کاربران گرامی یعنی یکی نبود و نیست که مارو راهنمایی کنه
ماشاءلله این همه کاربر با تجربه یعنی هیچکی نیست ....................................
Printable View
کاربران گرامی یعنی یکی نبود و نیست که مارو راهنمایی کنه
ماشاءلله این همه کاربر با تجربه یعنی هیچکی نیست ....................................
دوست عزیز طبق تست هایی که من انجام دادم قدرت گیرندگی کتابیا و لیوانیا یکیه فقط قدرت وای فای کتابیا بیشتره یکمنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
من فقط یک مدل مودم (اونی که توی سایت مبین نت هست) رو دیدمنقل قول:
سرعت 14 مگابیت مبین تقریبا اندازه adsl هست.البته فکر کنم به صورت تک کانکشن 14 مگ سرعت داده.اگه بخوای فایل دانلود کنی سرعت بیشتری میده
کیفیت مبین نت در منطقه ایی که من هستم خوبه،ولی متاسفانه اصلا از حجم هایی بالایی که شرکت های adsl دادن خبری نیست.
مودم های استوانه ای مبین نت که ساخت کره س رو دیذن؟
TD مبین نت افتصاح شده.سرعت دانلود در بهترین حالت 2 مگابایت وگرنه اکثر مواقع بین 1 تا 1.5 مگابایت.
شبانه بهترین سرویسشون یعنی 100 گیگ ماهیانه 70 تومان هم محدود شد به 10 گیگ که تازه اونم وقتی 2 به بعد دانلود می کنید از حجم روزانه کم میکنه:n38:
من که فقط به خاطر سرعت TD این سرویس رو خریدم و اوایل به راحتی سرعت دانلود 3.5 مگابایت هم داشتم الان با توجه به سرعت پایینشون و سرویسهای غیر حجمی ADSL
و قیمتهای ارزانتر و کلی حجم بیشتر که ADSL داره و سرعتش که اونم به راحتی 1 تا 1.5 مگابایت هست دارم مبین نت رو کنار میزارم و سرویس ADSL می گیرم.
باز هم اگر سرعتشون مثل اون اوایل بود حجم و قیمت رو تحمل می کردم.
بیاید همه با هم با پشتیبانی مبین نت تماس بگیریم، بگیم چرا شب ها از حجم روزانه کم می کنید:n13::n34:
الان ۱۰۰۰ گیگ شبانه حذف شده قیمتها تغییری نداشته خیلی ها برای همین شبانه مجبور شدن حجم بیشتر از مصرف ماهیانه خریداری کنن حالا هم که اینطوری باید شبانه به حالت قبل برگرده در صفحه اینستاگرام حتما اعتراض کنید.
عین برق و باد حجم مبین نت کم میشه. شبانشم که برداشت. سرعتشم که افتضاح شده 10 مگابیت
این مدم مبین نت بدرد دیگه ای می خوره؟
آقا ی سر برید دوباره تعرفهها رو ببینید, دانلود شبانه از ۱ ترا اومده زیر ۱۰۰ گیک