بله بهترین در رنج خودشهنقل قول:
مشکلاتش هم حل شده
گوشی خوبی هست. اما اگر توان افزایش بودجه دارید ONe X بهترهنقل قول:
Printable View
بله بهترین در رنج خودشهنقل قول:
مشکلاتش هم حل شده
گوشی خوبی هست. اما اگر توان افزایش بودجه دارید ONe X بهترهنقل قول:
ممنون one s ایا usb on the go داره؟نقل قول:
خیر USB OTG نداره (راستش من خودم S2 دارم، میخواستم One S بخرم که به همین دلیل یعنی محدودیت حافظه S2 گرفتم) برای همین بهتون بیشتر S2 رو توصیه میکنم چچون جالب آنجاست که از 16 گیگ حافظه داخلی One S فقط 12.5 گیگ قابل استفاده هست! فکر نکنم 12.5 گیگ فضای کافیای باشه!! در سخت افزار درست هست که One S قویتر هست اما این رو هم در نظر بگیرید که بازیها و نرمافزارهای اندروید حداقل تا 2 -3 سال دیگه هم با گوشیهایی مثل S2 سازگار خواهند بود پس عملاً سخت افزار قدرتمندی مثل One S تا 2 سال دیگه به کار نمیآید!نقل قول:
این یک قابلیت نرم افزاریهنقل قول:
با روت کردن میشه Usb On The Goرو فعال کرد
S2 نهایتا تا سال آینده بتونه از پس همه نرم افزار ها بر بیاد.نقل قول:
ببخشید میتونم بپرسم شما از کجا اینفدر مطمئن هستید؟! Galaxy S اصلی الآن با اینکه حدود 2 سال و 4 ماه ازش میگذره به راحتی همه و همه نرم افزارها و گیم های HD رو به راحتی اجرا میکنه و مطمئن باشید S1 هم تا 1 سال دیگه از گیمهای HD و نرم افزارها بر میآد (البته با کاستوم رام اندروید 4!) چه برسه به S2! پس دلیلی نداره S2 نتونه (این رو هم همه میدونیم S2 سخت افزار قویتری نسبت به Galaxy Nexus داره البته منظورم از سختافزار چیزی مثل نمایشگر HD نیست بلکه گرافیک قویتره پس 100 درصد تا 2 سال دیگه میتونه!:27::31:) به علاوه اینکه اندروید 4.1 هم برای S2 تأیید شده//نقل قول:
سلام
من يك گوشي ميخوام تو رنج 500 تومن هدف اصليم هم ديدن فيلم (در صورت امكان كيفيت بالا و ساپورت زيرنويس) و كيفيت صفحه نمايش هم خيلي برام مهمه
سلام..نقل قول:
از اونحرفا بود داداشی....
حتی گوشی هایی مثل X10 هم که خیلی از ورودشون به بازار میگذره تمام نرم افزارهارو اجرا میکنند..
چه برسه به اس 2..
سلام..نقل قول:
NEO L بخرید..
نمایشگر 4 اینچی با رزولیشن FWVGA
ظاهر شیک
دوربین 5MP .فوکوس فلش . فیلم برداری FULL HD
اندروید 4.0.4 به صورت پیشفرض
سخت افزار خوب و پردازنده 1GHS Scorpion
mxplayer نصب کن . پلیر بسیار توانمندیه. زیرنویس هم ساپورت میکنه.
پورت hdmi هم داره ؟ قيمتش چنده حدودا ؟نقل قول: