از کی میاد؟نقل قول:
Printable View
از کی میاد؟نقل قول:
قسمت 30 ....نقل قول:
اعتراض به نحوه قرعه کشی سریال قهوه تلخ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعلام شیوه جدید قرعه کشی برای خریداران سر یال قهوه تلخ اعتراضاتی را در بین مردم ایجاد کرده است.
در آگهی جدیدی که برای مجموعه هفتم این سریال در روزنامه های کشور منتشر شده، آمده است: فقط کسانی در قرعه کشی اولین آپارتمان شرکت داده خواهند شد که مجموعه اول تا دهم را تهیه کرده و پیامک مربوط به هر مجموعه را جداگانه “از یک خط تلفن همراه” ارسال نمایند.
در حالی که پیش از این برای ارسال از یک خط تلفن همراه و همچنین تهیه کامل مجموعه اول تا دهم قیدی تعیین نشده بود و این باعث نارضایتی خریدارانی شده که کد قرعه کشی را بعضا از طریق شماره های مختلف ارسال کرده اند.
افرادی که مقابل یک کیوسک روزنامه فروشی در میدان هفت تیر، آگهی مربوط به این سریال را دیدند از این برخورد اظهار گلایه کردند.
یکی از هموطنان که خود را مجید و کارمند معرفی کرده بود گفت: در حالی که در ابتدا این چنین شرط نکرده بودند ولی متاسفانه شرایط شرکت در قرعه کشی را می خواهند محدودتر کنند. ضمن اینکه تعدادی از این شماره ها از طریق تلفن خودم و تعدادی دیگر را از طریق تلفن همسرم، برای شان ارسال کردیم.
خانم خانه داری هم خواستار اصلاح این روش قرعه کشی شده بود و تصریح کرد: اکنون که این مجموعه به پایان قسمت دهم نزدیک می شود که نباید این را اعلام می کردند و این نوعی ایجاد حس “بی اعتمادی” در بینندگان را به وجود می آورد.
در این آگهی آمده است: هدیه ویژه ای که در پایان مجموعه دهم برای این قرعه کشی درنظر گرفته شده، یک دستگاه آپارتمان ۲ خوابه با وسایل کامل خواهد بود.
گفتنی است همچنین در این آگهی از ورود مهران مدیری در مجموعه هفتم قهوه تلخ خبر داده شده است.
حقیقت داره؟!
آره فکر کنم داره ... منم اولش به داداشم گفتم باید از یه خط بفرستیم ولی اون گفت نه ربطی نداره ...نقل قول:
حقیقت داره؟!
ولی خب اگه از یه خط نفرستیم چه جوری میفهمن ما 10 تا قسمتشو خریدیم ؟!!
خب معلومه باید از یه خط بفرستیم
خب الان همه ی 7تا پک رو دوباره با یه خط براشون تکست بزنید: دی
آره . خیلی مزخرفه...منم همرو با یه خط نفرستادمنقل قول:
همین دلیل کافیه برای دانلود ادامه سریال...
نه خیر.اصلا هم اینطور نیست.نقل قول:
کسی که 10 تاشو بخره از 10 امتیاز استفاده میکنه.اونی که یکی میخره از یک امتیاز
شانس 10 تایی 10 برابر یکی ای هست!
ببخشید . نمیدونم بحث راجع به این موضوع مجاز هست یا نه؟
الان این چی بود؟:دینقل قول:
=================
اینا یه چی گفتن خودشون توش موندن:31:حالا هی شرط میذارن که مردم نگن چرا ما برنده نمیشیم....
فقط کافیه بگن یکی از اسمس های شما تو رایانه ی ما ثبت نشده برای همین شما شرکت داده نشدین:31:
داداش فرقی نداره که:دینقل قول:
اونا بالاخره باید 10 تا آپارتمانو بدن:دی
میخوان ملت 10 تاشم بخرن:دی اما خوب باید از قبل میگفتن...
یه جوورایی طفره رفتنه!
فکر کنم هزینه ای جوایز بر عهده ی پخش الوند بوده... بعدش که شده پخش دستمال کاغذی(گلرنگ :31:) اینا زیر بارش نرفتن
دوستان دست اندر کار هم این کارو کردن که نه سیخ بسوزه نه کباب!
یعنی سود بیشتر(شاید هم کمتر!) و ضرر از سوده کمتر!
اين آپارتمان ها كجاي تهرانه