لطفاً یه وب سایت رسمی برای جستجوی پخش اتومبیل پایونیر معرفی کنید.
لطفاً یه وب سایت رسمی برای جستجوی پخش اتومبیل پایونیر معرفی کنید.
سلامنقل قول:
فکر نمیکنم 8450 پنل برقی داشته باشه.شما مطمئن هستید؟
البته در کل سوالم این بود که محصولات جدید پایونیر کیفیت قبلی ها را دارند؟با در نظر گرفتن این نکته که خیلی هاشون هم چینی شده اند.
ممنون
2 جفت کامپوننت 165 هرتز .یه امپ he4 هرتز دارم حالا میخوام یه ساب و امپ مونو بگیرم .برای راه اندازی نیاز به خازن هم دارم؟ البته دنبال ساب خفن نیستم ساب خوب برای تکمیل فرکانس
تو مشخصاتش زده Flap face. فکر کنم معنیش پنل برقی باشه.نقل قول:
از قیافشم معلومه پنل برقی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من پایونیر ها دیگه مثل اول نیستن بخصوص این مدلهایی که صفحشون OEL هست مثل 8450 فوق العاده افتضاحن.
چون اصلاً نوشته هاش معلوم نیست بخصوص تو آفتاب.
الآن ضبط ماشینم از همین OEL های پایونیره. خیلی اذیتم میکنه.
اگه یه بار دیگه بخوام بخرم یه چیزی که صفحش ساده تره می گیرم. شایدم برم سراغ SONY و JVC
سلامنقل قول:
عذر خواهی میکنم چند روزیه کمی گرفتارم و فرصت امدن به سایت رو ندارم.از همگی معذرت میخوام.
کاملا از نظر صدائی نسبت به اینفی و ... سر تره.هم از نظر BASS و هم تریبل و...
قیمتش 275000 هست.محصوال آلمان هست.
بالا عرض کردم.نقل قول:
در مورد کیک پنل اگه تهران تشریف دارید یه شماره بدم خدمتتون یکی از دوستان هست برای تمامی خودروهای کیک پنل طراحی و با بالاترین کیفیت میسازه.میتونید برید از نزدیک هم کار رو که رو ماشین خودشون هست ببینید. پرایده ولی سری قدیم.
دوست من برای لرزوندن زمین و زمان اول باید برق قوی داشته باشی. دوم کابل و اکسسوری مناسب با توان خروجی .بعدا هم ساب ووفر قوی و امپلیفایر قویتر از اون.نقل قول:
با بودجه 350 میتونم ML75.4 آدیو سیستم رو پیشنهاد کنم که 380 تومن هست. 4تا 75 وات روی 4 اهم،4 تا 110وات روی 2 اهم و دئتا 220وات هم در حالت بریج 4 اهم میتونه خروجی بده.طراحی آمپ در کشور آلمان انجام شده و تولید و ساخت اون در کره صورت میپذیره.
تو قسمت آمپلیفایرها سری M Line رو ملاحظه نمائید.
به نظر من که اصلا کیفیت قدیم رو ندان.مالزیها خیلی بهرت از این چینیها بودن.نقل قول:
اگر موزیک رپ گوش میدید خیر نیاز ندارید. البته بهتره کابلهای برقتون حد اقل 4گیج و درصورت توان 0 گیج باشن.نقل قول:
لطفاً یکی از دوستان محبت کنه بگه بلوتوث پخش ماشین کاربردش فقط واسه تماس های موبایل هست یا آهنگ هم از رو موبایل پخش میکنه؟
سلامنقل قول:
ممنون از پاسختون.البته سری قبل از اینها تایلندی بودند حالا قبل از تایلند کجایی بوده نمیدونم.
ممنون
دستتون درد نکنه شمارشو لطف کنید یه تماس بگیرم ببینم هزینش چه جوریا میشهنقل قول:
منو راهنمایی کنید من حدود 700 هزار تومان دارم می خواهم با این پول یه جفت باند ویه آمپ بخرم چی پیشنهاد می کنید ویه سال دیگه یه آمپ ویه ساب هم می خرم برای سمند می خواهم کیفیت وبیس برام مهمه؟
دوستان یک سوال علمی!
پخشی که سه تا خروجی RCA داره... یعنی خروجی ساب داره؟؟؟ یا خروجی ساب بحثش جداست؟
و یک سوال اصلی اینکه: پخشی که خروجی ساب داره... یعنی بدون اتصال آمپلی فایر میشه بش ساب درایو کرد؟!
اگه همچین چیزی ممکنه... چه سابی مناسبه... کنوود 3012 یا 3013 و یا پایونیر 309 مناسبن؟
سلام دوست عزیز من تصحیح میکنم این پخش فاقد پنل موتالایزر (پنل برقی) می باشد.نقل قول:
کلا از بین محصولات پاییونر میشه به پخش های خوب آن اشاره کرد ولی متاسفانه اسپیکر و آمپ های زیاد نرمالی تولید نمیکنه این برند مگر در رده های بالا که اونا هم به قیمتش نمیارزه.
سلامنقل قول:
بله پخش های که 3 حر.جی دارند برای ساب ووفر هم خروجی دارند.
خیر برای درایو کردن ساب باید آمپیلی فایر استفاده شود.
دوستان میشه منو راهنمایی بکنین
به نظره شما یه باند تنها مثله p963 جی بی ال به تنهایی رو ماشین باشه صداش بهتره یا اینکه پوله همونو داد یه کامپوننت با یه ساب بست رو ماشین؟ الان فرض کنید 250 تا 300 تومن پول دارید یه کواکسیال خوب می بندید یا یه سابو کامپوننت؟
سوال دومم:
من ماشینم پرایده طاقچشو بریدم برای کواکسیال حالا میخوام کامپوننت ببندم باید طاقچه رو عوض کنم یا همونجا میشه بست؟ قیمت یه طاقچه پراید چندتومنه؟
سوال سومم:
پخشم دوتا rca داره ... راهی هست که هم کامپوننت ببندم هم ساب هم واسه جلو یه باند بگیرم؟ شنیدم یه چیزایی هست به نام تبدیل ؟ کلا جریانش چطوره ؟
خیلی ممنون از دوستانننننن
سلام
دوستان نظرشون راجع به پایونیر 9450ub چی هست؟میگن جای 7150 اومده آیا امکاناتش و قدرتش شبیه 7150 هست یا نه؟در کل با توجه به قیمت 360 هزار تومانی ارزش خرید داره؟
ممنون
اقا يه امپ كه بتونه حداكثر كيفيت ,بيس,كوب رو بده,,براي اين=7250 .7100.sub309d4
دو روز گذشت. چرا یکی جواب سوال منو نمیده؟:44:نقل قول:
آهنگ هم میشه پخش کردنقل قول:
قیمت این چنده :
CDX-GT710UV
مشخصاتش که خیلی عالیه.
رنگ صفحه و نور پس زمینه دکمه ها قابل تغییره
خوشگله
به نظرم بهتر از پایونیرهای فعلی باشه.
به نظرتون چطوره؟
میشه آهنگ با فرمت Flac از موبایل گلکسی سامسونگ رو پخش ماشین، پخش کرد؟؟؟نقل قول:
آخه پخش ماشین این فرمت رو ساپورت نمیکنه می پرسم.
کسی پاسخی برای من نداره؟نقل قول:
9450ub به نظر من که جالب نیست.
صفحه نمایشش افتضاحه و خوانا نیست. شما عکس سونی که بالا زدم رو ببین چه خواناست.
پورت های USB در پشت دستگاهه. بهتر بود جلو باشه.
اقا محمد اقا حميد .....دوستان 2روزه كسي جواب بچه هارو نميده ,جواب ما رو هم بدين :-(
سلامنقل قول:
آقا شما دقیقا نقاط قوت این دستگاه را ضعف حساب کردید.
1)-نمایشگر OEL دات ماتریکس (Organic EL)
2)پورت USB از پشت دستگاه که همه دستگاههای حرفه ای از پشت دارای این پورت هستند.البته شاید شما اینجوری برداشت کردید که باید دست را ببرید پشت دستگاه و یو اس بی را وصل کنید ولی اینگونه نیست و با یک کابل شما میتونید اون را زیر فرمان یا داخل داشبورد جاسازی کنید.
1- نمایشرگرهای OEL خوانا نیستند. چون استفاده کرده ام میگم.
الآن اینو دارم :
صفحه نمایشش مثل 9450ه فقط رنگش تفاوت داره. خوندن صفحه بخصوص تو نور آفتاب و یا وقتی پشت فرمونم خیلی سخته.
2- خودم می دونم کابل میخواد. سوار کردن و رد کردن کابل و سوراخ کردن داشبورد به نظر من دردسره. خوب این چه کاریه؟ USB رو میزاشت رو پنل که راحت تر باشه.
فرمت فایل وقتی برای پخش مهم هست که شما با CD یا فلش بخوای آهنگ گوش بدینقل قول:
وقتی از رو موبایل پخش بشه مهم اینکه اون فرمت رو موبایل شما ساپورت کنی و کاری به پخش نداره.
پخش های سونی نسبت به پایونر - کنوود یا JVC از کیفیت صدای قابل قبولی برخوردار نیستن.نقل قول:
یه سوال کمی بی ربط :نقل قول:
پخش با بلوتوث شارژ موبایل رو سریع خالی نمیکنه؟
والا من که صداشونو شنیدم متوجه تفاوتی نشدم.نقل قول:
ولی چون شما میگید قبول می کنم.
پایونیر که دیگه ازش خوشم نمیاد. مثل اولها نیست. برم یه سرچی تو Kenwood و JVCها کنم.
تو پخش های JVC کدومشون خوبه؟ بلوتوث دار و فلش خور باشه و خروجی های کامل داشته باشه.
در ضمن اینها برای بلوتوث آداپتور میخوان یا بلوتوث داخلی دارن؟
بعضی هاشون انگار CD نمیخورن و به قول خودشون Media Receiver ند درسته؟
این سایتش :
اینم کاتالوگ 2012ش :
خودم نیگا کردم اما زیاد حالیم نشد که کدوم خوبه.
سلام
xford با مانیتور 4.5 برای پرشیا بنظرتون چطوره
ارزش داره
( سیستم پخش فابریکی تمامی خودرو های جدید با گرید A با ضمانت یکساله بهترین کیفیت)
نقل قول:
خالی شدن باتری هیچ ربطی به پخش خودرو نداره.
به مراتب هر گوشی که بلوتوثش روشن باشه و باهاش کار کنید شارژ سریعتر خالی میشه.
تو کنوود ها سرچ کنی نتیجه بهتری میگیری تا jvc
Kenwood سایت درست و حسابی نداره.
سایت خاورمیانش به نظر مدلهاش مال سال 2010 هستن!
پس کجا باید سرچ کرد؟
سلامنقل قول:
ببین دوست من کلا اسپیکرهای9*6 فرکانسهای 90 به بالا رو خیلی عالی اجرا میکنن.منتها باید دید سلیقه شما چه جوریه. ایا BASS های کوبشی و پانچی رو دوست دارید یا تمایل به low bass و اجرای فرکانسهای پائین رو میپسندید؟
اگر قسمت دوم رو پاسخ میفرمائید سیستم ساب ووفر توصیه میشه.در غیر اینصورت همون 9*6 کارتون رو راه میاندازه.ضمنا p963 آک مگه موجوده؟
در مورد نصب کامپوننت بله چون گرد هست و 6*9 بیضیه. پس باید تاقچه MDF تون رو تعویض نمائید.فکر کنم 6-7 تومن باشه شاید هم گرونتر شده باشه. شما MAX 10 تومن در نظر بگیر.
بله با تبدیل 1 به 2 میتونید خروجی جلو پخشتون رو تبدیل به جلو و عقب نمائید و یک جفت خروجی باقی مانده رو به ساب ووفر اختصاص دهید. منتها حواستون باشه دیگه اسپیکرها FADER و BALANCE نمیشن.
پخش هایی که دو جفت فیش دارند و تو مشخصاتشون نوشته 2RCA چه فرقی با 3RCA دارند؟
2RCA ها قابلیت نصب Subwoofer دارند؟
.........................
اصلاً یه پخش پایونیر همه چیز تموم که حتماً صفحه OEL نداشته باشه و صفحش خوانا باشه لطفاً معرفی کنید.
فلش خور از جلو
بلوتوث دار
ترجیحاً با تغییر رنگ دکمه ها
CD هم نمی خورد عیب نداره.
قید پایونیر رو بزن ، من 6 ماهه 7016 کنوود رو دارم ، رو دست این هدیونیت با کیفیت ندیدم ، هرچی پایونیر هست باید لنگ بندازه جلوشنقل قول:
اصلاً یه پخش پایونیر همه چیز تموم که حتماً صفحه OEL نداشته باشه و صفحش خوانا باشه لطفاً معرفی کنید.
فلش خور از جلو
بلوتوث دار
ترجیحاً با تغییر رنگ دکمه ها
CD هم نمی خورد عیب نداره.
صفحه نمایش و کلید ها 10 رنگ هست میتونی با هر ماشینی رنگش رو ست کنی
زیر نور آفتاب هم خوانا هست و مشکلی باهاش ندارم
فلش از پشت با کابل میخوره ، اتفاقا خیلی بهتره
سلامنقل قول:
منظور شما اینکه جی بی ال 963 آکبند الان تو بازار نیست؟
من سراغ دارم.نکنه این هم کاسه ای زیر نیم کاسه باشه.
ضمنا یک سوال دیگه پخش 7150 به جز 7 باند اکولایزر که در جدیدها مثل 9450 شده 5 باند چه نقاط قوت دیگه ای داره که هم گرونتره و هم اینکه اینقدر هر جا میری ازش تعریف میشه؟
ممنون
سلام....خسته نباشید....
خواهش میکنم کمکم کنید
دیگه موندم به خدا..هر کی یه چیزی میگه
یه ضبط تا 200 تومن که یو اسبی بخوره بهش چی خوبه؟؟
بلندی صداش برام مهم نیست ولی کیفیت داشته باشه..من ماشین 111 صفر گرفتم ضبط نداره...بعد باندای پراید چطورن؟؟باندم باس بخرم؟؟اون تا صد چیزی خوبی پیدا میشه؟؟کیفیتش برام مهمه نه بلندیش
ممنون میشم راهنماییم کنید..
سلام.نقل قول:
با 200 هزار تومن میتونید پخش پایونر مدل 1450 انتخاب کنید . کیفیت صداش هم مناسبه
باند های فابریک هیچ کدوم از خودروهای ایرانی خوب نیستن و اگر صدای بهتر و با میفیت تر و قوی تر بخوای باید یک جفت باند بیضی هم نصب کنی.
تا 100 هزار تومن میتونی یک جفت باند که صداش خیلی بهتر از باند فابریک پراید باشه بخری
ممنونم به نظر شما ضبطی که بتونه فرمتای بیشتری رو ساپورت کنه هست؟؟بعد این کنترل رو فرمونم داره؟؟اینکه الان میگن پایونر خوب نیست چی؟؟نقل قول:
بعد باند هم مدل خاصی هست که بخواید معرفی کنید؟؟ممنون میشم جواب بدبد..کیفیت و واضحی صدا خیلی مهم برام..اگر بودجمو بیشتر کنم ضبط بهتری با کنترل رو فرمون هست؟
این دو تا قیمتشون چنده؟
پایونیر 8450BT و 6450BT
به مراتب اگر بودجه افزایش بدین پخش های خوبی میتونید انتخاب کنید.نقل قول:
اگر فرمت بیشتر بخوای باید پخش های DVD رو بخرید که قیمت هاش بالاست.
پخش پایوتر که گفتم کنترل رئی فرمون هم بهش میخوره ( البته کنترل فرمون پایونر قیمتش حدود 30 هزار تومن هست )
در مورد باند هم اگر نظر من رو بخوای یک جفت باند 718 کنوود برداری خوبه تا اگر بعدا قصد داشتی آمپلی اضافه کنی راحت باشی و هزینه اضافی ندی
جی بی ال تقل زیاد آمده تو بازار..نقل قول:
در مورد 7150
7 باند اکولایزر- پنل برقی - دمو یخی - خروجی عقب -جلو و ساب ووفر
یو اس بی از پشت - پنل جدا شونده - خوانا بودن در روز ....