اینا دکمه های شیفت هستند ....نقل قول:
احتیاح به محیط خاصی هم ندارن ....
دکمه ی fn رو نگه داره و همزمان اون دکمه رو که مورد نظرته چند باز بزن .. تا مثلا روشنایی دستگاهت به میزان لازم برسه
Printable View
اینا دکمه های شیفت هستند ....نقل قول:
احتیاح به محیط خاصی هم ندارن ....
دکمه ی fn رو نگه داره و همزمان اون دکمه رو که مورد نظرته چند باز بزن .. تا مثلا روشنایی دستگاهت به میزان لازم برسه
سلام دوستان
من يه لب تاب toshiba tecra 8100 دارم كه يكي از فاميلامون اونو بهم داده ولي وقتي روشنش ميكني يه صفحه سياه پر از قلب و مربع و شكلك و ... مياد و ديگه همونجا گير ميكنه
مشكل ميتونه از كجا باشه
كارت گرافيك رو احتمال ميدم اما اينم بگم كه بعضي وقتا اون شكلا هم رنگي ميشن بعضياشون
طبق گفته فاميلمون چند بار هم روشن شده و قشنگ بالا اومده
اه راهنماييم كنيد خيلي ممنون ميشم
در ضمن اگه متوجه توضيحاتم نشدين بگين تا يه عكس از او صفحه اوليه رو واستون بذارم
سلام دوستان من نوت بوک سونی vgn - fw190 رو دارم خیلی ام راضیم.
فقط مشکل اصلی من اینه که روز اول که خریدم ازش 2 دی وی دی ریکاوری گرفتم که این اصلاً به درد من نمیخوره من میخوام وقتی که همه برنامه هامو نصب کردم و ویندوزمو آپدیت کردم بعدش ازش بک آپ بگیرم ولی متاسفانه هر بار که این کار رو میکنم با هر نوع دی وی دی خامی که بگین امتحان کردم ولی دی وی دی ها رو میسوزونه. رو هارد بک آپ گرفتم ولی بازم اجرا نمیشه تو رو خدا کمک کنید که چکار کنم ... ممنون
در ضمن ویندوز من ویستای بیزینسه ولی نمیدونم چرا اصلا بازی نداره ؟ اصلا تو پوشه گیمش هیچی نبود ؟
با سلام رم خودش hynix میخوام روش ocz بزارم . نظرتون چیه؟نقل قول:
راستی DDR2-800 هم 200 pin میشه روش نصب کرد .
اگه نتونستی با Function یا همون FN این کار رو بکنی ممکنه مثل بقیه دستگاه ها از تو تنظیمات بایوس بصورت دائمی اینطوری تنظیم شده باشه ، یه سر به بایوس دستگاهت بزن و اون تو رو چک کن ، رو آداپتور اینطوریه یا رو هر دو حالت باطری و آداپتور ؟؟؟نقل قول:
معمولا کلید رفتن به بایوس زمانی که Restart میکنی با F2 یا F12 و یا Del هست ...
کی گفته نیست عزیز من ؟؟ فقط یادت باشه چیز اضافه رو پارتیشن هات نریزی ...نقل قول:
برنامه زیر رو دانلود کن ( حتما با کرک دانلود کن )
System Mechanic 8 .4 رو دانلود کن یه برنامه کمکی به اسم Search & Recover داره ، با اون من هرچی که پاک میشد و میخواستم برگردونم رو انجام میداد و 1 کیلوبایت رو هم از قلم نمیندازه !!!
برنامه رو دانلود کن و نصب کن خواستی استفاده کنی بگو برات راهنماش رو میزارم ...
با سلام
من يه sony fz290n6 دارم ميخوام رمش رو تا 4G ارتقابدم. لطفا راهنمايي كنيد چه ماركي مناسب وحدود قيمت چه قدره و از كجا ميشه تهيه كرد?
با تشكر
نقل قول:
نوشته شده توسط hossein_dig
الان روی دستگاه معمولا سام سونگ - ناینا - لومیکس - میزارن که ببین رو دستگاه چی سعی کن عین همون بزاری
با سلام رم خودش hynix میخوام روش ocz بزارم . نظرتون چیه؟
راستی DDR2-800 هم 200 pin میشه روش نصب کرد
با سلام
من می خوام هارد و رم لپ تابم ارتقا بدم لطفا راهنمایی کنید چه مارکی بخرم که قطعه اش اصل باشه نه از این در پیتها در ضمن زیاد هم گرون نباشه . :31:
مدل دستگاه : Sony vaio = VGN-AX580G
هارد : 160GB (2*80G) S-ATA 5400 RPM
رم : 1GB DDR2 533 MHZ
گرافیک : ATI Mobility Radeon X700 (HyperMemory supporting up to 256 MB) x
می خوام هاردشو 500 گیگ و رمشو 4 گیگ کنم .
لطفاً راهنمایی بفرمایید
ببین دوست عزیز من نگفتم نمیشه!!نقل قول:
ولی مطمئن باشین این حجم از اطلاعات که فرمت شده به این راحتی که میگین بر نمیگرده حتی با system mechnic .
این طور که دوستمون میگفت مثل این که هاردش کامل فرمت شده و بدون سخت افزار(که اسمش دقیقا یادم نیست) امکان نداره تمام اطلاعاتش به طور کامل برگرده.
شاید کلید fn اصلا نصب نیست!!!نقل قول:
شما رو باطری که تو قسمت پایینtaskbar هست کلیک کن بعدش اونجا یه سری تنظیمات واسه نور لب تاب هست ببین میتونی اونجا نور صفحه رو کم کنی یا نه؟