جدی شده 380 ؟؟؟
چند ماه پیش 270 بود ! نه ؟
جدی شده 380 ؟؟؟
آره منم به همین نتیجه رسیدم ... 60 گیگ هم برمیدارم ... 120 تا زیاده چون نمیشه فیلم و آهنگ و اینا روش ریخت!نقل قول:
بهتر اینه یه 360 پریمیوم با برد جاسپر بگیری..اپدیت هم هست
فهمیدن من میخوام بگیرم رفته بالا : دینقل قول:
ولی قیمت ها ظرف دو روز 20 تومان رفته بالا شده 380
تو اصفهان قیمت باید بالاتر از این باشه درسته؟؟؟نقل قول:
اگه تهران یا کرج زیر 380 جای پیدا کردی ..اسم مغازه یا جاشو اگه این جا نمی شه پی ام کن
خدایی؟؟؟ شاید مدل arcade این قیمت بوده!نقل قول:
ببخشید من متوجه نشدم کدوم مدل از x360 گرون شده .
الان پرمیوم 60 گیگ با برد فالکون چند شده .
نه یادمه آرکید تا حدود 200 پایین اومده بود !! چند ماه پیش هر کی خرید برد کرد !نقل قول:
خدایی؟؟؟ شاید مدل arcade این قیمت بوده!
فکر کنم پریمیوم همون دو رو بر 280 تا 300 بود الان خیلی روش رفتهنقل قول:
طوری که ارکید:
265 تا 290 هست
پریمیوم هم از 380
البته فالکون 370 فکر کنم
برو بازار یه قیمت کن ببین چند می دهنقل قول:
تهران این طوریه
من تصمیم دارم این ها رو بگیرم
دوستان به نظرتون کودوم از اینا رو اول بگیرم؟
1-gears 0f war 2
2- gta4
3-halo 3
4- gears of war 1
5-resident evil 5
6-cod4
7- dead space
8- ninga gaiden 2
9- bioshock
10-far cry 2
11-mass effect
12- fable2
13- fears 2
14- the dark ness
15- condemned2
16-battle field : bad company
یک سری رو بازی کردم رو پی اس 2 ترجیحا اختصاصی این رو می خوام
راستی تو تهران با ادرس دقیق لطف کنید بگید از کجا این بازی ها رو بگیرم؟؟
ارزون تر در بیاد.
همش !نقل قول:
فالکون یه 20 30 تومان از جاسپر کمتر یعنی 350 تا 380
فکر کنم از شهریور به بعد دوباره به 300 و از اون به بعدش بیاد به زیر 300
ولی به درد نمی خوره که اون موقع
:27:
با این اوصاف باید یکم صبر کنیم شاید اومد پایین
البته من که می خواستم باسه پی اس تری و اون بازی هاش پول بدم فک کنم این تفاوت قیمت 360 بشه اندازه یه بازی اس تری
حالا یکم صبر می کنم ببینم چی می شه
بازی تو تهران کجا ارزون تره باسه 360
اگه بخوام 380 بدم به پریمیوم برا بازی خیلی نمی تونم مانور بدم.
دوست مننقل قول:
من براتون اولویت بندی میکنم
GEARS OF WAR 2
THE DERKNESS
GEARS OF WAR 1
GTA IV
RESIDENT EVIL 5
COD 4
HALO 3این بازی یه مقداری سلیقه ای هست.فضا تخیلیه و همه ممکنه خوششون نیاد)
DEAE SPACE
FABLE 2
BIO SHOCK
FEAR 2
NINJA GAIDEN 2
MASS EFECT
FAR CRY 2
COMMEND 2
BATTLE FIELD:BAD COMPANY
دوست من شما که میشناسینقل قول:
فکر کنم از شهریور به بعد دوباره به 300 و از اون به بعدش بیاد به زیر 300
ولی به درد نمی خوره که اون موقع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این اوصاف باید یکم صبر کنیم شاید اومد پایین
البته من که می خواستم باسه پی اس تری و اون بازی هاش پول بدم فک کنم این تفاوت قیمت 360 بشه اندازه یه بازی اس تری
حالا یکم صبر می کنم ببینم چی می شه
بازی تو تهران کجا ارزون تره باسه 360
اگه بخوام 380 بدم به پریمیوم برا بازی خیلی نمی تونم مانور بدم
به اینجا میگن ایران
این چیزا و قیمتا توش معنی نداره
یا میره بالا یا میاد پایی اونم بدون هیچ دلیلی
شما می تونی از فروشگاه نکست جن بازی بخری که کیفیتش عالیه و علاوه بر اون تازگیا قینت بازی های XBOX 360 رو از 5000 به 4000 تومان تغییر داده
خیلی ببخشید اطلاعاتم در حد شما نیست.
الان قیمت بازی ها (مثلا gta iv)چنده؟
الایت رو بخوام کپی خور بخرم چقدر در میاد؟
خواهش می کنم دوست مننقل قول:
ما برای همین اینجا هستیم که به هم کمک کنیم:46:
بازی های ایکس باکس کلا بین 3 تا 5 تومن قیمتشون ثابته.حالا چه gta iv چه بازی دیگه
ولی همین طور که گفتم next gen بازی ها رو با کیفیت بسیار عالی و قیمت 4000 تومن می فروشه که به نظر من قیمت فوق العاده عالیه
الان اکثر فروشگاه هایی که بازی های xbox 360 رو با این کیفیت تولید می کنن کمتر از 5000 تومن روش قیمت نمی ذارن
قیمت الیت یا همون الایت هم الان حدودا 440 تومنه
کسی جواب ما رو نداد
هارد به جز سیو بازی و ریختن اهنگ به کاری میاد ؟؟؟
شما صفحات قبل رو هم مطالعه کنی بد نیست !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه.
من قصد خرید Xbox360 رو دارم چستجو هم کردم ولی نتونستم جواب روشن بعضی از پرسش هامو پیدا کنم و یکم گیج شدم مخصوصا درباره Region و اینکه کدام مادبرد بهتر است... .چندتا سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم.
1-قیت فعلی کنسول(Premium,Elite)؟
2-من در جایی خوندم که ماکروسافت اعلام کرده از سال 2007 به بعد همه باز ها Region-Free خواهد شد اما درجایی دیگر هم خواندم که گول فروشنده هایی که میگویند دستگاه به طور کامل هک شده است و تمامي ريجن ها را اجرا مي کند نخوريد چون همچين چيزي وجود ندارد و تمامي مدل ها داراي قفل منطقه اي براي بازي ها مي باشند!
آیا این قفل هنوز پا برجاست؟
اگرهنوز هم این قفل هست خرید با نام کدام منطقه ( NTSC-UC ,NTSC-J/Asia..)بهتر است و بازی های آن در تهران بیشتر است؟ (آیا بازی ها با رجین مختلف داری قیمت های متفاوت هم هستند؟)
3-قیمت کابل HDMI به صورت جداگانه چند است؟(مثلا مدل پیریمیوم بخرم کابل HDMI هم جدا بخرم )
4-فرق فیش 3تایی(پیریمیوم)با 6تایی(الایت)از نظر کارایی چیه؟(مگه یکی مال صدا و یکی مال تصویر نیست؟پس سومیش چیه؟ اگه 6تایی ییعنی میشه به دوتا Tv وصل کرد؟)
5-اگر اطلاعاتی درباره ی راهای تشخیص دست دوم یا نو بودنش یا انواع کراکا و ضرارش و اینکه کپی خور هست یا نه..یا مرکزی مطمئن برای خرید سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید.
میدونم خیلی سوال کردم معذرت:45: میخوام ولی خیلی ضررویه برام من قصد خرید دارم نمیخوام ندونسته...
بازم ممنون:20:
سلام
الان جایی الایت جاسپر برای فروش داره؟
سلام دوست مننقل قول:
خوش آمدید به P30 WORLD
1-قیمت الیت 440 و قیمت مدل پرمیوم حدود 380 تومنه.ممکنه یه کمی بالا و پایین داشته باشه
2-دوست من ریجن نوعی قفل قفل منطقه ای هست که هنوزم پابرجاست.بازی های ریجن های مختلف قیمتشون یکیه ولی شما بهترین ریجنی که می تونید تهیه کنید در ایران PAL هست که هم ارزونتره و هم بازی هاش زود تر میاد و در کل بازی هاش بیشتره
3-قیمت ها متفاوته کلا بین 15 تا 30 متغییره
4-باید بگم که در پرمیوم هم کابل 6 فیش یا همون کامپوننت وجود داره.فرقش هم با کابل 3 فیش یا همون کامپوزیت در اینه که کیفیت بهتری رو به شما میده و قابل وصل کردن به دو تلویزیون نیست
5-دیگه اطلاعات خاصی نیست.فقط باید بگم که نگران نو یا دست دوم بودنش نباشید.از جای معتبر خرید کنید هیچ گونه مشکلی نیست.
در ضمن دوست من ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیبه
شما هر چندتا سوالی که داشتی بپرس.همه اینجا هستن و کمکت می کنن
جای هیچ گونه نگرانی و یا خجالتی هم نیست
موفق باشی دوست من:10::46:
امروز پریمیوم جاسپر رو 425 خریدیم !
آقا اينايي كه شما گفتي همون كارايي هست كه بهش ميگن كپي خور ميشه و 100 تومن ميگيرن؟؟؟نقل قول:
من نميتونم اين كارا رو انجام بدم چون واقعا مشكله و بيشتر ميترسم!
نميشه با USB انتقال داد؟ مثل رسيور؟؟؟:11:
نه دوست عزیزنقل قول:
با usb نمیشه
شما که تهران هستی
برو توپخونه پیش اقای فتحی 8 تومان میگیریه 15 دقیقه همونجا وا میسی انجام میده تر و تمیز
100 تومان ؟
مگه قراره بودجه سازمان ناسا برای پرتاب موشک جدید رو بدی ؟ :31:
اگه شما یه عکسها توجه میکردی متوجه میشدی که کار خیلی تخصصی تر از این حرفا هست.نقل قول:
البته شما وقتی ببری فتحی اونجا با آموزشی که من گذاشتم این کارو نمیکنه بلکه از طریق DOC و برنامه ی Torent این کار رو انجام میده که به قول پدرام جان 15 دقیقه بیشتر طول نمیکشه
خیر دوست عزیزنقل قول:
در ایران که پیدا نمی شه
مگه اینکه در کشور های خارجی مثل دبی باشه
اوووووووووووه!نقل قول:
از کجا؟
چرا انقدر گرون؟
من از کرج (پاساژ دانشکده) پایین تر از میدون کرج یه پریمیوم جاسپر گرفتم 380 تومان
دیگه لفتش ندادم:13:گور بابای پول! 50 تا بالا یا پایین:19:
کپی خور هم هست. فیرم ویر هم رو ااسکتریم 1.6 برد هم جاسپر شماره سریال سیستم اینفو با پشت دستگاه هم مچ هست.
پک خوب و کاملی هست.
با اون پنج فیش وصل کردم به تی وی تنظیم رو حالت اچ دی
7 تا هم بازی گرفتم ( همه کپی) هر کودوم 4 تومان ازهمون جا روی هم 28 تومان همه رو هم همون جا تست کردم که سالم باشه.:46:
اینا رو خریدم :
gears of war 2
gta4
fable2
fears 2
far cry 2
resident evil 5
ninga gaiden 2
گیرز رو شروع کردم ...رو اچ دی خیلی عالی هست.
بقیه رو هم نداشت.
با سلام
در یکی از سایت های تبلیغاتی یک وارد کننده ی مستقیم قیمت های خیلی پاینی برای xbox 360 گذاشته است
مثلا xbox 360 با مادربورد jusper و 60gig هارد قیمتش 310 تومن بود.:46:
من با ایشونم که تماس گرفتم گفتش با پست براتون می فرستیم بعد از دریافت کردن پولشو پرداخت می کنید.
به نظر شما آیا کار درستی می کنم که xbox رو با این قیمت از این فرد بخرم یا توش یه کلکی هست؟؟؟
ممنون میشم که راهنماییم کنید:20:
مبارک باشه دوست مننقل قول:
من از کرج (پاساژ دانشکده) پایین تر از میدون کرج یه پریمیوم جاسپر گرفتم 380 تومان
دیگه لفتش ندادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گور بابای پول! 50 تا بالا یا پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کپی خور هم هست. فیرم ویر هم رو ااسکتریم 1.6 برد هم جاسپر شماره سریال سیستم اینفو با پشت دستگاه هم مچ هست.
پک خوب و کاملی هست.
با اون پنج فیش وصل کردم به تی وی تنظیم رو حالت اچ دی
7 تا هم بازی گرفتم ( همه کپی) هر کودوم 4 تومان ازهمون جا روی هم 28 تومان همه رو هم همون جا تست کردم که سالم باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا رو خریدم :
gears of war 2
gta4
fable2
fears 2
far cry 2
resident evil 5
ninga gaiden 2
گیرز رو شروع کردم ...رو اچ دی خیلی عالی هست.
بقیه رو هم نداشت.
امیدوارم همیشه براتون سالم بمونه
علتی که این پستو دادم به دو دلیل بود
یکی تبریک
و دیگری اینکه باید بگم GEARS OF WAR 2 بهترین بازی این کنسوله!
بدون شک و از همه لحلاظ
سعی کنید بازی رو با تمام وجود انجام بدید.مراحل متنوع-گرافیک قابل قبول-گیم پلی بی نظیر-داستان فوق العاده زیبا-و اضافه شدن قابلیت های جدید نسبت به GEARS OF WAR 1 تنها بخش کوچکی از زیبایی های این بازی خارق العادس.امیدوارم ازش لذت ببرید
موفق باشید
آیا بازی هری پاتر و فرمان ققنوس نسخه pal یا free اش در بازار موجوده؟
اگه سایتی برای خریدش دارید معرفی کنید.
این سایت ntsc/j رو دارهکد:http://www.nextgen.ir/xbox_game.php
ولی چرا فرمان ققنوس ؟؟؟
هری پاتر و شاهزاده دورگه که اومده خوب اونو بگیر
از کنجنقل قول:
جاهای دیگه هم دوروبر 400 -420 بود فروشگاه فتحی هم که نداشت
شماره شو به من میدی؟نقل قول:
آقا به من ربطی نداره ولی پرمیوم جاسپر 310 شوخی می کنه یا دست دومه یا مشکل داره زمانی که همه جا دارن فالکون رو با قیمت 340 تا 380 می فروشن می خوای جاسپر رو با 310 هزار تومان بفروشهنقل قول:
بلاخره بازی هام امد دستم بعد 2 هفته............دیسایتی میشناسید که رم 60 گیگ برای xbox رو بفروشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا چند تا سوال درباره آپديت .
1. توي يه جدول جنبه هاي مثبت و منفي رو نسبت به نسخه قبل بنويسيد .
2. آقا روي آركيد فالكون كه هارد داخلي نداره نصب مي شه ؟
3. مي گن فريز مي كنه ؟ نظرتون چيه ؟
4. روي سرعتش ( سرعت خود ايكس باكس ، لود بازي ها و ...) تاثير داره ؟ چقدر ؟
من هم 3 ماه پیش یک پرمیوم جاسپر رو گرفتم 265 هزار تومان که هنوز دستم نرسیده!:Dنقل قول:
اینجور سایت ها رو بیخیال
؟god of war 3 barae xbox miad
farsi nadaram bebakhshid:46:
این افزایش قیمت ممکنه ادامه داشته باشه برای x360
الان پرمیوم چند شده ؟
نقل قول:
نه عزيز اين بازي عنوان انحصاري سوني مي باشد....
موفق باشي :11:
يا حق:40:
میگم anf-b جان حالا اگه دستگاه به دستت برسه میخوای با 2 تا پریمیوم چیکار کنی !!! کلوپ میزنی داداش !!!!؟؟؟؟:31:نقل قول:
شما هم از مجيد شامي گرفتيد؟نقل قول:
1-جدولی پیدا نکردم ولی توضیح میدم :نقل قول:
در داشبورد جدید (NXE) تنظیمات ,طبقه بندی بیشتر و بهتری نسبت به داشبود قبلی (Pre-NXE) دارند .
شما در داشبودر جدید قابلیت نصب بازی بر روی هارد دستگاه رو دارید که هر بازی ظرفیتی معادل 6.7 گیگ یا 7.5 گیگ رو اشغال خواهد کرد.
در داشبورد جدید ,Proxy های متنوع تری قرار داده شده و شما بهتر از نسخه ی قبلی میتونید به LIVE وصل بشید.
در داشبورد جدید ,شما امکان ساخت آواتور رو دارید و میتونید واسه خودتون بک فرد رو بسازید
در داشبورد جدید ,شما امکان استفاده از تم های زیبا تری نسبت به قبلی دارید.
در داشبورد جدید ,دیگه مشکلاتی مثل هنگ و بعضی از باگ ها وجود نداره و پایداری بیشتری دارد.
با اومدن بازی های جدید دیگه داشبورد قبل قابلیت Read کردن اونها رو نداره و حتما باید داشبورد جدید نصب بشه که در بعضی از بازی ها فایل آپدیت قرار دارد و با گذاشتن DVD در دستگاه به صورت Auto نصب میشود
2-بله ولی برای آپدیت آن مشکل خواهید داشت
3-بله .شما وقتی آپدیت کنی خیلی از مشکلات نسبت به قبل برطرف میشه.
البته من تا حالا ندیدم که اینجا کسی حرف از فریز شدن داشبورد Pre-NXE زده باشه ولی تو فروم های خارجی چند نفری این مسئله رو ذکر کرده بودند
4-تا زمانی که شما بازی رو از رو هارد اجرا نکنید هیچ تاثیری در LOAD و پردازش Texture بازی نخواهید دید.
اگه منظورت هارد 60 گیگ هستش بله هم فتحی میفروشه هم Nextgenنقل قول:
یه بازی تنیس رو دستگاه گذاشتیم گفت باید اپدیت بشه
ما هم زدیم اپدیت بعد یه مدت که ریست شد اومد بالا
دیدم داشبوردش عوض شده !
یعنی بازم اپدیت می خواد ؟
اين آقاي فتحي كه ميگي دقيقا كجاي توپخونست؟ اين همه مغازه و پاساژ داره اونجا!(تو پيغام خصوصي بگو لطفا!)نقل قول:
بعدشتم من منظورم اين بود كه اين كار آپديت كردنه يا كپي خور كردن؟
چون مادر من ميخواست از مكه يه XBOX بياره....رفتم توپخونه گفتن بايد 100 تومن بدم كپي خور كنن!اين همونه يا نه؟