دوست عزیز هر چه باشد از ای دی اس ال بهتر است. تن دادن به محدودیت های ای دی اس ال بنوعی شکنجه دادن خود است. من جای شما بودم لحطه ای درنگ نمی کردم.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز هر چه باشد از ای دی اس ال بهتر است. تن دادن به محدودیت های ای دی اس ال بنوعی شکنجه دادن خود است. من جای شما بودم لحطه ای درنگ نمی کردم.نقل قول:
ستاره ۱۰۰ ستاره ۳ ستاره ۳ ستاره ۲ ستاره ۳ مربعنقل قول:
من اگه جاتون بودم انجام میدادم چون الآن مثلا شرکت پارس آنلاین 16 مگ رو کرده 135 تومن در حالی که مخابرات با 130 تومن 30 مگ میدهنقل قول:
ولی یه بدی داره برعکس ftth که پینگ خیلی خوبی داره، پینگ vdsl مخابرات تفاوت چندانی با adsl اش نداره. کافوتون فیبر نوری هست؟
حواستون باشه به اسم مودم رایگان حجمتون رو کم نکنن
اینها رو چه حسابی میان یک ناحیه و محله رو فیبر کشی میکنن؟ یعنی اولویت چیه (تبریز)
قاعدتاً باید میزان تقاضا و داشتن صرفه اقتصادی باشه، اما تو ایران ممکنه شانس بیارید یکی از آقازادهها تو محل شما زندگی کنه!نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
والا من با اینکه خطم فیبره و جز مخابرات از جایی نمیتونم سرویس بگیرم ! چند بار سراغ تانوما رفتم ولی هر بار گفتن تحت پوشش نیستی :|
بهر حال باید پیگیر بود ولو انقدر بری که اخرش از اداره بندازنت بیرون. متاسفانه تجربه ثابت کرده که اگه چیزی نگی اصلا خیالشون نیست.نقل قول:
محله ای که من هستم خطوط تلفن اش افتضاحه و همه جا پر PCM شده و همه شاکی هستند از طرفی محله خوبی هم هست ولی هیچ کاری نمی کنننقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم فیبر کشی به مناطق جدید تا اطلاع ثانوی به هیچ عنوان ندارن و فقط مناطقی که تجهیزات موجود هست رو خدمات میدن نه فقط تبریز کل کشور به اینصورت هست پس اگه تو منطقه شما فیبر اومده پیگیر بشید و خدمات بگیرید در غیر اینصورت تا زمانی که تجهیزات نیاوردن باید منتظر بمونید.ظاهرا به خاطر برخی مشکلات که احتمالا مربوط به تحریم و عدم امکان تامین تجهیزات باشه امکان گسترش مناطق تحت پوشش رو ندارننقل قول:
اینم سیستم اداره این مملکت هست که توسعه کشور تو هر زمینه ای منقطع و دوره ای شده ...همین امارات بالای 90 درصد کاربرای اینترنت ثابت رو به فیبر تجهیز کرده...
دیروز برای بار سوم رفتم پیگیری...
بهم گفتن سمت جنوب کوچه شما مثبت هستش و امکان ارائه داریم ولی سمت شمال نه!
اما "ممکنه" تا هفته های آینده اوکی بشه. شایدم بشه از عرض کوچه کابل کشید که نمی کنه پیمانکار این کارو!
حالا سوال من اینه که من از کجا بفهمم دقیقا قیبر تا کجای کوچه اومده؟ این باکس های ONU رو دیدم ولی چیزی دستگیرم نشد.