نقل قول:
دوست عزیز من به اینجا رفتم ولی اینجا نیست!!:18:
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز من به اینجا رفتم ولی اینجا نیست!!:18:
control panel/backup & restore centerنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اصلا همچین چیزی در کنترل پنل نیست!:18:
البته کنترل پنل باید رو classic view باشهنقل قول:
اگه نبود پس یه مشکلی پیش اومده.
کلمه backup رو تو کادر search بنویس ببین بازم نمیاره
برو به C:\Windows\System32 و فایل rstrui.exe رو اجرا کن. اگر نبود ویندوزت مشکل داره.نقل قول:
من gadget ای رو از خود سایت مربوطه دانلود کردم به نام app luncher که کارش این هست که میتونی آیکونهای نرم افزارها رو به جای صفحه دسکتاپ به اون منتقل کنی ولی بعد از نصب و اجرا و کلی تنظیمات بعد از یکبار ریستارت کردن ویندوز به حالت دیفالت خودش برمیگرده و تمام آیکونهایی که اضافه کردم پاک میشه و چهار تا ایکون خودش میمونه
مشکل من چیه؟
اینهم آدرس اون gadget
کد:http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=4ccdc564-3d94-48a5-82f6-4693940e4ab6
سلام
کارت صوت من cmi9880 است.
درایور اون رو در ویستا نصب کردم ولی حجم و کیفیت صداش در مقایسه با ایکس پی خیلی کمتره!!!چه کار کنم؟
با تشکر...
سلام . من تا حالا 5 تا dvd vista خریدم از 5 شرکت مختلف اما همشون بعد از اینکه نصبشون می کنم و وارد ویندوز می شم بعد از چند دقیقه ویندوز ارور میده و خاموش می شه بعدش هم که روشن میکنم دوباره بعد چند دقیقه خاموش میشه یعنی یه صفحه ابی میاد و باید خاموش کنم. اگه کسی میدونه مشکل کجاست لطفا جواب بده . ممنون
سلام.نقل قول:
دوست عزیز به احتمال زیاد شما مشکل سخت افزاری داری.
من خودم 6 ماه پیش یه رم کینگ استون 512 ddr2 داشتم ویستا رو که نصب کردم بعضی از وقتا همین صفحه ی آبی که شما میگین رو برام ظاهر میشد.اما بعد(یعنی الان)یه رم umax 1 gig ddr2 خریدم و تا حالا دیگه ای صفحه ی آبی رو ندیدم.
در ضمن dvd ویستای من ماله سرزمینه.