این بازی کلا گیر داره یا مشکل از سیستم منه ؟؟
بازی یه جورایی یواشه !!
Printable View
بازی یه جورایی یواشه !!
بلهنقل قول:
حل شد
من نفهمیدم میسون را خود افراد ما گرفته بودن شکنجه میدادن؟ بعد ازادش کردن؟×
برای چی به میسون گفتن که استاینر را نکش؟
نه این بازی سیستم پایین رو خوب حال نمیده!نقل قول:
بازی یه جورایی یواشه !!
باید پچ و کرک اسکید راو بریزید تا درست بشه
دوست عزیز چیزی به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش . برای داستان از اون استفاده کنیدنقل قول:
محتوای مخفی: لو رفتن
حجت جون :20: میگم اخر بازی black ops همینی هست که عکسشو توی امضات گذاشتی ؟!نقل قول:
من به این مرحله رسیدم ولی بعد از این مرحله میره یه جای مسخره و شروع میکنه به زامبی کشتن ! این مرحله زامبی کشتنش دیگه چه صیغه ایه ؟
دد رایزینگ ، جنگ ستارگان و جیمزباند رو بدون مشکل اجرا کردم تو این بازی اینجوریهنقل قول:
این بازی انلاینش بالاخره کرک شد که بشه بازی کرد یا نه؟
نه آقا مشکل به بازی شما مربوطه
من زمانی که کرک شده بازی میکردم یکم تو مرحله ی اول لگ داشتم ولی الان از استیم که خودش چند وقت پیش آپدیت کرده بود اجرا میکنم (ارجینال) و لگ ندارم
مولتی پلیر این بازی به این زودی ها کرک نمیشه
اون نسخه ای هم که دارین بازی میکنید نسخه ی combat training هست که آفلاین هست و نیازی به آنلاین نداره
بله عزیزم . تموم شد :دینقل قول:
حجت جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگم اخر بازی black ops همینی هست که عکسشو توی امضات گذاشتی ؟!
من به این مرحله رسیدم ولی بعد از این مرحله میره یه جای مسخره و شروع میکنه به زامبی کشتن ! این مرحله زامبی کشتنش دیگه چه صیغه ایه ؟
ظاهرا چیزی از داستان نفهمیدین .
طبیعیه :دی این بازی قبول دارم داستانش خیلی پیچیدس . بعد تموم شدن 2 ساعت Wikipedia خوندم تا تازه گرفتم داستان چی بود و اونم جان اف کندیه :27:
برای فهمیدن داستان sub tittle استفاده کنید موثره :دی
زامبی کشی هم مسخره نیست ولی تموم نمیشه . واسه رکورده . یه جورایی اگه با bot میشد بهتر بود . مثلا 10 نفری (تو و 9 نفر دیگه) زامبی میکشتید . البته من نرفتم زامبیشو خوشم نمیاد زیاد .