قابلیت video call چرا عیر فعال شده تا چند روز پیش فعال بود
Printable View
قابلیت video call چرا عیر فعال شده تا چند روز پیش فعال بود
Kaspersky نصبه رو سیستم؟نقل قول:
سلام
لطفا راهنماییم کنید
تازه ویندوز عوض کردم(البته محبور شدم و الان کلی حالم گرفتست که هیچی نصب ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مسنجری که برام نصب شده تا میام آی دی و پس و میزنمو وارد میشم این پیعامو میده :
System: You are using an old version of Yahoo! Messenger. Please upgrade to the latest version.
این مسنجرمه : 94 Yahoo Messenger 11.0.0.1751
آیا باید یه نسخه ی دیگه نصب بشه؟!
سلامنقل قول:
آخرین ورزن: Yahoo! Messenger 11.5.0.228
آپدیتش کنین
سلام
چجوری می تونیم اطلاعات یک آیدی مثل تاریخ ساخت اون آیدی و سال تولد صاحب آیدی و همینطور جنسیتش رو بفهمیم؟
بله کاسپر نصبهنقل قول:
وب کم هم که میگیرم بعد چند ثانیه تصویر طرف هنگ میکنه و دیگه تکون نمیخوره
پس Video call دارین!؟نقل قول:
شما یه بار مسیر زیر رو از Kaspersky برین و تیک یاهو (و همینطور oovoo رو که با اونم مشکل دارین) رو بردارین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی درست شد . ولی واسه oovoo هیچی تعریف نشده یعنی اونجا وجود نداره که تیکش رو بردارم . به هر حال خیلی ممنونم
یه مشکلی از دبشب برام بوجود اومده:وقتی مسنجرو اجرا میکنم لاگین میشم ولی گزینه ی چت روم از تب مسنجر اصلا نیست برنامه رو دوباره نصب کردم نشد ورژن جدید نصب کردم نشد بعد از نصب بار اول که لاگین میشم این گزبنه توی تب مسنجر هست ولی وقتی انتخاب میکنمش ارور میده و کلا این گزینه پاک میشه.کسی راه حلی داره؟
دوسته عزیز چت روم از یاهو حذف شدنقل قول:
از تاریخ 14دسامبر یعنی دیروز یاهو کلا چت روم را برداشته است
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
خوب به سلامتی این مشکل جهان اسلام هم ختم به خیر شد
این تصمیم خود یاهو هست و ربطی به جهان اسلام نداره و برای همه جهان هستنقل قول:
به این تاپیک برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید
سلام
برای چت صوتی ، یاهومسنجر بیشتر ترافیک مصرف میکنه یا اسکایپ ؟
سلامنقل قول:
آنچنان فرق نداره ولی اسکایپ به دلیل کیفیت بهتر ترافیک بیشتری مصرف داره
سلام
من وقتی میخوام وارد یاهو چت روم بشم و وقتی روم رو انتخاب میکنم اررو میده و مینویسه error chat
ویندوز هم عوض کردم ولی جواب نداد و مشکل همچنان پابرجاست
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
thx
دوست عزیز یاهو چت روم هاشو بسته و دیگه نمیشه تو روم های یاهو چت کرد ویندوز شما هم مشکل نداشته شما میتونین چت روم های رایگان نیم باز استفاده کنین موفق باشیننقل قول:
سلام دوستان خیلی مرتبط با مسنجر نیست اما جای بهتری پیدا نکردم لطفا کمک کنید و راهنمایی بفرمایید
من دوتا ادرس ایمیل دارم واسه جفتش این مشکل پیش اومده وقتی میخوام ساین این کنم بااینکه مطمئنم پسورد رو درست وارد میکنم یه کد میاد که باید وارد کنم و بعد ازاینکار یکی اون سوالاتی رو که زمان بوجود اوردن یوزر انتخاب کرده بودم میپرسه! و ازاونجایی که من یادم نمیاد جواب رو چی نوشته بودم دسترسی به ایمیلم ندارم:n29:
الان مشکل از کجاست؟ راهکار چیه؟:n28:
سلامنقل قول:
فکر میکنم به دلیل اینکه با آی پی های متفاوت میخواستین وارد شین، ازتون سوال امنیتی رو میپرسه
باید جواب بدین!
یا از ایمیل دومتون که بهش دادین برای فعال کردن استفاده کنین (اگر داده باشین).
اخه این دیگه چجورشه!نقل قول:
من فقط با اینترنت گوشی با یه برنامه ایمیل وارد شدم بعداز اون بار بعد با پی سی دیگه رام نداد! اخه اینکه نمیشه من ایمیل رو هزار سال قبل ساختم چه میدونم فرضا اسم کتاب مورد علاقه رو اون زمان چی نوشتم!!:n28:
نه ایمیل دوم وارد نکردم:n30:
راه دیگه ای نداره؟:n27:
دوستان منم مشکل لاگین دارم
با دو تا ایدی تست کردم وارد نشد
ولی از طریق صفحه ایمیل ها وارد میشه
ایا راهی بغیر از عوض کردن ویندوز وجود داره
فکر میکنم بخاطر استفاده از اولترا سوزف مشکل بوجود اوممده
سلامنقل قول:
تغییرات کانکشن ویندوزتون ریخته بهم باید به حالت اولیه بیاریدش در غیر اینصورت ویندوزا عوض کنید
دوستان اگر یه آی دی از طرف یاهو بسته بشه کلا دلیلش اینکه اون آی دی با برنامه ریجستر شده یا اینکه با دو تا آپی مختلف از یه کامپوتر باهاش آن شدی ؟
نه با ایمیل دوم نه با سوال امنیتی برنمیگرده و کلا سوخته (باید چی کارکرد ؟) نمیشه به خود یاهو میل زد ؟
ممنون
چیزی به اسم سوختن برای آی دی ها شناخته شده نیست و با سوالات امنیتی اون آی دی برمیگرده مگر به دلایل نقض قوانین مثل اسپم و یا مواردی این چنیننقل قول:
شما میتونید با yahoo coustomer care از طریق قسمت ارتباط با ما خود سایت یاهو با شرکت تماس داشته باشید و تقریبا ظرف مدت 24 ساعت پاسخگو هستند
سلام دوستان من ورزن 11 یاهو مسنجرو نصب کردم برنامه فری گیتم گرفتم .وقسمت پ ر و ک س ی یاهورو فعال کردم ولی بازم نمیتونم وارد یاهو مسنجر بشم این پیغام را میده troubleshooter
مشکل کجاست چیکار باید بکنم؟
قسمت پ / روک // سی رو غیر فعال کنید چون پورت ها رو مخابرات بستهنقل قول:
یاهو مسنجر در حال حاضر مشکلی نداره که میخواین از این روش استفاده کنید
به راحتی باز میشه
قسمت پ ر و کس ی غیر فعال کردم ولی باز نمیشه.چندتا ایدی مختلفم امتحان کردم فایده نداره:n03:
ممکن ربطی به ورژن اینترنت اکسپلورم داشته باشه؟
ممکن ربطی به ورژن اینترنت اکسپلورم داشته باشه؟یا شماره ای که باهاش کانکت میشم به نت ؟من باشماره هوشمند کانکت میشم
سلام اینترنت اکسپلورر شما سایتی رو باز میکنه ؟ بخاطر استفاده از ------ ممکنه تیک ------ تو تنظیمات ie اضاقه بشه هم یاهو مسنجر هم ie رو چک کنید تیک مربوط به ------ وجود نداشته باشه..نقل قول:
internet explorer >>option>>connection>>setting>>proxy server تیک نداشته یاهو هم قسمت messenger >>connection performances اولین گزینه رو انتخاب کنید
نه تو اینترنت اکسپلور تیک نداره.هر کاری میکنم باز نمیشه ایدی جدیدم ساختم بازم باز نشد
یکی از همین مشکلات بر میگرده به شبکه ، شمارتون رو عوض کنید احتمال خیلی قوی مشکل باید برطرف بشهنقل قول:
سلام
من یه بار تو قسمت مکالمات یاهووم نمیدونم چی کار کردم که همه مکالمات (converstion) رو کامل نشون میداد.یعنی مثل پیش فرضش که هر صفحه 25 تا از پیام هارو نشون میده و باید بزنی next page نبود.همه پیام ها تو یه صفحه بود
اما حالا هر کار میکنم نمیدونم چه دکمه ای رو زدم
اگه میشه کمکم کنین
سلام
این یاهو من پی ام گذاشتم برا یکی از دوستام ولی نمیدونم چرا پی امم نه تو Conversation هست نه تو هیسنوری...جالب اینجاست که جوابمو هم نداده یعنی فک میکنم بهش نرشیده...
علتش چی میتونه باشه که من آف هام برا این شخص نمیره؟
دوستان یاهو مسنجر من قسمت چت برای چت روم اداره ؟!ورژن اخرشه !!
قابلیت چت روم ها همگی حذف شدند طی ماه اخیر توسط خود شرکت یاهونقل قول:
دمت گرم عجب مخی ... منم این مشکلو داشتم با راهنمایی شما حل شد ... ایولنقل قول:
سلام
من 2 روزه میخوام با یاهو مسنجر 11 فینال لاگین کنم نمیشه با چند تا ایدی یاهو هم امتحان کردم این ارور رو میده:n28:
سلام دوستان
من یه آیدی قبلا داشتم حالا می خوام باهاش تو یاهو مسنجر لاگین کنم ولی وقتی می خوام لاگین شم یه صفحه لاگین یاهو مسنجر در مرورگر باز میشه و ازم یوزر پسورد رو می خواد وقتی اونو وارد می کنم ازم سوال امنیتی رو که موقع ساخت این ایدی جواب دادم رو می خواد ولی من یادم نیست چی جواب داده بودم!
راهی نیست که بشه وارد یاهو مسنجر شد بدون جواب دادن این سوال؟:n27:
نقل قول:
دقیقا مشکل من هم همینه!
کسی راه حلی نداره؟
سلام. تو یه تایپیک دیگه هم مشکلمو مطرح کردم. من از فیلتر شکن استفاده کردم. بعد از اون یاهو مسنجرم باز نمیشه. چجوری باید درستش کنم. لطفا راهنمایی کنید.