اطلاعات دقیق رو خود شرکت داره یعنی مقدایر شما با خود شرکت فرق داره.از دم در تست بگیر.خوب رو 7 هم ببری مشکلی برات پیش نمیاد.اگه احساس کردی که نوسان سرعت داری بیارش پایین.البته اگر سرعت برات مهمه ببر رو 7 مگ.نقل قول:
Printable View
اطلاعات دقیق رو خود شرکت داره یعنی مقدایر شما با خود شرکت فرق داره.از دم در تست بگیر.خوب رو 7 هم ببری مشکلی برات پیش نمیاد.اگه احساس کردی که نوسان سرعت داری بیارش پایین.البته اگر سرعت برات مهمه ببر رو 7 مگ.نقل قول:
اول کدوم کار ها رو انجام بدم ؟نقل قول:
متغیر بودن سرعت اینجوریه که مثلا الان سرعت 400 هست کم و زیاد میشه بین 350- 300 -390 - 400 , و به همین منوال . یعنی هیچ سرعت ثابتی ندارم در زمان دانلود یا .... /
خب شما با توجه به عکس گفتین کیفیت خط خیلی خوبه ؟ اگر خوبه پس نویز و کیفیت خط تقصیر دارن رو متوجه نمیشم ؟
آره خط شما خیلی خوبه از نظر کیفیت.ولی این نوسان سرعت رو هم شما نباید داشته باشید.نه نویزت زیاده که بگیم نویز باعث میشه نه کیفیت خطت کمه که بگیم خطت کیفیت نداره.شما از دم در تست بگیر البته اگر دیدی سیم مخابرات سیاه شده تمیزش کن و تست بگیر ببین نوسان سرعتت خوب میشه یا نه.اگر هم نشد باید زنگ بزنی خود شرکت.نقل قول:
سلام
حسین جان این عکس از مودم محل کارم هست بخوام ISP عوض کنم همون 10 مگ رو بگیرم این دیگه مشکلی نداره نه؟فکر کنم اینجا چون به مرکز مخابراتیم نزدیکه همه مقادیر عالی باشن:
سلامنقل قول:
این خطت دیگه واقعا عالی هست.تا 22 مگ هم میتونه ساپورت کنه.احتملا فیبر هست.مشکلی نیست میتونی رو این خط سرویس 10 مگ بگیری
نه اتفاقا مسیه،باشه ممنون داداش.نقل قول:
سلام
این خطت دیگه واقعا عالی هست.تا 22 مگ هم میتونه ساپورت کنه.احتملا فیبر هست.مشکلی نیست میتونی رو این خط سرویس 10 مگ بگیری.
سلامنقل قول:
به نظر من جایی از سیم می تونه بدون روکش باشه
حالا می تونه هر جا باشه
خونه یا بیرون
ولی شما سیم کشی خونه رو چک کنید ببینید جایی هست که سیم در محلی باشه که رطوبت یا بارون رو سیم اثر بزاره
سیمی که به مودم وصله 3-4جا روکش نداره + سیم کشی که خونمون (تو بالا پشت بوم) هم 1-2جا روکش نداره! همچنین 5 متر از بغل سیم آنتن هوایی عبور میکنهنقل قول:
قبلا سیمی که به مودم وصل بود رو عوض کردم ولی بیشتر قطع شد تازگی امتحان نکردم
این یکی بخاطر چیه که وقتی دو شاخه ی که به تلفن وصله رو برعکس میزنم اینترنت قطع میشه؟ یا مثلا میکَنم بازم قطع میشه باید حتما وصل باشه!!
ویرایش: الان سیمی که به مودم وصل بود رو عوض کردم و یکی سالم زدم ولی وقتی گوشی تلفن رو گرفتم بازم قطع شد... از 2تا اسپلیتر استفاده میکنم
پس حتما خیلی به مخابرات نزدیکه.چون کیفیتش که خیلی خوبهنقل قول:
سیمی که زیر بارون باشه ممکنه حتی تا یکمتر هم پوسید بشه و سیاه.شما اولین کاری که میکنید مودم رو ببرید دم در تست کنید(قبل از تست هم سیم مخابرات و پریز رو چک کنید که پوسید و سیاه نباشن).مودم روشن باشه چند ساعت بعد برو ریز مصرف رو ببین که قطعی داشتی یا نه.نقل قول:
درمورد اون مسئله هم یه سیم مستقم برای مودمت از دم در ببیر و یه سیم دیگه هم از خود خونه برای تلفن برای مودم رو اسپلیتر نزار ولی برای تلفن باید باشه.ببین اسپلتر سالم هست یا نه.
تازه خطت رانژه شد؟
من تقریبا 3 ساله که adsl دارم و این مشکل قطع شدن نت در زمان مکالمه رو همیشه داشتم. ربطی به رانژه بودن داره؟نقل قول:
مودم رو فقط ببرم؟ یا لپ تاپ هم میخواد؟ چطوری ریز مصرف رو ببینم؟ نمیشه داداش باید سیم رو قطع کنم وصل کنم به پریز تلفن! یه روش دیگه بگو