تمامي راه هاي پيدا و پنهان گلستان رو مرور كردم :دي بستن فعلا
کد5 : در حال حاضر امکان ورود به سيستم وجود ندارد.
Printable View
تمامي راه هاي پيدا و پنهان گلستان رو مرور كردم :دي بستن فعلا
کد5 : در حال حاضر امکان ورود به سيستم وجود ندارد.
آقا از این راه ها هم به مام یاد بده جای دوری نمیره:n02:نقل قول:
وقت انتخاب واحدت گير كردي يه پ.خ بده :n06:نقل قول:
آقا از این راه ها هم به مام یاد بده جای دوری نمیره:n02:
دوستان اینجا کسی از بچه های واحد تهران شمال پیام نور هست؟ بعد من برای مهر سال تحصیلی 92-93 قبول شدم،گفته شهریور باید رفت واسه ثبت نام،یعنی الان هیچ کاری لازم نیس بکنم؟
منظورت همون شمیراناته....من بچه اونجام:n02:نقل قول:
چرا شهریور؟ فکر کنم بتونی از این ترم ثبت نام کنی...یه سر به داشنگاه بزن..
با سلام
دوستان من با ie10 در سیستم جامع گلستان مشکل دارم کسی از دوستان میتونه راهنمابیی کنه
من چکار کنم Compatibility view رو هم امتحان کردم اون پیغام خاص رو نداد ولی توصفحه ورود
یوزرو پسورد رو که میزنی وارد نمیشه IE Tab رو هم امتحان کردم جواب نداد .
ممنونم علی
سلام . مگه ie 10 به طور رسمی معرفی شده ؟نقل قول:
اره اكتبر سال پيش همراه با ويندوز 8 منتشر شد.نقل قول:
+
اين لعنتي ها چرا باز نميكنن ببينيم چه خبره :-L
حالا این خطا رو میده واسه من : در حال حاضر امکان ورود به سیستم وجود ندارد ... فردا که باز شد میریم می بینیم هیچ نمره تشریحی نیومده
برای منم همین پیغام رو میدهنقل قول:
انتخاب واحد از پسفردا، یعنی 1شنبه س؟
نه از 14 ام یعنی شنبه ... تا 22 بهمن ... حذف و اضافه هم از 19 تا 30 اسفندنقل قول:
فردا انتخاب واحده؟؟؟پس چرا سایت قطعه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
والا چه عرض کنیم محمد رضا .. به احتمال زیاد فردا صبح انشاءالهنقل قول:
اینجوری اذیت میکنن و سایت که باز میشه سریع کلاس هایی مثل ریاضی و برنامه نویسی پُر میشه و بعدش باید بریم آموزش التماس کنیم که کلاس بذارن و انقد دیر میذارن که مثل ترم قبل 12 جلسه ریاضی رو فقط 7جلسه استاد رسید چون گفت دیر کلاس رو برگزار کردن
هیچ نگران نباشید ....
اگر از انتخاب واحد خود رنج میبرید ......
اگر از ورود ناموفق به سایت دانشگاه خود خسته شده اید ......
اگر استرس و نگرانی و اضطراب شما را فرا گرفته ....................
ما محصول بهتری را به شما خواهیم داد :n02::n02::n02: کافی است با مهدی کمک تماس بگیرید .... :n02:
خبر از بالا اومده :n02: که سایت فردا باز میشه و نمرات تشریحی هم وارد نشده :n04:
درورد بر بچه های بالا :n02:
مهدی جان تبلیغات تو فروم ممنوعه:n02:
اون بچه های بالات 2حلقم
شاعر میگه اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده، بدان تو پیام نور درس میخونه و گریه کرده:n02:
شاعر لابد پیام نوری بوده :n08::n02:نقل قول:
خودم بودم دیگه، معلوم نیست؟!:n02:نقل قول:
چرا تابلوس ... از گریه زاری هات معلومه شاعر تویی :n08: .... شعر هم ناشیانه گفته شده :n02:نقل قول:
این چه دوشواری هست ک بلای جان ما شده
من ک با سایت موشکل ندارم .اما اون بچه های بالا را به من نشان بده مهدی(همون مهدی کمک):n02:
پیام نور دوشواری نداره که، خیلی ام جای خوبیه:n02:نقل قول:
سایت الان برای من باز میشه ولی نمیتونم ثبت نام کنم.نمیشه انتخاب واحد کرد
گر صبر کنی زغوره حلوا سازی :n02:نقل قول:
معلومی میخوای با دست پر ترم جدید رو آغاز کنی .... عجله نکن .... هنوز سربرگ ثبت نام اصلی رو نذاشتن . :n06:
آره دیگه باید بخونم و 12 واحد رو پاس کنم.هنوز برای من معدل هم نزدن.میگم من مبانی رو شدم 2 و به رنگ قرمز نوشته.قضیه اش چیه؟نقل قول:
آره هنوز سربرگ رو نذاشتن
یعنی حسابی ر ی * ی :n02::n08::n08:نقل قول:
نمیدونم والا ... روش بیا ببین چیزی ننوشته . :n02:
دمت یدونه دیگه.آدم 4تا رفیق مثل شما داشته باشه دیگه دشمن میخواد چیکار.مارو باش اومدیم نمره مون رو گفتیم.هیچکس اینجا نمره اش رو نگفته.فقط اونایی که بالا شدن میگننقل قول:
بخاطر این قرمزه که هنوز مهلت برای اعتراض داره
اعتراض بزن شاید استاد 8 نمره کمک کنه :n02:نقل قول:
فدایی داری ... بزار نمره هام اعلام شه کامل ، نامرد باشم اگه نگم :n02::n06:
راست ميگه ديگه! آخه 2؟ چيكار ميكردي پس؟ :n02:نقل قول:
محتوای مخفی: :D
یعنی تو این 1 - 2 روزی که بسته بود هیچی نیومده ؟ نه تشریحی اومده نه نمره تستی مدار منطقی ... بعد اونوقت انتخاب واحد چی میشه ؟؟؟؟؟
ایمیل زدم به استاد گفتم یه کار کن من دو تا از درسهات رو 12 - 13 بشم :n02: الان که فکرش رو میکنم چرت گفتمااااااااا :n02:
نقل قول:
خدا رو صد هزار بار شکر ... تا الان که ترم 5 هستم هیچ درسی رو نیفتادم و هیچ وقت نشده به استاد یا کسی رو بزنم ( نون بازومو میخورم :n02: )
اینو گفتم که به قول جناب hosseincode2008 شایدبه غیرتتون بر بخوره و یکم بیشتر تلاش کنین :n02: ( فخر فروشی هم کردم :n08::n02: )
سلامنقل قول:
به به جناب دیابلو، چه سعادتی
شما فقط بچه اونجایی یا تو اون واحد تحصیلم میکنی؟:n02: چجوریاس اون واحدش؟تو عکسا که با کلاس بنظر میاد!
هم اینکه اولویت اولمو اونجا و ترم مهر 92 زدم و هم خودمم میخوام همون از مهر برم
نمره تستي مدار منطقي رو كه زدن
در مورد نمره تشريحي حتما براي استادا هم قطع بوده كه نتونستن وارد كنن.
نقل قول:
:n28::n14::n28::n14:
حتما تا پایان فارغ التحصیلی یه درس رو میفتی :n02:
واسه ما رو نزدن ... حتما یادشون رفته :n02:نقل قول:
مهدی تازه ترم پنجی تا افتادن راه زیادی هست :n02: منم فکر کنم 3 تا درس رو افتادم تا اینجا در کل 12 واحد رو از دست دادم :n28:
الان داشتم متن اس ام اس که به استادم فرستادم رو میخوندم از خجالت آب شدم :n02: آخه متن اس ام اس حالت درد و دلی گرفته :n02: نمیدونم ترم بعد چجوری میخوام باهاش چشم تو چشم بشم :n09:
هیچ کدوم از تشریحی های منو فعلا نزدن نمیدونم فردا چجوری میخواییم انتخاب واحد کنیم
آره آدم اولش فکر میکنه کارش درسته بعد که یه بار متنش رو میخونه و یا به کارش فکر میکنه خنده اش نمیگره که هیچ یه حس بدی ( البته نه خیلی بد) به آدم دست میدهنقل قول:
یکی نیست به من بگه که بابا من که قبول میشم دیگه این حرفها واسه چی بود :n27:
نقل قول:نقل قول:
حالا متن اس ام اس هاتونو بزارین اینجا ببینیم چی فرستادین به استادا :n02: یکم بخندیم دور هم :n02:
بگذریم ، تو هم اینقدر نیا نمراتتو بگو ، هرچی اوردی تو خودت حل کن ، والسلام:n06:فقط یادت باشه نمره بالایی که دریافت کردی رو بیا بگو:n09:نقل قول:
منم واحدی رو افتادم ، ولی میشه پاس کرد.ترم اول بود و اگر اشتباه نکنم ریاضیات پایه بود ...:n10::n02:
زیاد تو گیر و داره این مردودی ها نباش . الان بهش فکر میکنی و غصه میخوری ولی ترم بعد که پاس کردی ، به الانت میخندی که میگی ای وای من چرا افتادم و از این صحبتا :n02:
تو پیام نور عادی ترین ها غیر عادی می شوند و غیر عادی ترین ها عادی...
گاهی وقتو باید چند واحد رو بیفتی تا عقلت سرجاش بیاد ، منظورم شما نبودید بلکه کلی بود.
خواهی نشوی رسوا ، همرنگ جماعت شو:n06:
توی صفحه ی ورود به سایت ، کادرهای یوزر - پس نمیاد و همینجوری میمونه و بالا نمیاد
برای منم همینجوری بود ولی انقد refresh زدم درست شد و بالا اومد.زمان ثبت نام من 15دهمین یعنی همین فردا از ساعت 8 یا 9 بود فکر کنمنقل قول: