دوستان سلام
تو شبکه ورک گروپ چطوری می شه فایل های شیر شده روسیستمهای دیگرو دید ؟
Printable View
دوستان سلام
تو شبکه ورک گروپ چطوری می شه فایل های شیر شده روسیستمهای دیگرو دید ؟
چند تا راه داره:
یکی IP کامپیوتر مورد نظر را در آدرس بار بنویسی
و دومی که بهتر هست. روی My Computer کلیک راست کن و گزینه Map Network را انتخاب کن سپس یکی از حروف را برای درایو انتخاب کن و بعد بر روی دکمه Browse... کلیک کرده و در WorkGroup نام فولدر Share شده را انتخاب کن. و OK
موفق باشی
سوال ؟
چطور ميتونم يك كانكشن را از يك كامپيوتر به كامپيوتر ديگر منتقل كنم؟
چه نیازی به این کار هست. در عرض چند دقیقه می تونید یه کانکشن بسازید.
سلام دوستان
من وقتی توی یه شبکه workgroup از یه کامپیوتری به یه کامپیوتر دیگه میخوام login کنم بجای اینکه user و pass کامپیوتر مقصد رو خالی بذاره تا من آنها را وارد کنم خودش user رو guest گذاشته تازه اونم غیر قابل تغییره و من نمیتونم user دلخواه خودمو بدم چه تنظیمی باید انجام بدم تا بجای یوزر guest غیر قابل تغییر جای خالی بذاره تا خودم یه یوزر و پسورد دلخواه با توجه به LSD ش بدم.
دوستان سلام
کسی می دونه تفاوت stub zone و scondery zone در dns چیه؟
سلام.نقل قول:
توی Secondary Zone شما یک کپی Read Only از یک Primary Zone یک Server دیگه میگیری تا Fault Talorance و Load Balancing شبکه بیشتر شه.یعنی کاربرا بتونن از 2 تا سرور سرویس بگیرن.یکی اون اصلیه و دومی هم شما.
Stub Zone هم Record های اشاره کننده به Name Server های یک سرور رو میاری برای خودت نگه میداری.
ممنون از راهنمایتوننقل قول:
Stub Zone هم Record های اشاره کننده به Name Server های یک سرور رو میاری برای خودت نگه میداری.
فقط یه سوال مگه secondery zone مثل بک اپ از زون اصلی نیست ؟
پس ضرورت استفاده از stub zone چیه ؟یعنی چه زمانی نیاز به استفاده از stub zone پیدا می شه ؟
Secondary بیشتر برای Balance شدن بار شبکه هست.نقل قول:
برای کاربرد هم بهترین جا خود مایکروسافت هست:
کد:http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc775397%28WS.10%29.aspx
سلام می تونین در مورد smp کمکم کنین؟