:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12: :n12::n12::n12::n12::n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این تازه اولشه...!:n02::n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Vilanova at the Camp Nou tonight, with his son Adria:n12:
Today 30 years ago, Maradona scored a brace upon his return after a 3-month ankle injury
the history repeats itself
!Muy feliz por la victoria y por volver a la cancha con mis compañeros! Muchas gracias por vuestro apoyo
!I'm very happy for the victory and coming back to the field with my teammates! Thank you very much for your support
لئو مسی بعد از به ثمر رساندن 2 گل در 4 دقیقه مقابل ختافه، که باعث شد خیال تیمش از بابت حضور در یک چهارم نهایی کوپا دل ری راحت شود، گفت: "اگر به اندازه کافی آماده باشم، مقابل اتلتیکو بازی خواهم کرد."
بازیکن آرژانتینی بعد از 2 ماه مصدومیت از ناحیه همسترینگ، در نیمه دوم دیدار مقابل ختافه به میدان آمد. در گفتگو با تلوزیون رسمی باشگاه بارسلونا، مسی بازی کردنش مقابل اتلتیکو را تأیید نکرد اما اظهار داشت که "مثل همیشه مشتاق بازی کردن است."
بازی: "نمی توانستم برای بازگشت صبر کنم. مدت زیادی دور از میادین سپری کردم."
سطح آمادگی: "در تمرینات واقعاً احساس خوبی داشتم. من آمادگی ام را به هر روش ممکن تست کرده بودم، اما وقتی وارد میدان می شوید همه چیز متفاوت است. برای یک لحظه گل ها را فراموش کنید، من واقعاً احساس آمادگی کردم و هیچ دردی در همسترینگم احساس نکردم. هنگامی که بر مصدومیتم غلبه کردم، روی آمادگی ام کار کردم تا بتوانم از بازی خودم در زمین لذت ببرم."
وضعیت ذهنی: "واقعاً از بازگشت به کشورم خوشحال شدم. بسیار خوب بود که از همه چیز به دور بودم، و حالا برگشته ام و مصمم هستم تا سالی فوق العاده را رقم بزنم."
مصدومیت: "برای یک مدت در حالی بازی کردم که احساس ناراحتی داشتم."
اتلتیکو: "با مارتینو و دکتر صحبت خواهم کرد. فقط می خواهم دوباره بازی کردن را شروع کنم. اگر به اندازه کافی برای بازی کردن آماده باشم، بازی خواهم کرد. من همیشه به آنچه که برای باشگاه بهتر است فکر می کنم. مثل همیشه مشتاق بازی کردنم."
قدرت تیمی بارسا: "در اینجا هیچکس غیرقابل جانشین نیست، و همه ما وقتی شانس بازی کردن پیدا می کنیم، کار خود را به خوبی انجام می دهیم."
مراسم توپ طلا: "مثل همیشه حضور خواهم داشت؛ بدون در نظر داشتن نتیجه نهایی، همیشه حضور در بین 3 بازیکن برتر جهان باعث افتخار است. برای من مهمترین جایزه عناوین قهرمانی است که با تیم می برم، اما جوایز فردی هم همیشه خوب بوده است."
آیا گلی که در سال 2007 مقابل ختافه به ثمر رساندید بهترین گلتان بوده است؟ "مطمئن نیستم، اما من هرگز دو گلی که در فینال های چمپیونزلیگ به ثمر رساندم را فراموش نخواهم کرد."
آینده: "هدف من این است که اینجا بمانم و بقیه دوران ورزشی ام را در بارسلونا سپری کنم."
بازگشت مسی و کاپیتان رو تبریک میگم
عکس روز: تغییر نام روزنامه اوله به «لئو» به افتخار بازگشت مسی
بازگشت مسی به میادین ورزشی آنقدر خبر خوشحال کننده ای بود که روزنامه آرژانتینی اوله برای یک روز هم که شده به افتخار بازگشت ستاره نامش را از اوله به لئو تغییرداد
سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا دیروز بعد از 59 روز دوری از میادین ورزشی در جام حذفی اسپانیا مقابل ختافه به میدان رفت و توانست دو گل از 4 گل تیمش را به ثمر برساند ونمایش خیره کننده ای را به اجرا گذاشت
درخشش مسی دراین بازی باعث شد تا روزنامه های آژانتینی بیش از هرزمان دیگری به تمجید وتعریف از او پرداخته و روزنامه اوله به افتخار مسی حتی اسمش را برای یک روز ، با جابه جایی حروفش به اسم مسی یعنی لئو در آورد و از Ole به Leo تغییر نام داد.
درتوضیح روی جلد این روزنامه می خوانیم:« مسی با بازگشتش مثل یک صاعقه بود: او در 4 دقیقه 2 گل زد و یکی از بهترین شب هایش را پشت سرگذاشت. مارتینو گفت که مثل یک فیلم بوده و حق داشت. در سال جام جهانی، ما آرژانتینی ها حالا می توانیم راحت بخوابیم.»
از قول خود مسی هم می خوانیم:« به تیم باشگاهی ام فکر می کنم و البته به تیم ملی هم همین طور.» ستاره شماره 100 بارسا گلهای سوم و چهارم تیمش مقابل ختافه رابه ثمر رساند
عجب بازگشت بینظیری برای پادشاه فوتبال بود. بعد از چند دقیقه از ورودش و مخصوصا بعد از اون پاس عالی ای که برای تیو انداخت، کاملا راه افتاد و با توپ به راحتیِ همیشه بود. اینقدر حرکات دریبلینگ مسی ریز، ظریف و با سرعت انجام میشن که دیدنش تو صحنه عادی امکان پذیر نبود. به لطف صحنه آهسته های خوب beIN Sports دوباره از فوتبال مسی اوج لذت رو بردم. تو تقریبا 20 دقیقه یک خلاصه مختصر و مفید از تمام توانایی هاش ارایه داد. چند پاس عالی و چشم نواز، یک ضربه آزاد زیبا، چند دریبل استادانه که حتی یکی مثل نیمار هم باید خوابش رو ببینه و از همه بهتر دو گل که مخصوصا دومیش خیلی خیلی مسی وار بود:n02: از همون پا به توپ های معروفش که از لحظه استارت، همه (مدافع های حریف، تماشاگرهای ورزشگاه، بیننده های تلویزیون، گزارشگر و ...) میدونن قراره تو دو ثانیه توپ به تور بچسبه و آماده ان که فقط تماشاگر اون لحظه باشن. واقعا از بازگشتت ممنونم :n12:مسی:n12:
سسک هم همچنان به بهترین بازیکن فصل بودن داره ادامه میده. کلاس و هوش بالاش وقتی با مهارت هاش ترکیب میشه، یک کابوس بی پایانه برای حریف :n16:Well Done Barca Boy :n16:
پدرو هم با 90 دقیقه بازی کردن احتمالا تو بازی شنبه با اتلتیکو نیست. به هرحال تاکتیک های چرخشی تاتا هم دیگه خیلی واسه ما تابلو شده :n02:
امیدوارم نیمار مشکلی براش پیش نیومده باشه و مصدومیت پیش از بازی دیشب چیز جدی ای نباشه. برای بازی با اتلتیکو بودن نیمار و مسی و حتی دنی آلوز میتونه خیلی خوب باشه
پ.ن: بعد از گل اول تصویر تیتو رو که نشون داد، یک لحظه نشناختمش. خیلی لاغر شده بود و موهاش هم کاملا ریخته. معلومه در مراحل پیشرفته شیمی درمانی به سر میبره. واقعا دیدن چهره ضعیفش خیلی اذیتم کرد. اما مطمئنم که اینقدر قوی هست که بتونه بر سرطان برای بار دوم هم غلبه کنه. :n16: Anims, Tito :n16:
:n02:
.............
بارسلونا در جام حذفی اسپانیا، ختافه را با 4 گل مغلوب کرد تا کار آسانی در دیدار برگشت داشته باشد. در ادامه به بررسی برخی نکات پیروزی آبی و اناری ها خواهیم پرداخت.
- پیروزی 4-0 بارسا برابر ختافه، چهارمین برد این تیم با این نتیجه در این فصل بود. کاتالانها پیش از این تیم های آژاکس، گرانادا و الچه را نیز 4-0 شکست داده بودند. نکته جالب این است که هر دو بازی بارسا در سال جدید میلادی با این نتیجه به اتمام رسیده است.
- پینتو در این دیدار دروازه اش را بسته نگه داشت تا بارسا کلین شیت دیگری را ثبت کند. آبی و اناری ها طی این فصل در 13 بازی گلی دریافت نکرده اند.
- بوسکتس، آدریانو و سرجی روبرتو، هر کدام با 10 بار بازپسگیری توپ بهترین آمار را از این حیث در میان بازیکنان بارسا داشتند.
- سرخیو بوسکتس در بازی دیشب، بیشترین پاس صحیح را داشت (113 پاس).
- سسک فابرگاس بار دیگر برابر ختافه درخشید، این بازیکن اسپانیایی در لالیگا نیز مقابل این تیم دو گل نهایی بارسا را به ثمر رسانده بود و در بازی دیشب هم دو گل نخست تیمش را وارد دروازه این تیم مادریدی کرد.
- فابرگاس از زمان ورودش به بارسلونا 40 گل برای این به ثمر رسانده که 10 تای آن بارسا را در بازی پیش انداخته است.
- با دو گل دیشب سسک، او در حال حاضر به همراه پدرو با 3 گل زده بهترین گلزن بارسلونا در جام حذفی این فصل می باشد.
- در سوی دیگر، لئو مسی با دو گلی که وارد دروازه حریف کرد به آمار 16 گل در 17 بازی خود در این فصل رسید تا از پدرو پیشی بگیرد و بهترین گلزن فصل بارسا شود.
- نوار گلزنی پدرو که در 3 بازی اخیر گلزنی کرده بود در این دیدار قطع شد، البته او موفق به ارسال یک پاس گل و کسب یک پنالتی شد.
- مارتین مونتویا در 9 بازی از 11 بازی اخیر بارسا فیکس بوده است.
کارلس پویول که شب چهارشنبه شب به همراه ماسچرانو در قلب خط دفاع قرار گرفته و 90 دقیقه مقابل ختافه بازی کرد در پایان این دیدار گفتگوی کوتاهی با شبکه TV3 اسپانیا داشت.
کاپیتان آبی اناری ها در جواب خبرنگاری که از وی پرسید آیا قصد بازنشسته شدن دارد گفت: "بازنشستگی؟ هنوز از بازی کردن لذت می برم و تا زمانی که بازی کردن برای من لذت بخش باشد به خداحافظی فکر نخواهم کرد. در حال حاضر به پایان بردن فصل به همراه بارسلونا فکر می کنم و سپس درباره آینده تصمیم خواهم گرفت."
پویول پس از اصرار خبرنگار و پرسیدن سوال درباره ی بازنشستگی وی گفت: "می خواهم بازی کردن را ادامه دهم."
پویول در ادامه درباره بازگشت مسی به ترکیب بارسلونا گفت: "بازی امشب مسی نشان داد که او فوتبال خوب خود را فراموش نکرده است، بازگشت خوب مسی نشان می دهد او یک ستاره ی واقعی است."
لیونل مسی پس از مصدومیتی که باعث شد 2 ماه از میادین دور باشد در دیدار چهارشنبه شب بارسلونا مقابل ختافه در کاپ اسپانیا از دقیقه 68 وارد میدان شد و توانست 2 گل به ثمر برساند.
گزارش ها حاکی از این است که رم برای جذب آنتونیو سانابریا، آماده است مبلغ 5 میلیون یورو به بارسلونا پرداخت نماید و سالیانه 700 هزار یورو به او دستمزد بدهد.
روز گذشته اخباری منتشر شد که این بازیکن جوان پیش از پیوستن به دیگر تیم های سری آ، به صورت دائمی راهی رم خواهد گردید.
Il Messagero جزئیات این قرارداد را فاش ساخت و گفت رم قصد دارد 3 میلیون یورو برای جذب وی از تیم بارسلونا بی پرداخت نماید و با توجه به مالیات و هزینه های جانبی هزینه کل انتقال به 5 میلیون یورو خواهد رسید.
این بازیکن 17 ساله که آرسنال را نیز خواهان خود می بیند، با قراردادی 5 ساله و دستمزد سالیانه 700 هزار یورو راهی جالوروسی خواهد شد.
ممکن است این هفته قرارداد نهایی شود. Tuttomercatoweb گزارش داده که این انتقال جمعه رخ می دهد.
دوستان یه چیزی بگم؟
من که بازی دیشب رو به دلیل امتحان امروز نتونستم ببینم اما مثل اینکه تیتو تو ورزشگاه حضور داشت ... !
و اینکه دوربین نشونش داد و تصویرش زیاد واضح نبود
اما حالا تو این عکس کاملا مشخصه که چه قدر اوضاع تیتو وخیمه.... :n03:
اگه خدای نکرده اتفاقی براش بیفته چی؟:n03:
این اثر شیمی درمانیِ پیشرفته و تهاجمیه و برای همه این عواقب رو داره. اینکه بیمار به این وضع دربیاد اصلا نشون دهنده پیشرفت بیشتر بیماری سرطان نیست. این شیوه تهاجمی برای بیماران جوانتر توسط پزشکان تجویز میشه تا به سرعت سلولهای سرطانی رو نابود کنن و کار به مراحل بعدی و طولانی شدن روند درمان نکشه.نقل قول:
درکل اصلا نباید نگران شد که کسی که مثلا لاغر شده و موهاش ریخته، پس بیماری هم پیشرفت زیادی کرده. اما خب رنجی که در این روند درمانی تحمل میکنه انکار ناپذیره و امیدوارم هیچکس تجربه اش نکنه که خیلی سخته. هم برای خود بیمار و هم برای خانواده اش :n03:
باتوجه به ورزشکار بودن :n12:تیتو :n12: و سن نسبتا کم و همینطور نداشتن مشکل مالی، خیلی میشه امیدوار بود. دوست دارم بعد از تمام گلهای بارسا تیتو باشه که دوربین هم نشونش بده
چند باری تیتو رو TV نشون داد
اول نشناختم ، ولی وقتی که دوباره نشونش داد فهمیدم تیتو هست
خیلی داغون شده ، امیدوارم هر چه سریعتر خوب بشه
محتوای مخفی: .....
گمونم سایت گل تیکی تاکا دوست نداره!
امتیاز های کوپا دل ری
برد 4-0 بارسا (ختافه تیم 9)
با 78 درصد مالکیت و 9 ضربه در چارچوب
مسی 4.5
فابرگاس 4.0
اینیستا 3.5
بقیه 3
میانگین 3.2
برد 2-0 رئال (اساسونا تیم 15)
با 59 درصد مالکیت و 4 ضربه در چارچوب
مودریچ بنزما خسه 4.0
کاسیاس پپه آربلوا بیل رونالدو 3.5 + آنجلوتی 3.5
3 بازیکن 3
میانگین 3.5
بد بازی می کنیم؟
تاتا مارتینو پس از پیروزی 4 - 0 بارسلونا مقابل ختافه در رقابت های کاپ اسپانیا در ابتدای کنفرانس مطبوعاتی گفت: "بارسا فوتبال بسیار زیبایی ارائه داد."
وی درباره ی تیم حریف گفت: "در دقایقی از دیدار کار برای ما دشوار شد و بازیکنان ختافه می توانستند دروازه ما را باز کنند."
مربی آبی اناری ها سپس درباره بازیکنان تیم و ابتدا بازگشت مسی صحبت کرد: "سرنوشت مسی مانند سناریو یک فیلم است، هنگامی که فکر می کنید او کاری نمی کند در 3 دقیقه 2 گل به ثمر می رساند."
درخشش مسی باعث نشد تاتا بازی فوق العاده ی فابرگاس را فراموش کند: "سسک بهترین بازیکن میدان بود، بهترین چیز برای ما این است که بازیکنان تیم در بهترین فرم خود بوده و احساس کنند وجود آن ها در تیم مهم و ضروری است."
تاتا مارتینو درباره ی بازی تیمش گفت: "فوتبال خوبی ارائه دادیم، توپ را سریع به گردش در آوردیم و اجازه نفس کشیدن به آن ها نداده و حاکم بازی بودیم."
تاتا درباره ی ترکیب بارسا در دیدار مقابل اتلتیکو مادرید گفت: "تعداد زیادی از بازیکنان ما در بهترین فرم خود هستند می توانند برای تیم به میدان بروند اما نمی توانیم از همه ی آن ها استفاده کنیم و به اجبار در حق یک یا دو بازیکن ظلم می شود!"
تاتا مارتینو در جواب خبرنگاری که پرسید آیا درباره بازی دادن به مسی تردید داشته گفت: "بازیکنان ما در تمرینات به خوبی توانایی های خود را نشان می دهند و لیو در تمرینات دو روز اخیر بسیار خوب بود."
کلیپی از حرکاتِ نابِ برزیلی ِ نیمار در سال 2013
دانلود با لینک مستقیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تماشا از یوتیوب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]