خود ویواز که داره، تو apps بهنام Conv. msg هست. از بخش پیامها هم میشه بازش کرد. گزینهی زیر new massage بهاسم Conversation.نقل قول:
Printable View
خود ویواز که داره، تو apps بهنام Conv. msg هست. از بخش پیامها هم میشه بازش کرد. گزینهی زیر new massage بهاسم Conversation.نقل قول:
این که چند صفحه قبل هم جواب داده شد....!!! فکر کنم پست های من دیده نمیشه...نقل قول:
این بهتره یا x6.....?:10:
شرمنده پيام عزيز من اون پست رو كه درباره ي اپديت بود فقط قسمت اموزش اپديت رو خونده بودم و اين قسمت رو نديده باز دست همه درد نكنه شرمنده خوب حالا يه سوال ان 97 هم اين چت رو داره؟چه گوشي هايي اين turn to mute رو دارن؟
شما از چه لحاظ مي گيد؟نقل قول:
تاچ؟دوربين؟سرعت؟...؟
نقل قول:میشه برنامه ها را بگی ؟نقل قول:
اره این برنامه ها مخصوصا اونایی که با gps کار میکنند اکثرا اینترنتی هستند
این سوال اخری برا من ؟ هست هنوز
TrackID
Media serv
download. chat
IM
Web publishing.
youtube
sms preview
Neoreader
RoadSync
اینا پیش فرضای خودش هستن که فکر میکنم همشون احتیاج به اینرتنت دارن .
ولی سرعت من بعد از نصب برنامه های معمولی کمی پایین اومده .
پاک کردن اینا تاثیری داره ؟
میشه با کامپیوتر از طریق پی سی سوئیت یا همچین چیزی به اینترنت وصل شد ؟
من هم به دوربین و سرعت و استحکام و خر کاری و ... نیاز دارم که خراکه برنامه و از این چیز ها باشه......:10:
غیب گفتی ......:21:........ هرکسی میدونه که میشه آقا اطلاعات کافی ندارین جواب ندین . با این کارت سوال من میکشی . من که بیکار نیستم دوباره بپرسم ....................نقل قول:
میشه بجای آپدیت آنلاین گوشی ، گوشی رو با آخرین فریمور فلش کرد ؟؟؟ چطوری ؟؟؟با چه برنامه ای؟؟؟
بچها کسی برنامه QT_installer رو رو گوشی نصب کرده چه سودی داره و به چه کاری میاد ???
آخه من نصب کردم تغییری نمیبینم؟؟؟؟
گلی واسه پایتون ممنون بلاخره نصبش کردم. حالا کارایی این برنامه از کجا بفهمم ؟؟؟ و ضمنا برنامه های مرتبط با پایتون رو از کجا گیر بیاریم ؟؟؟
اره همشون با اینترنت کار میکنندنقل قول:
اما اون sms preview فکر نکنم با نت باشه تست کردی؟
اینا را نیازی نیست پاکشون کنی
شما خودتون چه برنامه هایی نصب کرده این ؟