يكي نيست جواب مارو بده
Printable View
يكي نيست جواب مارو بده
مسیج سنتر گوشیتو عوض کن اگه همراه اوله بکنش +9891100500 علامت مثبت قبل از 98 هستش و باید زده بشه اگه ایرانسله مسیج سنتر گوشی دوستت مه مسیجاش میرسه رو وارد کن. برای عوض کردنشم در منو massaging آپشنز رو بزن و بعد سیتینگ رو انتخاب کن و بعد انتخاب text message و مسیج سنترتو عوض کن. صدای مکالم هم با زدن دکمه راست در هنگام مکالمه باید زیاد بشه در غیر این صورت اگه فلش سه دکمه بشه همین ایرادو داشته یاشه ایراد سخت افزاریه و میدونیکه باید چی کار کنی.
یه زمانی هرکی N70 دستش بود میگفتن بچه پولداره اما ..... :13:
هی روزگار دیگه الان هیچی حال و هوای قبلو نداره. هی :19:
دوستان سلام
من تا حالا با گوشی به نت وصل نشدم اما الان میخوام که خط ایرانسل رو بگذارم رو گوشیم ونت وصل بشم
اپرا مینی هم گرفتم ونصب کردم
لینک مسنجر خوب و راحت که برای کانکت اذیت نکنه میخوام که با یاهو ای دی وصل بشم
راستی با تجربه ها نکته ای برای وصل گوشی به نت رو که من مبتدی شاید ندونم و ضروری هستش رو بهم بگن
دوستان کافیه از بس راهنمایی کردند
یه مسنجر خوب که عالی عالی هستش گیر اوردم به نام shmessenger
حتما امتحان کنید کامله کامله
برای گرفتن اخرین نسخه از این نرم افزار همین اسمو تو گوگل جستجو کنید که سایتش میاد و دانلود رایگان هستش
فقط یک ثبت نام کوچیک و فعالسازی از طریق ایمیل میخواد که یک دقیقه بیشتر طول نمیکشه
نوشتم واسه ی آیندگان
ایول
مگه n70 هنوز زندس؟ :31:
یه زمانی این کوشیو داشتم و هرجا در میاوردمش همه نگاش میکردن
نقل قول:
آره من بیش از 3 ساله که این گوشی رو دارم و در حد نیازهامم بوده و فکر عوض کردن گوشی رو هنوز در سرم ننداخته :5:
خلاصه اینکه از همین دیروز اینترنتشم راه انداختم :27:
دوستان یه سوالی دارم :
من پدرم این گوشی را دارد . مموری کارت گوشی 80 مگ free داره ولی حافظه خود گوشی را نمیدونم چقدر خالی مونده . ( یعنی اصلا نمیدونم از کجا باید دید ) .
الان چند روزه که مرتب گوشی پیغام میده که حافظه پر هست و باید خالی کنید در صورت کی مموری کارت 80 مگ خالی داره .
به نظرتون مشکل چی هست و چی را باید کم کنم تا پیغام نده ؟ ( البته اول فکر کردم اشکال از کانتکت ها هست چون اونا رو هم نه ادیت میکنه و نه تغییر میده ، فکر کنم کانتکت هم پر شده . )
ممنون میشم راهنمایی کنید .
دوست عزیز فون مموری گوشی شما پر شده.تویه قسمت مسیج ها نگاه کن ببین کلیپی آهنگی چیزی هست بازش کن و سیوش کن روی مموری کارت و بعد هم خودشو پاک کن تا فون مموری آزتد بشه.نقل قول:
اگه نشد باید ریست بکنی گوشیرو که تمام چیز ها پاک میشه به غیر از چیزهای داخل مموری کارت:46: