بدی تست کردمنقل قول:
ولی خوب نبود
به این دلیل که وقتی که دیس کانکت بشه(الان دیگه نمیشه ولی گهگاه هم میشه) تو pppoeزیاد طول میکشه تا مودم دوباره اینترنت رو وصل کنه(و تو این حالت هم طبیعیه که دانلود قطع میشه و ای دی ام ارور میده
ولی روی bridg چیزی حدود 3 ثانیه نمیشه تا دوباره اینترنت وصل میشه
خب تو ای دی ام اگه تنظیم کنیم مثلا 5 بار اگه ارور بده دوباره دانلود کنه که مشکلش حل میشهنقل قول:
زیاد مثلا چقدر طول میکشه ؟از 5 دقیقه هم بیشتر ؟
.................................................. .................................................. .................................
هر دفعه می خوام بیام صبا این دانلود شبانش ادم رو دو دل میکنه:41:
اگه صبا این مسخره بازی ها رو نداشت بهترین ای اس پی بود ولی ...
در ضمن دیشب دانلود شبانه شما هم قطعی یا افت سرعت داشت ؟تو تایپکش انگار ماله همه دیروز قطع بود
و اینکه تو فرم ثبت نام نام معرف رو می نویسم یا جوره دیگه ای هست؟