سلام
کسی کومودو را روی ویندوز 8.1 نصب کرده؟
برای من همیشه در حالت At Risk میمونه. بعد که حل مشکل را میزنم یک فایل میده دکه درست نمیشه بازش کرد و دید.
ولی انگار مشکل ناسازگاری فایروال داره.
البته چون مشکلی درست نمیکنه کارش ندارم.
سلام
کسی کومودو را روی ویندوز 8.1 نصب کرده؟
برای من همیشه در حالت At Risk میمونه. بعد که حل مشکل را میزنم یک فایل میده دکه درست نمیشه بازش کرد و دید.
ولی انگار مشکل ناسازگاری فایروال داره.
البته چون مشکلی درست نمیکنه کارش ندارم.
با سپاس از کسانی که کومودو را به زبان پارسی برگردانده اند. در نگاهی به ویرایش تازه ی دیوارآتش کومودو انداختم دیدم که می شده شماری از واژه ها رو بدون هیچ مشکلی پارسی بنویسیم. برای نمونه به چند نمونه که برخوردم اشاره می کنم:
آپدیت = بهروز رسانی
مکث = درنگ
توقف = ایست
کارهای عمومی = کارهای همگانی
اسکن = جستجو
مشاهده ارتباطات = دیدن ارتباطات
مسدود کردن یک برنامه = بازداشتن یک برنامه
قوانین عمومی = قوانین همگانی
پورت = درگاه
توصیه می شود = پیشنهاد می شود
از طریق = از راه
فایل های ارسال شده = فایل های فرستاده شده
بعد از اتمام اسکن = پس از پایان جستجو
انتخاب = گزینش
بحث این ترجمه طولانی هست همون روزی که علی آقا شروع به ترجمه کرد یه گروه ساخت و بچه ها رو دعوت کرد نظر بدن همین مواردی که شما هم میگی بحث شد ولی اخر جمعا به این نتیجه رسیدیم که اینایی که الان استفاده شده باشه
ترجمه بیشتر کاربردی هست تا اینکه بخواهیم فارسی را پاس بداریم اینکه قرار باشه کلمات فارسی بشه خوب هست ولی شروعش از ترجمه یه نرم افزار خوب نیست این جور موارد باید توی رادیو و تلویزیون و روزنامه و مجلات یه جامعه شروع بشه بعد که برا مردم جا افتاد خودش همگانی میشه و اونی که داره ترجمه میکنه خودش ناخودآگاه از همونا استفاده میکنه
مثلا شما خودتون توی روزمره چند بار از کلمه گزینش استفاده کردید؟
یا مثلا توی یه جمع کامپیوتری وقتی صحبت ویروس و انتی ویروس میشه خدایش کلمه اسکن و ابدیت رو به کار میبری یا جستجو و به روز رسانی؟
با تشکر
اوکی حالا متوجه شدمنقل قول:
من فکر کردم وقتی بزارم Custom rulset باید از جلو اون دوباره یکی از قانون ها رو انتخاب کنم که اینجوری نیست
علی آقا الان تفاوتش با قبلی چی هست؟مثلا هر فایلی اجرا کنی هم یه پیغام برا explorer میده؟
اگه اینجوری هست به نظرتون لازم هست؟چون فکر کنم تعداد پیغام ها خیلی زیاد میشه
با تشکر
علی آقا عکسی اول که دیروز میگفتی فکر کنم این میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز بعد این که قانون explorer رو گزاشتم روی Custom rulset و دوباره pdf رو از فلش اجرا کردم این پیغام رو اول داد و بعدش همون 4 تای قبلی رو
با تشکر
ویرایش:
امروز تو شرکت فرصت نشد تست بزنم با nitro اما الان خونه nitro رو نصب و تست کردم این مشکل وجود نداشت و pdf از داخل فلش بدون هیچ سوالی باز شد
سلام محمد جان
این مورد گزارش شده .......
=====
الان تفاوتش این هست که قبل از اجرای یک فایل پبغام خواهید داشت..... ولی با تنظیم قبلی فایل اجرا میشد و بعد باید حرکاتش را مسدود میکردی (یا اجازه میدادی) اما الان میتونی قبل از اجرای یک فایل مشکوک، فایل را مسدود کنی. درسته یک پیغام اضافه میشه، ولی این پیغام به صد تا پیغام می ارزه! همون اول میفهمید چی داره اجرا میشه..... اگر امن بود همین پیغام اول را اجازه میدید و در پیغام دوم برای اون فایل اجرا شده از طریق پیغام کومودو قانون "مجاز" را برای همون فایل انتخاب میکنید. اگر هم مشکوک بود که همون اول مسدود میکنید....نه اینکه با تنظیم قبلی فایل اجرا بشه بعد بخواهید کاری بکنید... در یک سیستم نرمال و منطقی در کارکرد روزانه یک کاربر_مگر در شرایط و نیت خاص_ هیچ فایل مشکوکی نباید اجرا بشه (قرار نیست که ازمایش و تست آنتی ویروس داشته باشم). بنابراین با این تنظیم میتونید به این مهم برسید.نقل قول:
علی آقا الان تفاوتش با قبلی چی هست؟مثلا هر فایلی اجرا کنی هم یه پیغام برا explorer میده؟
اگه اینجوری هست به نظرتون لازم هست؟چون فکر کنم تعداد پیغام ها خیلی زیاد میشه
محتوای مخفی: تصویر
این پیغام هم برای فایلهای اجرایی ظاهر میشه، که معروفترینش exe. هست. (فایل pdf یک فایل اجرایی نیست..... )
====
اون سوالی که دوستمون جناب I KinG I در پست پایینی مطرح کرده: بله حتما بزارید روی سفارشی " Custom Rulset"
پس یعنی قانون پروسس Explorer.exe رو، رو Custom Rulset بزاریم بهتره؟نقل قول:
حالا مورد گزارش شده ولی کومودو تو این مورد خیلی رفتار عجیبی داره اگه به همه .pdf گیر میداد یه چیزی ولی الان هم به برنامه باز کننده حساس هست و هم به مکانی که فایل اجرا میشه در صورتی که توی پیغام اولی اصلا هنوز کاری نداره فایل با چه برنامه ای باز میشه(توی پیغام ماقبل اخر این مورد سوال میشه) اما با تغییر برنامه دیگه هیچکدوم سوال نمیشهنقل قول:
این پیغام هم برای فایلهای اجرایی ظاهر میشه، که معروفترینش exe. هست. (فایل pdf یک فایل اجرایی نیست..... )
..... اگر غیر از آنچه میفرمایید بود که دلیلی برای گزارش وجود نداشت.نقل قول:
----
و نکته دیگه اینکه یکسری مطالبی که اینجا نوشتم در مورد explorer , hips و ... ربطی به موضوع اصلی نداشت.... دیدم بحث explorere , hips هست فرصت را غنیمت دونستم تا یکبار دیگر مروری بکنیم.
------
البته اون رفتار CIS مربوط به فایل pdf روی فلش ایراد هست..... شایدم CIS مقصر نباشه... به دلیل اینکه پروسه explorer مستقیم میره سراغ فایل pdf (و اینجا CIS از طریق هش اون فایل pdf نمیتونه تشخیص بده امن هست ،چون طبیعتا در لیست سفیدش نیست، واسه همین پیغام ناشناخته میده).... در صورتیکه نباید اینجوری باشه و explorer باید از طریق PDF Reader اقدام بکنه، دقیقا مثل روی هارد.
ســــــــلام
بچه ها این کومودو خوب چیزیه انگار، نه؟؟ : دی :دی