سلام من یه پرینتر Hp Laser Jet P2014 دارم که میخواستم کانتر اون رو صفر کنم
آیا راهی وجود داره ؟؟
ممنون
Printable View
سلام من یه پرینتر Hp Laser Jet P2014 دارم که میخواستم کانتر اون رو صفر کنم
آیا راهی وجود داره ؟؟
ممنون
پرینتر من HP Laserjet CP1215 هست. چند مدت پیش شارژ کارتریج زرد و بنفشش نصف بود. بعد بدون اینکه هیچ استفاده ای ازش بکنم یهو 8% شد! دلیلش چیه؟ فراموش نکنید که هیچ استفاده ای نکردم. خودش یهو کم کرد.
مهم نیست.بالاخره یه روزی به صفر باید برسه دیگه.حالا یا جهشی برسه یا با مردودی مهم نیست.بالاخره میرسه.نقل قول:
سلام دوستان من يه چاپگر 5510 all in one دارم متاسفانه زماني كه ميخوام باهاش پرينت بگيرم به هيچ وجه بوردر پايين صفحه رو پرينت نميگيره اگه كاغذ landscape باشه سمت راست صفحه رو چاپ نيكنه در ضمن تمام تنضيمات هم درسته كاغذ a4 هر چقدر هم با مارجين ها ور بري درست نميشه كه نميشه با اينكه پايين صفحه هم كلي جا هست!!
مشکل با اپسون c91 من تازه این پرینتر گرفتم وقتی دستگاه روشن میکنم و درایورو نصب میکنم چراغ روی دستگاه قرمز در صورتی که تو توضیحات میگه باید سبز باشه؟
ممنون میشم کمک کنید
salam age mitoonid dar morede vozohe behtare printere CLP315 komak konid be man mail bezanid. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار این تاپیک خوابیده .... با با یکی یه چیزی بگه مردیم بسکه هی اومدیم دیدیم خبری نیست :13::13::13:نقل قول:
سلام. من یک Brother DCP-560N دارم، اینکی هست و رنگی هم هست. مشکل اینه که این نامردا یک کاری کردن که وقتی جوحر رنگیش تمام میشه اجازه ی هیچ پرینتی نمیده.میگه باید جوهر رنگی بزاری. نمیزاره سیاه سفید پرینت کنی.
راهی هست که این مشکل را حل کرد؟
یه چاپگر رنگی خوب برای کار توی مغازه می خواهم کمک کنید چی بخرم با تا 500 تومان
دوستان راه حلی برای این مشکل به نظرتون نمیرسه . .. . ؟:23:نقل قول: