گلدها هم محدودیت دانلود داره مثل بقیه نامحدودها یا نه ؟نقل قول:
Printable View
گلدها هم محدودیت دانلود داره مثل بقیه نامحدودها یا نه ؟نقل قول:
گلد هم محدودیت داره و در ضمن اصلا نمی صرفهنقل قول:
گلد 1 و 2 مگ محدودیت دارن طبق جدولنقل قول:
گلد 512 و پاینترش هنوز محدود نشدن و در حال حاضر محدودودیت سرعت و حجم ندارن ولی یکی از اپراتور های گفت بزودی محدود میشن ولی این بزودی معلوم نیست
خداحافظ اینترنت نامحدود
خدا رو شکر،کیفیت ها افزایش میابد :n06:نقل قول:
منم فرستادم واسه جمع اوری. حیف شد واقعا.چند وقت اخیر فن اوا عالی بود دانلود نامحدود در کنار پینگ فوق العاده . فک نکنم دیگه چنین سرویسی گیرم بیاد. هر چی خوبه تو این مملکت داغون میشه .
چقد ما زود باوریم که فکر میکنیم اگه نامحدود یه نفر جمع شه مثلا الان کیفیت محدود ها یا بقیه نامحدودهای کاربران خوب میشه ...
منم جمع کردم و امروز هم قطع شد ایشالا سرویس کاملا محدود شما در طی 40-50 سال آینده سرعت و کیفیتش 20-30 برابر بشه .:n16:
آره بابا افزایش پیدا میکنه در حد تیم ملی:n08:نقل قول:
از روزی که درخواست دادی چقدر طول کشید قطع بشه؟نقل قول:
دو سال دیگه اثری از اینترنت نمیبینین اینترانت ملی با تمام قوا میاد جلو:n30:
درخواست 4 ام ( حتما زنگ بزن داخلی 5 و بگو درخواست و ایمیل کردم )نقل قول:
جمع آوری سرویس امروز صبح
دوستان کسی سرویس DP-1024-3g-NF رو نگرفته؟
اینکه نوشته شبانه رایگان واقعا رایگانه یا این هم الکیه؟
از 2 تا 7 صبح همون 120 کیلوبایت رو میده یا نه؟
ممنون
نقل قول:
جه ربطی به افزایش کیفیت داره حدف سرویس های نامحدود؟؟؟؟
شما مثل اینکه هر چی بعضی از مدیران می فرمایید سریع باور می کنید!!! که چون ما به یک عده داشتیم اینترنت نامحدود میدادیم نمی تونستیم درست و حسابی به کسایی که اینترنت محدود داشتن سرویس بدیم.... این حرف کاملا بی معنی و غیر تخصصیه.
این یک دروغ بزرگه برادر من!!! چرا شما از این دوستان نمی پرسید که شما که پهنای باند اراییه میدید به ISPها و PAP ها اونو زیاد نمی کنید؟؟؟ شما که هم زیر ساخت دارید و هم قدرت اینکار و دارین!!!
شما واقعا فکر می کنید که چون یک عده داشتن نامحدود استفاده می کردم حق بقیه داشت خورده می شد؟؟؟
دوست عزیز بهتره برید ببینید اشکال اصلی کجاست؟؟؟ اینکه این همه در حال قول دادن هستن که ما پهنای باند افزایش میدیم، قیمت ها رو میاریم پایین کجاست چرا اتفاقی نمی افته!!!
شکر خدا شما هم به اینترنت دسترسی دارید یک جستجو کنید متوجه میشید که قانون داریم که سرعت ها افزایش پیدا نکنه، قانون گذاشتن که نامحدود به کاربران خانگی داده نشده.
لطف کنید اینجا رو مطالعه بفرمایید برای شما نوشتم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک زمانی توی همین کشور همین مویابل که دست یک بچه ۷ ساله هم آلان هست، به هر کسی داده نمی شد چرا؟؟؟ چون بحث امنیتی داشت و فقط دست مدیران خاص میدادن!!!
اشکالات همین جاست...!!!
همین آلان داشتم با یک تفر صحبت می کردم (خارج از کشور) ازش پرسیدم سرعت اینترنت چنده گفت ۱۰۰MB/ps پرسیدم چطوری؟؟؟ گفت که فیبر نوری دارم کاربر خونگی هم بود، از من پرسید برای تو چنده گفتم ۱۶Kb/ps باورش نمی شد می گفت این تکنولوژی ۲۰ سال پیشهو برای سال ۹۲ هست...
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش این فرم رو باید به کجا بفرستیم تا تخلیه کنن؟ فقط همین کار رو باید بکنیم یا کار دیگه ای هم هست؟
و دوستان به عنوان جایگزین از کجا میخوان بگیرن؟ به نظر شما این شرکت Okay هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه هاش که خوبه
در کل یا آسای تک میگیرم یا اونو
با سلام
من خواهشی دارم بیان این جا تا یه مقایسه ای بین قیمت هر گیگ در انواع سرویس های شرکت های مختلف با هم داشته باشیم البته برای اونایی که دانلود زیاد می کنن هم خوبه از سرویس های ارزون تر از لحاظ ترافیکی آشنا میشن بازم مرسی
:n12::n16::n16::n12:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707&page=3
نقل قول:
عزیز این خانوم برای من فرستاد به همین آدرس میل کن:
m.yaghoubi@fanava.net
+ اسکن کارت ملی
بعد زنگ بزن 82185 داخلی 5 بگو که به این آدرس فرستادی و...
واقعا!:n19:نقل قول:
از هرجا میگیری بگیر ولی از آسیاتک و صبانت نگیر که شدیدا حجم دزد هستن از من گفتن بودنقل قول:
خب شما خودتون از کجا میگیرید؟ من واقعا نیاز به اینترنت دارم ... البته هیچ شرکتی ماه اول حجم دزدی نمیکنه ... از ماه سوم تقریبا همه شروع میکنن دزدی
امروز با شرکت کوه نور که نماینده اصلی فن آوا اصفهان هست صحبت میکردم که گفتند به هیچ عنوان محدودیت مصرف منصفانه از
روی سرویس های نامحدود فن آوا برداشته نمیشه ...
کلا 6 تا خط از این شرکت تخلیه کردم ...
نه اشتباه نکن من صبا و آسیا و داتک داشتم از همون روز دزدی کردن / شاتل و های وب و پارس و پیشگامان و عصرتلکام دزدی ندارننقل قول:
اینجا هیچکس سرویس محدود فن آوا نداره؟!
آره دیگه،هر چی ISP خلوت تر بهتر،کیفیت بیشتر،دست خدا به همراهتان :n20:نقل قول:
من دارم. سرویس نامحدود داشتم که مجبور شدم موقت بکنمش محدود.نقل قول:
با سلام به همه
دوستان يك مدتيه تقريبا 1 ماهه كه فن آواي كرج شديدا دچار افت كيفيت و سرعت شده و تقريبا هر وقت اذاكرات اجلاس شروع ميشه يا مسائل سياسي و اقتصادي توي كشور جنجال به پا ميكنه اولين ISP فن آوا هستش كه دچار اختلال شديد اينترنت ميشه - كسي ميتونه يك ISP بهتر به غير از شاتل-پارس آنلاين - داتك - آسيا تك توي كرج معرفي كنه
چون من همه اينها رو تست كردم و همشون واقعا آشغالن من هميشه 6 ماهه 2 مگ نامحدود ميگيرم و پولش برام مهم نيست
ولي الان يك ماهه كه شديدا دارم متضرر ميشم و اعصابم ريخته بهم
مركز مخابرات شهيدان غياثي كرج هم كه خودش شديدا مشكل داره قوز بالا قوز
مرسي ممنون
با سلام به همه
دوستان يك مدتيه تقريبا 1 ماهه كه فن آواي كرج شديدا دچار افت كيفيت و سرعت شده و تقريبا هر وقت اذاكرات اجلاس شروع ميشه يا مسائل سياسي و اقتصادي توي كشور جنجال به پا ميكنه اولين ISP فن آوا هستش كه دچار اختلال شديد اينترنت ميشه - كسي ميتونه يك ISP بهتر به غير از شاتل-پارس آنلاين - داتك - آسيا تك توي كرج معرفي كنه
چون من همه اينها رو تست كردم و همشون واقعا آشغالن من هميشه 6 ماهه 2 مگ نامحدود ميگيرم و پولش برام مهم نيست
ولي الان يك ماهه كه شديدا دارم متضرر ميشم و اعصابم ريخته بهم
مركز مخابرات شهيدان غياثي كرج هم كه خودش شديدا مشكل داره قوز بالا قوز
مرسي ممنون
سپنتا و عصر تلکام رو هم امتحان کن / های وب هم اوضاش داغونه از بس شلوغهنقل قول:
من دو تا سرويس 2 مگ نامحدود داشتم كه يكيش به دليل افت شديد كيفيت و سرعت توي اين چند ماهه اخير قطعش كردم و الان يكي دارم كه 2 ماهه ديگه داره و اگر همينطوري بمونه قطعش ميكنمنقل قول:
چون همش بهونه و دروغ ميگن البته اين كار همه ISP هاست و وقتي زنگ ميزني اولش ميگن خوب شما اول برنامه Team Viewer رو نصب كنين تا ما بتونيم تشخيص بديم مشكلتون چيه بعدش كه ميگي بابا ما خودمون يك روزي خداي اينترنت بوديم از اين جنگولك بازيها باسه ما درنيارين 2 تا گزينه ميگن 1- سيستم تلفن و سيم كشي منزل شما دچار نويز شديد شده و همين باعث افت كيفيت ميشه و يا مودمتون نويز توليد ميكنه 2- ما يك كارشناس بفرستيم درستش كنه و اگر نشد اين نويز مربوط به مخابرات هستش
البته تاحدودي نويز اصلي خط مربوط به سالن MDF مخابرات هستش كه هر چند وقت يكبار به ISP ها ههههه غ اعلام خرابي ميكنن و ميگن كه بايد تجهيزاتشون رو بروز يا تعويض كنن همين مسئله باعث بروز مشكلات فراوان ديگه اي پشت صحنه ميشه كه خودش باعث افت شديد كيفيت و سرعت ميشه مثلا مودم فن آوا N600 بوده الان مخابرات گفته اين مودم ديگه سازگاري و آپديت لازم با سيستمهاي ما رو نداره و شما بايد تعويضش كنين - البته عرض شد مثال - كه كاملا دروغه شما اگر بيرون تشريف ببريد و دقت كنيد ميبينيد كه مخابرات يكسره داره اين كافوها رو و تي فو هارو ميريزه بيرون دوباره جمعشون ميكنه - و قرار بود كلا اين قضيه سيم كشي فيزيكي كه به نوعي دچار اختلال و وقفه شديد ميشه رو با فيبر نوري عوضش كن چند سال ملتو سركار گذاشتن پول دولت رو هم خوردن خدا رو شكر الان اعلام كردن كلا اين پروژه از بيخ مشكل داشته - شما باشي خندت نميگيره من دقيقا از سال 89 يادمه داشتن توي منطقه باغستان و اشتراكي فيبر نوري ميكشيدن حالا ميگن كلا اين كار اشتباه بوده همون زوج سيم با حرارت و نويز عاليه
من ديگه واقعا نميدونم چي بگم
فكر كنم سپنتا باز بهتر باشه حداقل پشتيبانيش رو ميدونم خوبه چون يكي از دوستهاي خودم سال 81 اونجا بودش و ملت واقعا راضي بودن البته اگر نتركيده باشهنقل قول:
روز بروز داره به حجم كاربرها اضافه ميشه از يك طرف ميگن ايران به رتبه 5 در اينترنت دست پيدا كرد جالبه صفحات معمولي گوگل حداقل چند دقيقه طول ميكشه تا باز بشه
شديدا هم پولي شدن همين فن آوا 2 سال پيش نامحدود 1 مگ 160 ميگرفت الان 210 ميگيرن
شما چند ساله که منتظرید ما بروبچ نامحدود بریم تا بازی آنلاین بزنیدنقل قول:
عجب صبر ایوبی داشتید :n09:
مصرف منصفاه چه طوری اعمال میشه ؟ بعد از چند گیگ دانلود ؟
من دیروز دوباره نامحدود رو تمدید کردم تا یه جای درست برای کوچ کردن پیدا کنم.پیشنهاد شما چیه ؟!
از این نامحدودای شاتل که مثلا تا 20 گیگ سرعت یه مقداری بعد کمتر و کمتر میشه خوبه عایا ؟
1 مگ نامحدود بعد روزی 1 گیگ تا 1.5 گیگ میاد سرعت روی اینترنت 128نقل قول:
من که تخلیه کردم رفتم شاتل 1 ماه تست کنم. تا آخر این هفته وصل میشه
راستش من از سال 86 ADSL دارم استفاده ميكنم و همشه هم نامحدود گرفتم
ابتدا به پيشنهاد معاون مخابرات شهيدان غياثي كرج رفتيم آسياتك و بعد از گذشت حدود 1 ماه فرمودند پورتهاشون پره و بايد صبر كنيم تا خالي بشه پولو گرفتند و بعد از 1 ماه و بعد از كسر 20 درصد پولو برگردوند همون موقع مشكلشون اين بود كه من چجوري تونستم يك روزه خطم رو PCM كنم ولي همين قضيه نشون داد كلا شركت بيخود و آشغاليه
همون موقع رفتيم سراغ پارس آنلاين و سريعا طي 3 روز كاري خطمون بدون هيچ مشكلي رانژه شد تا اينكه من خط دومم رو در سال 91 راه اندازي كردم ابتدا همون شاتل فرمودند ما سريع و خشن هستيم و كار رو سه سوته تموم ميكنيم نشون به اون نشون كه بعد از 2 هفته نميدونستن مشكل چيه و نتونستند راه اندازي كنن همش ميگفتند خط مركز مخابرات باغستان پر شده ما هنوز سرويس نداريم رفتيم سراغ پارس آنلاين يك يك سالي خوب بودش تا اينكه اونهم مشكل دار شد و الان تقريبا 1 سال و نيمه دارم از فن آوا ميگيرم كه اونهم مشكل پيدا كرده
و همشون هم ميگن از مركز مخابرات هستش
درخصوص نامحدود من از روز اول تا روز آخر هون 250 كيلوبايت رو دانلود دارم مگر اينكه همين خرابيها و مشكل افت سرعت پيدا بشه و گرنه نامحدود اسمش روشه يعني نامحدود چه 1 مگ چه 2 مگ
هر 3 ماه پارس آنلاين فكر كنم 750 باشه ولي الان فن آوا سه ماه 620 ميدم و احتمالا به سپنتا كوچ كنم
راستش من از سال 86 ADSL دارم استفاده ميكنم و همشه هم نامحدود گرفتم
ابتدا به پيشنهاد معاون مخابرات شهيدان غياثي كرج رفتيم آسياتك و بعد از گذشت حدود 1 ماه فرمودند پورتهاشون پره و بايد صبر كنيم تا خالي بشه پولو گرفتند و بعد از 1 ماه و بعد از كسر 20 درصد پولو برگردوند همون موقع مشكلشون اين بود كه من چجوري تونستم يك روزه خطم رو PCM كنم ولي همين قضيه نشون داد كلا شركت بيخود و آشغاليه
همون موقع رفتيم سراغ پارس آنلاين و سريعا طي 3 روز كاري خطمون بدون هيچ مشكلي رانژه شد تا اينكه من خط دومم رو در سال 91 راه اندازي كردم ابتدا همون شاتل فرمودند ما سريع و خشن هستيم و كار رو سه سوته تموم ميكنيم نشون به اون نشون كه بعد از 2 هفته نميدونستن مشكل چيه و نتونستند راه اندازي كنن همش ميگفتند خط مركز مخابرات باغستان پر شده ما هنوز سرويس نداريم رفتيم سراغ پارس آنلاين يك يك سالي خوب بودش تا اينكه اونهم مشكل دار شد و الان تقريبا 1 سال و نيمه دارم از فن آوا ميگيرم كه اونهم مشكل پيدا كرده
و همشون هم ميگن از مركز مخابرات هستش
درخصوص نامحدود من از روز اول تا روز آخر هون 250 كيلوبايت رو دانلود دارم مگر اينكه همين خرابيها و مشكل افت سرعت پيدا بشه و گرنه نامحدود اسمش روشه يعني نامحدود چه 1 مگ چه 2 مگ
هر 3 ماه پارس آنلاين فكر كنم 750 باشه ولي الان فن آوا سه ماه 620 ميدم و احتمالا به سپنتا كوچ كنم
نون سنگک خریدم 1500 الان دیگه چه انتظاری داری؟نقل قول:
خداييشم راست ميگي
انتظار از چي و كي؟
خداييشم راست ميگي
انتظار از چي و كي؟
با سلامنقل قول:
من 2-3 ماهه که دارم. قبل از این بازیها , تقریبا خوب بود و روی 180-190 معمولش بود شبها. البته در ماه 4-5 شب هم بود که مثلا میانگین میشد 40-50.(البته اون موقعی که هرشب دانلود داشتم). الان هر شب دانلود ندارم ولی درشبهایی که جدیدا داشتم سرعت ناپایدار هست (از روی لاگ نرم افزار میگم) میانگین نهایتا 90-100 هست ولی بعضی ساعتها میشه 30-40 بعضی ساعتها میره تا 180-190 .
دوستان دیشب تو تایم شبانه شیر فلکه سرعت باز بوده گویا،تایید مینمایید؟ :n19:
با سلامنقل قول:
اتفاقا صبح که چک کردم از 5 ساعت حدودا نصفش رو مثل قبل (روی 180-190 ) بوده و مابقی را دارای نوسان.