برنامه رفع مشكل باز شدن درايوها و مخفي كردن آيتم ها و بازيابي فايلها
درود
يه مشكلي كه خيليا (يا شايد لااقل اطرافيان من) باهاش مواجه ميشن اينه كه روي درايو كه كليك ميكنن ارور ميده. وقتي هم كه رايت كليك ميكني كه open رو بزني به جاي اونم يه سري كاراكتراي نامفهوم ايجاد شده. حتي درايو گوشياي سوني اريكسون هم كه به همچين سيستمي وصل بشه آلوده ميشه.
همينطور تويFolder Options شما مياي Show hidden files and foldersرو چك ميزني و OK ميكني و خارج ميشي بازم فايلاي مخفي رو نشون نميده.
بعضي وقتا هم بعد از ويروس يابي فايلاي رو فلشت پاك ميشن. حالا ميخواي ايلايي كه لازم داشتي رو بازيابي كني.
خب براي همه اينها يك برنامه كم حجم نوشته شده كه با يكي دو كليك ساده ميتوني همهشونو حل كني. دقت كنين قبل از ورود به محيط برنامه يه پيغام ميده كه اونو تاييد ميكنين. مشكلي پيش نمياد. ضمنا توجه اگر در هنگام اجرای برنامهخطا مشاهده کردید ، باید ابتدا برنامه Microsoft .NET Framework Version 2.0 را نصب کرده و بعد این برنامه را اجرا کنین
موفق باشيد.
لينك دانلود:
http://mehdipeivandi.persiangig.com/applications/OPEN_repair.exe
System Volume Information ویروسی که من تا حالا نمی دونستم ویروسه !!! شایدم نباشه ؟!
سلام دوستان بدون مقدمه شروع میکنم
توی تمام درایوهام یه فایل با نام System Volume Information بصورت هایدن وجود داره که وقتی کاسپر 7 نصب کردم یه تعدادی فایل که توی فایل System Volume Information جای داشتند رو پاک کرد من هم به این پوشه شک کردم و هر چی فایل توش بود پاک کردم اما یکی از فایلاش پاک نمیشه و همون eror رو می ده که میگه فایل در حال اجراست و نمیشه پاکش کرد حالا بعد از یک ماه show hidden کردم( البته با برنامه چون ویوروسه غیرفعال کننده show hidden رو هم دارم )
و یا دمه که حجم System Volume Information بعد از پاک کردن تمام فایلهاش ( بجز یک فایل که پاک نشد ) 26 کیلوبایت بود اما حالا !! 840 مگابایت و وقتی به بقیه درایوهام رو هم نگاه کرد دیدم اونا هم همینطور بنابراین دوباره شروع کردم پاک کردن اما همون یه فایل پاک نشد . و دوباره حجمش شد 26 کیلوبایت اما بعد از 10 دقیقه شد 80 کیلوبایت یعنی فایل میسازه
طریقه فایل سازی :
یک پوشه اصلی به نام System Volume Information و موقعی که این پوشه رو باز کنید یک پوشه دیگه بنام _restore{851225CD-DE0C-48DF-92F0-CC4DB4CD6494} و موقعی که پوشه
_restore{851225CD-DE0C-48DF-92F0-CC4DB4CD6494} رو باز کنید 10 تا پوشه به نام های rp70 تا rp80 وجود داره که موقعی که هر کدوم از اینها رو باز کنی
چند تا فایل instal چند تا فایل txt چند تا فایل exe اجرایی و..... با شکل شمایل بسیار مرتب و جود داره که آدم فکر میکنه برنامه است .
و تمام rp ها پاک میشن بجز rp80 و دوباره ویروس گسترش پیدا میکنه
در ضمن در درایو ویندوزم دو فایل با نام های pagefile.sys و hiberfil.sys که اولی 384 و دومی 255 مگابایت حجمشه
ممنون میشم دوستان راهنمایی کندد که آیا اینها ویروس هستند یا نه و اگر بودند طریقه پاک کردنش رو هم بگن .