دیگه فکر کنم سرویس های نامحدودشم سرعت واقعی میده من دیگه بیشتر از 60 سرعت دانلودم نمیره با 512
Printable View
دیگه فکر کنم سرویس های نامحدودشم سرعت واقعی میده من دیگه بیشتر از 60 سرعت دانلودم نمیره با 512
نقل قول:
آره سرعت روزانشم دیگه تقریبا واقعی کرده من قبلا با 256 با سرعت 350 400 دانلود میکردم الان دیگه 100 میده!
سلام دوستان گل...........من میخوام سرویس دو مگ محدود بگیرم حالا یا 3گیگ یا 5 گیگ ...................میخواستم محدوده سرعتش رو در روز و در شب ساعات رایگان بهم بگید تا تصمیم بگیرم چون الان پارس انلاینم که اشغاله......
نقل قول:اوهوم، قبلا روزانه تا 400-500 هم من دانلود میکردم ولی الان 200 بیشتر نمیره، شب هم که ماشالا به 80 اگه برسه که نمیرسه هنر کردهنقل قول:
من 1مگ دارم
3گیگ شبانش رایگان نیستنقل قول:
دوستان من 2 مگ اسیاتک بگیرم با 5 گیگ حجم تو شبانه تا چند گیگ میتونم دانلود کنم؟؟
من 2 مگ 5 گیگ دارم، شبا تا 140 یا 150 میتونی دانلود کنی(البته اگه چند تا فایل رو همزمان بزاری واسه دانلود)نقل قول:
از 1 تا 9 صبح حدود 4 گیگ میشه دانلود کرد
دوست عزیز دو مگ رو راحت میدن؟؟با کارت دانشجویی؟؟نقل قول:
واسه اسیاتک کارت مهدکودک هم لازم نیست بهت میده هر سرعتی بخوای :دینقل قول:
اصلا امکان نداره 1 مگ اسیا شبانه سرعت دانلودش به 200 برسه؟
آسیا تک دو مگ ش واقعی است؟
من شنیدم ۱ مگ؛ یک به یک میدهد برای همین چون سرعتش ۱ مگ واقعی است
به اسم ۲ مگ میفروشند؛ خود ۱ مگ هم ۱ به ۴ یا ۱ به ۱۰ میدهد برای همین با ۱ به ۱ فرق دارد
راسته؟
200 !نقل قول:
بروبکسی که 2 مگ اسیاتک دارن میگن به زور شبانه میرسه 150 چه برسه یک مگ
یک مگ حدود 80 -85 هست
512 هم که خودم دارم 35-40 هست
شبانش منظورته ؟نقل قول:
شبانه که کلا سرعتا از نصف اون سرعتی که باید باشه هم پایین تره
روزانه هم قبلا همه رو میبستن رو 4 مگ که جدیدا فکر کنم یک چهارم کردن من یک ماه و نیم پیش تا 300-400 هم دانلود میکردم ولی چند وقته اخیر بین 150-60
جوریه که میبینی هی میاد 60 میره 150 میاد پایین هی قبلا سرعت از 300 پایین تر نمیومد
اگه کسی این 512 طلایی رو داشته بگه سرعت دانلودش چه قدره؟
این سرویس های نامحدود طلایی سرعتشون طی روز افت وخیز داره؟یعنی تو ساعت های رایگان سرویس های حجمی سرعتتون کم میشه؟
2048 kb
نامحدود بیکران طلایی Dynamic 389,900
1 به 1...سرعت دانلودش چقدره؟؟؟
من الان 256 مخابرات دارم....24 ساعت 2.5 gb دانلود میکنم.....
این 24 ساعتش چقد دانلود میکنه؟
گوگل باز میشه برا شما ؟
گوگل رو با IE باز كنين !
اومدم از آسياتك و سرعت كمش طبق روال هميشه گله كنم كه ديدم جيميل باز نميشه و فهميدم كه به سلامتی اين هم بايد با قندون بازش كنيم. سرعتتون هر چقدر هست چه كم چه زياد فعلا حالشو ببرين ! اميدی به بهتر شدن اينترنت كه نيست هيچ دعا كنيد همينشم قطع نشه.
فک کنم بحثایی ک تو این تاپیک شد داره ب واقعیت تبدیل میشه ..
>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
سرعت دانلود سرویسهای 1024 و 2048 برابره یا نه؟
روزانه و شبانه
سرعت روزانه شما هم نصف شده؟
آسیاتک تکه سرعت چه روز چه شب همین هست :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه آدم ...نقل قول:
اينجا ، جاي اين كاراست ؟
مزخرف تر از اسیا تک نیست
به سلامتی down stream هم دیشب بعد چند ماه از 4 مگ به 2 مگ نزول دادن :دی
البته بهتر 4 مگم که بسته بودن این چند وقته یک مگ هم بالاتر نمیرفت اقلا 2 مگ شده برای من snr خطم رفته بالا کمتر dc میشم
آسیاتک تکه صبح ساعت پنج :46:
سرعت ها رو واقعی کردن ، حتی حجمی ها
واقعی که نکردن اگه واقعی میشد که مثلا من 512 دارم بیشتر از 64-65 نمیتونستم دانلود کنم ولی خوب مثل قبلا هم نیست دیه که با سرعت 350-360 دانلود میکردیم فوقش 150-160 الان بشه دانلود کردنقل قول:
حالا روزانه به جهنم اقلا کم کردن سرعت روزانه رو شبانشو همون سرعت واقعیمون میدادن
سرعت میبرن بالا حجمت زود تموم بشه
کسی سرویس 1024 محدود نداره سرعتش چنده تو روز و تو شب؟
و همچنین سرویس 2048
تو آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش تعرفه ها ضریب اشتراک و ضریب دسترسی به چه معناست؟
تفاوت 512 با محدودیت 5 گیگ و نامحدود چیه؟ آخه می بینم نا محدود را ارزونتر تعرفه زده! چرا؟
نامحدود برنزی و طلایی چه فرقی با هم دارند؟
چرا جواب سوالم را کسی نمیده؟
آخه تا کی باید واسه جواب سر بزنم؟
این اینترنت ملی چه گرونه؟
دوست عزيز ضريب اشتراك يعني اينكه اين اكانت بين چند نفر share شده ... مثلا براي 1 مگ ضريب اشتراك 2 هست ... اين ضريب بيش تر در ساعات رايگان شبانه خودشون رو نشون ميده و در روزها معمولا سرعت همون سرعتي هست كه به شما اعلام شده اما در شب سرعت تقسيم ميشه ... ضريب دسترسي هم يه چيز كاملا چيز شر هست كه اصلا ماهيت مسخره اي داره و يه ماه هست كه الكي نوشتن اونجا !!نقل قول:
تو آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش تعرفه ها ضریب اشتراک و ضریب دسترسی به چه معناست؟
تفاوت 512 با محدودیت 5 گیگ و نامحدود چیه؟ آخه می بینم نا محدود را ارزونتر تعرفه زده! چرا؟
نامحدود برنزی و طلایی چه فرقی با هم دارند؟
نامحدود برنزي از كيفيت بسيار پايين برخوردار هست اگر بگردي تو همين تاپيك در صفحات قبل سرعت real اون گفته شده ...
در هر صورت فعلا آسياتك خيلي افتضاح شده ... پيشنهاد من اينه كه دنبال يه ISP ديگه بگرديد .
بهترین ISP ایران :27:
:31:چی شده سر آسیاتک به سنگ خورده؟؟دو روزه داره سرعت عالی میده!!
متاسفانه سرویس س.ا.ک.س از کاز افتاده
بچه ها کسی میدونه سرعت دانلود نامحدود در طرح برنز 2 مگ چقدره؟ کسی داره این طرح رو ؟
با سلام
سرویس آسیا تک من که 1 مگ هست حجمی ماهی 10 گیگ داره تموم میشه
حالا از دوستان این سوال رو دارم که بنظر شما همین رو تمدید کنم یا سرویس نامحدود بیکران برنزی بگیرم
اگر کسی از دوستان سرویس بیکران برنزی 1 مگ رو داره خیلی ممنون میشم سرعت دانلود رو در روز و شب به من هم بگه تا بهتر بتونم تصمیم گیری کنم
با تشکر.
فقط جهت اطلاع :دی
چه سرویسی دارید؟نقل قول:
شبانش هم همینطوریه؟
پیام بدید یاهو بهتون اکانت بدم بدون مشکلنقل قول:
اسیاتک بگیرم ؟زنگ زدم پشتیبانی گفت واسه منطقه ما 2 مگ میبندن و برای باقی 3 مگ هست؟شبانه 128 چنده؟