دوستان خواهشا جواب من رو هم بدین ارزش داره پارس رو نگه دارم یا تا هنوز وصل نشده قرارداد رو پس بگیرم؟نقل قول:
Printable View
دوستان خواهشا جواب من رو هم بدین ارزش داره پارس رو نگه دارم یا تا هنوز وصل نشده قرارداد رو پس بگیرم؟نقل قول:
امروز توی دانشگاه بحث کاملی روی V-P-N شد . استادمون میگفت اگه مثلا شاتل IP اون V-P-N که توی مثلا چین هستش رو ردیابی کنه به راحتی میتونه ببندش . اون زمان هم همه رفتن سراغش که احتمالا شاتل بیشترشون رو محدود کردهنقل قول:
شاید تو منطقه شما سرعت بالا باشه شاید پایین !نقل قول:
دوستان خواهشا جواب من رو هم بدین ارزش داره پارس رو نگه دارم یا تا هنوز وصل نشده قرارداد رو پس بگیرم؟
به خیلی چیزا بستگی داره !
سرعت روزا بد نیست
شبا هم بیشتر isp ها همین وضع سرعت پایین رو دارند
بستن Ip سرویسهای v p n با اینکه کاری کنند سرعت کلیه اونها کم بشه خیلی فرق داره. به احتمال محدودیت سرعت رو روی پورتی اعمال می کنند که v p n ها از اون استفاده می کنند اینجوری از هر جایی v p n داشته باشی سرعتش پایینه.نقل قول:
به احتمال زیاد . ISP به راحتی میتونه ای پی کسی که V-P-N میگیره رو کنترل کنه .نقل قول:
وضعیت یکم بهتر شده:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا دوستمون طوري گفت كه ما گفتيم ok هست قبلا با صبا اين كار رو كرده بودم جواب نداد گفتيم شايد اين بشهنقل قول:
این تست ساعت 3:15 صبح هست
اگه سرعتم اینقدر بود که غمی نداشتم
پارس آنلاین تو یکی از صفحات وب سایت خودش سوتی داده :31: به اینصورت که خانومه که پشت سیستم نشسته مثلا داره به درخواست مشتری رسیدگی میکنه تو صفحه مانیتورش فقط Task Manager بازه :31: (به قولی میشه گفت مشتری کیلو چنده :31: بزار بازی کنیم بعد کارتو راه میندازیم :31:)
شاید بنده خدا داره یک برنامه باز میکنه شما چطوری پیش بینی میکنی میخواد بازی باز کنه؟