آقا این doal band چی هس و به چه دردی میخوره؟
بعضی از مودما قابلیت روتر و اکسس پوینتم دارن،حالا به زبان ساده روتر مثلا چیکار میکنه؟(میشه با مثال بگین تا متوجه بشم)
Printable View
آقا این doal band چی هس و به چه دردی میخوره؟
بعضی از مودما قابلیت روتر و اکسس پوینتم دارن،حالا به زبان ساده روتر مثلا چیکار میکنه؟(میشه با مثال بگین تا متوجه بشم)
سلام
همه مودمهای وایرلس فعلی موجود در بازار، هم روتر دارند و هم اکسس پوینت.
مودم ADSL ورودی از خط تلفن را به خروجی قابل استفاده برای کامپیوتر تبدیل میکنه.
روتر یا راهدار (یا تعیین کننده مسیر که به غلط مسیریاب ترجمه کرده اند) این خروجی را برای بیش از یک سیستم پخش میکنه. در واقع روتر یک توزیع کننده است.
اکسس پوینت، یک فرستنده وایرلس هست (پس مودم معمولی اکسس پوینت نداره) یعنی خروجی را به صورت امواج برای سیستم دریافت کننده میفرسته.
یه چیز دیگه هم هست به نام اکستندر یا رپیتر به معنی تکرار کننده یا افزاینده برد وایرلس یا همون رله که برد وایرلس را افزایش میده.
سلام
دوستان میخوام وایرلس بگیرم قیمتش با همچیش و سرعت 2مگ چقدر میشه؟؟
من اهوازم.ازچه شرکتی بگیرم؟؟
فاز2پاداد هستم
از وایمکس لعنتی خسته شدم
پس شرکتا دستگاهیو به عنوان اکسس پوینت میدن بیرون درواقع برای کامل کردن مودمای نسل پیش هس که اینترنتو فقط به صورت کابلی به اشتراک میذارن،درسته؟نقل قول:
پس دستگاه روتر به تنهایی به چه درد میخوره؟اونم مکمل مودمای نسل پیش هس؟اگه آره به چه صورت؟
بعضی جاها به چند اکسس پوینت نیاز هست؛ مثل خوابگاههای داشنجویی.نقل قول:
یعنی خروجی مودم را میفرستند روی چند اکسس پوینت که همه مناطق ساختمان بتونند سیگنال قوی داشته باشند.
اگر شما بخواهید یک مودم بدون وایرلس را به وایرلس تبدیل کنید، باید با یک اکسس پوینت امکان پذیر باشه؛ ولی معمولاً نمیصرفه.
روتر بدون مودم به هیچ دردی نمیخوره. گاهی وقتها به مودم وایرلس (که روتر هم هست) میگن روتر.
یک مشکل من لینکسیس دارم بعضی مواقع با کامپیوتر که وصل می شم قطع می شود یعنی باید دوباره مودم ریست کرد و درست می شد اما همون زمان می تونم با وایرلس وصل شوم مشکل کجاست؟
حالا رفقا من دوتا مودم دیدم خیلی شاخن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون کدومشون از اون یکی برتری داره؟دلیل؟
این doal band که یکی از ویژگی های ایسوسه چی هس و به چه دردی میخوره؟
هرکدوم یه پورتم واسه USB دارن که میشه حافظه های قابل حمل،اعم از کول دیسک یا هاردو به اشتراک بذاره،حالا این قابلیت یعنی همزمان که اینترنتو داره به اشتراک میذاره ام قابل استفاده هس یا باید اینترنت قطع باشه تا بشه از این امکان استفاده کرد؟
تو رنج پایینتر اینا چطورن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم لیکسیس 2000 جزوء تاپ10 مودما بوده اما ایسوس جوایزشو بیشتر از کشورهای آسیایی گرفته
من دارم از لینک سیس استفاده کنم و این مدلی که دارم رو برای 3 تا از دوستانم هم نصب کردمنقل قول:
نمی تونم بگم بی نقص هست و لی در ایران بهترینه
اگر در موقعیت مناسب قرارش بدی از حتی 4 تا دیوار معمولی یا در هم رد می کنه
بهترین قابلیتش به سرعت سازگار شدنش با دستگا های مختلف مثل آیفون که به سرعت آنتن می ده و شناسایی می شه
من قبلا چند تا مدل دیگه هم داشتم که لینک سیس رو با هیچ کدوم عوض نمی کنم
سلام ببخشید من لینکسیس x2000 دارم در بعضی مواقع وصل نمی کنه باید مودم ریست کرد علت کجاست یعنی مثلا وای فی به اینترنت وصل می شه اما با لن باید ریست کرد و بعد از ان خوب می شود کمکم کنیدنقل قول:
من میخوام asus n12 بخرم ایا ارزش داره ؟ در ضمن فکر کنم توی این مودم میشه چی پی ان را توی مودم کانفبنگ کردش ؟ درسته ؟