مطمعنید موزر خوبه؟؟نقل قول:
قیمت های بالاتر چند تا دیگه پسشنهاد میدید؟؟واقعا نمیدونم باید از کجا انتخاب کنم.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
Printable View
مطمعنید موزر خوبه؟؟نقل قول:
قیمت های بالاتر چند تا دیگه پسشنهاد میدید؟؟واقعا نمیدونم باید از کجا انتخاب کنم.
تصمیم گرفتم که از پاناسونیک استفاده کنم، بین این دو مورد موندم،
Panasonic ES SA40
Panasonic ES4033 Shaver
لطفا راهنمایی کنید.
هیچی مثل تیغ نمیشه :)
من نمیخوام در حد تیغ باشه..همین که موهای صورت رو کوتاه کنه کافیه.نقل قول:
نقل قول:منم با دوستمون موافقم ، ولی موزر رو پیشنهاد نمیدم. کیفیت چندانی نداره. مخصوص اینکار هم نیست زیاد. شونه اش هم درشته.نقل قول:
ولی مثلن رمینگتون یه سری کارهاش مخصوص طراحی شده. مثلن ماشین ته ریش ، یا ماشین چند کاره مخصوص سر و صورت ، مخصوص بدن و ...
مسلمن برندهای بهتری هم باید باشه مخصوص اصلاح صورت (شونه ای با دندونه های ریز)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید (بخش اصلاح سر و صورت). من خودم البته هنوز نگرفتم ازین برند، ولی تعریفش رو شنیدم. دوستانی که این برند رو دارن استفاده میکنن هم نظر بدن ممنون میشم.
داداش بین sa40 و 4033 دو مدل 4036 و 4033 دو تیغه و با دور موتور بالاتر هستند و طبیعتا بهترن.نقل قول:
خودمم با کلی تحقیق تصمیم گرفتم به زودی پاناسونیک es-rt30 رو بخرم که سه تیغه هست و نمایندگی پاناسونیک که آژند سرویس هست بین 4036 - rt30 و sl 41 بدلیل دور موتور بالاتر و قابلیت کار با سیم و باتری rt30 رو پیشنهاد داد.
اره قیمتی هم که نداره یک امتحان کنید بد نیستنقل قول:
میدونی یک خوبی که داره اینه که اصلا پوست اسیب نمیبینه تنها بدیش اینه که از ته نمیزنه . 7 تا درجه داره واسه کوتاهی .درجه اخرش در حد 1 میل ریش میزاره .ولی خوب من بخاطر اینکه پوست رو اذیت نکنه گرفتم و اینکه معمولا ته ریش میزارم .
لینکی که گذاشتین من از این 3 تیغ ها فیلیپسشو داشتم شاید این برندفرق کنه و بهتر باشه ولی من واقعا هیچ وقت حاضرنیستم دیگه امتحان کنم.چون این 3 تیغ ها اسیب بیشتری بپوست میزنه نسبت به تیغ چون همیشه باید چند بار بکشید که تمام صورت اصلاح شه و هم اینکه نتیجه مثل تیغ نمیشه . تمیز کردنشم هست.نقل قول:
البته پوست من حساسه یکی از بچه ها خوابگا استفاده میکنه نه پوستش قرمز میشه نه پوست پوست
ادیت ک یک موضوع دیگه وقتی کند هم بشه دیگه تیغ نمیزنه ریشو از ریشه میچینه ! ای درد داره .. :دی
نه : )نقل قول:
همونطـور کـه گفتم منظـورم سه تیـغ یـا پنــج تیغ و .. نیست. خودم هم موافق اینا نیستم و هیچوقت استفاده نمیکنم.
منظورم ماشین های شونه ای (مث همون موزر) هستش ولی با برندهایی به جز موزر.. مث همون رمینگتون شونه ای.
همونطور که گفتین این ماشین ها به پوست اسیب خاصی نمیزنن.
مدل 4033 خریداری شد..تجربش کردم بهتون میگم چه طوریه..انشالله که کارمو راه بندازه.
ممنون از همگی.