والا نميدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... نميدونم اين آقا بهروز اين سوالا رو از ..... در ميارن .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
Printable View
والا نميدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... نميدونم اين آقا بهروز اين سوالا رو از ..... در ميارن .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
راستي رامبد جونم يك سوال ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
-=-=- شما كه تمام چهره هاي دوستان رو پيش بيني كردي ..... به نظرت من از نظر ظاهري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( مو - رنگ مو - چشم - لباس و ... ) و از نظر باطني (اخلاق و ... ) چطوري هستم ؟ ببينم فكر و حست در مورد من در چه وضعيتي هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشـــــــــــكـــــــــر م رامـــــــــــــبــــــــ ــــد عــــــــــــــــــزيــــ ـــــــــــــــزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دوست داری الآن کجای دنیا باشی ...؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کد خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که افتضاحم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آهت منو گرفت و روونه یه بیمارستانم کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان دارم با یه دست تایپ می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ... خوبي؟ ... خدا بد نده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ناراحت نشو اينا همش از علائم پيريه ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه مجبوري با جووونا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كل كل ميكني كه كارت به بيمارستان بكشه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا تا 17 شهریور اینجا نگهت دارن تا تو ام کارت به بیماستان بکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 27 شهريور بمونم كم نميارم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ديگه مثل بعضيا (منظورم تو نيستيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نيستم كه يه هفته رو صندلي باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3 ماه برن مرخصي استعلاجي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دندون مصنوعی لازم دارم آره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره يه دكتر خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سراغ دارم واست وقت گرفتم بيا بريم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که الان جایه نوه تم اما اگه یه وقتی از خدا عمره نوح بگیرمو هم سنه تو بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطمئنا طرز استفاده از مسواکو بلتم که نیازی به دندون مصنوعی نداشته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ديگه هرچي هم مسواك بزني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از 100 سالگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ديگه حتما دندونات ميريزه تو گلوت مثل بچه ها بي دندون ميشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
امروز همش از این سوالایه لوس ازت می پرسم که دیگه آه نکشی واسه دختره مردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هستم خدمتتون ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- تو پروفایلت نوشته معرفه 9 نفر بودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می شه این نه نفرو معرفی کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
peperoni - m&s - آريا - TiZeR - عليم - sensor - بقيش يادم نيست در كل بگم اينا همه خولو چلن .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- این اسمایل هایی که استفاده می کنیو جدیدا دنلود کردی؟ دمو هستش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره كلي دانلود كردم .... بعضياش دمو بيده چون رجيستر نشده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- می شه یه صحنه یه گریه دار وصف کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( اصلا گریه کردن بلدی؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گريه كردن كه بلدم اگه بلد نبودم كه الان تركيده بيدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... همين دو روز پيش رفتم عروسيه يكي از دوستام كه فلج شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته شايد واسه شما گريه دار نباشه اما با دو متر قد نشسته بود رو صندلي چرخ دار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (4 هفته هستش كه فلج شده در اثر سانحه اتومبيل) من كه توي عروسي كلي گريه كردم ... حال همه رو گرفته بودم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- الان چی تنته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه تي شرت گل باقالي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- به نظرت جنبه یه معروف شدن رو داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سوالم یه کم جدیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم جنبش رو داشته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون توي يه مكاني (يه جاي باحال) بگي نگي معروفم اما همون رامبد بيدم فرقي نكردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
نظرت در مورد آواتار زير چيه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونتم
کدخدا(البته کپی رایتش ماله مونیکاست)
چونی؟خاسی؟
روله...........میگما
ببینم اگه بلا نسبت گلاب بروت........توی یه انجمن مدیر ارشد بشی ......چه کاربرائی رو بن میکنی؟
اسم نیار....مدلشونو بگو ......چه جور کابرائی رو.....منظورمه
منم بن میکنی؟
جدی جدی بیشترین پی ام رو از ماها دریافت کردی؟
سراب نیلوفر هنوزم به همون قشنگیه؟
طاق بستان چی؟
درخته چی شد؟هست هنوز؟
با اون سر سره ی وحشتناک..........چه میکنی؟ منکه یکبار برا هفت پشتم بس بود!!!!!!!!
راستی هنوزم به اون میدونه میگن شهرداری سابق؟
فدات
به نظرت امين چرا فقط تايپك هاي بنده رو ميبينه و ميبره تو ترش يا ميبنده فكر نكنم اينطوري باشه حتما تاپيكهات حامل ويروس ايدز بيده ... ...تلويزيون زياد نگاه ميكني نه زياد ...بهترين دوستت تو انجمن يكي دوتا كه نيست .........آخرين كتابي كه خوندي و در مورد چي بود ديتابيس ...حاضري كه بخاطر پولي كه احتياج داري دست به يك كار خطرناك بزني من؟ نه بابا بيخيال ...سبز يا صورتي سسسبز...
سلام آقا رامبد عزيزم فدات بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... و همينطور به سركار خانم مونيكا محترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
سلام عزيز ... قربانت ... چكرم دربست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- رامبد جان به نظرت چرا وقتي سوالات و پستهاي مونيكا خانم رو ميخونم برام تازگي و جذابيت و خنده به ارمغان مياره؟
خب ديگه چون خوش سليقه تشريف دارن و داراي استعدادهاي درخشان هستند اين سوالاي خوشگل خوشگل رو طرح ميكنن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- وقتي داري پستهاي مونيكا خانم رو ميخوني صدا و چهره مونيكا خانم رو صدا و چهره آواتارش فرض كن ( فرض كن چهره و صداي مونيكا خانم و آواتارش مثل هم هستند ) چه حسي بهت دست ميده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه حس شيطوني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... آخه آواتارشون خيلي بانمكه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... مثل اينكه بچه زياد ضدحال خورده ...همش آخم ميكنه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكرم رامبد جونم فدات شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... با تشكر مجدد از مونيكاي مهربان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي لطف كردي ... هستم خدمتتون .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
مو: كوتاه (بچه مثبتي) - رنگ مو: مشكي (متاليك) - لباس: احتمالا تو كاره جين باشي ;)
اخلاق و رفتارم كه تو خود نمره بيستي ... :laughing:
الان دوست دارم بغل ابر كامپيوتر دنيا باشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Aminzikzak