آسياتك 128 رو ميده 20 تومن اگرم نامه از دانشگاه داشته باشي 256 رو هم ميده 23 تومن آي پي هم نداره (آي پي چيه ديگه؟ :13:)نقل قول:
به نظر من صبر كن پوشش بده از آسيا بگير
Printable View
آسياتك 128 رو ميده 20 تومن اگرم نامه از دانشگاه داشته باشي 256 رو هم ميده 23 تومن آي پي هم نداره (آي پي چيه ديگه؟ :13:)نقل قول:
به نظر من صبر كن پوشش بده از آسيا بگير
به جون خودم همین الان میخواستم به داتک سفارش adsl بدم.اول اومدم اینجا که این قضیه آی پی رو دیدم.این دوستمون راست میگه .این قضیه 10000 تومن چیه؟همون هزینه نصب مودم هست؟نقل قول:
ولی در مورد اینکه منتظر بمونی یا بگیری.توی محله ما با این حال که همه شرکتها خدمات میدن.با این حال میخوام داتک بگیرم(البته بعد از حل شدن قضیه آی پی)دوستمم داتک داره.خیلی ازش راضیه.البته آسیا تک هم خوبه ها ولی قطعی داره ولی داتک اصلا نداره
از کجای دانشگاه باید نامه بگیریم.اصلا برم بگم نامه واسه چی میخوام؟بعدشم.حاجی ما رو گرفتی.آسیا تک که 256 رو میده 39000 تومن که.کجا میده 23 تومن.مام کلی خوشحال شدیمنقل قول:
به نظرت تا کی باید تحمل کنم فکر کنم اون موقع که اینا بخان به فکر بیفتن دیگه من چشمام کور شده و کمر خم . :41:نقل قول:
امروز زنگ زدم پارس آنلاین گفتن تا 10 روزه دیگه میدن به نظر شما راست میگن یا خالی بندیه ؟
چر از همون داتک نمیگری.خداییش داتک که دیگه خیلی از پارس آنلاین بهتره.تازه تو توی این مملکت کی دیدی کاری به موقع انجام بشه که این بار دومش باشه؟:41::27:نقل قول:
چر از همون داتک نمیگری.خداییش داتک که دیگه خیلی از پارس آنلاین بهتره.تازه تو توی این مملکت کی دیدی کاری به موقع انجام بشه که این بار دومش باشه؟:41::27:نقل قول:
اینو که که موافقمنقل قول:
من adsl سپنتا دارم الان چند روزه سرعتش نوسان پیدا کرده زنگ میزنم شرکت میگه مشکل ازمرکز مخابراتی
برای کسی این مشکل پیش نیومده؟
اسیا تک نیرنگ بازه نگیرید !!!!!!!!!!!!!
به جای اینکه 128 رو + 25 هزار تومان بفروشه 20 میفروشه و لی در کل 4 روز قطه نه یک سره به طور همه روزه
مثلان روز اول 1 ساعت رو زدوم 2 روز سوم 1 و همین طوری دزدی میکنه
و هیچ خسارتی هم نمیده
اسیا نگیرید ما گرفتیم پشیمونیم
داتک خیلی عالی و پارس انلاین