یعنی واقعا کسی از MMS استفاده میکنه؟:دینقل قول:
یعنی واقعاً کسی از MMS استفاده نمی کنه ؟!!!
با همراه اول هم تست کردی؟اصلا کار نمیکنه یا ارور میده؟
Printable View
یعنی واقعا کسی از MMS استفاده میکنه؟:دینقل قول:
یعنی واقعاً کسی از MMS استفاده نمی کنه ؟!!!
با همراه اول هم تست کردی؟اصلا کار نمیکنه یا ارور میده؟
[QUOTE]mms را فکر کنم باید از دفتر پستی یا جایی بازش کنینقل قول:
دوستان یه سوال دارم خواهش می کنم کمک کنید
من از وقتی آرک گرفتم نمی تونم mms بفرستم یا دریافت کنم
به ایرانسل هم زنگ زدم و تنظیمات مربوط به گوشی رو هم برام فرستادن و توی گوشی نصب کردم اما درست نشد
می خواستم ببینم تنظیمات دیگه ای هم وجود داره که من انجام نداده باشم ؟
ممنون میشم اگه کسی بلده منو راهنمایی کنه[/QUOE]
مال شما قبلا باز شده ؟
دوستان کسی آشنایی چیزی واسه فروش گوشی نداره؟؟؟
قیمت؟
من قبل از اینکه آرک بگیرم خیلی از MMS استفاده می کردم ، خطم ایرانسلهنقل قول:
نه با همراه اول امتحان نکردم
[QUOTE=golmohammadi;6463807]بله دوست عزیز قبلا ثبت نام کردم برای mms و استفاده هم می کردم اما با این گوشی نمی دونم چرا نمی فرستهنقل قول:
mms را فکر کنم باید از دفتر پستی یا جایی بازش کنی
مال شما قبلا باز شده ؟
به ایرانسل هم زنگ زدم برام تنظیماتش رو فرستادن، منم نصب کردم اما بازم کار نمی کنه
گفتم شاید از خود گوشی باید تنظیماتی انجام داد
آقا این مشکل زاویه دید جدیه ؟ می خواهم بگیرمشا
منم می خوام گوشی بگیرم میشه نظرتون رو بگین که بین آرک و آرک اس کدومو بگیرم؟ رنگ نقره ای می خوام.
گوشی باحالیه مخصوصا از لحاظ ظاهری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....از لحاظ عملکرد هم من تابحال به مشکل جدی برخورد نکردم تنها یک مشکل هنگام استفاده از هدست بلوتوث داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که با آپدیت انشاءالله رفع میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت و دقت تصاویرش هم بسیار بالاست و فیلمبرداری خوبی هم داره...به نظر من فیلمبرداریش از عکاسیش هم بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسماعیل اون فروشنده توهم زده بوده ! فک کنم به ایکس10 یه آمپی چیزی وصل کرده بوده :دی
داداش آرک کم کم 2 تا ایکس10 صدا داره :دی
و ما همچنان در پی مشکل زاویه دید ! خواهشا یکی از دوستان یک نظری بده
چی میخای بدونی !؟؟
زاویه دیدش بده دیگه ! مثلاً وقتی با زاویه 160 درجه به گوشی نگاه کنی همه ی نوشته ها سایه انداخته و سفید نشون داده میشه !
حالا در اولین فرصت برات میعکسم :دی