GTA 5 referenced in latest AMD Catalyst driver
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
GTA 5 referenced in latest AMD Catalyst driver
این GS چیو میخواد اثبات کنه .....آخه کسی که به Bioshock Infinite میاد 4 میده رو اصن باس جزو Staff قرار داد تا بیاد به GTA V بده 8 !؟!
چندجا تو نقشه هست که وقتی از کنارش رد بشی به صورت نقطه آبی در میاد که همین ماشین های انتقال پول وایساده و میتونی بدزدی، در حال گشت و گذار هم ممکنه ببینی اما واسه من کم شده، راجب تریلرهای حمل ماشین هم نمیدونم فکر نکنم بشهنقل قول:
دوستان بعد از اینکه از مغازه جواهر فروشی عکس برداری میکنه و بالا پشت بوم میره و عکس میگیره باید چکار کرد؟؟ من موندم!!!
بعد از اینکه از اون کانال هوا روی پشت بوم عکس گرفتی با همون ماشین لستر رو میرسونی یه سری توضیحات میده و نحوه ی اجرای عملیات رو انتخاب میکنی ( مخفی بری یا یهو ) و اعضا تیم رو هم با توجه به مهارتشون انتخاب میکنی بسته به اون باید بری چند تا ماشین بدزدی. راستی دو نکته یادت باشه اول اینکه یه جوری سیو کن هر دو روش رو ببینی جالبه دوم اینکه اگه اعضای تیمت ضعیف باشن و آماتور مقدار پولی که آخر به حسابت واریز میشه خیلی کم میشه. موفق باشی:n16:نقل قول:
وقتی 6 تا ستاره میشه (خلاف ) پلیس ها ضعیفن یا سگ ؟
تانک هم میارن ؟
5 تا ستاره بیشتر نداره :)نقل قول:
سگ نداره ولی تانک هست نه تو سطح شهر
ممنون دوست عزیز..میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ چه ماشینی بدزدم؟ کجا ببرم؟ چون وقتی ماموریت رو توضیح میده و افراد رو انتخاب میکنم و از ساختمان میام بیرون هیچ جای مشخصی نیست که برم!! در ضمن من چطور میتونم هر بار هر کاری که میکنم رو سیو کنم؟..من یکیم توو این بازی ضعیف هستم!!
نقل قول:
ممنون دوست عزیز..میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ چه ماشینی بدزدم؟ کجا ببرم؟ چون وقتی ماموریت رو توضیح میده و افراد رو انتخاب میکنم و از ساختمان میام بیرون هیچ جای مشخصی نیست که برم!! در ضمن من چطور میتونم هر بار هر کاری که میکنم رو سیو کنم؟..من یکیم توو این بازی ضعیف هستم!!
سلام به همه.
یکی از دوستانم با این بازی به مشکل برخورده ...
میگه بعد از پایان مرحله زیر دریایی با Terver (اونجایی که عصبی میشه و سرش رو به دیوار میزنه) دیگه بهش مرحله ی جدید نمیده ...
حتی دیگه به Micheal و Franklin هم مرحله جدید نمیده ...
اسم آخرین مراحل داده شده :
Terver | vinewood ... Souvenirs - Willie
Micheal | Exercising Demons
Franklin | Papazzo - The Meltdown
اما توی یکی از فروم ها گفته بودن باید ترور کت و شلوار بپوشه تا بهش مرحله جدید بده ... ما این کاروهم کردیم اما متاسفانه جواب نداد.
ممنون میشم اگه کمک کنید.
مـوفق باشـید.