بازم سلام
ممنون virus جان .
می گم یه چیت هست که بشه باهاش arrow اد کرد ؟به نظر شما بازی بی مزه میشه ؟
Printable View
بازم سلام
ممنون virus جان .
می گم یه چیت هست که بشه باهاش arrow اد کرد ؟به نظر شما بازی بی مزه میشه ؟
اگه ساندترکش ب این خوبی نبود هیچ کس مجذوبش نمیشد...:46:نقل قول:
چجوری حین بازی این کارو بکنم ؟ واقعا برا من سخته سخته ! حتی کشتن یه نفر ! :دینقل قول:
اگه دیدی خیلی سخته و روی اعصابه درجه سختی رو بزار روی Novice و بعد از اینکه کشتیشون درجه رو ببر بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. دنبال یه FALLOWER گردن کلفت میگردم کجا میتونم پیدا کنم... دوما :در کل چند تا FALLOWER میتونم داشته باشم؟
من تا حالا نمیدونستم میشه سختی رو تغییر داد :دی جونم درومد تا اینجاش رو رفتم :27:
اره با همون 100% بنوس ساختم تا ته اپگریدن :)نقل قول:
اینچنتینگ ها رو هم میگم چیا زدم یه تبادل نظری بکنیم
فعلا اولیش رو داشته باشید روی کمان اتیش + فراست رو با هم زدم چون اضافه کردن فراست قدرت اتیش رو تقویت میکرد
نظر اساتید چیه کار شوتی کردم؟ :19:
نقل قول:
از این طریق :
Esc>Setting>Gameplay
فالوور هایی که Jarl های شهرها بهتون میدن خوبن ( فقط همه کوئست های jarl اون شهر رو انجام بدبد ) یک آرمور توپ هم بهش بدی دیگه عالی میشهنقل قول:
فقط یک Follower میتونید داشته باشید
خوبه ، یارو در آنِ واحد هم یخ میزنه و هم آتیش میگیره :31:نقل قول:
من آتیش با لایت زدم
برای آرمور هم من برای هر چیزی یک دست آرمور ساختم برای weight هم یک ست دارم که ظرفیت حمل رو 700 میکنه
بسییییییار زیبا....:31:
این mode رو حتما به بازی اضافه کنید:
چند عکس:کد:http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=2812
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لایت و اتیش رو هم امتحان میکنم به نظر اون کارامدتر باشه ولی خب اگه دشمن خودش اتیشی باشه دیگه اتیش+لایت کارایی نداره... با این تیرکمونه + daedric arrow امروز یه اژدها کشتم در یک حرکت :دی 3 تا تیر به حالت نشسته که دیمج رو 3× میکنه + یک فایر بریف شوت تموم شد رفت! ولی بازم اژدهاهه روح نداد!!! کلا بازیم شده باگ بازی! این پچ ها انگار واسه من کار نکردن چون ایتم چرخونی هم ندارم... الان 4 تا ماموریت رو رفتم ولی همچنان روشون مارک هست :41: بلکه پچ 1.2 درستشون کنه
سلام .
لطفا یکی جواب بده . چیت هست واسه arrow اد کردن ؟ اگه اد کنم بازی بی مزه نمی شه؟