کلیلک راست بزن روی یکیش بعد اونجا گزینه هاش هستش که میتونی بزنی همه رو delete کنه!نقل قول:
Printable View
کلیلک راست بزن روی یکیش بعد اونجا گزینه هاش هستش که میتونی بزنی همه رو delete کنه!نقل قول:
هر ثانیه که نه هر 60 دقیقه از سرور اپدیت میشه!{در کل منظور من این بود که بعد 30 روز دیگه نمیشه نود رو آپدیت کرد{از سرور های خودش}}نقل قول:
ارسال شد....!
آقا چیجوره میشه برنامه کلا Exit بشه ؟
چرا میخواین exit بشید؟نقل قول:
ولی اگه همین طوری میتونید همین کار رو بکنید:
توی تسک منیجر eset main GUI رو end task کنید!{تو قسمتprocesses}{اگه پیام آمد که eset main GUI میخواد restart بشه کنسل رو بزنید}
اجازه End task شدن نمیده، میگه access is deniedنقل قول:
به من که میداد!نقل قول:
برای چی میخواد exit کنید؟
برای این سوال میپرسم که اگر دلیل دیگری دارید راه بهتری براتون پیدا کنم!
میتونید به جای exit آنتی ویروس رو غیر فعال کنید1
رم لپتاپم پایینه، بعضی وقت ها به رم نیاز دارم میخوام همه برنامه ها بسته باشند.نقل قول:
سلام.
ما که نفهمیدیم این انتی ویروس خوبه یا نه :n13:؟
اخه اینجا میگردم همه جا نوشته نود بهترین عملکردو داره..ولی توی سایت ایران**ستاپ نود جزء ضعیفترین هاست.فعلا avast دارم. ولی مشکل اپدیت نشدنش بدجوری رو اعصابمه..
اگه میشه یه راهنمایی بکنید.ممنان:n19:
شما اگه به این تست ها اعتقاد دارید بهتره برید تویه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت!{ایران.ساتپ بیجا کرده}نقل قول:
از چیش بگم خوب فقط میتونم بگم که ارزش داره نصبش کنید!
خوب از اول میگفتید!نقل قول:
رم لپتاپم پایینه، بعضی وقت ها به رم نیاز دارم میخوام همه برنامه ها بسته باشند.
رم لپتابتون پاینه دلیل نمیشه که یکی از یا شاید مهم ترین نرم افزار ویندوز رو exit کنید!
بعدشم نود یکی از سبک ترین هاست و خیلی خیلی کم از حجم رمتون رو میگیرد!!!!
آقا سلام ..دوستان یک سوالی داشتم ..آیا راهی هست که ناد یه مسیر آپدیت را کلاً نتونه بلاک کنه ...؟؟؟؟