درود
Controlling a Material in Unreal Matinee - UDK Tutorials by Javahawk
این منظورم بود.البته چون وقت نبود قیدش رو زدیم و الان هم همه داریم بازی رو بیلد میکنیم.واقعا چه حالی گرفت ....
Printable View
درود
Controlling a Material in Unreal Matinee - UDK Tutorials by Javahawk
این منظورم بود.البته چون وقت نبود قیدش رو زدیم و الان هم همه داریم بازی رو بیلد میکنیم.واقعا چه حالی گرفت ....
همون طور که گفتم این بیلد مشکلی نداره.نقل قول:
تو این ویدئو هم از Vector Mateiral Param Track استفاده می کنه که تو همه ی بیلد ها هست. از جمله بیلد May که شما می گی. شما اگه مشکلی داری، حتما جایی رو اشتباه انجام می دی.
تا بعد.:8:
نقل قول:
تو بیلد سپتامبر نمیاد!یک سرچی بزن متوجه میشی.راستی میشه حدس زد کی یک بیلد درست درمون میاد بیرون؟:19:
سلام:تکسچر هایی که به اتاق دادم بعد تکان دادن مکعب اتاق تکسچر جا میمونه بعد پاک هم نمیشه.چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
سلام. شما build current geometry رو بعد از پاک کردن یا جا به جا کردن اتاقت می زنی؟نقل قول:
شما اول ویدئو هارو ببین .. توی همون بخش های اول در مورد Build توضیح میدهنقل قول:
درود
ظاهرا امبینت اکولوژن فقط رو BSP اعمال میشه همینطوره؟
چه ربطی به سپتامبر داره، شما سر بیلد می صحبت می کردی که منم گفتم مشکلی نداره.نقل قول:
سلامنقل قول:
خیر، Ambient Occlusion محاسباتش رو با کل ورتکس های صفحه انجام میده. برای اون BSP و Mesh و Terrian تفاوتی نمی کنه.
در صورتی که مشکلی باهاش داری، حتما رفرنس های UDK رو نخوندی:
معمولا کار طراحی مرحله که تموم می شه، اون دست آخر رزولوشن لایت مپ ها رو بالا می برن، و با کیفیت Production نور رو بیلد می کنن. یادت باشه هیچ وقت نتیجه نهایی رو با Preview نمی دن دست کاربر. حالا چرا از همین اول این دو تا کارو نکنیم، خب معلومه به این خاطر که زمان بیلد تقریبا 3 تا 10 برابر بیشتر میشه، و توی تست مرحله نیاز به بیلد های زیادی هست.نقل قول:
- Ambient Occlusion برای اینکه خوب به نظر بیاد، نیاز به لایت مپ های با رزولوشن نسبتا بالا داره، به این خاطر که نور توی گوشه ها به سرعت تغییر می کنه.
- کیفیت Preview برای بیلد نور نتیجه ی قابل قبولی روی AO نشون نمی ده، چون AO نیاز به سمپل های انبوهی داره (دقیقا مثل Indirect Shadows).
بای.:8:
سلام
کسی آموزشی در رابطه با ایجاد برف و بارون تو یو دی کا نداره؟:46:
باتشکر:40:
برای برف و باران درست کردن همین رو تو گوگل بگرد چند نوع آموزش برات میاره.
add rain to UDK