خیلی خیلی ممنون فرشید جاننقل قول:
گوشیم الآن دوال تاچه
اصلا باورم نمیشه:18:
از طریق ترمینال نتونستم فعال کنم
واسه همین با hw_config فعالش کردم
با برنامه MultiTouch Visualizer هم تستش کردم جواب داد
Printable View
خیلی خیلی ممنون فرشید جاننقل قول:
گوشیم الآن دوال تاچه
اصلا باورم نمیشه:18:
از طریق ترمینال نتونستم فعال کنم
واسه همین با hw_config فعالش کردم
با برنامه MultiTouch Visualizer هم تستش کردم جواب داد
این emulator همونه که روی رام هست دیگه!terminal emulator!!کار نمیکنه!نمینویسه!نقل قول:
بعد کدوم صفحه cypress داشتن یا نداشتنو گفته!!
واسه من هم ننوشتنقل قول:
به همین خاطر از طریق hw_config فعالش کردم
واسه اینکه بدونی تاچ گوشیت cypress هست یا نه به این پست مراجعه کن:
من نوشتم این دستور رو که دادم
insmod /system/lib/modules/ax8mt.ko
Faild شد
فکر کنم cypress نیست و اون یکیهsynaptic!!!
عجب!!
با اون نرم افزار جناب فرشیدم تست کردم نداره
گویا سری های اول synaptic باشند
اکثریت مشکی ها باید cypress باشند
واسه synaptic ها نمیشه کاری کرد حالا!
سلام.نقل قول:
این emulator چیه و کجاست ؟ (اخه هرچی با اکسپلورر سرچ کردم چیزی با این اسم نبود):31:
با busy box که مشکل دارم نتونستم بفهمم که synaptic یا cypress هست .
برنامه Terminal Emulator که آیکونش مثل یه مانیتوره و از نظر عملکرد شبیه CMD ویندوزهنقل قول:
اگه اون برنامه رو ندارید میتونید از این یکی هم استفاده کنید:
Better Terminal Emulator Pro v3.38:
کد:http://up.--------.com/images/o1bzepttfr6i1y6rcku.zip
وقتی کد insmod /system/lib/modules/ax8mt.ko رو وارد میکنم ریست میشه و وقتی dsmeg رو میزنم اکسسز دیناید میده. یعنی مال منم synaptic هست؟ :41:
شما یه SU بنویسید و اینتر رو بزنید و بعد insmod /system/lib/modules/ax8mt.ko رو بنویسیدنقل قول:
ببین بازم ریست میشه یا نه
su رو که میزنم از سوپر یوزر تایید میشه بعد که کد رو مینویسم بعد 6 7 ثانیه ریست میشه:41:نقل قول:
اگه گوشی ریست میشه اجتمالا مال ایم باشه که آخرین کرنل و بیس باند رو نداریدنقل قول:
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
دوستان ورژن 3 هم اومد [HTML]http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=635370&d=1308906346[/HTML]
اما اول مطمئن شید که حسگر تاچ گوشیتون cypress هست بعد توی فایل hw-config دستکاری کنید
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
گمون نکم به رنگ و این چیزا باشه تا اونجایی که فهمیدم گوشی هایی که برای بازار خاصی بودن حسگر cypressدارننقل قول:
گوشی های توی ایرانم که قاچاقن حالا دیگه شانسیه مثلا مال من سیاهه اما سیناپتیک هست
برای ماها هم راهی جز همون دوال تاچ مجازی الکی نیست